2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende normal doğum yaptım ebem halimi görünce senin yanına birini çağıralım dedi tamam dedim kapı açıldı baktım kaynanam sağolsun destek verdi doğuma son yarım saat kala getirdiler zaten, sırtıma masaj yaptı teskin etti beni rahatlattı falan sonra doğum masasına oturdum ıkındım ıkındım kaynanamın elini tutarak,bebişim geldi kaynanam der her zaman ben seni çok çıtkırıldım hassas bir kız zannederdim o halini ve gücünü görünce hem çok üzüldüm hem gurur duydum asla unutamam diye bende dedim onun bide 7,5 saat öncesi var anne sen son yarım saatte geldin o arada ben ne acılar çektim bir bilsen ağlaya ağlaya sancı çekiyodum ve bunu tekrar yaşayacağımı bile bile yine normal olsun diyorum psikolojik sorularım var

Hele şimdiki sünnetler ameliyat gibi uyuşturarak yapılıyor sünnetten de yürüyemez yeni nesil ben 40ı çıksın yaptırmayı düşünüyorum mesela çocuk içinde rahat olur
Biz ne planlasakta o an gelir değişir her şey ondan sağlıkla doğsun da nasıl doğarsa doğsun ben takılmıyorum ona

Alakasız birseyle geldim trendyoldan bisiler solicem de şunu tum anne instacilar paylasiyo 33 tlmis alsak mi ya
Ben oğlumda da cimcime de aldım buna benzer düzenleyiciler.Ya dolap düzenli olmazsa içim sıkılıyor açınca
Pardon bu çanta içinmis hemen editledim msji.

@venuss Ben 10 saat sancı sonradı sezaryene girdim ama, doktorum bunu normal yaptırmayı kabul etseydi yine deneyecektim
Bebeğin duruşu vs uygun olursa normal yap derim. Ablam normal yaptı gemen ayaktaydı. Ben sezaryenle iki büklüm gezdim. Birde bebeğin bağışıklığı için normal daha iyi. Adı üstünde.
En önemlisi sağlıklı kavuşmak inşallah
Sen ne zaman geldin, bi ara yoktun. Normal tabi istersin, herşeyin doğalı güzel

Ben normal istiyorum doktorumla henüz konuşmadık ama 27 Ekim de gidince sormayı düşünüyorum zorunlu sezeryan derse veya sezeryan öneriyorum derse başka bir doktor görüşü daha alıp öyle karar veririm normal olabilecekken sezeryan önerirse muhtemelen doktorumu değiştiririm. Bebeğin gelişine bağlı herşey tabiki ama önceliğim normal doğum

Herkese merhaba, basligi uzun zamandir takip ediyorumm ilk kez yaziyorum 17+3 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek bebegimin.. Bir sorum olacak, sizin de bu haftalarda inanilmaz mide şişkinliginiz olmaya basladi mi su bile icmekte zorlaniyorum.. kahvaltidan sonrasi iskence! oglen bir kase proteinli (tavuk,balik vs) salata bile zor yiyorum normal mi bu haftalarda?

ayy bir erkek annişi daha hoşgeldiniiz kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismi
bu bilgileri verirsenzi tabloya ekleyeyim

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba hoşgeldiniz Bende de oluyordu ama bu aralar hafifledi sanırım beden uyum sağladıkça şikayetlerimiz hafifliyor ya da değişiyor eskisi kadar rahatsız edici bir şişlik olmuyor artık
ayy bir erkek annişi daha kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismi
Kız beni güldürdün valla kahkaha attım Allah ta seni güldürsün İnşallah

her fırsatı değerlendiriyorum pirana gibi kuzu

ayy bir erkek annişi daha hoşgeldiniiz kaçıncı çocuk, tahmini doğum tarihi, şehir, yaş, aşı oldunuz mu, düşündüyseniz minişin ismi
Cok Tesekkur ederiimm ilk bebişim, tahmini dogum 18 mart, Istanbul, yas 36 yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum bu arada ilk dozumu 16. haftada olmami onerdi doktorum gecen hafta oldum, 2. Dozumu da olacagim bir ay sonra

Merhaba cok tesekkur ederimm ah bunu duyduguma cok sevindim cunku patliycak gibi oluyorum geceleri umarim sonlarina gelmisimdir, bulantim hic olmadi ilk haftalarda ama mideme kelepce takilmis gibi siskinlikten beslenemiyorum simdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…