2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaa çok beğendim bende fikir değiştirdim böyle bi oda yapıcam ama ben dolabı alırım diye düşünüyorum sade olduğu için büyüyünce de kullanabilir
Yaa hoşgeldin bugün en sevindiğim şey senin geri dönmen oldu

Yanlış anlaşılmak istemem ama ben daha hiç bi test yaptirmadm ne ikili ne 3lü aldırmicam ne olursa olsun dedim k. Bakmayn ben yanlış düşünüyorum belki ama bana saçma geliyor
Zaten banada dedi ki ben ne olursa olsun aldirmam dersen hiç yaptırma bende o sonuçlara tam inanıp aldırmam o yüzden yaptırmadım zaten %100degil hiçbir sonuç ben öyle biliyorum ama

Hastane için havluya gerek yok. Bazı hastaneler kıyafeti bile ilk kendileri giydiriyor oğlumda öyle olmuştu kirlenince biz kendi getirdiklerimizi giydirmiştik. Bebek battaniyesi, müslin tarzı şeyler koyarsınız.
İlk siliyorlar mi yıkıyorlar mi silinmiyor mu havluya onun için merak etmiştim.kiyafet muslin ince battaniye hafif onları koyucam

Zaten banada dedi ki ben ne olursa olsun aldirmam dersen hiç yaptırma bende o sonuçlara tam inanıp aldırmam o yüzden yaptırmadım zaten %100degil hiçbir sonuç ben öyle biliyorum ama
Aynen olasılık veriyor insan daha cok stres oliyor benim cevremde bi kaç kişi down sendromu riski yuksekti ama masallah hic birsey yok cocuklarda

Büyüyen beşik aldım bende
ek gardırop sifonyer lazım bana şuan sadece onuda bakıyorum..
büyüyen beşik çok avantajlı sallanıyor büyüyünce karyola oluyor
yanında sifonyer avantajlı
sifonyer üstü alt değiştirme standı görevinde üstüne birde alt değiştirme minderi koyucam

Aynen olasılık veriyor insan daha cok stres oliyor benim cevremde bi kaç kişi down sendromu riski yuksekti ama masallah hic birsey yok cocuklarda
Sağlık ocağı doktor hemşiremden çok memnunum onlara anlattım down sendromu dogucak denip kaç tane turp gibi yavru doğdu içini ferah tut dediler amin amin

Ayy bende çok begendim rengine falan vuruldum hele
Aynen 6-7 yaşlarına kadar kullaniyorlarmis buyuyen beşikleri. E sonra da belki arabalı yatak vs ister gibi dusundum Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah

Aynen 6-7 yaşlarına kadar kullaniyorlarmis buyuyen beşikleri. E sonra da belki arabalı yatak vs ister gibi dusundum Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah
Benim kuzenimde böyle almıştı çocuk şimdi anasınıfında o çalışma masası ve baza ekledi odasına geri kalan şeyleri duruyo

İlk siliyorlar mi yıkıyorlar mi silinmiyor mu havluya onun için merak etmiştim.kiyafet muslin ince battaniye hafif onları koyucam
İlk siliyorlar ama steril olması lazım ilk kullanılan şeylerin havlu isteyen hastane duymadım. Göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor normalde

Yaa hevesinizi kırmak istemem ama arabalı yatak istekleri genelde 3-4 lü yaşlarda başlıyor. 7 yaşına gelince de büyüme edalarına giriyorlar yani biz de öyle oldu ben de büyüyen beşik almıştım dediğiniz gibi düşünüp ama 4 yaşında arabalı yatağa geçtik şimdi 8 yaşında sayılır bambaşka istekleri var. Yine de gönlünüze göre olsun inşallah

Benim kuzenimde böyle almıştı çocuk şimdi anasınıfında o çalışma masası ve baza ekledi odasına geri kalan şeyleri duruyo
Aynen bizde öyle düşündük. Ama bakalim hayirlisi. Ama bebek arabasi cok fazla cesit var vala nasil secilcek bilmiyorum
Yok estağfurullah neden hevesimi kırasınız, fikir veriyorsunuz kırıcı olunmadığı surece herseye okeyim ya aslinda mantigimiz şu oldu bizim. Biz park beşik istemiyoruz mobilya tarzında istiyoruz onlar arasinda da 1200-1500 normal tahta beşige vermek yerine 2000 verip buyuyen beşik almak daha mantıklı geldi bize

Dediğiniz gibi arabalı yatak sevdası cok kısa bır sure bız o yuzden pek duygusal davranmadık besıklı odasından sonra dırekt 3 yasınsa cılegın duo serisi genc odası takımını calısma masasıyla komıdınıyle dahı aldık ama calısma masasını kurmadık hemen odayı halı perde nevresımle cocuklastrdık bıraz buyuyuncede dahada sade halı perdeyle degıstırırz sureklı oda almadıgmz ıcın cok memnunum ıkıncısndede aynı seyı yapmayı dusunuyorm

ben de ev yapımı bebe bisküvisi Yapıyodum 2 yaşından sonra nereye gitti onlar anlamadımyine de çoğu çocuğa göre sağlıklı yeme alışkanlığı kazandırdığımızı düşünüyorum. Öyle abur cubura düşkünlüğü yok ve sevdiği şeyler sayılı.o yüzden bence baştan dikkat etmek önlem almam uzak tutmak işe yarıyo

Çok haklısınız fiyatlar o kadar anormal ki hele park yataklar acayip uçtu. Oğlumda alırken çok uyguna almıştık şimdi 1000 tl altında yok neredeyse. Aslında bebekken çok rahat büyüyen beşikleri kullanmak, yan kısmını alt açma yeri olarak kullanmıştık rahat etmiştik. 1 yaşından sonra uyuyana kadar yanında yattığımız bile oldu yataklar sağlam oluyor. Park yatak olsa içine girilmez. Çocukların istekleri bitmiyor zamanla çocuğunuzun isteğine göre şekillendirirsiniz zaten Arabalı yatağı alırken dolabında çalışma masasında falan çok aklımız kalmıştı ama diğer oda setine kıyamadık sadece yatağı aldık Herşey para tuzağı maalesef.

Zaten bu işler öyle zor ki güzelin sonu yok. Her geçen gün başka tarz bişeyler çıkıyor. Biz de sadece büyüyen yatağı çıkardık odadan onun yerine arabalı yatağı aldık dolabı şifonyeri falan krem rengi düz bişeydi uydu Allahtan ama şimdi üstü ranza olup altı çalışma masası olan takımlar var onlara bayılıyor. Acele edip almayı düşünmüyorum çünkü ikincisi de erkek olacağı için 2-3 yaşına kadar beşikte yatar sonra abisinin arabalı yatağını kullanır, abisine de o zaman yeni oda takımı alırız diye düşünüyorum.

Aynen bencedeHer anne ek gıda sürecini tadacakşaka bı yana bence ilk 6 ay sadece anne sutuyle bence en rahat n guzel donem bunda nasıl olur bılemem ınsallah guzel emen bebıslerımız olur

Sağol canım benim bende geldiğim için çok mutluyum

Çok mantıklı dusunmussunuz onunda arabalı yataga heves duycagı bır donem olucak degerlenmiş olcak ranzalı odalarıda ben cok begenıyorum ama

Benim kuzenimde ona gitmişti 5 sene önce epiduralsiz kesisiz doğum yapmıştı. Muayene ücretleri ne kadar birde doğum için fiyat konuştunuz mu?

Cuma günü kontrole gitmiştim ama doktor çok uyuzdu ne ölçü verdi ne ultrason resmi videoya çekmiştim böyle yüzünü kestim videodan atayım buraya bari
Ya benim doktorda sayılı sanki çok az veriyor ultrason kağıdı en son gittiğimde 1 tane verdi o kadar video mantıklı ama açar açar izlerdim herhalde bi dahaki randevuda bende öyle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…