2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar izmir ege üniversitesi nde detaylı var mı? Bakıyorlar mı? Bilgisi olan var mı? Ordaki proflari çok ovuyorlar, en azindan muayene için bile gitmek istiyorum ama varsa detayliya da gidebilirim. Bilgisi olan var mı aceba

Kesinlikle katılıyorum ve oğlum olsa yaptırmayacaktım. Çocuğun bedensel bütünlüğünü düşünmenizden dolayı da sizi tebrik ederim :)

Benim aşılamamı yapan doktor da çok övüyor orayı ben hiç bakmadım ama oraya var mı yok mu diye

Benımde aynı hiçbirşeyini vermemiştim oğlumn ama kız olursa herşeyını gıydıremem evde belkı gıyınılır ama dışarı için almak lazım
Zaten unisex olanları ancak ayırıp giydirebilirim canım ama diğer işime yarayacak ıvır zıvırlarıda var çok şükür mama sandalyesi,oyun halısı,küvet file takımı,oyuncaklar,alt açma örtüleri,ağız mendilleri, battaniyeler vs vs say say bitmez hepsini saklamışım beşiği kırmasaydı oğluş onuda almıcaktım ama kırdı maalesef canı sağolsun

Benim aşılamamı yapan doktor da çok övüyor orayı ben hiç bakmadım ama oraya var mı yok mu diye
Geçen sene muayene için bile sıra bulamamıştım, aşırı aşırı zor randevusu, dışardan prof doç yada uzmana ücretle muayene olunabiliyormus. 200/300 tl gibi bir fiyatmis, randevu takip ediyorum inşallah bulurum, yoksa özel muayene ye gideyim olmadı bi

Bızımde oyle çok şükür herşeyi paketınde beklıyor allah saglıkla kullanmamızı nasıp etsın

Ayrintili için çok iyi rakam bence benim tüp bebek Dr 1dk muayene parası 850 TL idi.

Cevap yazan arkadaşlar, Allah razı olsun hepinizden.
Ebeler de şaşırdı, ama hala kalbim pır pır içim raharlamış değil. Yaşadığım korkuyu atlatabilmiş değilim. Onlarda beni sakinleştirmey çalıştılar ama ne mümkün.
Doktor ultarosnda gösterince öyle kendime geldim. Rabbim evlatlarımızla sınamasın hiç birimizi. Rabbim razı olsun doktorum sakinleştirdi.
Aaaa gecmis olsun canim , enfeksiyon mu sebep olmus ? Suanda bebegin suyu azalmamis mi ? ne dedi doktor?
Azalmamış çok şükür. Doktor idrar tolu enfeksiyonu olup içerde birikip çıkıp vajinal enfekyonla karılmış olabilir dedi. 2 haftada bir kontrole gel, enfesina bakalım dedi batikonla rahim ağzını temizledi.
Bana da enfeksiyona yatkınsın bundan sınra kontrol edelim dedi. 10 gün antibiyotik kullancam. Benimki akıntıdan öte farklı boyuttu hatırlamak istemiyorum

Görümcemin kızı yakın zamanda ameliyat oldu geniz etinden orada kontrole gitmesi lazım kbb den sıra bulamıyolar 6 da açılıyo randevular demişler sanırım 6 da giriyoruz hep dolu diyolardı bende henüz izmir de 3 senedir varım çok gitmedim oraya genelde ege şehir hastanesi ya da trafik hastanesine gidiyorum

Kızlar geldimmm. Baya konuşma olmuş öncesini okuyamadım doğru dürüst umarım herkes iyidir
Biz de her şey yolunda çok şükür Uzun uzun baktı doktor .kalp, beyin , böbrek , ciğer vs. İnceledi. Parmakları saydık. Kol bacak kemiklerini ölçtü.Ben bi sorun görmüyorum , ayrıntılı da rahat geçicektir giderken ablasını da götürebilirsin uzun uzun izlesin kardeşini dedi 21 cm , 312 gr olmuş
Yine eller yüzündeydi sürekli. Doktor yakalayabildiği kadarıyla bunu çekti. Benim miniğim teyzeleri

Eklentiler

• 192E1C0B-BAD1-4EE1-8D1C-277B2E7220FA.webp
    15 KB · Görüntüleme: 100
Cok geçmiş olsun birdaha rabbim yasatmasin inşallah. Dualarımız seninle

Çok geçmiş olsun bende enfeksıyondan dolayı farklı akıntılar yasıyorum doktor banada antıbıyotık verdı suan akıntım bayagı azaldı hatta katı kahverengı bır parça bıle dusurdum bayagı buyukmus ama bebekle alakası yok bu durumun dedı sızde rahat olun bebegın ıcerde keyfı yerındedır Allah bır daha yasatmasın

Yaa Maşallah kuzucuğa Çok güzel bir resim olmuş ama ❤❤❤

Amin cümlemize yaşatmasın. Bebeğimde korktu hrralde baya hareketlendi

Canım şimdi gördüm kızlar yazınca geriye dönük baktım. Çok çok geçmiş olsun. Ebeler de bi an panik oldu heralde. Senin halini düşünemiyorum. Çok şükür su değilmiş. Yolu yarıladık sayılır. Bundan sonrası rahat geçsin inşallah sağlıkla kucağına al.

Yaa ne kadar guzel bir resim olmus . Masallah minik kiza o kadar hareketli bir bebek gibi degil . Simdi biz hamileyiz diye mi bu kadar guzel geliyorlar anlamiyrm benim oglusumda 350 gr olmus

Yaa ne kadar guzel bir resim olmus . Masallah minik kiza o kadar hareketli bir bebek gibi degil . Simdi biz hamileyiz diye mi bu kadar guzel geliyorlar anlamiyrm benim oglusumda 350 gr olmus
Dimiii uslu sakin bişeye benziyo burdan ablası kendisine benzesin istiyordu , kopyası maşallah oğluşa yaaa ne güzel büyüyorlar çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…