2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yeni eviniz hayırlı olsun bende de öksürük var sıkma limon nasıl bana da bilgi verir misiniz uyumak istiyorum rahatça artık
Gece yatmadan yarım çay bardağı kadar taze sıkılmış limon suyunu kafaya diktim ve çok rahat yattım sabah kalkar kalkmaz yine aynısını yaptım başlamadan kesti diyebilirim. Gün boyunca da nane limon ve limonlu ıhlamur içtim. Ben kan sulandırıcı da kullanıyorum doktoruma bir sakıncası olur mu diye sordum hiçbir şey olmaz dedi :)

Agrılar olunca beni de cok psikolojik olarak etkiliyor malesef. Ama sürekli devam eden, dinlenince de hiç geçmeyen bir ağrı tarzı değilse, doktorlar da panik olmuyor. Sen psikolojini toparla lütfen, strest yapma. Benim 2 gün geçmeyen ağrım olunca hemen doktora koşmuştum, magnezyuma başlatmıştı. Dün de tüm gün vajinamda seğirme ve kasığımda ağrı oldu mesela, doktora yazdım, tüm gün geçmedi diye, “bol su iç, dinlen, magnezyumu istersen sabah akşam günde 2’ye çıkarabilirsin” dedi. Bugun bir ağrım yok. Seğirmeler de geçti. Hemen panik olmamak lazım sanırım. Yine de içine sinmiyorsa, akşam eşin gelince bir gidin. Acil de bakıyorlar

Z zahrada 500 müş canımcım standart :) Ay gitmeni çok isterim ya Rıza hocayı da beğenmezsen artık sorun sende derim net, ona göre
ayy ctesi edoşla konuşayım o ne zaman öneriyor 22+2 den erken git der belki randevu alayımm sen ne zaman gideceksin şekercim detaylıyaa lale gitmese ben ona dönerdim ya ama bağcılara da gidemem iyice uzaklaşmışş rıza beyin kliniği 12km imiş bana yakın

Benim bir dahaki kontrolüm 30 Ekim'de. Detaylıyı da o zaman konuşuruz dedi bakalım ne zaman diyecek :)

Bu arada Rıza hocanın da babası askermiş, kendisi de GATA mezunu eşinle konuşacak çok konuları olur Zaten herkesle konuşacak bir şey bulur kendisi muhabbeti çok güzel doğurduktan sonra laflamaya bile uğrar insan

ayy en sevdiğiiim keşke sigortam geçse hepp gidebilsem

Sagol canım, doktor da rahat davrandı açıkçası, sadece çok fazla devam ediyor olursa haberleselim dedi. Önemli birsey düşünse alarm verirdi. Bir de onlar takipteki hastasını biliyor. Kesenin konumu, bir risk var mı vs. Kişiye göre yorum yapıyorlardır. 2 gün takip ederek karar vericem. Bu zamana kadar çok rahat geçirmiştim, ama karnım da yeni büyümeye basladı. Onla da ilgili olabilir. Ya şu ayda 1 kontrol çok uzun geliyor, 15 günde bir olsa aslında hepimiz relax olucaz

Merhaba çapadan ayrıntılı ultrason için nasıl randevu aldınız

Bence gayet haklı olarak takilmissiniz.
Ben de düşünmeden edemiyorum. Heleki korona mikrobu geleli tamamen paranoyak oldum. Evde doğumu bile düşünüyorum.

Ayni sağlık ocağına mı gidiyoruz acaba benimde kaydımı yapmamışlar ilac icin gidince dedim tekrar yazdılar dediğin gibi aynı deftere bakalım arıcaklar mi?
Bu arada ne dicem ne raporu sağlık ocağı rapor veriyor mu? Ben ucretsize çıktım maas falan alamıyorum hastane de vermedi hic biryer vermedi.

verdi hatta 4 gün vercekti dedim 2 verin iş yeri sorun eder ayyy lanet insanlar sen gel ben sana 10+10 da yazarım rapor ne zaman ihtiyacın olursa dedi ama biliyosunuz tazminat alıp çıkma hayalim olduğundan işe gidip çilekeşliğe devamm heralde insiyatif birazz ya

beşiktaş 5 nolu aile sağlığı merkezi benimkii aynı mı acaba

Ya ben hep 15 günde bir gidiyorum İsterseniz 2, isterseniz 3 haftada bir gelin, ben burdayım demişti başından. Ben de 2 haftayı geçmeyelim, birbirimizi özlemeyelim o zaman dedim

Z zahrada kontrol tarihim 23 ekim canım

Ciddi bir şey olsa doktorun da hissettirdi bence olağan büyüme ağrılarıdır. Daha önce hamilelik yaşamadığımız için anlamıyoruz normal mi değil mi diye hiiiç gerek yok strese

Minnosum o bebistir bence sen kocana bakma ben soyle anliyorum bi hissiyat olusuyo mesela hemen elimi koyuyorum elime bisey geliyo sertlik mi dersin bisey degiyorum yani bildigin o bebekten baska bisey olamaz bagirsaga degcek halim yok ilk 18 de hissettim ben 4 gun hic hissetmedim sonra yine sonra 1 gün 3 kere oluyosa 1 gün hic olmuyo gibi devam ediyoruz bakalim

Kendi doktorunu dinlemeni tavsiye ederim sonucta onun alani o benimde kemiklarimde agri var banada arkadaslar dedi calsiyum kullan diye dahaca doktoruma soramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…