2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün bende sırf bunu sormak için girdim buraya. Dersi anlatamadım sancıdan.

Sağol detaylı yazmışsın teşekkür ederim o kadar para vericez bende diyorum puseti çıksın dediğin gibi oto koltuğu olsun siyah bende çok seviyorum renkli araba hiç hoşuma gitti

Neden ilgilenmiyor doktor özel mi devlet mi
Ben zaten özele gıdıyorum devlette kendı hastası olmadıgın zaman cok ılgılenmıyolarmıs onlarda anladı zaten hıc devlete gelmemişsiniz ayrıntılı ultason ıcın mı geldınız dedı bende evet dedım yınede yardımcı oldular

Sağol detaylı yazmışsın teşekkür ederim o kadar para vericez bende diyorum puseti çıksın dediğin gibi oto koltuğu olsun siyah bende çok seviyorum renkli araba hiç hoşuma gitti
koyu rengiyle arasında 500tl fiyat farkı vardı ya aman dedim en kötü nolabilir ki ahahha ama gelenden memnun kaldım

Özel de olsa devlet de olsa ilgilenen iyi ilgileniyor şans bence ben devlette ilgi göremedim özele gidiyorum malum İstanbul kalabalık sehir ondan olabilir küçük şehirlerde devlette özel gibi olabiliyor

Özel de olsa devlet de olsa ilgilenen iyi ilgileniyor şans bence ben devlette ilgi göremedim özele gidiyorum malum İstanbul kalabalık sehir ondan olabilir küçük şehirlerde devlette özel gibi olabiliyor
Ya evet bır kere gıttım devlette profesordu o çok ılgılendı mesela doktordan doktora degısıyodur ama ıste bır doktora duzenlı gıdemıyosun. arastrma hastanesı oldugu ıcın doktor olmuyo gıttıgnde bugun gıttıgım doktor erkektı mesela ıcerıye bı gırdım bayan doktor var asıstanı heralde sureklı aynı ılgıyı bulamıyosn ıstanbulda devlet daha da zordur

Emin olamadım bende canım düşük tehliken mi var dedi hatta . Bende yok dedim.
Eczaneye gittiğimde de eczacı aynı şeyi söyledi genelde son aylarda veriliyor dedi
Doktoruna bir sor bakalim niye vermis bende merak ettim simdi . Vitamin bu sonucta bir zarari olmaz ki .

Ay anlatsam sinirim bozulur erkek doktor yazıyor icerde genç bir bayan doktor İstanbul da daha zor..tahlil yapmadan dış gebelik dedi sonra sabah 10 o sıra akşama doğru 4e doğru tekrar gel sonuç çıkmasa bile vajinal muayene dedi ardından gittim fikrim değişti sonuç çıksın dedi o sıra yaz sıcağı ilk ayimda oluyor tansiyonum çıktı sıcaktan Allah'tan eczaneye girdim olctuler ilgilendiler bekleme ozele git dediler bana denk gelmedi ilgilenen özele gittim o gunden sonra doktorum iyi kadın memnunum

Böyle bir noktada yoğunlaşan adet ağrısı gibi değil mi? Acı gibi. Ben uyuyup uyandım biraz geçmişti yemek yaptım yine başladı bakayım oturunca azalacak mı. Ben de dün usgye girdim dr kötü bişey görmedi yani ondan panik yapmıyorum şimdilik

Kızlar haber verin iyi misiniz ben biraz yürüdüm akşam üzeri karnım ağrıyor azıcık oturdum dinleniyorum ilk önce yürüyorum yada evde yemek vs yoruluyorum sonra kendime kızıyorum sizinde yorgunluk olabilir mi doktor bakalım ne diycek

ah ah denemez miyim yavrum önümüzdeki haftadan çok umutluyum ama nedense 20. haftaya gircez diye olabilir
İlk gebelikte tabi normaldir geç hissetmek tam olarak nasıl olduğunu da bilemeyince tereddütte kalıyor insan ben tecrübeliyim anlıyorum hemen senin oğlan pek rahat seni yormicak heralde ne güzel işte

Akşam üzeri kv ile konustum. Vallahi üstümden yük aldı. Şubat gibi gelirim, bebek arabasini ben alicam, eksiklerini tamamlarız. Hiç sıkma canını dedi. Yahu madem biyle bir şey yapacaksın ara söylesene beni strese sokuyorsun? Neyse çoğu şeye ona aldiririm

Kızlar ben bugün hissetmedim hiç bebeği normal mi Sabah bide kabus gördüm bebekle ilgili değildi rüyamda sinir krizi geçiriyordum o şekilde ağlayarak uyandım sinir krizi devam etti uyanınca çok kötüydü bugünde hissedemeyince içim huzursuz oldu

Yaa şaka gıbı yaaa nasıl hemen dış gebelık dıyo bende anlamıyorm doktor cok onemlı gercekten

Arabamız geldi kurulumu kapatması açması pek kolaydı tavsiye edilir kolay sürülüyo tabi dışarda nasıldır bilmem ama
Ayyu minnosum ogluskonuzu içinde görmek, birlikte güzelce gezmek nasip olsun inşallah
Anne bebek çantam geldi bugün bu marka taş gibi oluyor kızlar, ablam 4. Senesinde hala kullanıyor. Okiedog markası
Ne kadar guzelmis deseni falan bayıldım. Gule gule kullan

Huzursuz olma baby orda daha yeni hissedilen haftalar yarın yeni birgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…