2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
@miniminikbirkus dedi onuu bana 1000 tl imiiş ya ama çok iyiymiş dediğiniz gibii
Bak simdi recep has 1000 tl ise, benimki neden böyle abuk bi fiyat söyledi acaba. Acaba ben mi yanlıs anladım, tekrardan bi sorucam

Ama cidden fiyatlar böyleyse, ben 2 saat herseye baktırıp, sayfalar dolusu soru sormadan o koltuktan kalkmam hatta sizde yazın bana soruları, hepinizinkini sorarım valla

Bebek arabasını bende böyle bir şey düşünüyorum, kaç kg a kullanılıyor acaba bu model ?

Müslüman olarak zaten yaptırmak lazım canım hem de sağlık açısından son derece iyi birşey ilk haftalarında yaptırmak çok daha iyi kısa sürede iyileşiyormuş
Bende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah
Ben 3 farklı doktora gittim kız dediler hala inanmıyorum detaylıds göreyim orasını tam olarak öyle emin olup alıcam birşeyler

Hahaaa herkes ayrıntılıyı beklıyo demekki tam emın olmak için bende oyle daha pembe namına hıc bırsey almadık daha dogrusu kıyafet almadım hıc

Ben çok araştırdım önceden. Sünnet sonrası ereksiyon, boşalma problemi ya da şekil bozukluğu yaşayan çok çocuk olmuş. Kaldı ki onun bedenine iznim olmadan müdahale etmek istemiyorum. Ben kendi adıma herhangi bir problem olmadığı sürece(yapışıklık vs fizyolojik bir problem) sünnet ettirmeyeceğim.

Ben normal istiyorum. Doktorum zaten keşkesiz doğum destekçilerinden. Sezeryan sonrası normal doğum da yaptırıyor kendimi tamamen ona bırakıyorum. Zaten ebeyle istediğin pozisyonda doğum yapabileceğin bir alan tanıyor sana o yüzden korkmuyorum da

Ben dogunca hastanede yaptırmayı düşünüyorum canım. Hastanedeyken pansumanı vs rahat oluyomuş. Ben de şunu soracaktım sünnetle ilgili anestezi vermiyorlar ilk dogdugunda yapıldıgında diye okudum. Tecrübeli anneler bu sünnet konusunda neler önerir bize acaba?

Kızlar benden de saçma bir soru geliyor umarım emzirmek isteyen tüm anneler saglıcakla güzelce emzirir, hepimizin sütü de gelir ama aklıma bir şey takılıyor.
Biz hastane cantamıza, her ihtimale karşılık biberon ve yeni doğan maması koymalıyı mıyız? Hazır da bulunduruluyor mu böyle şeyler ne olur ne olmaz diye?
Hazır mama dediğim şöyle bir şey sanırım. Pek bir fikrim yok.

Eklentiler

• 93F742CB-C517-459F-916C-6315E5F1AED7.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 36
Koptum Ya.O fiyata hakkindir yani.

Benim ilk gün süt geç geldi bi kez mama verdiler hastanede.Zaten kg suna göre veriliyorlar bi de.Kardeşimin kızı 36haftalikken doğdu ona farklı mama verdiler.Ama mama yanıma hiç almadım.Dr ne tavsiye ettiyse onu aldık hemen devamında da.

Hastanede verilmiyorsa alabilirsiniz yanınıza.

Hastanede verilmiyorsa alabilirsiniz yanınıza.
Böyle aksi bir durumla karşılaşırsak, hastanede hemşireler falan veriyor ilk mamayı diye anladım, öyle mi oluyor?
Daha çok zaman varken şimdi nerden bu mama işine takıldım bilmiyorum ama 2 gündür aklımdaydı bu soru

Kızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.

Gözün aydın canım bebek iyi olsun da gerisi mühim değil

Anne olmak böyle bisey işte.Simdiden doğunca ne yiyecek diye dusunmen çok normal.Ama bunu doğduğu güne bırak.Her dr. Bebeğe göre farklı bisey tavsiye ediyor canım.

Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına çok sevindim

Ya en çok kiloyu ben mi almışım 6,5 kilonun ikisini dün sabah almışım nasıl oldu aklım basmıyor, görüntüm bugün iki katına çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…