2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa ne kotu , hemen kaydini aldir bari , kizamikcik aşisi turkiyede bir ara bitmisti gercekten . Arkadaslar diyordu, ama diger aşilari mutlaka takip etmeleri lazim .

Yaaa çok güzel inşallah bende çok daha fazla hissederim şuan inanılmaz kasık ağrısı çekiyorum odak noktam o şuan

İyi akşamlar güzel anneler. Nasılsınız? Ben de Biraz boğaz ağrısı var. İçinizde yaşayan var mı? Nasıl hafifletebilirim biliyor musunuz?

İyi akşamlar güzel anneler. Nasılsınız? Ben de Biraz boğaz ağrısı var. İçinizde yaşayan var mı? Nasıl hafifletebilirim biliyor musunuz?
geçmiş olsun kuzum grup dökülüyor gripten dehşet bir salgın var heralde portakal suyu ıhlamur mandalina ile idare ediyorum ben

Aynen benimde bi anda çıktı. Bugun annemlere gittim noldu bebek kac kilo oldu 1 haftada diyolar öyle bir fark oldu

geçmiş olsun kuzum grup dökülüyor gripten dehşet bir salgın var heralde portakal suyu ıhlamur mandalina ile idare ediyorum ben
Bende de şu an safi boğaz ağrısı var. Biraz da halsizlik var doktor elenatal verdi. İnşallah işe yarar. Ben de yapayım hemen bir ıhlamur

Bende çıktım doktordan çok ılgılenmedı doktor ama bebıs buyumus masallah ayrıntılı ultrason tarihimde bellı oldu 27 ekim 19+4 gunluk olucak cok mu erken acaba

Ben peritanologdan randevu alırken 17. Ve 22. Hafta arası yapılabilir dedi. 19 da gidiyorum ben de normal bence

Bende de şu an safi boğaz ağrısı var. Biraz da halsizlik var doktor elenatal verdi. İnşallah işe yarar. Ben de yapayım hemen bir ıhlamur
Ben de boğaz ağrısı ve öksürük oldu pazar günü hemen limon sıkıp içtim diğer gün de limonlu ıhlamur nane limon içtim hep şimdi iyiyim

Arabamız geldi kurulumu kapatması açması pek kolaydı tavsiye edilir kolay sürülüyo tabi dışarda nasıldır bilmem ama

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-12-20-01-56-197_com.miui.gallery.webp
    19 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-43-597_com.miui.gallery.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_2021-10-12-20-01-34-075_com.miui.gallery.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 107
Parali oldugunu sanmiyorum canim sormadim gerci ama sekreter kiz herhangi birsey iletmedi
Kendi doktorunu dinlemeni tavsiye ederim sonucta onun alani o benimde kemiklarimde agri var banada arkadaslar dedi calsiyum kullan diye dahaca doktoruma soramadim
Emin olamadım bende canım düşük tehliken mi var dedi hatta . Bende yok dedim.
Eczaneye gittiğimde de eczacı aynı şeyi söyledi genelde son aylarda veriliyor dedi

Arabamız geldi kurulumu kapatması açması pek kolaydı tavsiye edilir kolay sürülüyo tabi dışarda nasıldır bilmem ama
Hayırlı olsun canım güle güle kullan travel mi baston mu araba kaç kilo vardır agir mi puset çıkıp takılan mi birde kaça aldınız ay çok soru sordum bende bakıyorum kız bilgi ver

Hayırlı olsun canım güle güle kullan travel mi baston mu araba kaç kilo vardır agir mi puset çıkıp takılan mi birde kaça aldınız ay çok soru sordum bende bakıyorum kız bilgi ver
kuzum travell çok ağır değil 9 kilo yazıyor ben kaldırdım yani şu halimle ama tabi öyle çok hafif değil ama benim hafif demem için 1 kilo olması lazım 3300e aldık trendyoldan kraft time x modelin adı daa
puset çıkıyorr takılıyor aparatı var kolaycacık takılıyoor oto koltuğu oluyormuş bi de ama bu travel sistemlerin hepsinde var heralde
kraftın genelde arabaları ağır oluyomuş 12 kilo üzeri, 2 model çıkartmış daha hafif lima ve timex diye limadan daha konforluydu bunun puset desteği falan ondan bunu tercih ettiiik sende bir bak bakalım sevcek misiin benim içime sindiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…