2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay allahım bal burun bal duduş nasıl güzellerrrr maşallah ya

Evet aksam 6/ gece 12 arası kovalıyorum bende inşallah bi kere denk gelirsek gerisi kolay merak ediyorum ve güveniyorum ordaki doktorlara, çok duydum gerçekten inşallah giderim

Ben Recep Hasa gidicem doktorum önerdi. Bugün fiyat aldım 1000 tl. Konusunda duayen bir doktormuş, yorumları efsane , riskli gebeliği olanlar için dogru adres gibi duruyor. Sen kimden duydun canım?

sonun kadar sezaryennn ekim annelerini okuyup duruyorum iyice emin oluyorum isteğimdenn
kız neler yazıyorlar anlat :=======))
Anaaa neler yazıyolar ben de girip okuyayım bari
bende merak ettım
ben ılk kez anne olucam garıp bır soru mu oldu tesekkur ederım bılgı veren butun deneyıe demlı annelere ınsallah bende deneyım kazanıncabılgı paylasımı yapıcam cok faydalı olduguna emın olabılırsınız bır anneden bılgı almak:)))

Ben Recep Hasa gidicem doktorum önerdi. Bugün fiyat aldım 1000 tl. Konusunda duayen bir doktormuş, yorumları efsane , riskli gebeliği olanlar için dogru adres gibi duruyor. Sen kimden duydun canım?
Ben Recep hasa 12. Hafta kontrolü için ve ikizlerden birinin sonlanması için gittim. Kendiside cihazıda bir harika. Biraz donuk bir doktor ama işinde çok başarılı çok detaylı inceliyor her şeye çok hakim. Ben detaylı içinde kendisine gideceğim

Çok geçmiş olsun canım. Sen güçlü bir annesin, bu zamana kadar doktor seçimi vs karar vere vere, üstesinden geldin herseyin, bunundan gelirsin. Allah bir daha korku yaşatmasın, saglıkla kucagına al bebişini
Çok turşu yiyorum belki ondandır
Ya ben de tursu yedim ani şiştim sabah 5,5 kilo almış gördüm kendimi, sonra üstümü incelttim, acıkınca çıktım. O 1 kg yoktu motive olmak için sabah aç tartılalım.
Ben sezeryanden cok korkuyordum ya cok sukur ilk dogumumda bayagi kolaydi . Rabbim hepimize kolay dogum nasip etsin. Bence her dogum ozel ve kolay degil
Ben de sezeryandan korkuyorum. Herkes normalden korkar, ilk gebelik ama nedense normal hissiyat olarak daha rahat geliyor bana. Kendimi bilinçaltımdan motive mi ediyorum, bilmiyorum

mıgde sıskınlıgı bendede var sıskın oldugu zamanlar yuruyuse gıdıyorum hos ben bastan bu yana yurumek yasak derken de yuruyordum..nefes alınca derın patlıycak gıbı hıssedıyorum
karnım patlayacak gibiydi uzun süre ara ara oluyor yine ama o şişkinlikten derimin patlayacakmış hissi geçti sonunda
benımde aynı patlıycak gıbı oluyor
Tablo ve ben heyecanla bekliyoruzzzzz çok az kaldı öğrenemeyen arkadaşımız yaa darısı da onlara inşş

ben ekımın 23 unde kapatmazsa ogrenıcem en son bacak bacak ustune atmıstı

ben pazardan 10 tl kalın hamıle taytı buldum 4 adet aldım heryerde onlarlayım ıc gostermıyor cok rahat ıyıkı denk geldı

ben artık kıskançlığımdan çatlıcam sizin pazardan a101 bimden yaaa

bugün şok a101 bim dolandıım bebek eşyasının b sine dair hiçbir şeeey yok

kızlar ben bundan alıcam nasıl cok hosuma gıttı evde buyuyen besık alt degıstırme kısmında dısarda yanımda

Eklentiler

• kadın.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 88
cok cok gecmıs olsun su ıcmen nasldı canım az ıcınce sıkıntı oluyormus dıye duydum dualarım senınle

ınstagramdan katalog takıbı yap o gunlerde gıt al bu persembe 101 den bak mesela

pazarda umranıye ye gıdıyorum az uzak kalıyor ama ayda bır taytı ordan aldım

Sabahtan beri giremedim konuşmuşsunuz da konuşmuşsunuz herşeyi okuyamasam da göz gezdirdim
Alakasız birseyle geldim trendyoldan bisiler solicem de şunu tum anne instacilar paylasiyo 33 tlmis alsak mi ya
Bunu bende alıcam ama ev içinde kullanmak için dışarıda da kullananlar varmış ama ağzı açık olmaz.
Acibadem de dogum paketi alan sen miydin. Hatta biri fiyata cok şaşırmıştı acibadem masallah rekor fiyat. Yapacak bisi yoo hayirlisi olsun onemli olan o
Bendim canım o. evet o günden sonra fiyat konularından uzak duruyorum linç yememek için
denisb idi sanırım acaba detaylıya o ne kadar fiyat aldıı @venusssss
Evet canım bendim senin hafızaya kurban valla hiçbir şey için fiyat almıyorum çünkü benim doktorum perinatolog ve her görüntülemeyi kendi yapıyor elim mahkum muayeneye gidiyorum ne istiyolarsa orda öğreniyorum ikili testte bile baya bi ödeme yaptık detaylı daha fazladır diye düşünüyorum. Burda konuşulan rakamların 5-6 katı diyip susuyorum
Çocuk cerrahisi veya çocuk üroloğu yapıyor sünneti. Benim tavsiyem sünneti kafaya takmayın çok da heyecanlanmayın. Ben de oğlumdayken hemen yaptırıcam diyodum hatta doğar doğmaz üroloğa da götürdüm ama sonrasında göbek düşmesi ile ilgili sıkıntı yaşadık ve doktor vazgeçirdi bizi yaptırmadık. 7 yaşında oldu bu sene çok da rahat geçti hiç öyle anlatıldığı gibi değil. Anestezi almadı bi şurup verildi ve kendinden geçti olay anını hatırlamıyor iyileşme süreci de çok kolaydı. Bebek yeni doğduğunda gazlıysa, uykusuzsa ne biliyim sayamadığım bi sürü sebepten dolayı huysuzsa sünnet de işi zorlaştırıyor. Canı yanmayacak deniyor ben de inanmıştım doktor terslemişti beni ne demek canı yanmayacak o insan değil mi diye sadece daha çabuk iyileşir ama tabi ki canı yanacak demişti.
Canım yukarıda zahrada ya da yazdım. Doğduğunda yapılırsa narkoz verilmiyor ama benim oğlum 7 yaşında oldu yine narkoz verilmedi. Oğlumla aynı anda bir bebek de sünnet oldu onun daha zorlu oldu mesela biraz da şans işi. Bebeğiniz doğsun ona göre karar verin. Şu an ki duygularla doğumdan sonraki duygular o kadar farklı oluyor ki bi doğsun bebişleriniz beni anlayacaksınız hani şimdi sünneti konuşuyoruz ya o zamanlar geldiğinde sünnet aklınıza gelen en son şey olacak. Emmesi, uyuması, sizin ona onun size alışması vs vs. O kadar duygu karmaşası oluyor ki yine de ben şuna inanıyorum bir bebek için en doğru kararı annesi verir, doğumdan sonraki hislerinize güvenin ve her konuda ona göre karar verin emin olun yanılmayacaksınız

mıgde sıskınlıgı bendede var sıskın oldugu zamanlar yuruyuse gıdıyorum hos ben bastan bu yana yurumek yasak derken de yuruyordum..nefes alınca derın patlıycak gıbı hıssedıyorum
Ne kadar süre yürüyorsun? Bende yeni başladım yürümelere ama çok değil 3bin adım anca atıyorum benim olduğum bölgede pek yürümeyi sevmiyorum gözlerini dikip dikip bakıyolar sinir oluyorum

Yarın bim e geliyo az bişey

geçen yorgan falan gelcekti şoka baktım yok ya bakayım yarın bime bebek takımı gelecek diyor gelmezse artık çıldırcam sizler nasıl şubelersinzi diye

ay maşallah burununu yesinler

doktor yuzde 70 kiz demişti baya odaklanmistim şimdi erkek dedi pipisinide çekti resmini verdi ay erkek çocuğu fikrine şuanda adapte olamıyorum Allahim sen affet
ay bi de yüksek bir oran ya keşke yorum yapmasaydı daha iyiydi 1 ay insan ister istemez adapte olur hayallere girer baştan böyle beklenti olmasa şimdi adapte olma problemi de olmazdı valla onun suçu bak bilendim bu ara çok bileniyorum zaten doktorlara fırsat kolluyorum

geçen yorgan falan gelcekti şoka baktım yok ya bakayım yarın bime bebek takımı gelecek diyor gelmezse artık çıldırcam sizler nasıl şubelersinzi diye
a101 ın spot katı olanları var umranıyede ıkı tane bılıyorum aradıgın bulamadıgın cogu sey o a101 lerde oluyor
evet yarın bıme organık dıye urunler gelıyor bebek corapları vs

yorgan 1 yasına gelmeden kullanılmıyor ama ben aldım e bebekte ındırımde vardı

sımdı buyuyen besık ve uyku setı cok hafıf yorgana benzer bırsey var yanında onu kullanırım..ınce bate tanıye muslın..e bebek yorgan hafıf ama yınede olmuyor daha hafıf seyler yasına gelene kadar..

Son düzenleme:

bana dusuk tehlıkesı var sunu yapma bunu yapma dedı ama yurume demedı ben hep yurudum sonra soyledı ay ben hep yuruyordum tamam yurumem dedım ama 3 gun dayanabıldım omrumde 53 kıloyu hıc gecmedım sımdı 55 oldum :==)

bu arada doktor ne derse onu yapın sorun yanı bana uymayın

ben 7000 adımdan az hıc atmadım bır sokaga cıkınca basıma bırsey gelse de aglıyacaktım ama ben buyum ıste duramadım

alahıma bın sukur sımdılık sıslık patlıycak gıbı hısler bıraz akıntı korkuorum arada

kotu huyumsa suyu az ıcıyorum

hahahahhaha bende bilendir şimdi sen böyle yazınca benim ilki kiz di zaten ama buna da 2.diye alismistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…