Kızlar son 1 haftadır çook sık çarpıntı nefes darlığı hissi ve sırt bel ağrısı olmaya başladı aşırı hazımsızlıkta çekiyorum yemekten sonra o zaman dahada çok çarpıntı oluyor
Kızlar bende de oluyor son 1 2 haftadır yer yer nefes darlıgı gibi his ve çarpıntı. Doktoruma danıştım ve normal oldugunu, bol su içmem gerektiğini söyledi. Günde min 2,5 litre diyor. Bir de tansiyon aleti aldırdı bana, kendimi kötü hissettiğimde bakmamı, tansiyonun takip edilmesi gerektiğini söyledi. Düşük çıkıyor genelde benim. Düşük tansiyon da normalmiş. Yüksek tansiyon genelde gebelikte istenmiyormuş. Eğer tansiyonunuzun da oynadığını hissediyorsanız, takip etmekte fayda olabilir.Canım bende de nefes darlığı oluyor. Youtubeda bir doktoru dinledim. Bu haftalarda olabildiğini söyledi. Buna çok odaklanmayın, odaklandıkça psikolojik olarak da artar dedi. Çok derin nefes almaya çalışarak kendinizi paniğe sürüklemeyin dedi. Bana da arada geliyor, sonra unutuyorum. Bir de hazımsızlık tetikliyor, daha çok yemek sonrası oluyor.
Çarpıntınıza da takip edin, çok şiddetlenirse doktorunuzla paylaşın diyor. Bu haftalarda tansiyon oynaması çok oluyormuş. Ondan da kaynaklı olabilir.
Evet gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı ama düşüğü normal sürekli kontrol etmek lazım. Görümcem ebe ve hemşire bir keresinde tansiyonum çok düşük diye tuzlu ayran içtim diye kızmıştı gebelikte normal olan düşük tansiyonmuşKızlar bende de oluyor son 1 2 haftadır yer yer nefes darlıgı gibi his ve çarpıntı. Doktoruma danıştım ve normal oldugunu, bol su içmem gerektiğini söyledi. Günde min 2,5 litre diyor. Bir de tansiyon aleti aldırdı bana, kendimi kötü hissettiğimde bakmamı, tansiyonun takip edilmesi gerektiğini söyledi. Düşük çıkıyor genelde benim. Düşük tansiyon da normalmiş. Yüksek tansiyon genelde gebelikte istenmiyormuş. Eğer tansiyonunuzun da oynadığını hissediyorsanız, takip etmekte fayda olabilir.
Demek o yüzden 3 gebeden 1 i yere düşme yaşayabilir dikkatli olun diyorlar. Tansiyon bu haftalarda düşük oluyomuş. 2.trimestir zamanı, dikkat edelim kendimize. Hafif bir halsizlik hissedince oturmak lazım. Markette ayakta çalışan bir arkadaşımız vardı ve öğretmen arkadaslarımız dikkat etsin. Umarım anlayış gösteriliyordur.Evet gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı ama düşüğü normal sürekli kontrol etmek lazım. Görümcem ebe ve hemşire bir keresinde tansiyonum çok düşük diye tuzlu ayran içtim diye kızmıştı gebelikte normal olan düşük tansiyonmuş
Ayy evet aynısını doktorum söyledi, tansiyonu düşük görünce sakın tuzlara abanma dedi. Düşük tansiyon bizi korkutmaz dedi. Bol su içip, dinlen sadece diyor düşünce, çarpıntın olunca. Yüksek tansiyon allah korusun son aylarda özellikle epey riskliymiş sanırımEvet gebelikte yüksek tansiyon sıkıntılı ama düşüğü normal sürekli kontrol etmek lazım. Görümcem ebe ve hemşire bir keresinde tansiyonum çok düşük diye tuzlu ayran içtim diye kızmıştı gebelikte normal olan düşük tansiyonmuş
bu attığın diğer markanın ölçüleri ise aynı sanırım babyjem ile.33lt yazıyor küvete ama seninkinde kaçç 30tl oynuyor arasında babyjem alayım o zamanboyutu da böyleymiş ekledim foto
aynen diğer markanındı ama riske girmedim aldım babyjembu attığın diğer markanın ölçüleri ise aynı sanırım babyjem ile.
hayırlı olsunaynen diğer markanındı ama riske girmedim aldım babyjem
Ben kontol ettirdiğimde hep 10/6 falan çıkıyorKızlar bende de oluyor son 1 2 haftadır yer yer nefes darlıgı gibi his ve çarpıntı. Doktoruma danıştım ve normal oldugunu, bol su içmem gerektiğini söyledi. Günde min 2,5 litre diyor. Bir de tansiyon aleti aldırdı bana, kendimi kötü hissettiğimde bakmamı, tansiyonun takip edilmesi gerektiğini söyledi. Düşük çıkıyor genelde benim. Düşük tansiyon da normalmiş. Yüksek tansiyon genelde gebelikte istenmiyormuş. Eğer tansiyonunuzun da oynadığını hissediyorsanız, takip etmekte fayda olabilir.
Yaaa çok güzeller dimi malalrı çorapları falan çok beğendim benBim bereketi bana da yağdı sonunda
Evet Allah korusun riskli zaten normal bir insanda yüksek tansiyon riskliyken biz gebelerde bu risk daha çok artıyorAyy evet aynısını doktorum söyledi, tansiyonu düşük görünce sakın tuzlara abanma dedi. Düşük tansiyon bizi korkutmaz dedi. Bol su içip, dinlen sadece diyor düşünce, çarpıntın olunca. Yüksek tansiyon allah korusun son aylarda özellikle epey riskliymiş sanırım
Anlayış gösterilmesi gerekiyor bence de evet tansiyon düşüyor 2. Trimester zamanında o yüzden dikkat etmek lazım. Yüksek tansiyon içinde kişinin kendini takibe alması gerekiyor. Düşük tansiyon içinde kendimizi dinleyip düştüğünü hissettiğimiz anda oturmamız veya uzanmamız gerekiyor benim bugün mesela hastane çıkışı düştüğünü hissettim bayılacak gibi oldum hemen bir yere oturup su içtim 10 dakika sonra toparladım. En önemlisi kendimizi aç bırakmamak aç olunca tansiyon daha çok düşüyor.Demek o yüzden 3 gebeden 1 i yere düşme yaşayabilir dikkatli olun diyorlar. Tansiyon bu haftalarda düşük oluyomuş. 2.trimestir zamanı, dikkat edelim kendimize. Hafif bir halsizlik hissedince oturmak lazım. Markette ayakta çalışan bir arkadaşımız vardı ve öğretmen arkadaslarımız dikkat etsin. Umarım anlayış gösteriliyordur.
Bim bereketi bana da yağdı sonunda
Bende dün sabah su içtim soluma yattım tekrar 5kere küçük parmak vuruyor gibi pit pıt pıt birkaç kez oldu böyle farklı günlerde çok erken amaKızlar şuan 16+5 im çok erken mi bilmiyorum ama dün akşam yemekten sonra galiba bebişin hareketini hissettim sofrayı kaldıracakken böyle bir kayma gibi bir şey oldu göbek deliğimin 3 parmak kadar altında sonra hemen oturup kendimi dinledim pıt pıt yaptı hemen elimi karnıma koydum biraz da bastırdımbaktım hareket yok tam elimi çektim yine pıt pıt yaptı eşime söyledim eşim bağırsaklarındır o bebek değildir diyo ama emin olamadım
Canısı ben letgodan aldım hepsine 150verdim resim ekliyorumBanyo seti şundan alacak varsa 250ye düşmüş alıyorum 1 tane dhsjsj
Yaaa harika denk getirmişsin
Bende dün sabah su içtim soluma yattım tekrar 5kere küçük parmak vuruyor gibi pit pıt pıt birkaç kez oldu böyle farklı günlerde çok erken ama
Canısı ben letgodan aldım hepsine 150verdim resim ekliyorum
Kızlar ben yine hastanedeyim
Saat 4 te falan fazlaca sarı sy geldi, suyum geldi diye hastaneye geldim. Önce ebeler baktı, bu bebeğin suyu dediler, ben bağıra bağıra ağlıyorum. Doktor geldi ultrasonla bakrı beveğin suyu iyi dedi. Yarım saat muayene etti. Enfeksiyon dedi. Antibiyotik tedavisine başladılar. Büyük travma atlattım. Hala şoktayım. Kolumda serum yatıyorum öyle.
Amin inşallah.
Güzel dualarda bulunun arkadaşlarıma öok teşekkürler. Allah razı olsun hala korkum geçmil değil bugün di daha bakacak. Bana dua edin.
Bu su gibi şey niye geliyor nerden geliyor çıldırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?