Tipini yesinler onun fındık burundu seniii maşallahKızlar geldimmm. Baya konuşma olmuş öncesini okuyamadım doğru dürüst umarım herkes iyidir
Biz de her şey yolunda çok şükürUzun uzun baktı doktor .kalp, beyin , böbrek , ciğer vs. İnceledi. Parmakları saydık. Kol bacak kemiklerini ölçtü.Ben bi sorun görmüyorum , ayrıntılı da rahat geçicektir giderken ablasını da götürebilirsin uzun uzun izlesin kardeşini dedi 21 cm , 312 gr olmuş
Yine eller yüzündeydi sürekli. Doktor yakalayabildiği kadarıyla bunu çekti. Benim miniğim teyzeleri
Canım cevremde en az 15 20 kişi gitti. Bankacıyım ben, bizim bankada ne kadar hamile varsa hepsi Recep Has’a gitti. “22.hafta doktoru” diye bir ünü var hatta, bambaşka yerlerden de gidenleri duydum cok. Sadece 1 arkadasım “cok soguk bir adamdı, hiç konusmadı, 1 bucuk saat bakıp sonunda tek cümle bebek iyi dedi” demişti. Ama cok ayrıntılı bi rapor vermiş kıza sonrasında. Bir tek ondan cok soguk oldugunu, biraz tripli bir adam oldugunu duymustum. Bakalım senin yorumun ne olacak, randevun ne zaman?Ben Recep Hasa gidicem doktorum önerdi. Bugün fiyat aldım 1000 tl. Konusunda duayen bir doktormuş, yorumları efsane , riskli gebeliği olanlar için dogru adres gibi duruyor. Sen kimden duydun canım?
Ayy masallah ya resmen hokka burun bir prenses geliyoKızlar geldimmm. Baya konuşma olmuş öncesini okuyamadım doğru dürüst umarım herkes iyidir
Biz de her şey yolunda çok şükürUzun uzun baktı doktor .kalp, beyin , böbrek , ciğer vs. İnceledi. Parmakları saydık. Kol bacak kemiklerini ölçtü.Ben bi sorun görmüyorum , ayrıntılı da rahat geçicektir giderken ablasını da götürebilirsin uzun uzun izlesin kardeşini dedi 21 cm , 312 gr olmuş
Yine eller yüzündeydi sürekli. Doktor yakalayabildiği kadarıyla bunu çekti. Benim miniğim teyzeleri
Bana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değilbana dusuk tehlıkesı var sunu yapma bunu yapma dedı ama yurume demedı ben hep yurudum sonra soyledı ay ben hep yuruyordum tamam yurumem dedım ama 3 gun dayanabıldım omrumde 53 kıloyu hıc gecmedım sımdı 55 oldum :==)
bu arada doktor ne derse onu yapın sorun yanı bana uymayın
ben 7000 adımdan az hıc atmadım bır sokaga cıkınca basıma bırsey gelse de aglıyacaktım ama ben buyum ıste duramadım
alahıma bın sukur sımdılık sıslık patlıycak gıbı hısler bıraz akıntı korkuorum arada
kotu huyumsa suyu az ıcıyorum
Canım bugün 21.haftadan önce gelmeyin dedi sekreteri, demek o yüzden 22.hafta doktoruCanım cevremde en az 15 20 kişi gitti. Bankacıyım ben, bizim bankada ne kadar hamile varsa hepsi Recep Has’a gitti. “22.hafta doktoru” diye bir ünü var hatta, bambaşka yerlerden de gidenleri duydum cok. Sadece 1 arkadasım “cok soguk bir adamdı, hiç konusmadı, 1 bucuk saat bakıp sonunda tek cümle bebek iyi dedi” demişti. Ama cok ayrıntılı bi rapor vermiş kıza sonrasında. Bir tek ondan cok soguk oldugunu, biraz tripli bir adam oldugunu duymustum. Bakalım senin yorumun ne olacak, randevun ne zaman?
Ben Cihat Şen’e gidecegim doktorum onu önerdi diye üstüne cok düşünmedim acıkcası. Ama Recep Has’ı da merak ediyorum
Ya bende de yürüyüşte agrı oluyor. Hatta gecen eve dönemedim. Sancıdan bacagımı atamadım eşimi çağırdım. Çok korktum birsey oluyor diye. Bugün bu karın ağrısı sancısı durumlarımı doktora sordum. Doktor ya gaz sancısıdır ya da rahim büyümesi kaynaklıdır dedi, ama devam ederse haberleselim dedi. Magnezyum içmeye basladım her aksam, bu agrılar gecmezse bir ara randevu alıcam. Ayakta duramıyorum agrıdan, hep aynı tarafta ağrım var.Bana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değil
Benim bugün sol kasık tarafında ağrı oldu bende sorim bakim doktor bana ne dicekYa bende de yürüyüşte agrı oluyor. Hatta gecen eve dönemedim. Sancıdan bacagımı atamadım eşimi çağırdım. Çok korktum birsey oluyor diye. Bugün bu karın ağrısı sancısı durumlarımı doktora sordum. Doktor ya gaz sancısıdır ya da rahim büyümesi kaynaklıdır dedi, ama devam ederse haberleselim dedi. Magnezyum içmeye basladım her aksam, bu agrılar gecmezse bir ara randevu alıcam. Ayakta duramıyorum agrıdan, hep aynı tarafta ağrım var.
DoktoraBana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değil
Canım bende de nefes darlığı oluyor. Youtubeda bir doktoru dinledim. Bu haftalarda olabildiğini söyledi. Buna çok odaklanmayın, odaklandıkça psikolojik olarak da artar dedi. Çok derin nefes almaya çalışarak kendinizi paniğe sürüklemeyin dedi. Bana da arada geliyor, sonra unutuyorum. Bir de hazımsızlık tetikliyor, daha çok yemek sonrası oluyor.Kızlar son 1 haftadır çook sık çarpıntı nefes darlığı hissi ve sırt bel ağrısı olmaya başladı aşırı hazımsızlıkta çekiyorum yemekten sonra o zaman dahada çok çarpıntı oluyor
Tabi ki özel durumunuz varsa bilemem ama ilk zamanlar ben de hiç yürümedim son 4 haftadır haftada en az 3 gün yürüyorum gerçekten daha iyi hissettiriyor başta belde batma, ağrı oldu ama sonra alıştı, vücudunuzu dinleyerek belki yapabilirsinizBana yürü demişti ama ben biraz korktum yürüyünce ağrım oluyordu hafif hafif başladım işte gene ağrı var ama çok değil
Doktora
danış yürüyorum ağrım oluyor diye sor muhakkak.usun yürüyüş yapma.
Yok kısa yürüyorum zaten yakınlarda bi A101 var oraya gidip geliyorumTabi ki özel durumunuz varsa bilemem ama ilk zamanlar ben de hiç yürümedim son 4 haftadır haftada en az 3 gün yürüyorum gerçekten daha iyi hissettiriyor başta belde batma, ağrı oldu ama sonra alıştı, vücudunuzu dinleyerek belki yapabilirsiniz
Kız kardeşim yaptı canım doğum . Dün tam bı hafta oldu . Bı haftadir onun yanındaydım . Emzirme işini daha tam kndisi yapamıyor . Emme işinde baya zorladı bebiş bizi . Dün bizim eve geçtik artık Bnm kız durmuyor çünkü sıkıldı . Kardeşim falan hep beraberiz . Henüz tek kalması için erken diye . Ondan pek giremiyorum . Sağol sorduğun içinC Chivas Regal kız ablan doğum yapacaktı yaptı mııı yoksun ne zamandır ortalıktaa
Karnınız ac olduğunda kan sekerini bir anda yükseltecek karbonhidrat seker agirlikli birsey yemeyi deneyin. Sonrasinda elinizi karniniza koyun belki oyle hareketi hissedersiniz ama daha çok küçük. Dun esimin eli karnimdayken hareket etti ben hissettim o hissetmedi.45 dakikadır bebek hareket etsin diye müzik dinletiyorum şu anne karnında dinletilen parçalardan yok anacım iyice mayışıp derin uykulara daldı heralde metallica dinletme vakti geldi yapacak bir şey yok
Cok gecmis olsun. Allah bir daha yaşatmasın.Kızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
Canım çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundurKızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?