- 8 Temmuz 2021
- 808
- 1.087
- 63
- 30
Bende normal doğum yaptım ebem halimi görünce senin yanına birini çağıralım dedi tamam dedim kapı açıldı baktım kaynanam sağolsun destek verdi doğuma son yarım saat kala getirdiler zaten, sırtıma masaj yaptı teskin etti beni rahatlattı falan sonra doğum masasına oturdum ıkındım ıkındım kaynanamın elini tutarak,bebişim geldi kaynanam der her zaman ben seni çok çıtkırıldım hassas bir kız zannederdim o halini ve gücünü görünce hem çok üzüldüm hem gurur duydum asla unutamam diye bende dedim onun bide 7,5 saat öncesi var anneCanım doktorum vajinal doğumda babayı içeriye almıyo anneyi etkilemesin diye. Kızım doğar doğmaz hemen aldılar içeriye. Eşim hep anlatır. Ortalık anormaldi ama herkes normaldi şok oldum diyesoğukluk değil aksine bi göZünde daha da yücelme olmuştu bizde sünnet ne ki yaa doğumun yanında kadınlar çok güçlü der
Ben aldım bugun geldı guzelmiş ama 50 tl ye almıştım ben yaaAlakasız birseyle geldim trendyoldan bisiler solicem de şunu tum anne instacilar paylasiyo 33 tlmis alsak mi ya
Hele şimdiki sünnetler ameliyat gibi uyuşturarak yapılıyor sünnetten de yürüyemez yeni nesilCanım doktorum vajinal doğumda babayı içeriye almıyo anneyi etkilemesin diye. Kızım doğar doğmaz hemen aldılar içeriye. Eşim hep anlatır. Ortalık anormaldi ama herkes normaldi şok oldum diyesoğukluk değil aksine bi göZünde daha da yücelme olmuştu bizde sünnet ne ki yaa doğumun yanında kadınlar çok güçlü der
Biz ne planlasakta o an gelir değişir her şey ondan sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun ben takılmıyorum onakızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
siz hangısıne sıcak bakıyorsunuz
ben sezeryan dıyorum kolaydır normal zordur
ama biliyorum kı bu anneye doguma doktora hastaneye gore degıskenlık gosterıyor kotu yorumlara takılı kalmamak lazım
bebek nasıl gelmek ıstıyorsa onu secmelıyım dıyorum sımdılerde
Oyy ozaman ben şükredeyim canım.Allahtan doğuma kadar başka rutin dışında kalmıyor bisey.760 tl dediler bana kuzucum perinatolog benimki de çılgın fiyatlar :d
Ben oğlumda da cimcime de aldım buna benzer düzenleyiciler.Ya dolap düzenli olmazsa içim sıkılıyor açıncaAlakasız birseyle geldim trendyoldan bisiler solicem de şunu tum anne instacilar paylasiyo 33 tlmis alsak mi ya
Ben 10 saat sancı sonradı sezaryene girdim ama, doktorum bunu normal yaptırmayı kabul etseydi yine deneyecektimkızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
ama biliyorum kı bu anneye doguma doktora hastaneye gore degıskenlık gosterıyor kotu yorumlara takılı kalmamak lazım
Sen ne zaman geldin, bi ara yoktun. Normal tabi istersin, herşeyin doğalı güzelBende normal doğum yaptım ebem halimi görünce senin yanına birini çağıralım dedi tamam dedim kapı açıldı baktım kaynanam sağolsun destek verdi doğuma son yarım saat kala getirdiler zaten, sırtıma masaj yaptı teskin etti beni rahatlattı falan sonra doğum masasına oturdum ıkındım ıkındım kaynanamın elini tutarak,bebişim geldi kaynanam der her zaman ben seni çok çıtkırıldım hassas bir kız zannederdim o halini ve gücünü görünce hem çok üzüldüm hem gurur duydum asla unutamam diye bende dedim onun bide 7,5 saat öncesi var annesen son yarım saatte geldin o arada ben ne acılar çektim bir bilsen ağlaya ağlaya sancı çekiyodum ve bunu tekrar yaşayacağımı bile bile yine normal olsun diyorum psikolojik sorularım var
Bende hissediyorum 16.haftadan beri.Ama artık vuruyor.Hatta sağ böbreğime vuruyor yan dönünce.Yaa çok tatlı amaBu arada ben kızın hareketlerini bariz hissediyorum 3 4 gündür iyice
Pat pat vuruyor
Daha gelmeden başladı nazaaaAyyy şükürler olsunnn bu nasıl bir naz niyazdı yarabbiiim napıyomuş minnoşş hareketli miydi bu seferr annesii
Ben normal istiyorum doktorumla henüz konuşmadık ama 27 Ekim de gidince sormayı düşünüyorum zorunlu sezeryan derse veya sezeryan öneriyorum derse başka bir doktor görüşü daha alıp öyle karar veririm normal olabilecekken sezeryan önerirse muhtemelen doktorumu değiştiririm. Bebeğin gelişine bağlı herşey tabiki ama önceliğim normal doğumkızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
Adını Nazlı olabilir diye düşündünüz müDaha gelmeden başladı nazaaaYine çok hareketli demedi sakin sakin duruyordu, pozisyon uygundu gördük sanırım
canım ben gittim yenice çıktım cinsiyet erkek olarak değişti@_Ravzaa_ @mmerrvve @miniminikbirkus H happy mam başka randevusu olan var mı bugüün yok mu arttırannnn
ayy bir erkek annişi daha hoşgeldiniiz kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismiHerkese merhaba, basligi uzun zamandir takip ediyorumm ilk kez yaziyorum17+3 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek bebegimin.. Bir sorum olacak, sizin de bu haftalarda inanilmaz mide şişkinliginiz olmaya basladi mi su bile icmekte zorlaniyorum.. kahvaltidan sonrasi iskence! oglen bir kase proteinli (tavuk,balik vs) salata bile zor yiyorum normal mi bu haftalarda?
Öncelikle merhaba hoşgeldinizHerkese merhaba, basligi uzun zamandir takip ediyorumm ilk kez yaziyorum17+3 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek bebegimin.. Bir sorum olacak, sizin de bu haftalarda inanilmaz mide şişkinliginiz olmaya basladi mi su bile icmekte zorlaniyorum.. kahvaltidan sonrasi iskence! oglen bir kase proteinli (tavuk,balik vs) salata bile zor yiyorum normal mi bu haftalarda?
Kız beni güldürdün valla kahkaha attım Allah ta seni güldürsün İnşallahayy bir erkek annişi daha kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismi
bu bilgileri verirsenzi tabloya ekleyeyim
her fırsatı değerlendiriyorum pirana gibi kuzuÖncelikle merhaba hoşgeldinizBende de oluyordu ama bu aralar hafifledi sanırım beden uyum sağladıkça şikayetlerimiz hafifliyor ya da değişiyor eskisi kadar rahatsız edici bir şişlik olmuyor artık
Kız beni güldürdün valla kahkaha attım Allah ta seni güldürsün İnşallah
Cok Tesekkur ederiimmayy bir erkek annişi daha hoşgeldiniiz kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismi
bu bilgileri verirsenzi tabloya ekleyeyim
Merhaba cok tesekkur ederimmÖncelikle merhaba hoşgeldinizBende de oluyordu ama bu aralar hafifledi sanırım beden uyum sağladıkça şikayetlerimiz hafifliyor ya da değişiyor eskisi kadar rahatsız edici bir şişlik olmuyor artık
Kız beni güldürdün valla kahkaha attım Allah ta seni güldürsün İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?