2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eşime akşam aldiklarimi gösterdim. Şampuan, deterjan falan da al şimdiden istersen dedi. Ucuzlari alalım, büyükleri sona bırakalım dedi. Bir de kv ile konuşmuş, erken alırız demiş bebek arabası için

Tipini yesinler onun fındık burundu seniii maşallah

Ben Recep Hasa gidicem doktorum önerdi. Bugün fiyat aldım 1000 tl. Konusunda duayen bir doktormuş, yorumları efsane , riskli gebeliği olanlar için dogru adres gibi duruyor. Sen kimden duydun canım?
Canım cevremde en az 15 20 kişi gitti. Bankacıyım ben, bizim bankada ne kadar hamile varsa hepsi Recep Has’a gitti. “22.hafta doktoru” diye bir ünü var hatta, bambaşka yerlerden de gidenleri duydum cok. Sadece 1 arkadasım “cok soguk bir adamdı, hiç konusmadı, 1 bucuk saat bakıp sonunda tek cümle bebek iyi dedi” demişti. Ama cok ayrıntılı bi rapor vermiş kıza sonrasında. Bir tek ondan cok soguk oldugunu, biraz tripli bir adam oldugunu duymustum. Bakalım senin yorumun ne olacak, randevun ne zaman?

Ben Cihat Şen’e gidecegim doktorum onu önerdi diye üstüne cok düşünmedim acıkcası. Ama Recep Has’ı da merak ediyorum

Ayy masallah ya resmen hokka burun bir prenses geliyo duygulandim kizzz vala bebisler nasi güzel hepimiz boyle guzel pozlar yakalayalim insallah

Bana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değil

Biz bebişin odasını hazırlamaya başlicaz ilk iş eşyaları çıkartmak ve boyamak Ama bir sorun var bir duvar su aldı çok rutubetten küf müdür nedir bişeyler var pul pul dökülüyor oraya ne yapabilirim ?

Canım bugün 21.haftadan önce gelmeyin dedi sekreteri, demek o yüzden 22.hafta doktoru 21 veya 22 gelin dedi. En iyisi 21+5 e falan alıyım randevu, çok yogunmuş zaten, biraz erken alın randevuyu dedi. Ben de yorumları okudum, hiç konuşmasın ama iyi desin yeter demişler ben de hayatımda diğer seylerden kısıp, saglıga para harcıyorum. Üst, baş, tabak, çanak almam, kuaför masrafı yapmam ama iyi bir dra gitmeye calışırım. Çünkü bir defa kalp için yanlış teşhis koydu bana bir doktor, hatta hamilelikte kalp nedeniyle sorun yasarsın demiştisonrasında 3 doktor gezdim ve bir sürü para sactım. Keske bir defa iyi bir doktora gitseydim dedim. O yüzden bu doktora gidicem karar verdim. Yorumumu paylaşırım muayene sonrası kısmetse

Bana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değil
Ya bende de yürüyüşte agrı oluyor. Hatta gecen eve dönemedim. Sancıdan bacagımı atamadım eşimi çağırdım. Çok korktum birsey oluyor diye. Bugün bu karın ağrısı sancısı durumlarımı doktora sordum. Doktor ya gaz sancısıdır ya da rahim büyümesi kaynaklıdır dedi, ama devam ederse haberleselim dedi. Magnezyum içmeye basladım her aksam, bu agrılar gecmezse bir ara randevu alıcam. Ayakta duramıyorum agrıdan, hep aynı tarafta ağrım var.

Benim bugün sol kasık tarafında ağrı oldu bende sorim bakim doktor bana ne dicek

Kızlar son 1 haftadır çook sık çarpıntı nefes darlığı hissi ve sırt bel ağrısı olmaya başladı aşırı hazımsızlıkta çekiyorum yemekten sonra o zaman dahada çok çarpıntı oluyor

Selam hanımlar bende bugün ayrıntılı ultrason için randevu aldım 27 ekim e 21+3 oluyoruz erken mi zamanı mı bilemedim açıkçası bide ben devlete gidecem benim bulunduğum ilde devlette perinatolog var baya övgüler var hatta instagram sayfası da çok aktif takipçi falan fazla inş memnun kalırım eğer memnun kalırsam ayrıntılıyı ücretsiz halletmiş olacaz

Canım bende de nefes darlığı oluyor. Youtubeda bir doktoru dinledim. Bu haftalarda olabildiğini söyledi. Buna çok odaklanmayın, odaklandıkça psikolojik olarak da artar dedi. Çok derin nefes almaya çalışarak kendinizi paniğe sürüklemeyin dedi. Bana da arada geliyor, sonra unutuyorum. Bir de hazımsızlık tetikliyor, daha çok yemek sonrası oluyor.
Çarpıntınıza da takip edin, çok şiddetlenirse doktorunuzla paylaşın diyor. Bu haftalarda tansiyon oynaması çok oluyormuş. Ondan da kaynaklı olabilir.

Tabi ki özel durumunuz varsa bilemem ama ilk zamanlar ben de hiç yürümedim son 4 haftadır haftada en az 3 gün yürüyorum gerçekten daha iyi hissettiriyor başta belde batma, ağrı oldu ama sonra alıştı, vücudunuzu dinleyerek belki yapabilirsiniz

Doktora
danış yürüyorum ağrım oluyor diye sor muhakkak.usun yürüyüş yapma.

Yok kısa yürüyorum zaten yakınlarda bi A101 var oraya gidip geliyorum

C Chivas Regal kız ablan doğum yapacaktı yaptı mııı yoksun ne zamandır ortalıktaa
Kız kardeşim yaptı canım doğum . Dün tam bı hafta oldu . Bı haftadir onun yanındaydım . Emzirme işini daha tam kndisi yapamıyor . Emme işinde baya zorladı bebiş bizi . Dün bizim eve geçtik artık Bnm kız durmuyor çünkü sıkıldı . Kardeşim falan hep beraberiz . Henüz tek kalması için erken diye . Ondan pek giremiyorum . Sağol sorduğun için

45 dakikadır bebek hareket etsin diye müzik dinletiyorum şu anne karnında dinletilen parçalardan yok anacım iyice mayışıp derin uykulara daldı heralde metallica dinletme vakti geldi yapacak bir şey yok
Karnınız ac olduğunda kan sekerini bir anda yükseltecek karbonhidrat seker agirlikli birsey yemeyi deneyin. Sonrasinda elinizi karniniza koyun belki oyle hareketi hissedersiniz ama daha çok küçük. Dun esimin eli karnimdayken hareket etti ben hissettim o hissetmedi.

Cok gecmis olsun. Allah bir daha yaşatmasın.

Canım çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur şükür ki bebeğin iyiymiş. Ebelere kalsa hep kötü şeyler oluyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…