2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba cok tesekkur ederimm ah bunu duyduguma cok sevindim cunku patliycak gibi oluyorum geceleri umarim sonlarina gelmisimdir, bulantim hic olmadi ilk haftalarda ama mideme kelepce takilmis gibi siskinlikten beslenemiyorum simdi de
karnım patlayacak gibiydi uzun süre ara ara oluyor yine ama o şişkinlikten derimin patlayacakmış hissi geçti sonunda

Dün geldim canım hasretinize dayanamadım

Merhaba cok tesekkur ederimm ah bunu duyduguma cok sevindim cunku patliycak gibi oluyorum geceleri umarim sonlarina gelmisimdir, bulantim hic olmadi ilk haftalarda ama mideme kelepce takilmis gibi siskinlikten beslenemiyorum simdi de
Benim karnımdan çok midem çıkıyordu dalga geçiyordum hatta ikiz bunlar biri aşağıda biri midemde diyr

Kızlar yarın sabah 09.00 büyük gün :) Soru işareti olan cinsiyetimiz inşallah netleşiyor :)
Tablo ve ben heyecanla bekliyoruzzzzz çok az kaldı öğrenemeyen arkadaşımız yaa darısı da onlara inşş

Eklentiler

• 16339590890653539960884811060627.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 49
Son 5 6 gündür bende öyleyim parlıyorum resmen bel ve sırt ağrısıda yapıyor ağrılar,nefes darlığı ve çarpıntı bile o kadar şişkinlik ve hazımsızlık oluyor :/

Kızlar yok mu şöyle iç göstermeyen, yıkadıkça sönmeyen tüy toplamayan bir tayt alan var mı aranızda ? Hem evde hem dışarı da sweatshirt altına giymek için bakıyorum ama baktılarım tatmin etmedi beni

lcw kadife taytlarından çok memnunum kuzum ya

lcw kadife taytlarından çok memnunum kuzum ya
Kadifeden hep huylanmışımdır bir tane kadife elbisem var o da göçmen olduğumuz için kınamda diktirmek zorunda kalmıştım oldum olası dokusu hoşuma gitmiyor LCW normalleri nasıl biliyor musun aşkım

Kadifeden hep huylanmışımdır bir tane kadife elbisem var o da göçmen olduğumuz için kınamda diktirmek zorunda kalmıştım oldum olası dokusu hoşuma gitmiyor LCW normalleri nasıl biliyor musun aşkım
geçen bir arkadaşım aldı kalıbı biraz büyük dedi ama yıkayıp yıkayıp giyiyo memnun oo dışarda içeride giyiyoor bende 1 tane defactonun var dün giydim ilk iz falan yapmadıı

Yine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek anneleri sünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an

Böyle bir alternatifin olması iyi durum.
Bizim burda malesef özel yok aslında var ama ona da çok bütçe gerekir. Akademik eğitimi olan bizlerin bile bütçesini cok sarsar. Özel sağlık sigortası için malesef geç kaldım. Hamile olunca yapmıyorlar.
Gecen serklaji olduğum hastane rezalet durumdaydı.
6 tane kadın hasta bir wc duş u kullanıyordu.
Yataklar otomatik değil Manuel kalkıp iniyordu. Gözlerime inanamadım. Bir odada 4 yatak vardi. Resmen sok geçirdim almanya da böyle bir hastane mi kaldı diye. Ağlama krizine girdim. Özel oda istedim ama oda yoktu.
Rabbim aratmasın ihtiyaç ta bırakmasın diye.dua.edelim.
Bebis iyi teyzeleri. Detayli ultrason da yaptı.
Hamd olsun hersey yolunda.
Serklaj ta iyi.

kuzucum ben yaptırmayı düşünüyorum benim hep video izlediklerim sağlıklı olduğunu söylüyor hatta doğumdan hemen sonra yapılsın diyodum araştırdım onu önermiyolar çocuk sarılık mı olcak nolcak belli değil kendine gelsin diye heralde 2. haftasında kırt kırtt oldu da bitti maşallah olcak onu da lazer düşünüyorum daha kolay iyileşiyormuş

Bende lcw normal pamuklu beli ayarlanabilir olanlardan var cok memnunum hem evde hem disarda giyiyorum.

Evet yaptırırsak biz de oyle o zamanlar düşünüyoruz anlamadan olsun bitsin

Evet yaptırırsak biz de oyle o zamanlar düşünüyoruz anlamadan olsun bitsin
göbeği düşmeden ikisi bir çıksın diyodum da hem göbek hem sünnetli pipi zorlamış öyle yaptıran anneleri genelde 2. hafta veya 3. ayında olmuşlar bende kendime 2. haftasını seçtim

Ben hamile tayti olarak lcw den almıştım kot rengi sanki pantolon gibi duruyor.Yapısı çok güzel.Bi de siyah penti tayt aldım hamile tayti değil ama beli hala rahat oluyor.Lcw bak bi orda güzel ürünler var canım.H m de güzel taytlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…