Merhaba cok tesekkur ederimm ah bunu duyduguma cok sevindim cunku patliycak gibi oluyorum geceleri umarim sonlarina gelmisimdir, bulantim hic olmadi ilk haftalarda ama mideme kelepce takilmis gibi siskinlikten beslenemiyorum simdi de
@venuss
Ben 10 saat sancı sonradı sezaryene girdim ama, doktorum bunu normal yaptırmayı kabul etseydi yine deneyecektim
Bebeğin duruşu vs uygun olursa normal yap derim. Ablam normal yaptı gemen ayaktaydı. Ben sezaryenle iki büklüm gezdim. Birde bebeğin bağışıklığı için normal daha iyi. Adı üstünde.
En önemlisi sağlıklı kavuşmak inşallah
Sen ne zaman geldin, bi ara yoktun. Normal tabi istersin, herşeyin doğalı güzel
Merhaba cok tesekkur ederimm ah bunu duyduguma cok sevindim cunku patliycak gibi oluyorum geceleri umarim sonlarina gelmisimdir, bulantim hic olmadi ilk haftalarda ama mideme kelepce takilmis gibi siskinlikten beslenemiyorum simdi de
Herkese merhaba, basligi uzun zamandir takip ediyorumm ilk kez yaziyorum 17+3 haftalik hamileyim cinsiyeti erkek bebegimin.. Bir sorum olacak, sizin de bu haftalarda inanilmaz mide şişkinliginiz olmaya basladi mi su bile icmekte zorlaniyorum.. kahvaltidan sonrasi iskence! oglen bir kase proteinli (tavuk,balik vs) salata bile zor yiyorum normal mi bu haftalarda?
Son 5 6 gündür bende öyleyim parlıyorum resmen bel ve sırt ağrısıda yapıyor ağrılar,nefes darlığı ve çarpıntı bile o kadar şişkinlik ve hazımsızlık oluyor :/
Kızlar yok mu şöyle iç göstermeyen, yıkadıkça sönmeyen tüy toplamayan bir tayt alan var mı aranızda ? Hem evde hem dışarı da sweatshirt altına giymek için bakıyorum ama baktılarım tatmin etmedi beni
Kızlar yok mu şöyle iç göstermeyen, yıkadıkça sönmeyen tüy toplamayan bir tayt alan var mı aranızda ? Hem evde hem dışarı da sweatshirt altına giymek için bakıyorum ama baktılarım tatmin etmedi beni
Kadifeden hep huylanmışımdır bir tane kadife elbisem var o da göçmen olduğumuz için kınamda diktirmek zorunda kalmıştım oldum olası dokusu hoşuma gitmiyor LCW normalleri nasıl biliyor musun aşkım
Kadifeden hep huylanmışımdır bir tane kadife elbisem var o da göçmen olduğumuz için kınamda diktirmek zorunda kalmıştım oldum olası dokusu hoşuma gitmiyor LCW normalleri nasıl biliyor musun aşkım
geçen bir arkadaşım aldı kalıbı biraz büyük dedi ama yıkayıp yıkayıp giyiyo memnun oo dışarda içeride giyiyoor bende 1 tane defactonun var dün giydim ilk iz falan yapmadıı
Yine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek anneleri sünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
Burda devlete gitsek para ödemiyoruz, ilaç alırken biraz fark çıkar. Sezaryen ve normal doğum tamamen bedava. Ayrıntılı ultrason bedava.
Şehir hastanelerinin odaları falan da çok güzelmiş.
Ama beklememek için, daha iyi ilgilendiğini düşündüğümüz için, birde benim gibi riskliyseniz doktora bi telefonla ulaşmak için özele para ödüyoruz.
QDevlete gitsek acil durumda nöbetçi bakar,
Özele gidince hemen doktoruna haber veriliyor.
Risksiz olsaydım şehir hastanesinde bi kaç tane çok iyi doktor var onlara giderdim. Aslında özelde aşırı farklı bi durum yok.
İlk çocukta ayrıntılıyo devlete gitmiştim para vs ödenmiyor güzelce baktılar.
Böyle bir alternatifin olması iyi durum.
Bizim burda malesef özel yok aslında var ama ona da çok bütçe gerekir. Akademik eğitimi olan bizlerin bile bütçesini cok sarsar. Özel sağlık sigortası için malesef geç kaldım. Hamile olunca yapmıyorlar.
Gecen serklaji olduğum hastane rezalet durumdaydı.
6 tane kadın hasta bir wc duş u kullanıyordu.
Yataklar otomatik değil Manuel kalkıp iniyordu. Gözlerime inanamadım. Bir odada 4 yatak vardi. Resmen sok geçirdim almanya da böyle bir hastane mi kaldı diye. Ağlama krizine girdim. Özel oda istedim ama oda yoktu.
Rabbim aratmasın ihtiyaç ta bırakmasın diye.dua.edelim.
Bebis iyi teyzeleri. Detayli ultrason da yaptı.
Hamd olsun hersey yolunda.
Serklaj ta iyi.
Yine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek anneleri sünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
kuzucum ben yaptırmayı düşünüyorum benim hep video izlediklerim sağlıklı olduğunu söylüyor hatta doğumdan hemen sonra yapılsın diyodum araştırdım onu önermiyolar çocuk sarılık mı olcak nolcak belli değil kendine gelsin diye heralde 2. haftasında kırt kırtt oldu da bitti maşallah olcak onu da lazer düşünüyorum daha kolay iyileşiyormuş
kuzucum ben yaptırmayı düşünüyorum müslümanlıktan değil de sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar hatta doğumdan hemen sonra yapılsın diyodum araştırdım onu önermiyolar çocuk sarılık mı olcak nolcak belli değil kendine gelsin diye heralde 2. haftasında kırt kırtt oldu da bitti maşallah olcak onu da lazer düşünüyorum daha kolay iyileşiyormuş
göbeği düşmeden ikisi bir çıksın diyodum da hem göbek hem sünnetli pipi zorlamış öyle yaptıran anneleri genelde 2. hafta veya 3. ayında olmuşlar bende kendime 2. haftasını seçtim
Ben hamile tayti olarak lcw den almıştım kot rengi sanki pantolon gibi duruyor.Yapısı çok güzel.Bi de siyah penti tayt aldım hamile tayti değil ama beli hala rahat oluyor.Lcw bak bi orda güzel ürünler var canım.H m de güzel taytlar var.