2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ben c.tesi yeni doktora kendimi emanet edicme sıfırdan bakın dicem
eşim diyor ki bak koltuğa otururum açık açık derim bizimle ilgilenip bizi sevecekseniz devam edelim yoksa bak oturmadan kalkalım diye adam da kafayı yedi benim yüzümden D:

Benim kadın doğum doktorum 3kutu yazdım dedi yanlış yazmış eksik sağlık ocağı doktorum yazdı aldım heryer farklı demek ki

Eşinle tencere kapak misalisiniz heralde bende bu kendi doktoruma son kez gidiyorum sadece 20.haftaya kadar bakabiliyolar ek bina olduğu için içim biraz buruk çok seviyodum çok güzel inceliyordu bebişimi ondan sonra bende yeni doktor arayışına giricem hayırlısı bakalım

Benim kadın doğum doktorum 3kutu yazdım dedi yanlış yazmış eksik sağlık ocağı doktorum yazdı aldım heryer farklı demek ki
Evet sağlık ocakları yazıyor zaten bittiğini söylerseniz ben de yarın yazdırmaya gidicem sağlık ocağı doktoruma d vitaminini, 5 sene önce oğluma hamileyken ne güzel bedavadan 2 3 kutu verirlerdi bittikçe ahh ahh nerde o eski günler

Benim sağlık ocağındaki doktorumda çok ilgisizdi yakındaki eczaneye ilaç alırken doktorumu değiştirmek istiyorum hangi doktor daha iyi biliyor musunuz diye sordum onlarda 2 doktorun ismini verdiler birinin ebesi çok iyi çocuk düşünüyorsunuz ona gidin demislerdi bende ona aldım kaydımı aynı sağlık ocağında farklı doktor internetten degistirdim hemen sende sor ordaki eczanelere belki başka yere gitmene gerek kalmaz şimdi ki doktorumdan çok memnunum ebesi de cok ilgili doktordan cok ebeyle görüşüyorum

Ay ne kadar sorumsuz yaa neyse ki benim sağlık ocağında ki ebe görümcem Aklıma takılan herşeyi saat fark etmeksizin ona soruyorum

Yatinca geçiyor mu ben öyle batma ağrı deyince doktor bebek büyüyor rahim büyüyor dedi amaa ağrı şiddetli ise yatinca dinlenince geçmiyorsa gidin doktora derim
Normale göre biraz şiddetli, yatmadım ama hep oturdum dinlendim biraz da yatıyım geçmezse gidiyim bari Acilde bakarlar mı ki

Devlette ne kadara yapıyorlar acaba telefonda bilgi vermiyorlar ya

Merhaba çapadan ayrıntılı ultrason için nasıl randevu aldınız ?

Normale göre biraz şiddetli, yatmadım ama hep oturdum dinlendim biraz da yatıyım geçmezse gidiyim bari Acilde bakarlar mı ki
Canım benim de var hsonundan beri, dün doktora yazdım. Rahim büyümesinden kaynaklıdır, gecmezse haberleselim dedi. Ben de çok mutsuzum 3,4 gündür. Bu sancıdan, agrı gibi sancı gibi bi tuhaf. Dün aksam magnezyuma basladım. Arada içiyordum. Kesintisiz 3,4 gün kullanıp tekrar doktorla iletişime gecicem.
Yatınca da gecmiyor benim, hatta dün eşim çok mu acı çekiyosun, yüzün küçülmüş resmen dedi. İştahım bile azaldı. Ama doktor çok panik bir cevap yazmamış, ondan biraz daha bekliyim dedim. Sen hastaneye gidersen ne diyecekler bana da haber ver olur mu? Aynı durumdayım.

Ne kadar ilgisizler ya beni sabah hemşire aradı detaylı ultrason vaktin geliyor onu hatırlatmaya aradım randevu aldın mı dedi

ayy geçmiş olsun kolay gelsin ve maşallah sonuçlara
geçen aklıma ne geldi senin doktorun detaylı yapıyordu değil mii 15000. kez adını alabilir miyim fiyat alayım da ona yaptırırım belki
Ahahhaa evet yapıyor 500 lira. Buradan yazmıştım aslında fiyatı da. Doktorumun adı Rıza Efendi Karaca

Bana vermişlerdi demir ve D vitamini damlası.

Yeni eviniz hayırlı olsun bende de öksürük var sıkma limon nasıl bana da bilgi verir misiniz uyumak istiyorum rahatça artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…