Yok canım neden sogusun ki. Zaten tanimadigi bilmedigi görmedigi birsey değil ki. Herkes ten cok belki sizden cok o sizin heryerinizi taniyor
Zaten baş ucunuzda durup elinizi tutuyor.
Ilk dogumumda ben öyle yaptim. Cok hizli oldu hersey kocam zor yetisti. Ebe diyor ıkın ben diyorum hayir daha kocam yetisecek gelmesin bebek. ALLAHTAN yetisti son 5 dakikaya
Ben bunlara düğünde taksınlar diye takıyı kendim alıp verdim bizimkiler laf etmesin diye söyleyeceklerim bu kadar bende suç torunda bişey bekliyorum böyle böyle zengo oluyolar
Sana bisey soliyim mi ben gecen sene bana taktiklari 3 bilezigi borc olarak verdim ve o zaman 15 bin gibi bisey yapiyodu. Ki suan cok daha fazla. Bil bakalim o altinlar noldu
Ucuz birseymis canim almanizda fayda var bence , odada.yakinlarda durur.. devamli bez , islak bendil , krem lazim oluyor. Bazen birini unutuyordum , cok sinir bozucu
Doktorlara ne kadar para harcaniyor ya , burda hic doktora para vermeden bitiriyordum , sadece 3 hamilelikte 1 kere verdim oda cinsiyet ogrenmek icin . Boyle para dayanmaz cidden Allah yardimciniz olsun.
Yok canım neden sogusun ki. Zaten tanimadigi bilmedigi görmedigi birsey değil ki. Herkes ten cok belki sizden cok o sizin heryerinizi taniyor
Zaten baş ucunuzda durup elinizi tutuyor.
Anacım seninkilerde hepimizinkinden beterlermis ne desen haklısın. Benimkilerin biseyi yok sadece adamin emeklisi var evleri falan kira ama babamda ayni durumda hem daha az emekli aliyo hem daha cok kira oduyo yine de her seferinde cebime harclik koyar. Eline para gectikce bana verir
Doktorlara ne kadar para harcaniyor ya , burda hic doktora para vermeden bitiriyordum , sadece 3 hamilelikte 1 kere verdim oda cinsiyet ogrenmek icin . Boyle para dayanmaz cidden Allah yardimciniz olsun.
Öyle haklısın ama biz de burda eğer riskli değilse sadece topu topu 3 defa ultrasona giriyoruz. Iki saate yakin da bazen doktoru bekleme odasında bekliyoruz.
11 30 ta randevum vardi hala bekleme odasında bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekleyecegim.
Benim doktorda sezeryan dahil hep babalı baba da tentene temas yapmasın mı bebesiyle ben soğuma olayına inanmıyorum bence biraz ilişkiyle alakalı. Hamilelikte kocasını iten soğuyan çok kadın oluyor. Belki onunla alakalıdır, belki adamın mayasında vardır. Anne kavramı etkiliyordur
ben biraz yalaklık yaptım ya doktorum sizi önerdi falan dedim sonra doktoru sordu bi kendi doktorumu dedim bi de kolandan bi doktor salladım yakın kliniğine diye öyle 500 dedi :d
Öyle haklısın ama biz de burda eğer riskli değilse sadece topu topu 3 defa ultrasona giriyoruz. Iki saate yakin da bazen doktoru bekleme odasında bekliyoruz.
11 30 ta randevum vardi hala bekleme odasında bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekleyecegim.
Yaa , ben beklemiyorum o kadar . Ilk randevumda sadece beklemistim onda da covid aşisi yapuyordu doktor. Turkiyede de hem para verip hem bekledigimi hatirliyorum bekleme işi her yerde olabiliyor. Beklemek cok sinir bozucu cocuklar bekliyor birde