2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Açlıktan ölüyordum karam yedim aç aç yine tık yok ama karbonhidratta denerim bilemiyorumm 18+5izz bence bi kımıllık olması lazımdı artık ya 22yi bulacak heralde benim

Amin inşallah.

Güzel dualarda bulunun arkadaşlarıma öok teşekkürler. Allah razı olsun hala korkum geçmil değil bugün di daha bakacak. Bana dua edin.
Bu su gibi şey niye geliyor nerden geliyor çıldırıcam

progestan fitil bende her gün su gibi islatiyor camasirimi 5-6 kez değişiyorum. progestan fitil kullanmazken yok

Ben de sezeryandan korkuyorum. Herkes normalden korkar, ilk gebelik ama nedense normal hissiyat olarak daha rahat geliyor bana. Kendimi bilinçaltımdan motive mi ediyorum, bilmiyorum
Belkide kendini hazirliyorsundur sezaryende en guzeli dogacagi tarihi bilmek. 3.benim makat gelisti . Doktor gün al hastaneden dedi , o kadar korkmustum ki . Nasil kesecekler beni diyordum cok sukur 39.haftada dönmüstü de kurtulmustum. Dikissiz ne guzel dogdu

Gecmis olsun canim , yasadiklarini ben diger hamileligimde yasadim. Aşiri carpintim oluyordu , yemekten sonra ozellikle. Tansiyonumda cok dusuyordu, doktorlar tansiyon düsmesine birsey yapamiyoruz diyordu. Bu hamilelikte hic olmadi cok sukur. Benimde suan kemiklerimde bir agri var ama adim atamiyorum. Dun de doktora gittim , akilli gibi sormadim

Bende ilk gebeliğimde ne kadar rahatsam bundada o kadar zor geçiriyorum sabah kalkıyorum felaket bir gaz sıkışması afedersin, karnımdaki sancılarla uyanıyorum gün içinde devam ediyor özellikle birşeyler yersem falan göğüs ortasıns kadar bıçak gidi batıyor daha 20 haftalık bile olmadım şu ağrılara bak 30'larda düşünemiyorum kendimi Allah yardımcımız olsun

Canim su gibi dediğin ne kadar bir su azsa normal akıntı olabilir mi korkma daha çok hasta eder insani elinde değil ama Allah'a emanet herşey rahatlat kendini

Amin canim , yata kalka bitecek bu haftalar benimde birincide hicbirseyim yoktu , ikinci ve ozellikle ucuncu hamilelik cok kotu gecmisti. Rabbim dayanma gucu versin insallah

Kızlar şöyle bir hastane çıkışı listesi buldum. Belki yardımcı olur
Bence güzel bir liste. Aşağı yukarı bunları alırım ben de. Biberon ve emzik de alırım muhtemelen.

Bence asıl eksik olan babaya yönelik hiçbir şey yazmaması. Eşimizin de yedek kıyafete ihtiyacı olabilir. Sezaryen durumu olursa hastanede daha fazla kalınacağı için onun da duş almaya ve temiz kıyafete ihtiyacı olur.

Babaları hep unutuyoruz, çok mantıklı. Ekliyorum listeye

Kızlar şuan 16+5 im çok erken mi bilmiyorum ama dün akşam yemekten sonra galiba bebişin hareketini hissettim sofrayı kaldıracakken böyle bir kayma gibi bir şey oldu göbek deliğimin 3 parmak kadar altında sonra hemen oturup kendimi dinledim pıt pıt yaptı hemen elimi karnıma koydum biraz da bastırdım baktım hareket yok tam elimi çektim yine pıt pıt yaptı eşime söyledim eşim bağırsaklarındır o bebek değildir diyo ama emin olamadım

kuzu bunun büyüklüğüne bak gelince, ben babyjem aldım gayet ideal boyutta, ama aynısı bime geldi bimdeki bebiş kadar küçüktü :)
33lt yazıyor küvete ama seninkinde kaçç 30tl oynuyor arasında babyjem alayım o zaman boyutu da böyleymiş ekledim foto

Eklentiler

• 16340309673644717896540495328564.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…