Bak simdi recep has 1000 tl ise, benimki neden böyle abuk bi fiyat söyledi acaba. Acaba ben mi yanlıs anladım, tekrardan bi sorucam@miniminikbirkus dedi onuu bana 1000 tl imiiş ya ama çok iyiymiş dediğiniz gibii
Bebek arabasını bende böyle bir şey düşünüyorum, kaç kg a kullanılıyor acaba bu model ?Biz de cicilerimizi paylaşalim fikir olur
Park yatak anne yanı tek tarafi iniyor prego 8023
Bebek arabasi karf roll bizim bagaj cok kucuk ve taksiye filan binince travel sistemleri ayri ayri katla koy cok zor oluyor diye tek parca tek seferde katlanan bu modeli sectik cok hafif ve tek elle katlanıyor bunlar kabin sistem diye geçiyor bir araştırın derim
Anadizi kanz pronto öne arkaya degil de beşik gibi yana sallaniyor ve cok saglam diye tercih ettik saglikla kullanmak nasip olsun insallah
Müslüman olarak zaten yaptırmak lazım canım hem de sağlık açısından son derece iyi birşey ilk haftalarında yaptırmak çok daha iyi kısa sürede iyileşiyormuşYine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek annelerisünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
Ben 3 farklı doktora gittim kız dediler hala inanmıyorumBende aynı dusuncedeyım ayrıntılı ultrasonada kadar bıse almıcam kız cocugu zor netlesıyo banada ıkı farklı doktor kız dedıgı halde kafamda soru işaretlerı var hayırlısı olsun ınsallah
Hahaaa herkes ayrıntılıyı beklıyo demekki tam emın olmak içinMüslüman olarak zaten yaptırmak lazım canım hem de sağlık açısından son derece iyi birşey ilk haftalarında yaptırmak çok daha iyi kısa sürede iyileşiyormuş
Ben 3 farklı doktora gittim kız dediler hala inanmıyorumdetaylıds göreyim orasını tam olarak öyle emin olup alıcam birşeyler
Yine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek annelerisünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
kızlar doguma cok var ama cok konusulmuş sezeryan mı normal mı
siz hangısıne sıcak bakıyorsunuz
ben sezeryan dıyorum kolaydır normal zordur
ama biliyorum kı bu anneye doguma doktora hastaneye gore degıskenlık gosterıyor kotu yorumlara takılı kalmamak lazım
bebek nasıl gelmek ıstıyorsa onu secmelıyım dıyorum sımdılerde
Ben dogunca hastanede yaptırmayı düşünüyorum canım. Hastanedeyken pansumanı vs rahat oluyomuş. Ben de şunu soracaktım sünnetle ilgili anestezi vermiyorlar ilk dogdugunda yapıldıgında diye okudum. Tecrübeli anneler bu sünnet konusunda neler önerir bize acaba?Yine biraz aceleci bir konu olacak ama onceki sayfalarda konusu olmuş. Erkek annelerisünnetle ilgili araştırma yapan var mi, anladigim kadariyla musluman doktorlar saglik acisindan iyi oldugunu düşünüyor, müslüman olmayanlar düşünmüyor genellersek. Yaptırmalı mi yaptırmamalı mi ben aradayim su an
:))) 26 ekimde ayrintili ultrason randevum var. 20+1 oluyor.zahrada sapığı 1. sayfaya randevu tablosu da ekledi kızlar ayrı olarak sdjka randevu tarihi yazanları kaydederim bakarız ben unutursam siz sorarsınız
Koptum Ya.O fiyata hakkindir yani.Bak simdi recep has 1000 tl ise, benimki neden böyle abuk bi fiyat söyledi acaba. Acaba ben mi yanlıs anladım, tekrardan bi sorucam
Ama cidden fiyatlar böyleyse, ben 2 saat herseye baktırıp, sayfalar dolusu soru sormadan o koltuktan kalkmamhatta sizde yazın bana soruları, hepinizinkini sorarım valla
Benim ilk gün süt geç geldi bi kez mama verdiler hastanede.Zaten kg suna göre veriliyorlar bi de.Kardeşimin kızı 36haftalikken doğdu ona farklı mama verdiler.Ama mama yanıma hiç almadım.Dr ne tavsiye ettiyse onu aldık hemen devamında da.Kızlar benden de saçma bir soru geliyorumarım emzirmek isteyen tüm anneler saglıcakla güzelce emzirir, hepimizin sütü de gelir ama aklıma bir şey takılıyor.
Biz hastane cantamıza, her ihtimale karşılık biberon ve yeni doğan maması koymalıyı mıyız? Hazır da bulunduruluyor mu böyle şeyler ne olur ne olmaz diye?
Hazır mama dediğim şöyle bir şey sanırım. Pek bir fikrim yok.
Hastanede verilmiyorsa alabilirsiniz yanınıza.Kızlar benden de saçma bir soru geliyorumarım emzirmek isteyen tüm anneler saglıcakla güzelce emzirir, hepimizin sütü de gelir ama aklıma bir şey takılıyor.
Biz hastane cantamıza, her ihtimale karşılık biberon ve yeni doğan maması koymalıyı mıyız? Hazır da bulunduruluyor mu böyle şeyler ne olur ne olmaz diye?
Hazır mama dediğim şöyle bir şey sanırım. Pek bir fikrim yok.
Benim ilk gün süt geç geldi bi kez mama verdiler hastanede.Zaten kg suna göre veriliyorlar bi de.Kardeşimin kızı 36haftalikken doğdu ona farklı mama verdiler.Ama mama yanıma hiç almadım.Dr ne tavsiye ettiyse onu aldık hemen devamında da.
Böyle aksi bir durumla karşılaşırsak, hastanede hemşireler falan veriyor ilk mamayı diye anladım, öyle mi oluyor?Hastanede verilmiyorsa alabilirsiniz yanınıza.
Gözün aydın canım bebek iyi olsun da gerisi mühim değilBöyle bir alternatifin olması iyi durum.
Bizim burda malesef özel yok aslında var ama ona da çok bütçe gerekir. Akademik eğitimi olan bizlerin bile bütçesini cok sarsar. Özel sağlık sigortası için malesef geç kaldım. Hamile olunca yapmıyorlar.
Gecen serklaji olduğum hastane rezalet durumdaydı.
6 tane kadın hasta bir wc duş u kullanıyordu.
Yataklar otomatik değil Manuel kalkıp iniyordu. Gözlerime inanamadım. Bir odada 4 yatak vardi. Resmen sok geçirdim almanya da böyle bir hastane mi kaldı diye. Ağlama krizine girdim. Özel oda istedim ama oda yoktu.
Rabbim aratmasın ihtiyaç ta bırakmasın diye.dua.edelim.
Bebis iyi teyzeleri. Detayli ultrason da yaptı.
Hamd olsun hersey yolunda.
Serklaj ta iyi.
Anne olmak böyle bisey işte.Simdiden doğunca ne yiyecek diye dusunmen çok normal.Ama bunu doğduğu güne bırak.Her dr. Bebeğe göre farklı bisey tavsiye ediyor canım.Böyle aksi bir durumla karşılaşırsak, hastanede hemşireler falan veriyor ilk mamayı diye anladım, öyle mi oluyor?
Daha çok zaman varken şimdi nerden bu mama işine takıldım bilmiyorum ama2 gündür aklımdaydı bu soru
Çok geçmiş olsun bebeğin iyi olmasına çok sevindimKızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?