Hak veriyorum ama ilk başlarda olabilir belki böyle diye dedim kahve gündüz içiyorum bir tane sadece Türk kahvesi sade yada sütlü yapıyorum diğer kahveler zararlı olur mu bilmiyorum ben filtre nescafe hepsinden severdim normaldeEvet yeni hissediyoruz ama hissedip sonra hissetmeyince tedirgin oldumKahve içince çok kıpırdanırdı kahve yaptım bakalım
Ya bende de yürüyüşte agrı oluyor. Hatta gecen eve dönemedim. Sancıdan bacagımı atamadım eşimi çağırdım. Çok korktum birsey oluyor diye. Bugün bu karın ağrısı sancısı durumlarımı doktora sordum. Doktor ya gaz sancısıdır ya da rahim büyümesi kaynaklıdır dedi, ama devam ederse haberleselim dedi. Magnezyum içmeye basladım her aksam, bu agrılar gecmezse bir ara randevu alıcam. Ayakta duramıyorum agrıdan, hep aynı tarafta ağrım var.
Ben iyi sayılırım, sürekli hissetmiyorum arada yokluyor ağrı. İnşallah yarına geçsin hepimizin. Senin daha iyi mi?Kızlar haber verin iyi misiniz ben biraz yürüdüm akşam üzeri karnım ağrıyor azıcık oturdum dinleniyorum ilk önce yürüyorum yada evde yemek vs yoruluyorum sonra kendime kızıyorum sizinde yorgunluk olabilir mi doktor bakalım ne diycek
Bende türk kahvesi içiyorum diğer kahvelerden çok içmedim çok nadirHak veriyorum ama ilk başlarda olabilir belki böyle diye dedim kahve gündüz içiyorum bir tane sadece Türk kahvesi sade yada sütlü yapıyorum diğer kahveler zararlı olur mu bilmiyorum ben filtre nescafe hepsinden severdim normalde
benim sorunlu doktorlar açık çaya okey sadece kahveye hayır diyoduu bence afiyet bal şeker olsun balımKızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Kızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Kızlar sürekli enfeksiyon kapıyorum ne yapacağımı neye dikkat edeceğimi de şaşırdım. 2 defa toz antibiyotikle geçmeyince azosilin diye 15 gün sabah akşam ilaç kullandım. Öğlen 2 ye kadar okulda oluyorum dolayısıyla su içemiyorum ama ortalama 1litre her gün içiyorum. Burada urinovef tavsiye üzerine 1 aydır içiyorum ama yok geçmiyo tahlil verdim yine bakteri var? Ne yapsam tecrübeli anneler bu durumu yaşadı mı birde enfeksiyon çok mu zarar verir bebeğime
Ne diye aldın rapor ya bende ara alsam da en azından 3 5 elime geçse birseylerverdi hatta 4 gün vercekti dedim 2 verin iş yeri sorun eder ayyy lanet insanlar sen gel ben sana 10+10 da yazarım rapor ne zaman ihtiyacın olursa dedi ama biliyosunuz tazminat alıp çıkma hayalim olduğundan işe gidip çilekeşliğe devammheralde insiyatif birazz ya
beşiktaş 5 nolu aile sağlığı merkezi benimkii aynı mı acaba
Nerden aldiniz fiyatı vs. Bilgi verir misin bende biraz can sıkıntısı bakınıyorum zaten 1,5 2 sene anca kullanicam baya ucuk fiyatlar var eli yüzü düzgün orta halli birsey istiyorum aslındaArabamız geldi kurulumu kapatması açması pek kolaydı tavsiye edilir kolay sürülüyo tabi dışarda nasıldır bilmem ama
kuzu gribim diye üst solunum yolları enfeksiyonu yazmış öyle verdi ama gel buluruz bişeyler bunaldıkça yazarız dediNe diye aldın rapor ya bende ara alsam da en azından 3 5 elime geçse birseylerbenim riskli gebelik olmasina ragmen vermiyolarda ondan merak ettim tazminat demisken simdi ben burda çalışalı 2 sene oldu ama doguma kadar ve dogum sonrası 1 sene ücretsiz olarak hakkımı kullancam sonra çıkış isticem mecbur sigortam yatsın enazından tazminatı maaş almadığım zamanlar etkiliyor dimi
Anladım canım ben kagithane deyim bu arada ayni degilkuzu gribim diye üst solunum yolları enfeksiyonu yazmış öyle verdi ama gel buluruz bişeyler bunaldıkça yazarız dedi
etkiler heralde yavru işsizlik maaşını etkilediğini biliyorum da tazminatla ilgili ne kadar etkiliyor bi yorum yapsam yalan atmış olurum
Nerden aldiniz fiyatı vs. Bilgi verir misin bende biraz can sıkıntısı bakınıyorum zaten 1,5 2 sene anca kullanicam baya ucuk fiyatlar var eli yüzü düzgün orta halli birsey istiyorum aslında
Ben çayı hiç kesmedim. Hergün 2-3 bardak içiyorum
benim sorunlu doktorlar açık çaya okey sadece kahveye hayır diyoduu bence afiyet bal şeker olsun balım
türk kahvesi içiyorum mocha latte ne var ne yoksa içiyorum ama bıktım kısıtlamaktan abartmadan tabihaftada 2 3 jesttt kendime
Okeyyyyy o zaman ben de abartmadan devamBende türk kahvesi içiyorum diğer kahvelerden çok içmedim çok nadir
Bende baby plus galaksy bakmıştım onu begenmistim e bebekte boyu iyiydi uzayıp kısalıyor ben 172yim bana kısa geliyo baston falan kullanamiyirum hic ayaklarımı çarpıyorum birde dar olunca genis birsey istiyorum o yüzdenKraft Time X Travel Sistem Bebek Arabası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kraft Time X Travel Sistem Bebek Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
tam olarak bu satıcı ve bu ürünü aldım 3300e aldım ama ben
tek sıkıntı tutma yeri uzayıp kısalmıyor ama benim ve eşimin boyuna göre öyle rahatsız etmedi uzasa veya kısalsa değiştirmezdik heralde böyle kalırdı yani eşim 1.75 benim 1,60 falan
puset oto koltuğu oluyo emniyet kemeri geçirme bölmeleri var çift yönlü hem bana hem yola çevrilebiliyor çok ağır değil çok yer kaplamıyor kriterlerimiz bunlardı youtube videoları izledik model adını yazıp öyle içimize sindi ayak kısmı falan ayarlanıyor 3 yatış pozisyonu var tentesi uzuyor baya pusetinde ek bel desteği falan var bebek için baya rahat duruyor pofudukları
hee bir de gözetleme bölmesi yok yola bakarken bir fermuar vardı diğer modellerde bebeğe bakmak için o yok bunda eksi o olabilir
canım bir de niaouli yağı kullanabilirsin. İç çamaşırına damlatıyorsun. Gebelikte kullanılabiliyorKızlar sürekli enfeksiyon kapıyorum ne yapacağımı neye dikkat edeceğimi de şaşırdım. 2 defa toz antibiyotikle geçmeyince azosilin diye 15 gün sabah akşam ilaç kullandım. Öğlen 2 ye kadar okulda oluyorum dolayısıyla su içemiyorum ama ortalama 1litre her gün içiyorum. Burada urinovef tavsiye üzerine 1 aydır içiyorum ama yok geçmiyo tahlil verdim yine bakteri var? Ne yapsam tecrübeli anneler bu durumu yaşadı mı birde enfeksiyon çok mu zarar verir bebeğime
Canım ben başından beri içiyorum çayı. İlk hamileliğimde de içmiştim. Çok demli olmadıktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorumKızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Canım bebeğin hareketlerini 26-28. Haftadan sonra sayabilirsiniz diyorlar. Ondan öncesi az oluyormuş sanırım. Bende dün hiç hissetmemiştim. Bu akşam hissedebildimKızlar ben bugün hissetmedim hiç bebeği normal miSabah bide kabus gördüm bebekle ilgili değildi rüyamda sinir krizi geçiriyordum o şekilde ağlayarak uyandım sinir krizi devam etti uyanınca çok kötüydü bugünde hissedemeyince içim huzursuz oldu
Bende okuldan enfeksiyon kapmıştımKızlar sürekli enfeksiyon kapıyorum ne yapacağımı neye dikkat edeceğimi de şaşırdım. 2 defa toz antibiyotikle geçmeyince azosilin diye 15 gün sabah akşam ilaç kullandım. Öğlen 2 ye kadar okulda oluyorum dolayısıyla su içemiyorum ama ortalama 1litre her gün içiyorum. Burada urinovef tavsiye üzerine 1 aydır içiyorum ama yok geçmiyo tahlil verdim yine bakteri var? Ne yapsam tecrübeli anneler bu durumu yaşadı mı birde enfeksiyon çok mu zarar verir bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?