Ben çok araştırdım önceden. Sünnet sonrası ereksiyon, boşalma problemi ya da şekil bozukluğu yaşayan çok çocuk olmuş. Kaldı ki onun bedenine iznim olmadan müdahale etmek istemiyorum. Ben kendi adıma herhangi bir problem olmadığı sürece(yapışıklık vs fizyolojik bir problem) sünnet ettirmeyeceğim.
Benim aşılamamı yapan doktor da çok övüyor orayı ben hiç bakmadım ama oraya var mı yok mu diyeKızlar izmir ege üniversitesi nde detaylı var mı? Bakıyorlar mı? Bilgisi olan var mı? Ordaki proflari çok ovuyorlar, en azindan muayene için bile gitmek istiyorum ama varsa detayliya da gidebilirim. Bilgisi olan var mı aceba
Zaten unisex olanları ancak ayırıp giydirebilirim canım ama diğer işime yarayacak ıvır zıvırlarıda var çok şükür mama sandalyesi,oyun halısı,küvet file takımı,oyuncaklar,alt açma örtüleri,ağız mendilleri, battaniyeler vs vs say say bitmez hepsini saklamışım beşiği kırmasaydı oğluş onuda almıcaktım ama kırdı maalesef canı sağolsunBenımde aynı hiçbirşeyini vermemiştim oğlumn ama kız olursa herşeyını gıydıremem evde belkı gıyınılır ama dışarı için almak lazım
Geçen sene muayene için bile sıra bulamamıştım, aşırı aşırı zor randevusu, dışardan prof doç yada uzmana ücretle muayene olunabiliyormus. 200/300 tl gibi bir fiyatmis, randevu takip ediyorum inşallah bulurum, yoksa özel muayene ye gideyim olmadı biBenim aşılamamı yapan doktor da çok övüyor orayı ben hiç bakmadım ama oraya var mı yok mu diye
Bızımde oyle çok şükür herşeyi paketınde beklıyor allah saglıkla kullanmamızı nasıp etsınZaten unisex olanları ancak ayırıp giydirebilirim canım ama diğer işime yarayacak ıvır zıvırlarıda var çok şükür mama sandalyesi,oyun halısı,küvet file takımı,oyuncaklar,alt açma örtüleri,ağız mendilleri, battaniyeler vs vs say say bitmez hepsini saklamışım beşiği kırmasaydı oğluş onuda almıcaktım ama kırdı maalesef canı sağolsun
Ayrintili için çok iyi rakam bence benim tüp bebek Dr 1dk muayene parası 850 TL idi.Bak simdi recep has 1000 tl ise, benimki neden böyle abuk bi fiyat söyledi acaba. Acaba ben mi yanlıs anladım, tekrardan bi sorucam
Ama cidden fiyatlar böyleyse, ben 2 saat herseye baktırıp, sayfalar dolusu soru sormadan o koltuktan kalkmamhatta sizde yazın bana soruları, hepinizinkini sorarım valla
Azalmamış çok şükür. Doktor idrar tolu enfeksiyonu olup içerde birikip çıkıp vajinal enfekyonla karılmış olabilir dedi. 2 haftada bir kontrole gel, enfesina bakalım dedi batikonla rahim ağzını temizledi.Aaaa gecmis olsun canim , enfeksiyon mu sebep olmus ? Suanda bebegin suyu azalmamis mi ? ne dedi doktor?
Bana da enfeksiyona yatkınsın bundan sınra kontrol edelim dedi. 10 gün antibiyotik kullancam. Benimki akıntıdan öte farklı boyuttu hatırlamak istemiyorumCok geçmiş olsun arkadaşım.
Bebeğin suyu berrak oluyor. Ve tatlı tatlı kokuyor. Hatta tadininda tatlı olduğunu söylüyorlar.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
Doktorum beni uyardı serklaj olunca daha fazla akıntı olabilir normal dedi.
Görümcemin kızı yakın zamanda ameliyat oldu geniz etinden orada kontrole gitmesi lazım kbb den sıra bulamıyolarGeçen sene muayene için bile sıra bulamamıştım, aşırı aşırı zor randevusu, dışardan prof doç yada uzmana ücretle muayene olunabiliyormus. 200/300 tl gibi bir fiyatmis, randevu takip ediyorum inşallah bulurum, yoksa özel muayene ye gideyim olmadı bi
Cok geçmiş olsun birdaha rabbim yasatmasin inşallah. Dualarımız seninleCevap yazan arkadaşlar, Allah razı olsun hepinizden.
Ebeler de şaşırdı, ama hala kalbim pır pır içim raharlamış değil. Yaşadığım korkuyu atlatabilmiş değilim. Onlarda beni sakinleştirmey çalıştılar ama ne mümkün.
Doktor ultarosnda gösterince öyle kendime geldim. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi. Rabbim razı olsun doktorum sakinleştirdi.
Azalmamış çok şükür. Doktor idrar tolu enfeksiyonu olup içerde birikip çıkıp vajinal enfekyonla karılmış olabilir dedi. 2 haftada bir kontrole gel, enfesina bakalım dedi batikonla rahim ağzını temizledi.
Bana da enfeksiyona yatkınsın bundan sınra kontrol edelim dedi. 10 gün antibiyotik kullancam. Benimki akıntıdan öte farklı boyuttu hatırlamak istemiyorum
Çok geçmiş olsun bende enfeksıyondan dolayı farklı akıntılar yasıyorum doktor banada antıbıyotık verdı suan akıntım bayagı azaldı hatta katı kahverengı bır parça bıle dusurdum bayagı buyukmus ama bebekle alakası yok bu durumun dedı sızde rahat olun bebegın ıcerde keyfı yerındedır Allah bır daha yasatmasınKızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
Yaa Maşallah kuzucuğaKızlar geldimmm. Baya konuşma olmuş öncesini okuyamadım doğru dürüst umarım herkes iyidir
Biz de her şey yolunda çok şükürUzun uzun baktı doktor .kalp, beyin , böbrek , ciğer vs. İnceledi. Parmakları saydık. Kol bacak kemiklerini ölçtü.Ben bi sorun görmüyorum , ayrıntılı da rahat geçicektir giderken ablasını da götürebilirsin uzun uzun izlesin kardeşini dedi 21 cm , 312 gr olmuş
Yine eller yüzündeydi sürekli. Doktor yakalayabildiği kadarıyla bunu çekti. Benim miniğim teyzeleri
Amin cümlemize yaşatmasın. Bebeğimde korktu hrralde baya hareketlendiÇok geçmiş olsun bende enfeksıyondan dolayı farklı akıntılar yasıyorum doktor banada antıbıyotık verdı suan akıntım bayagı azaldı hatta katı kahverengı bır parça bıle dusurdum bayagı buyukmus ama bebekle alakası yok bu durumun dedı sızde rahat olun bebegın ıcerde keyfı yerındedır Allah bır daha yasatmasın
Canım şimdi gördüm kızlar yazınca geriye dönük baktım. Çok çok geçmiş olsun. Ebeler de bi an panik oldu heralde. Senin halini düşünemiyorum. Çok şükür su değilmiş. Yolu yarıladık sayılır. Bundan sonrası rahat geçsin inşallah sağlıkla kucağına al.Kızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
Yaa ne kadar guzel bir resim olmus . Masallah minik kizaKızlar geldimmm. Baya konuşma olmuş öncesini okuyamadım doğru dürüst umarım herkes iyidir
Biz de her şey yolunda çok şükürUzun uzun baktı doktor .kalp, beyin , böbrek , ciğer vs. İnceledi. Parmakları saydık. Kol bacak kemiklerini ölçtü.Ben bi sorun görmüyorum , ayrıntılı da rahat geçicektir giderken ablasını da götürebilirsin uzun uzun izlesin kardeşini dedi 21 cm , 312 gr olmuş
Yine eller yüzündeydi sürekli. Doktor yakalayabildiği kadarıyla bunu çekti. Benim miniğim teyzeleri
Dimiii uslu sakin bişeye benziyo burdanYaa ne kadar guzel bir resim olmus . Masallah minik kizao kadar hareketli bir bebek gibi degil . Simdi biz hamileyiz diye mi bu kadar guzel geliyorlar anlamiyrm benim oglusumda 350 gr olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?