ben c.tesi yeni doktora kendimi emanet edicme sıfırdan bakın dicemNe kadar sorumsuz bir sağlık ocağı orası beni arıyorlar şu zaman gelin aşınız var diye soruyorlar da nasıl gidiyor gebeliğiniz diye d vitaminini evet önceden kutu kutu verirlerdi sağlık ocakları gebelere ama artık ücretli olmuş eczaneden yazdıırp alıyosundemir ilacına daha bende başlamadım kendi doktoruma gidince yazdırıcam bütün horman vitamin hemoglobin değerlerime baktırıcam idrar dahil ne var ne yok bir kontol ederim bari fırsattan istifade
Benim kadın doğum doktorum 3kutu yazdım dedi yanlış yazmış eksik sağlık ocağı doktorum yazdı aldım heryer farklı demek kiNe kadar sorumsuz bir sağlık ocağı orası beni arıyorlar şu zaman gelin aşınız var diye soruyorlar da nasıl gidiyor gebeliğiniz diye d vitaminini evet önceden kutu kutu verirlerdi sağlık ocakları gebelere ama artık ücretli olmuş eczaneden yazdıırp alıyosundemir ilacına daha bende başlamadım kendi doktoruma gidince yazdırıcam bütün horman vitamin hemoglobin değerlerime baktırıcam idrar dahil ne var ne yok bir kontol ederim bari fırsattan istifade
Eşinle tencere kapak misalisiniz heraldeben c.tesi yeni doktora kendimi emanet edicme sıfırdan bakın dicem
eşim diyor ki bak koltuğa otururum açık açık derim bizimle ilgilenip bizi sevecekseniz devam edelim yoksa bak oturmadan kalkalım diye adam da kafayı yedi benim yüzümdenD:
Evet sağlık ocakları yazıyor zaten bittiğini söylerseniz ben de yarın yazdırmaya gidicem sağlık ocağı doktoruma d vitaminini, 5 sene önce oğluma hamileyken ne güzel bedavadan 2 3 kutu verirlerdi bittikçe ahh ahh nerde o eski günlerBenim kadın doğum doktorum 3kutu yazdım dedi yanlış yazmış eksik sağlık ocağı doktorum yazdı aldım heryer farklı demek ki
Benim sağlık ocağındaki doktorumda çok ilgisizdi yakındaki eczaneye ilaç alırken doktorumu değiştirmek istiyorum hangi doktor daha iyi biliyor musunuz diye sordum onlarda 2 doktorun ismini verdiler birinin ebesi çok iyi çocuk düşünüyorsunuz ona gidin demislerdi bende ona aldım kaydımı aynı sağlık ocağında farklı doktor internetten degistirdim hemen sende sor ordaki eczanelere belki başka yere gitmene gerek kalmaz şimdi ki doktorumdan çok memnunum ebesi de cok ilgili doktordan cok ebeyle görüşüyorumaa kızlar bugün sağlık ocağına gittim rapor alayım diye gitmişken ebelere uğradım neden hiç aramıyorsunuz diye
demir d vitamini siz vermiyormuşsunuz neden vermiyorsunuz dedim
zamanında verdiğim bilgilerin kaydını asla yapmamışlar bugün yine daha önce yazdıkları deftere yazdılar yine yapmayacaklar kesin
ellerinde d vitamini demir yokmuş asla kavuşamıcam bu ilaçlara heralde
gelmesem nolcaktı tetanoz dedim gel hadi yapalım dedi 18+5 im yuh dedim doktorum detaylıdan sonra git demişti dedim iyi o zaman gelirsin dedi
ben çıkarken bir bey geldi eşim doğum yaptı oğlum 10 aylık hiç mi aşısı yok 1 kere bile aramadınız ne yapılacak bu çocuğa dedi 1 yaşına kadar yok kızamıkçık aşısı var o da bize gelmiyo dedi
ayy rezaleti görüyor musunuz sağlık ocağından bile yüzüm gülmedi yarabbisağlık ocağı öneriniz varsa kaydımı aldırayım ahahahha
Ay ne kadar sorumsuz yaa neyse ki benim sağlık ocağında ki ebe görümcemaa kızlar bugün sağlık ocağına gittim rapor alayım diye gitmişken ebelere uğradım neden hiç aramıyorsunuz diye
zamanında verdiğim bilgilerin kaydını asla yapmamışlar bugün yine daha önce yazdıkları deftere yazdılar yine yapmayacaklar kesin
gelmesem nolcaktı tetanoz dedim gel hadi yapalım dedi 18+5 im yuh dedim doktorum detaylıdan sonra git demişti dedim iyi o zaman gelirsin dedi
ben çıkarken bir bey geldi eşim doğum yaptı oğlum 10 aylık hiç mi aşısı yok 1 kere bile aramadınız ne yapılacak bu çocuğa dedi 1 yaşına kadar yok kızamıkçık aşısı var o da bize gelmiyo dedi
ayy rezaleti görüyor musunuz sağlık ocağından bile yüzüm gülmedi yarabbisağlık ocağı öneriniz varsa kaydımı aldırayım ahahahha
Normale göre biraz şiddetli, yatmadım ama hep oturdum dinlendim biraz da yatıyım geçmezse gidiyim bariYatinca geçiyor mu ben öyle batma ağrı deyince doktor bebek büyüyor rahim büyüyor dedi amaa ağrı şiddetli ise yatinca dinlenince geçmiyorsa gidin doktora derim
Devlette ne kadara yapıyorlar acaba telefonda bilgi vermiyorlar yaAyrintiliyi devlette yaptiricam bende 9 kasima gun verdiler capada 22w+2d oluyorum. Asil derdim şu ki hala doktor secimi yapamadim sezaryen dusunuyorum. Ameliyathanenin sterilligine takilmis durumdayim anlamsizcaavrupa yakasinda doktor öneriniz var mi arkadaslar
Merhaba çapadan ayrıntılı ultrason için nasıl randevu aldınız ?Ayrintiliyi devlette yaptiricam bende 9 kasima gun verdiler capada 22w+2d oluyorum. Asil derdim şu ki hala doktor secimi yapamadim sezaryen dusunuyorum. Ameliyathanenin sterilligine takilmis durumdayim anlamsizcaavrupa yakasinda doktor öneriniz var mi arkadaslar
Canım benim de var hsonundan beri, dün doktora yazdım. Rahim büyümesinden kaynaklıdır, gecmezse haberleselim dedi. Ben de çok mutsuzum 3,4 gündür. Bu sancıdan, agrı gibi sancı gibi bi tuhaf. Dün aksam magnezyuma basladım. Arada içiyordum. Kesintisiz 3,4 gün kullanıp tekrar doktorla iletişime gecicem.Normale göre biraz şiddetli, yatmadım ama hep oturdum dinlendim biraz da yatıyım geçmezse gidiyim bariAcilde bakarlar mı ki
Ne kadar ilgisizler ya beni sabah hemşire aradı detaylı ultrason vaktin geliyor onu hatırlatmaya aradım randevu aldın mı dediaa kızlar bugün sağlık ocağına gittim rapor alayım diye gitmişken ebelere uğradım neden hiç aramıyorsunuz diye
Parali oldugunu sanmiyorum canim sormadim gerci ama sekreter kiz herhangi birsey iletmediDevlette ne kadara yapıyorlar acaba telefonda bilgi vermiyorlar ya
Once kadin doguma muayne kadin dogum yazi yazip yonlendiriyor eylul sonuna dogruydu gittigimde bi asagi bi yukari baya ordan oraya hastaneyi tavaf ettirdiler neyseki hallolduMerhaba çapadan ayrıntılı ultrason için nasıl randevu aldınız ?
Ahahhaa evet yapıyor 500 lira. Buradan yazmıştım aslında fiyatı da. Doktorumun adı Rıza Efendi Karacaayy geçmiş olsun kolay gelsin ve maşallah sonuçlara
geçen aklıma ne geldi senin doktorun detaylı yapıyordu değil mii 15000. kez adını alabilir miyim fiyat alayım da ona yaptırırım belki
Çapa dediğiniz İstanbul üniversitesi mi ? eğer öyleyse perinatoloji bölümü kısmen ufak ücretler alıyor, mesela muayene ücreti 150 TLParali oldugunu sanmiyorum canim sormadim gerci ama sekreter kiz herhangi birsey iletmedi
Bana vermişlerdi demir ve D vitamini damlası.Ne kadar sorumsuz bir sağlık ocağı orası beni arıyorlar şu zaman gelin aşınız var diye soruyorlar da nasıl gidiyor gebeliğiniz diye d vitaminini evet önceden kutu kutu verirlerdi sağlık ocakları gebelere ama artık ücretli olmuş eczaneden yazdıırp alıyosundemir ilacına daha bende başlamadım kendi doktoruma gidince yazdırıcam bütün horman vitamin hemoglobin değerlerime baktırıcam idrar dahil ne var ne yok bir kontol ederim bari fırsattan istifade
sen takipli hastasısın yaa belki ondan sana özel fiyattır diyeAhahhaa evet yapıyor 500 lira. Buradan yazmıştım aslında fiyatı da. Doktorumun adı Rıza Efendi Karaca
Asistanına yazdım şimdi bakalım öyle miymiş :)sen takipli hastasısın yaa belki ondan sana özel fiyattır diye
Ikiliyi de orda yaptirdim hicbirsey talep etmediler ama arastiracagim belki ikinci duzey usg farklidir bilemedimÇapa dediğiniz İstanbul üniversitesi mi ? eğer öyleyse perinatoloji bölümü kısmen ufak ücretler alıyor, mesela muayene ücreti 150 TL
Yeni eviniz hayırlı olsunKızlar taşınma yerleşme pazar akşamı bitti şükür ama o kadar sayfa birikmiş ki anca bitirdim okumayıTemizlikle uğraşırken soğuk evde üşütmüşüm çok kötü öksürmeye başladım pazar akşamından. Nane limon ıhlamur sıkma limonla çabucak geçti şükür. Özellikle sıkma limon çok çok iyi geldi boğazıma aklınızda bulunsun. Üşüttüğüme emindim ama yine de ne olur ne olmaz diye test yaptırdım dün negatif çıktı.
Ne güzel alışverişler yaptınız hepiniz ben daha bir çöp alamadım. Bu hafta sonu kuzenimdeki kıyafetlerin bir kısmını alıp yerleştirmeye başlarım.
Cumartesi AFP için kan vermiştim normal çıktı şükür. Demir ve B12 de baktırdım onlar da normalBöyle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?