2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canim.Cok şükür ki bebek iyiymiş.Allah yardımcın olsun.

Gelmiş geçmiş olsun, nasıl korkmuşsunuzdur Allah bilir... Doktor iyi demiş çok şükür bebek iyi olsun da enfeksiyon da geçer kontrol altındasınız inşallah aksi bir şey yaşanmaz ben dua edicem şimdi size

Ya en çok kiloyu ben mi almışım 6,5 kilonun ikisini dün sabah almışım nasıl oldu aklım basmıyor, görüntüm bugün iki katına çıkmış
Ben geçen 2 gün üst üste bulgur pilavı yedim 1 kg fazla çıktım sürekli, ödem yapacak bişeyler yemiş olabilirsin aniden aldıysan bol su içip azıcık yürüyüş yaparsan atarsın ödemse

Bebeğin iyi olmasına sevindim canım ya çok geçmiş olsun

Hahaaa herkes ayrıntılıyı beklıyo demekki tam emın olmak için bende oyle daha pembe namına hıc bırsey almadık daha dogrusu kıyafet almadım hıc
Ben hiç bişey almadım canım acelesi yok ilk oğlumdan kalan bir sürü şey var diye rahatım biraz

Biliyorum canim , ben ilk kizimda turkiyedeydim. Devlete gittim. Tek kisilik odada kaldim. Her zaman ilk randevuyu aliyordum , beklemiyordum. Sadece kalabalik oluyordu. Burda devletin doktoru özel doktor gibi . Kendine ait bir yeri var . Hastaneye gitmiyorsun yani.

Ayy kuzum cok gecmisler olsun. Neyse ki bebisin suyu degilmis. İkinizde iyi olun önemli olan o. Dualarımız seninle

Ah canı mdüşünemiyorum bile yaşadığın korkuyu ya her yerden saldırıyolar bir kanaması bir suyu ama senin bebik öyle güçlü doğacak ki annesi nelere göğüs gerdii spartacus doğuyor resmen ço ksevindim bebeğin iyi olmasına

Ben sezeryanden cok korkuyordum ya cok sukur ilk dogumumda bayagi kolaydi . Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin. Bence her dogum ozel ve kolay degil

Çok çok geçmiş olsun canım benim Allah'a şükür bebeğin gayet iyi ebeler de ne kadar felaket tellalı kafalarına göre konuşuyorlar boş boş rabbim bir daha bu korkuyu yaşatmasın inşallah

Aaaa gecmis olsun canim , enfeksiyon mu sebep olmus ? Suanda bebegin suyu azalmamis mi ? ne dedi doktor?

Cok gecmis olsun, bebek iyi çok şükür. Çok kormuşsundur tabi ama çok güçlüsün sen de, en kısa zamanda bu enfeksiyon da gececek insallah.

Cok geçmiş olsun arkadaşım.
Bebeğin suyu berrak oluyor. Ve tatlı tatlı kokuyor. Hatta tadininda tatlı olduğunu söylüyorlar.
Rabbim bir daha yaşatmasın.
Doktorum beni uyardı serklaj olunca daha fazla akıntı olabilir normal dedi.

Çok geçmiş olsun canım. O ebeleri vallahi dövmek lazım, resmen anneyi üzmek üzerine inşa edilmisler. Ben o yüzden ebeli doktor kesinlikle istemiyorum. Ebeye de muayene falan olmam mümkün mertebe. Kendilerini doktor sanıyorlar. Tamam bu işin eğitimini aldılar lafimiz yok da, anneyi sakinlestirsene ne korkutuyorsun?
Sagsalim doğacak bebişin sen içini ferah tut. Hissettiğim her şey bebise yansıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…