Dogumda babayla tentene temas yaptiriyorlar mi ? Bir sıkınti yoksa annede kaliyor bebek saniyordumBenim doktorda sezeryan dahil hep babalıbaba da tentene temas yapmasın mı bebesiyle ben soğuma olayına inanmıyorum bence biraz ilişkiyle alakalı. Hamilelikte kocasını iten soğuyan çok kadın oluyor. Belki onunla alakalıdır, belki adamın mayasında vardır. Anne kavramı etkiliyordur
Benim eşimin ailesi de kizlarina yağdırır bize iğne almazlar bende alıştım hiç umrumda değil alacak olan kendi düşünür alır.esimde hep der kimseden bı beklentim yok herşeyi kendimiz alırız ilerde lafı olacağını bildiği için hiç gerek yok vardın az olsun ama kimse karşımıza gecipte sunuda biz aldık demesin.allah var keder yok nadibiyle gelecek bebisler.Valla içinden gelmiyorsa kimse bana da bebeğime çöp almasın istiyorum. Herşeyi kendi zevkime göre alıyorum böylelikle, gereksiz samimiyetlerden de uzak oluyorum. Bunu biz yaptık biz aldık cümlesi beni sinir eder zaten genel olarak. Eşim tek çocuk eminim bir çok şeyi yapmak ne bileyim bebek doğunca gelip bakmak filan ister ailesi ama bana sorarlar herşeyi. Hastane çıkışını ben alayım nolur demişti başlarda annesi olur dedim. Bende de eşimde de kimseden birşey beklememe istememe durumu var. Kimse bize dokanmasın istiyoruzKendi yağımızda kavruluyoruz
umarım her şey yolundadırr serklaj sonrası sizde durumlar nasıl iyi misinizzÖyle haklısın ama biz de burda eğer riskli değilse sadece topu topu 3 defa ultrasona giriyoruz. Iki saate yakin da bazen doktoru bekleme odasında bekliyoruz.
11 30 ta randevum vardi hala bekleme odasında bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekleyecegim.
Ben yine hafta başı kararlarımı aldımaynı gidiyoruz ben de 18. haftadayım 50den 56ya çıktım. doktora sorduğumda evet biraz hızlı gittin dedi benim de moralim bozuluyo annem de zayıf hamile kalmış ama o da toplam 15de bitirmiş dikkat ettim, sağlıklı beslendim diyo. ben beceremiyorum valla iştah çok açık gözüm dönüyo
aynı gidiyoruz ben de 18. haftadayım 50den 56ya çıktım. doktora sorduğumda evet biraz hızlı gittin dedi benim de moralim bozuluyo annem de zayıf hamile kalmış ama o da toplam 15de bitirmiş dikkat ettim, sağlıklı beslendim diyo. ben beceremiyorum valla iştah çok açık gözüm dönüyo
Bizim doktorun en iyi anlaştığı ekibin olduğu hastane Can Hastanesi’ymiş. Evimize epey uzak kalıyor ama doktor huzursuz olursa doğum da en verimli şekilde olmayabilir diyerek sanırım orayı tercih edeceğim. Doktorum Ahmet Akkoca. Aşıyı gebelik istediğimiz için Sinovac olmuştum 1. doz (geçen kasımda covid de geçirdik), Biontech resmi açıklamalarında gebelik düşünen 3 ay beklesin diyordu çünkü o zamanlar. Ben şaşırdım herkes gönül rahatlığıyla Biontech olup peşinden gebe kalmış? Şimdi üç ayı doldurduğumdan beri ikinci dozu düşünüyorum ama tedirginim. Doktorum hamilelerde şu an onaylanan aşı Biontech senin gebelik kaydın varsa değişiklik talep edebilirsin dedi. Aradım 184’ü talep oluşturdular bakalım ne olacak. Şu tabloya göre aşıların hepsinde bilinmeyen yönler var ama bu grup bana biraz cesaret verdi herkes oluyor.ben sizin kadar bilgili değilim ama bazılarını takipe diyorum instagramdan . detaylıya gittiğim dr d vit niye alıyorsun ne gerek var dediği halde kullanıyorum.venatura da kullandım bu dönem ocean aldım. birde hangi hastaneyi tetcih ediceksin doğuma .bu söylediklerini önemseyen hastaneler nadir var. birde dr un kim acaba. ben de 450 lira veriyorum dr a. bir de aşı oldun mu merak ettim ben hala kararsızımbende ocean microfer kullanıyorum.hiç kabız etmedi beni
İstesene canım, ağlamayan bebeye meme yokYalan oldu kiz nolcak verdigimle kaldim mal gibihic konusu bile acilmiyo 1 seneyi gecti
Bence çok takmayın kilo konusuna bebekte sizde sağlıklı olduktan sonra sorun olacağını sanmıyorumaynı gidiyoruz ben de 18. haftadayım 50den 56ya çıktım. doktora sorduğumda evet biraz hızlı gittin dedi benim de moralim bozuluyo annem de zayıf hamile kalmış ama o da toplam 15de bitirmiş dikkat ettim, sağlıklı beslendim diyo. ben beceremiyorum valla iştah çok açık gözüm dönüyo
Hamd olsun iyiyiz. Serklaj sonrası ilk kontrolüm olacak inşallah. Tabii ki sıra gelirse. Hala beklemedeyim.Umarmung ääher şey yolundadırr serklaj sonrası sizde durumlar nasıl iyi misinizz
bu sefer de cinsiyeti duymak istemiyor musunuzzz
Doktorlara ne kadar para harcaniyor ya , burda hic doktora para vermeden bitiriyordum , sadece 3 hamilelikte 1 kere verdim oda cinsiyet ogrenmek icin . Boyle para dayanmaz cidden Allah yardimciniz olsun.
Öyle haklısın ama biz de burda eğer riskli değilse sadece topu topu 3 defa ultrasona giriyoruz. Iki saate yakin da bazen doktoru bekleme odasında bekliyoruz.
11 30 ta randevum vardi hala bekleme odasında bekliyorum. Bakalım daha ne kadar bekleyecegim.
Canım doktorum vajinal doğumda babayı içeriye almıyo anneyi etkilemesin diye. Kızım doğar doğmaz hemen aldılar içeriye. Eşim hep anlatır. Ortalık anormaldi ama herkes normaldi şok oldum diyeBiz çok konuşmadık ya bide doktorumun paylaştığı resimlerde hiç baba yokAlmıyo olabilir ya da resimleri baba çekiyor olabilir
Bilmiyorum ya bi kaç şey okudum doğum sonrası soğukluk olmuş felan diye
Bakalım ne diyecek doktorHamd olsun iyiyiz. Serklaj sonrası ilk kontrolüm olacak inşallah. Tabii ki sıra gelirse. Hala beklemedeyim.
Cinsiyeti evet hâlâ beklemeye devam inşallah. Kismet olursa doğum anında. Bu heyecanı yaşamak o kadar güzel ki kelimeler yetmez anlatmaya. Ömür de cok az yaşanan bir sey olduğu için bu heyecanı son ana bırakmak istiyorum inşallah. O yüzden doktor ultrason u eline almadan hep hatırlatıyorum.
Sizler nasılsınız?
Ben ekmekte öyle tüketmiyorum ki biraz kahvaltıda yiyorum ama abur cubur tarzı tatlı şeylere çok yemeğe başladım belki ondan olabilirgaliba normalde makarna pilav sende kilo yapmıyosa bu haftalardan itibaren kilo yapmaya başlıyormuş bende öyle olduara verdim biraz ekmeğe en azından doktor 8 dilim ye günlük diyordu 4e düşürdüm
gerçekten sabrınıza sağlık ya kontrolden sonra tabi girebilirseniz bugün ağaç olmadan çiçek vermeden haber verirsiniz çıkınca miniş nasılmışşHamd olsun iyiyiz. Serklaj sonrası ilk kontrolüm olacak inşallah. Tabii ki sıra gelirse. Hala beklemedeyim.
Cinsiyeti evet hâlâ beklemeye devam inşallah. Kismet olursa doğum anında. Bu heyecanı yaşamak o kadar güzel ki kelimeler yetmez anlatmaya. Ömür de cok az yaşanan bir sey olduğu için bu heyecanı son ana bırakmak istiyorum inşallah. O yüzden doktor ultrason u eline almadan hep hatırlatıyorum.
Sizler nasılsınız?
teşekkürler bilgilendirmen için . bende olucam da elim varmıyor randevu almayaBizim doktorun en iyi anlaştığı ekibin olduğu hastane Can Hastanesi’ymiş. Evimize epey uzak kalıyor ama doktor huzursuz olursa doğum da en verimli şekilde olmayabilir diyerek sanırım orayı tercih edeceğim. Doktorum Ahmet Akkoca. Aşıyı gebelik istediğimiz için Sinovac olmuştum 1. doz (geçen kasımda covid de geçirdik), Biontech resmi açıklamalarında gebelik düşünen 3 ay beklesin diyordu çünkü o zamanlar. Ben şaşırdım herkes gönül rahatlığıyla Biontech olup peşinden gebe kalmış? Şimdi üç ayı doldurduğumdan beri ikinci dozu düşünüyorum ama tedirginim. Doktorum hamilelerde şu an onaylanan aşı Biontech senin gebelik kaydın varsa değişiklik talep edebilirsin dedi. Aradım 184’ü talep oluşturdular bakalım ne olacak. Şu tabloya göre aşıların hepsinde bilinmeyen yönler var ama bu grup bana biraz cesaret verdi herkes oluyor.
Vitaminler konusunda çoğu doktorun yaklaşımı gerek yok şeklinde, benim doktorum bile değerler iyi diyerek gerek görmemişti multivitamine. Ama benim saçlar dökülüp iştahsızlık baş gösterince kendim efa mom almaya başladım. Onu almama rağmen ertesi ay değerlerim bir düştü ki, iyi ki zamanında depoları doldurmuşum. O yüzden doktorun her dediğini yapmıyorum kanun gibi. Kendi vücudumu gözlemliyorum.
Bencede özel bir durum yoksa sezeryani gerektiren çok düşünmemek lazım. Nasil hayırlısı olucaksa öyle olsun. Sağlıkla gelsinker yeterkızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
siz hangısıne sıcak bakıyorsunuz
ben sezeryan dıyorum kolaydır normal zordur
ama biliyorum kı bu anneye doguma doktora hastaneye gore degıskenlık gosterıyor kotu yorumlara takılı kalmamak lazım
bebek nasıl gelmek ıstıyorsa onu secmelıyım dıyorum sımdılerde
Bende İstanbul'da bezmialem vakıf üniversitesinde kendi doktorumun tavsiye üzerine gideceğim perinatololog bakıyormuş 450 TL ye oranın avantajı şu normalde daha pahalı ama devlet sigortası olanları yarı yarıya karışıyor yani yarı devlet destekli yarı özel yakınlarında oturan varsa tavsiye ederim :)18 ekim pazartesi 08.30 Bende ayrıntılı randevusu alındı.Dr. da içime sindi.Perinatolog tavsiye etmişti dr.um.Sizin orda fiyatlar nasıl kızlar?Bana 457tl dedi dr.
Normaldir canım artık 20.haftanın içine girmişsin :))Bu arada ben kızın hareketlerini bariz hissediyorum 3 4 gündür iyice
Pat pat vuruyor
sonun kadar sezaryennnkızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
siz hangısıne sıcak bakıyorsunuz
ben sezeryan dıyorum kolaydır normal zordur
ama biliyorum kı bu anneye doguma doktora hastaneye gore degıskenlık gosterıyor kotu yorumlara takılı kalmamak lazım
bebek nasıl gelmek ıstıyorsa onu secmelıyım dıyorum sımdılerde
Anaaa neler yazıyolarsonun kadar sezaryennnekim annelerini okuyup duruyorum iyice emin oluyorum isteğimdenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?