2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım çok geçmiş olsun nasıl korkmuşsundur şükür ki bebeğin iyiymiş. Ebelere kalsa hep kötü şeyler oluyor zaten
çok geçmiş olsun ebeler doktor gelmeden bisey diyemeyiz demiyorlar illa bir yorum yapacak büyük geçmiş olsun

Bende çıktım doktordan çok ılgılenmedı doktor ama bebıs buyumus masallah ayrıntılı ultrason tarihimde bellı oldu 27 ekim 19+4 gunluk olucak cok mu erken acaba
Benim doktorum 21-22 haftalarda dedi sizinki erken gibi geldi bana, ben 17 Kasım'da gidicem 21. Haftanın sonuna falan denk geliyor

Ege hastanesinde çoğu bölüm çalışmıyormuş şu anda o yüzden randevu çabuk doluyor akşam 6yı 1 gece birkaç farklı telefondan girin ancak öyle alabilirsiniz. Bu arada corana virüs çıkmadan önce muayeneye doktorla beraber öğrencilerde giriyordu şuan da devam ediyor mu bilemiyorum

Keşke daha sık yazsan
Biz de badana yaparken kırmıştık TV yi 3 sene hiç almadık daha yeni aldık o da küçük ekrandan izlemek keyifsiz oluyor diye bir de gelen misafirlerin baskısıyla tabi :) Ekran ve aburcuburdan uzak tutma konusunda hepimize başarılar
Ah ne büyük korku yaşamışsındır tahmin edemiyorum. Çok çok geçmiş olsun neyse ki bebekle ilgili değilmiş. Sağlıkla gelecek inşallah yavrun gönlünü ferah tut
progestan fitil bende her gün su gibi islatiyor camasirimi 5-6 kez değişiyorum. progestan fitil kullanmazken yok
Progestan fitil kullanırken pantolonumun boyasını çıkaracak kadar akıyordu çok fenaydı şükür ki 11. Haftada kurtuldum
Devletten nasıl detaylı ultrason randevusu alınıyor? Önce kadın doğum doktoruna mı randevu almak gerek?

Hoş geldin bi daha da gitme bi yere

Evet canim once kadin doguma gidiyorsun baya ugrastiriyorlar da sagolsunlar kadin dogum yazi ile perinatologa yonlendiriyor gecen ay aldim ben kasim icin

İlk gebelikse muhtemelen bağırsak hareketidir
Ben 19.haftada hissettim ilk. Erkek bebeklerde 22de bile hissediliyormus. Arkadaşım söylemişti az evvel.

Teşekkür ederim kuzum

Ben 19.haftada hissettim ilk. Erkek bebeklerde 22de bile hissediliyormus. Arkadaşım söylemişti az evvel.
Merhaba bende ilk bağırsak hareketi zannetim ilk gebeliğim ama bildiğin hareket ediyor göbek deliği çevrem de ve aşağısında hissediyorum çok düzenli değil ama belli aralıklarla hissediyorum genellikle rahatsız bi şekil de oturursam o zaman çok hissediyorum benim erkek bebek ve kilolu biriyim

İlk gebelik ama bilmiyorum ya bağırsaklarım niye pıt pıt yapsın ilk kez oldu öyle hareket etsin diye de beklemiyorum hiç bu haftalarda çünkü daha çok minik kız bebiş olcak benim 20. Haftalarda net hissederim diyorum bakalım

Ne yaptınız kontrole gidebildiniz mi? Benden de akıntı geliyor bazen şeffaf, bazen beyaz bazen su gibi. Sizin de acaba öyle bir şey mi ki? Su gelince bildiğiniz bardaktan boşanır gibi çamarışı ıslatacak hatta pantalonu ıslatacak kadar oluyor diyorlar. Çok geçmiş olsun ve umarım her şey yolundadır

Kızlar taşınma yerleşme pazar akşamı bitti şükür ama o kadar sayfa birikmiş ki anca bitirdim okumayı Temizlikle uğraşırken soğuk evde üşütmüşüm çok kötü öksürmeye başladım pazar akşamından. Nane limon ıhlamur sıkma limonla çabucak geçti şükür. Özellikle sıkma limon çok çok iyi geldi boğazıma aklınızda bulunsun. Üşüttüğüme emindim ama yine de ne olur ne olmaz diye test yaptırdım dün negatif çıktı.
Ne güzel alışverişler yaptınız hepiniz ben daha bir çöp alamadım. Bu hafta sonu kuzenimdeki kıyafetlerin bir kısmını alıp yerleştirmeye başlarım.
Cumartesi AFP için kan vermiştim normal çıktı şükür. Demir ve B12 de baktırdım onlar da normal Böyle işte :)

ayy geçmiş olsun kolay gelsin ve maşallah sonuçlara
geçen aklıma ne geldi senin doktorun detaylı yapıyordu değil mii 15000. kez adını alabilir miyim fiyat alayım da ona yaptırırım belki

aa kızlar bugün sağlık ocağına gittim rapor alayım diye gitmişken ebelere uğradım neden hiç aramıyorsunuz diye
demir d vitamini siz vermiyormuşsunuz neden vermiyorsunuz dedim

zamanında verdiğim bilgilerin kaydını asla yapmamışlar bugün yine daha önce yazdıkları deftere yazdılar yine yapmayacaklar kesin

ellerinde d vitamini demir yokmuş asla kavuşamıcam bu ilaçlara heralde
gelmesem nolcaktı tetanoz dedim gel hadi yapalım dedi 18+5 im yuh dedim doktorum detaylıdan sonra git demişti dedim iyi o zaman gelirsin dedi

ben çıkarken bir bey geldi eşim doğum yaptı oğlum 10 aylık hiç mi aşısı yok 1 kere bile aramadınız ne yapılacak bu çocuğa dedi 1 yaşına kadar yok kızamıkçık aşısı var o da bize gelmiyo dedi

ayy rezaleti görüyor musunuz sağlık ocağından bile yüzüm gülmedi yarabbi sağlık ocağı öneriniz varsa kaydımı aldırayım ahahahha

Ne kadar sorumsuz bir sağlık ocağı orası beni arıyorlar şu zaman gelin aşınız var diye soruyorlar da nasıl gidiyor gebeliğiniz diye d vitaminini evet önceden kutu kutu verirlerdi sağlık ocakları gebelere ama artık ücretli olmuş eczaneden yazdıırp alıyosun demir ilacına daha bende başlamadım kendi doktoruma gidince yazdırıcam bütün horman vitamin hemoglobin değerlerime baktırıcam idrar dahil ne var ne yok bir kontol ederim bari fırsattan istifade

Kızlar benim göbek deliğimde bir ağrı var uyandığımdan beri. Çevresinde de bi baskı hissediyorum ama korkacak bişey mi acaba
Yatinca geçiyor mu ben öyle batma ağrı deyince doktor bebek büyüyor rahim büyüyor dedi amaa ağrı şiddetli ise yatinca dinlenince geçmiyorsa gidin doktora derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…