2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doğuma kadar prilam devam benim de sanki atak gibi geliyo o gün full çıkarmalı oluyo
Aynen bi prilamlı üçümüz kaldık heralde

Ben bunlara düğünde taksınlar diye takıyı kendim alıp verdim bizimkiler laf etmesin diye söyleyeceklerim bu kadar bende suç torunda bişey bekliyorum böyle böyle zengo oluyolar
:O sen öyle yaptıysan sittin sene bişey almazlar
Sana bisey soliyim mi ben gecen sene bana taktiklari 3 bilezigi borc olarak verdim ve o zaman 15 bin gibi bisey yapiyodu. Ki suan cok daha fazla. Bil bakalim o altinlar noldu
Noldu merak ettim

Benim annemler 1 çeyrek takarlar.
Kayın babamda öyle

Kimse de başka bişey almaz. Bizden de bişey beklemezler.
Beklesek bize mi güvendiniz de yaptınız diyebilirler

Benim kuzenimde ona gitmişti 5 sene önce epiduralsiz kesisiz doğum yapmıştı. Muayene ücretleri ne kadar birde doğum için fiyat konuştunuz mu?
Ne güzel, mümkünse benim de hayalim aynı böyle muayene 450, kontrol olursa vermiyoruz. Doğum da hastanesi ebesi ve kendisi toplam 11bin

Alakasız birseyle geldim trendyoldan bisiler solicem de şunu tum anne instacilar paylasiyo 33 tlmis alsak mi ya
Ucuz birseymis canim almanizda fayda var bence , odada.yakinlarda durur.. devamli bez , islak bendil , krem lazim oluyor. Bazen birini unutuyordum , cok sinir bozucu

Yalan oldu kiz nolcak verdigimle kaldim mal gibi hic konusu bile acilmiyo 1 seneyi gecti

İstanbul anneleri Aytül Çorbacıoğlu duyanınız edeniniz var mı aradım şimdi kartla 700 nakit 500 dedi aklımı çelmedi değil
Doktorlara ne kadar para harcaniyor ya , burda hic doktora para vermeden bitiriyordum , sadece 3 hamilelikte 1 kere verdim oda cinsiyet ogrenmek icin . Boyle para dayanmaz cidden Allah yardimciniz olsun.

Yok muayeneydi ama doğuma kesin girecek o konu tartışmaya açık değil bizde
Biz çok konuşmadık ya bide doktorumun paylaştığı resimlerde hiç baba yok Almıyo olabilir ya da resimleri baba çekiyor olabilir
Yok canım neden sogusun ki. Zaten tanimadigi bilmedigi görmedigi birsey değil ki. Herkes ten cok belki sizden cok o sizin heryerinizi taniyor
Zaten baş ucunuzda durup elinizi tutuyor.
Bilmiyorum ya bi kaç şey okudum doğum sonrası soğukluk olmuş felan diye

Ah ah kız ailesi cok farklı ya
benimkiler almayı gec biz odayla mi buyumusuz biyerimiz eksik değilmiş yatak odasinda buyusunmusmus diyollarrr

Doktorlara ne kadar para harcaniyor ya , burda hic doktora para vermeden bitiriyordum , sadece 3 hamilelikte 1 kere verdim oda cinsiyet ogrenmek icin . Boyle para dayanmaz cidden Allah yardimciniz olsun.
Öyle haklısın ama biz de burda eğer riskli değilse sadece topu topu 3 defa ultrasona giriyoruz. Iki saate yakin da bazen doktoru bekleme odasında bekliyoruz.
11 30 ta randevum vardi hala bekleme odasında bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekleyecegim.

Biz çok konuşmadık ya bide doktorumun paylaştığı resimlerde hiç baba yok Almıyo olabilir ya da resimleri baba çekiyor olabilir

Bilmiyorum ya bi kaç şey okudum doğum sonrası soğukluk olmuş felan diye

Benim doktorda sezeryan dahil hep babalı baba da tentene temas yapmasın mı bebesiyle ben soğuma olayına inanmıyorum bence biraz ilişkiyle alakalı. Hamilelikte kocasını iten soğuyan çok kadın oluyor. Belki onunla alakalıdır, belki adamın mayasında vardır. Anne kavramı etkiliyordur

Yaa , ben beklemiyorum o kadar . Ilk randevumda sadece beklemistim onda da covid aşisi yapuyordu doktor. Turkiyede de hem para verip hem bekledigimi hatirliyorum bekleme işi her yerde olabiliyor. Beklemek cok sinir bozucu cocuklar bekliyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…