Gece yatmadan yarım çay bardağı kadar taze sıkılmış limon suyunu kafaya diktim ve çok rahat yattım sabah kalkar kalkmaz yine aynısını yaptım başlamadan kesti diyebilirim. Gün boyunca da nane limon ve limonlu ıhlamur içtim. Ben kan sulandırıcı da kullanıyorum doktoruma bir sakıncası olur mu diye sordum hiçbir şey olmaz dedi :)Yeni eviniz hayırlı olsunbende de öksürük var sıkma limon nasıl bana da bilgi verir misiniz uyumak istiyorum rahatça artık
Agrılar olunca beni de cok psikolojik olarak etkiliyor malesef. Ama sürekli devam eden, dinlenince de hiç geçmeyen bir ağrı tarzı değilse, doktorlar da panik olmuyor. Sen psikolojini toparla lütfen, strest yapma. Benim 2 gün geçmeyen ağrım olunca hemen doktora koşmuştum, magnezyuma başlatmıştı. Dün de tüm gün vajinamda seğirme ve kasığımda ağrı oldu mesela, doktora yazdım, tüm gün geçmedi diye, “bol su iç, dinlen, magnezyumu istersen sabah akşam günde 2’ye çıkarabilirsin” dedi. Bugun bir ağrım yok. Seğirmeler de geçti. Hemen panik olmamak lazım sanırım. Yine de içine sinmiyorsa, akşam eşin gelince bir gidin. Acil de bakıyorlarCanım benim de var hsonundan beri, dün doktora yazdım. Rahim büyümesinden kaynaklıdır, gecmezse haberleselim dedi. Ben de çok mutsuzum 3,4 gündür. Bu sancıdan, agrı gibi sancı gibi bi tuhaf. Dün aksam magnezyuma basladım. Arada içiyordum. Kesintisiz 3,4 gün kullanıp tekrar doktorla iletişime gecicem.
Yatınca da gecmiyor benim, hatta dün eşim çok mu acı çekiyosun, yüzün küçülmüş resmen dedi. İştahım bile azaldı. Ama doktor çok panik bir cevap yazmamış, ondan biraz daha bekliyim dedim. Sen hastaneye gidersen ne diyecekler bana da haber ver olur mu? Aynı durumdayım.
ayy ctesi edoşla konuşayım o ne zaman öneriyor 22+2 den erken git der belki randevu alayımm sen ne zaman gideceksin şekercim detaylıyaa lale gitmese ben ona dönerdim ya ama bağcılara da gidemem iyice uzaklaşmışş
evet ikinci düzey usg zaten farklı bir kat ve binada, oradan bahsediyorum bende.Ikiliyi de orda yaptirdim hicbirsey talep etmediler ama arastiracagim belki ikinci duzey usg farklidir bilemedim
Benim bir dahaki kontrolüm 30 Ekim'de. Detaylıyı da o zaman konuşuruz dedi bakalım ne zaman diyecek :)ayy ctesi edoşla konuşayım o ne zaman öneriyor 22+2 den erken git der belki randevu alayımm sen ne zaman gideceksin şekercim detaylıyaa lale gitmese ben ona dönerdim ya ama bağcılara da gidemem iyice uzaklaşmışşrıza beyin kliniği 12km imiş bana yakın
Kadin dogumda da yapiliyor dogumhanenin orda yukarda 2.katta gercekten riskli olanlara bakiyorlarevet ikinci düzey usg zaten farklı bir kat ve binada, oradan bahsediyorum bende.
Bu arada Rıza hocanın da babası askermiş, kendisi de GATA mezunu eşinle konuşacak çok konuları olurayy ctesi edoşla konuşayım o ne zaman öneriyor 22+2 den erken git der belki randevu alayımm sen ne zaman gideceksin şekercim detaylıyaa lale gitmese ben ona dönerdim ya ama bağcılara da gidemem iyice uzaklaşmışşrıza beyin kliniği 12km imiş bana yakın
Acil bakmazsa özele git senden daha önemli mi ama acilen bir uzan dinlen baktın geçmiyorsa anlarsin ayakta durmaNormale göre biraz şiddetli, yatmadım ama hep oturdum dinlendim biraz da yatıyım geçmezse gidiyim bariAcilde bakarlar mı ki
ayy en sevdiğiiim keşke sigortam geçse hepp gidebilsemBu arada Rıza hocanın da babası askermiş, kendisi de GATA mezunu eşinle konuşacak çok konuları olurZaten herkesle konuşacak bir şey bulur kendisi muhabbeti çok güzel doğurduktan sonra laflamaya bile uğrar insan
Sagol canım, doktor da rahat davrandı açıkçası, sadece çok fazla devam ediyor olursa haberleselim dedi. Önemli birsey düşünse alarm verirdi. Bir de onlar takipteki hastasını biliyor. Kesenin konumu, bir risk var mı vs. Kişiye göre yorum yapıyorlardır. 2 gün takip ederek karar vericem. Bu zamana kadar çok rahat geçirmiştim, ama karnım da yeni büyümeye basladı. Onla da ilgili olabilir. Ya şu ayda 1 kontrol çok uzun geliyor, 15 günde bir olsa aslında hepimiz relax olucazAgrılar olunca beni de cok psikolojik olarak etkiliyor malesef. Ama sürekli devam eden, dinlenince de hiç geçmeyen bir ağrı tarzı değilse, doktorlar da panik olmuyor. Sen psikolojini toparla lütfen, strest yapma. Benim 2 gün geçmeyen ağrım olunca hemen doktora koşmuştum, magnezyuma başlatmıştı. Dün de tüm gün vajinamda seğirme ve kasığımda ağrı oldu mesela, doktora yazdım, tüm gün geçmedi diye, “bol su iç, dinlen, magnezyumu istersen sabah akşam günde 2’ye çıkarabilirsin” dedi. Bugun bir ağrım yok. Seğirmeler de geçti. Hemen panik olmamak lazım sanırım. Yine de içine sinmiyorsa, akşam eşin gelince bir gidin. Acil de bakıyorlar
Merhaba çapadan ayrıntılı ultrason için nasıl randevu aldınız
Bence gayet haklı olarak takilmissiniz.Ayrintiliyi devlette yaptiricam bende 9 kasima gun verdiler capada 22w+2d oluyorum. Asil derdim şu ki hala doktor secimi yapamadim sezaryen dusunuyorum. Ameliyathanenin sterilligine takilmis durumdayim anlamsizcaavrupa yakasinda doktor öneriniz var mi arkadaslar
Ayni sağlık ocağına mı gidiyoruz acabaaa kızlar bugün sağlık ocağına gittim rapor alayım diye gitmişken ebelere uğradım neden hiç aramıyorsunuz diye
demir d vitamini siz vermiyormuşsunuz neden vermiyorsunuz dedim
zamanında verdiğim bilgilerin kaydını asla yapmamışlar bugün yine daha önce yazdıkları deftere yazdılar yine yapmayacaklar kesin
ellerinde d vitamini demir yokmuş asla kavuşamıcam bu ilaçlara heralde
gelmesem nolcaktı tetanoz dedim gel hadi yapalım dedi 18+5 im yuh dedim doktorum detaylıdan sonra git demişti dedim iyi o zaman gelirsin dedi
ben çıkarken bir bey geldi eşim doğum yaptı oğlum 10 aylık hiç mi aşısı yok 1 kere bile aramadınız ne yapılacak bu çocuğa dedi 1 yaşına kadar yok kızamıkçık aşısı var o da bize gelmiyo dedi
ayy rezaleti görüyor musunuz sağlık ocağından bile yüzüm gülmedi yarabbisağlık ocağı öneriniz varsa kaydımı aldırayım ahahahha
verdi hatta 4 gün vercekti dedim 2 verin iş yeri sorun eder ayyy lanet insanlar sen gel ben sana 10+10 da yazarım rapor ne zaman ihtiyacın olursa dedi ama biliyosunuz tazminat alıp çıkma hayalim olduğundan işe gidip çilekeşliğe devammAyni sağlık ocağına mı gidiyoruz acababenimde kaydımı yapmamışlar ilac icin gidince dedim tekrar yazdılar dediğin gibi aynı deftere bakalım arıcaklar mi?
Bu arada ne dicem ne raporu sağlık ocağı rapor veriyor mu? Ben ucretsize çıktım maas falan alamıyorum hastane de vermedi hic biryer vermedi.
Ya ben hep 15 günde bir gidiyorumSagol canım, doktor da rahat davrandı açıkçası, sadece çok fazla devam ediyor olursa haberleselim dedi. Önemli birsey düşünse alarm verirdi. Bir de onlar takipteki hastasını biliyor. Kesenin konumu, bir risk var mı vs. Kişiye göre yorum yapıyorlardır. 2 gün takip ederek karar vericem. Bu zamana kadar çok rahat geçirmiştim, ama karnım da yeni büyümeye basladı. Onla da ilgili olabilir. Ya şu ayda 1 kontrol çok uzun geliyor, 15 günde bir olsa aslında hepimiz relax olucaz
Keşke yaayy en sevdiğiiim keşke sigortam geçse hepp gidebilsem
Ciddi bir şey olsa doktorun da hissettirdi bence olağan büyüme ağrılarıdır. Daha önce hamilelik yaşamadığımız için anlamıyoruz normal mi değil mi diye hiiiç gerek yok streseSagol canım, doktor da rahat davrandı açıkçası, sadece çok fazla devam ediyor olursa haberleselim dedi. Önemli birsey düşünse alarm verirdi. Bir de onlar takipteki hastasını biliyor. Kesenin konumu, bir risk var mı vs. Kişiye göre yorum yapıyorlardır. 2 gün takip ederek karar vericem. Bu zamana kadar çok rahat geçirmiştim, ama karnım da yeni büyümeye basladı. Onla da ilgili olabilir. Ya şu ayda 1 kontrol çok uzun geliyor, 15 günde bir olsa aslında hepimiz relax olucaz
Minnosum o bebistir bence sen kocana bakmaİlk gebelik ama bilmiyorum ya bağırsaklarım niye pıt pıt yapsınilk kez oldu öyle hareket etsin diye de beklemiyorum hiç bu haftalarda çünkü daha çok minik kız bebiş olcak benim 20. Haftalarda net hissederim diyorum bakalım
Kendi doktorunu dinlemeni tavsiye ederimKızlar 17. Haftada doktorum
Efermag (kalsiyum ) hapı yazmış ama sağlık ocağındaki doktorum şaşırdı bunu son aylarda kasılmalar için veriyorlar niye yazmış ki dedi. O ilacı almamı istemedi.
Siz kullandınız mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?