2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzular bu arada ben çeyiz zamaninda da öyle yapmıştım. Googledan bebek ve anne ihtiyaç listelerine bakıyorum. İlk bebişkom oldugu icin oldukca bilincsizim. Kendime gore bi liste bulursam ordan bakıp arastirip almak istiyorum indirimler baslamadan. Sizde öyle bir liste varsa, ya da bulursanız burda da paylaşalım mı? Hepimize fikir olur diye düşündüm. Tabi içindeki herseyi alicaz diye bisey yok ama temel şeyleri bilmek açısından faydalı diye düşünüyorum

D doakolik bak bir keresinde miniş paylaşmıştıı

Ya benim doktorda sayılı sanki çok az veriyor ultrason kağıdı en son gittiğimde 1 tane verdi o kadar video mantıklı ama açar açar izlerdim herhalde bi dahaki randevuda bende öyle yapıcam
Ben hep öyle yapıyorum canım rica ediyorum videoya alabilirmiyim diye izin veriyolar bu doktor kendi gittiğim doktor değildi başlaydı ona bulamadım o yüzden bu doktora aldım ama çok vasattı daha gitmem ona

Kızlar bana instadan biri atmıştı bu listeyi her yazanı almak zorunda değiliz tabiki fikir amaçlı olsun D doakolik

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-10-20-02-27-226_com.instagram.android.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2021-10-10-20-02-31-340_com.instagram.android.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Screenshot_2021-10-10-20-02-35-026_com.instagram.android.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_2021-10-10-20-03-14-318_com.instagram.android.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2021-10-10-20-03-29-597_com.instagram.android.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_2021-10-10-20-03-41-439_com.instagram.android.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 80
Bende bu beşiğe bakıyorum geçen haftalarda 1100 civarıydı eşim alalım dedi daha indirime girer acele etmeyelim dedim 1400 küsür olmuş
ah yaa çok acı oluyor kasımda indirimde düler belki. yoykonun telsizi de hoşuma gitti .onu kesiyorum şimdi de

Canlarım sağolun. Bende fikir amacli böyle bi defter olusturmayi düşünüyorum. Neyi aldim neyi almadım görmek icin.
Böyle defter hazırlamak çok mantıklı ya eksiğini aldığını ettiğini yazarsın ne aldım ne almadım derdi kalmaz
Ben çeyiz düzerken de aldıklarımı yazmıştım ama bebiş için liste oluşturup alınanları işaretlemek çok daha doğru. Öbür türlü dediğiniz gibi kızlar neyi aldım almadım eksik bir şey var mı derdi oluyor eksik bir şey kalsa da o anda ihtiyaç olana kadar insanın aklına gelmiyor

ben sizin kadar bilgili değilim ama bazılarını takipe diyorum instagramdan . detaylıya gittiğim dr d vit niye alıyorsun ne gerek var dediği halde kullanıyorum.venatura da kullandım bu dönem ocean aldım. birde hangi hastaneyi tetcih ediceksin doğuma .bu söylediklerini önemseyen hastaneler nadir var. birde dr un kim acaba. ben de 450 lira veriyorum dr a. bir de aşı oldun mu merak ettim ben hala kararsızım bende ocean microfer kullanıyorum.hiç kabız etmedi beni

Kızlar şimdi farkettim 20. Haftaya girmişim şaka gibi yolu yarılıyoruz Cinsiyetleri öğrendikten sonra bulantılar da biraz daha azalınca sanki daha mı hızlı geçmeye başldı günler
valla şu hareketleri de bir hissetseydikk bir kere dedim ya tüy süründü falan ondan beridir tık yok

valla şu hareketleri de bir hissetseydikk bir kere dedim ya tüy süründü falan ondan beridir tık yok
Başta öyle oluyo canım benim de öyleydi bi hissettim sonra 2-3 gün hiç bişey yoktu . Arada bir derken bi baktım her gün oluyo sonra zaten seninle takılmaya başlıyo içerde sürekli bi tık tık oluyo bi de seninki uykucu annesi baya rahat rahat takılıyo içerde

Arkadaşlar, 3 yıldır burayı okuyup çare arayan biriydim çok şükür şu an 15+0 hamileyim. Kan sulandırıcı kullanmak zorunda olduğum için diken üstündeyim. 14+4 iken baş-popo yani crl 7 cm idi. Nette yazana bakarsak 8-10 hatta 10-12 cm falan yazıyor. Doktorum crl için özel konuşmasa da her şey yolunda dedi. Sizinkiler nasıldı bu haftaya göre 7 cm kısa mı gelişim geriliği olmasından korkuyorum. Yorumlarınızı rica ediyorum.

İnternette yazanlara çok takılmamak lazım. Bi sıkıntı olsa doktor söylerdi mutlaka. Bir de her bebeğin gelişimi aynı olmuyor bazısı birden başlıyor büyümeye. Benim ilk haftalar 11 gün geriden geliyordu mesela sonradan aradaki farkı kapattı şimdi günüyle uyumlu ilerliyor çok şükür

Cevap için teşekkür ederim, evet çok takılmamak lazım nette yazanlara ama 1 düşük 1 dış gebelik sonrası kavuşunca insan fazla tedirgin oluyor. Doktor not kağıdına 14+4 iken crl 14+6 yazmıştı. Ona göre 2 gün ilerde hatta. Sanırım 13. haftadan sonra baş-popo değil de kafa göbek vs ölçülüyormuş gelişim takibi için. 26 Ekim’de kontrolüm var inşallah her şey yolundadır.

Çok şükür sizin adınıza sevindim inşallah sağlıkla kavuşursunuz.

Kızlar hamilelere termal sıcak su yada termal havuz önerilir önerilmez gibi bi bilginiz var mı googlea soracağıma size sormak istedim aramızda tecrübeliler çok

Kızlar hamilelere termal sıcak su yada termal havuz önerilir önerilmez gibi bi bilginiz var mı googlea soracağıma size sormak istedim aramızda tecrübeliler çok
Fazla sıcak duş bile önerilmez diye biliyorum, tansiyon yükselmesine neden oluyor. Dikkat etmenizde fayda var.

damar gevşemesine sebep oluyor sanırım. tüp bebek döneminde de transferden sonra falan sıcak duş yasak derlerdi. genelde doğuma 1 2 gün kala normla doğuma yardımcı olmak adına sıcak duş öneriliyor gibi.kalmış aklımda. bence hiç girme o işlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…