prilamı bırakmak mııııı nedenmiş yaa olamazz bırakamayııızKızlar bu arada doktorum ilk gebelikte şeker yüklemesinde şeker çıkmadığı, şimdilik değerler normal olduğu ve ailede şeker olmadığı için şeker yüklemesi yapmaylım dedi. Sadece 24. Hafta gibi açlık ve tokluk şekerine bakalım onlarda bi sorun olursa o zaman düşünelim dedi. Tetanozu önümüZdeki haftalarda olabilirsin dedi. gynoferon yazdı . Pregnom omega3e devam. Magnorm kullanabilirsin arada dedi. Reflü başladığı için rennie yazdı. Prilamı da artık kademeli bırak dedi.
Resmen gözlerim dolduprilamı bırakmaya ne ben ne eşim hazır değil bence tam bulantılarım azalmış neşem yerine gelmişken
Rennieyle bi devam et bakalım diyo reflü de başlayınca. Ben bi anda mı bırakcam deyince kadın şok olduprilamı bırakmak mııııı nedenmiş yaa olamazz bırakamayııız
Evet canım adet agrısı gibi bir yerde toplanıyor. Magnezyum şimdi yine içtim. Bence onun faydası oldu. Yarın tekrar bir yoklıycam kendimi.Böyle bir noktada yoğunlaşan adet ağrısı gibi değil mi? Acı gibi. Ben uyuyup uyandım biraz geçmişti yemek yaptım yine başladı bakayım oturunca azalacak mı. Ben de dün usgye girdim dr kötü bişey görmedi yani ondan panik yapmıyorum şimdilik
Kızlar haber verin iyi misiniz ben biraz yürüdüm akşam üzeri karnım ağrıyor azıcık oturdum dinleniyorum ilk önce yürüyorum yada evde yemek vs yoruluyorum sonra kendime kızıyorum sizinde yorgunluk olabilir mi doktor bakalım ne diycek
Ben bugün yürüyüşe tek başıma çıkmaya cesaret edemedim. Bende enfeksiyon yok ama dediğin gibi karın büyüdüğü için, sadece magnezyum biraz rahatlatıyor. Yarın yürüyüş denemesi yapıcam.Yaklasik üç dört hafta önce bende adim atamadim acile gidecek kadar korkmustum enfeksiyon çıkmıştı sonuçta.
Neyse enfeksiyon gecti cok şükür ama agrim ilk zamanki kadar acı olmasada devam etti. Lavaboya adım adım yuruyordum yürüdükçe artıyordu agri oturunca kalkamiyordum. Simdi daha rahatim ama oturup kalkarken genede yavas hareket ediyorum. Bence karin büyüdüğü icin bir tür kas gerilmesinden kaynaklanıyor. Bazi hamileler de var bazisinda yok anatomik bir durum sanırım.
Ben başından beri içiyorum. Günde bir kahve(sütlü türk kahvesi, filtre yasak) veya 2-3 bardak çay insanlık hakkı yaKızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Ben kahvaltıda 1 kupa sallama çay içiyorum akşamda 1 fincan türk kahvesiOkeyyyyy o zaman ben de abartmadan devam
Sürekli hissetmiyordum zaten ara ara oluyordu da bugün sabahtan beri yoktu şimdi bi iki hissettim içim rahatladıCanım bebeğin hareketlerini 26-28. Haftadan sonra sayabilirsiniz diyorlar. Ondan öncesi az oluyormuş sanırım. Bende dün hiç hissetmemiştim. Bu akşam hissedebildim
Aynen canım benim de öyle. Okulum 1 gibi bitiyo eve gitmem 2 yi buluyo ve afedersin sabah 6 dan o saate kadar lavaboya girmemek için şu içmiyorum bu yüzden de 1 aydır enfeksiyon geçmedi. Tahlillerde sürekli bakteri var. 119 du azosilin le 4 e düştüBende okuldan enfeksiyon kapmıştımwclerin hijyeni veya tuvaleti tutmakta enfeksiyona neden oluyormuş
Benim de aklıma geldi az önce, inşallah iyilerdir
Canım o kadar saat susuz kalman hiç iyi değil. Ben yanımda çamaşır suyu götürüyorum girmeden önce döküyorum öyle giriyorum.Aynen canım benim de öyle. Okulum 1 gibi bitiyo eve gitmem 2 yi buluyo ve afedersin sabah 6 dan o saate kadar lavaboya girmemek için şu içmiyorum bu yüzden de 1 aydır enfeksiyon geçmedi. Tahlillerde sürekli bakteri var. 119 du azosilin le 4 e düştü
Bugün kasık ağrısı var ve baş ağrısı ile uyandım hergün 6da eşim işe gidiyor diye uyanıyorum bugün kalkamadım maalesefBen iyi sayılırım, sürekli hissetmiyorum arada yokluyor ağrı. İnşallah yarına geçsin hepimizin. Senin daha iyi mi?
Kenarına konan kağıtlar var onun dışında sprey temizlik ürünleri ıslak. tuvalet kağıtları herşey var yapmayın bunu ben sana yazdım ama yanlış oldu inşallah okur o wc girmeyen anne kendine ve baby yazıkCanım o kadar saat susuz kalman hiç iyi değil. Ben yanımda çamaşır suyu götürüyorum girmeden önce döküyorum öyle giriyorum.
Benim doktorum 22. Haftadan sonra 24 saatteben az bir hareket hissetmezsen haberim olsun ama o zamana kadar hiç hissetmeyebilirsin de demişti. Yani erkenndaha endişelenmek içinKızlar ben bugün hissetmedim hiç bebeği normal miSabah bide kabus gördüm bebekle ilgili değildi rüyamda sinir krizi geçiriyordum o şekilde ağlayarak uyandım sinir krizi devam etti uyanınca çok kötüydü bugünde hissedemeyince içim huzursuz oldu
Günde 1 litre su çok çok azKızlar sürekli enfeksiyon kapıyorum ne yapacağımı neye dikkat edeceğimi de şaşırdım. 2 defa toz antibiyotikle geçmeyince azosilin diye 15 gün sabah akşam ilaç kullandım. Öğlen 2 ye kadar okulda oluyorum dolayısıyla su içemiyorum ama ortalama 1litre her gün içiyorum. Burada urinovef tavsiye üzerine 1 aydır içiyorum ama yok geçmiyo tahlil verdim yine bakteri var? Ne yapsam tecrübeli anneler bu durumu yaşadı mı birde enfeksiyon çok mu zarar verir bebeğime
Ben ilk 3 ay çok dikkat ettim çay kahve konusuna ama saldım artık ya yine abartmıyorum içersem de açık içiyorum ama hafta sonları ipin ucu biraz kalabiliyo. Kahveyle çok aram yok zaten dışarda içeceksem de decaf içiyorum. Demir sonucum da iyi çıktı ya artık tamamen salarım heraldeKızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Alaturka tuvalet kullanıyorumKenarına konan kağıtlar var onun dışında sprey temizlik ürünleri ıslak. tuvalet kağıtları herşey var yapmayın bunu
Ben baştan beri yürüyorum bünyem öyle alışık doktor yasak dedi yine duramadim yürümeyince gaz bile çıkmıyor vucudumdan ama ilk kez hamile olduğum için yürüyüp sonra korkuyorum dün yürüdüm ondan mı ağrım oluyor rahîm mi büyüyor bilemedim yatıyorum bugunEvet canım adet agrısı gibi bir yerde toplanıyor. Magnezyum şimdi yine içtim. Bence onun faydası oldu. Yarın tekrar bir yoklıycam kendimi.
Ben bugün yürüyüşe tek başıma çıkmaya cesaret edemedim. Bende enfeksiyon yok ama dediğin gibi karın büyüdüğü için, sadece magnezyum biraz rahatlatıyor. Yarın yürüyüş denemesi yapıcam.
Ben başından beri içiyorum. Günde bir kahve(sütlü türk kahvesi, filtre yasak) veya 2-3 bardak çay insanlık hakkı yaiçmezsem ağlarım herhalde, o da bebege zarar verir dr.sadece taze demlenmiş olsun, durmuş çay içme dedi. Çayı 30 dk içinde tüketin derler ya hani normalde de. Zaten 2 bardak kesiyor. Sadece şuna dikkat ediyorum çay içtiğimde kahve içmiyorum. Kahve içince cay. Ama bu kadar sancım olunca bu kafein mi kasılma yapıyor diye düşündüm bugün, kafam karışık
Doktor izni yürümek için önemli evetselam kizlar çok sıkı takip edemiyorum herkes iyidir inşallah. ayrintili ultrason için 10 günüm daha var. benim alt bölgelere vuran her ağrıda aklim çıkıyor erken doğum mu diye. ikiz oldugu icin ve ilk bebegimde erken sayılabilecek haftada acilmam olduğu icin korkuyorum sanirim yavas yavas psikolojim bozuluyor.
tek bebişe hamile olanlar doktor izin veriyorsa abartmadan yürüyüşler yapın oksijen de hareket de çok iyi gelir. alacaklarinizi netleştirip indirim kovalamaya başlayin.
Dua edilmez mi korkma ama olur mu zararlı dua et hepimizin kalbi seninleArkadaşlar beni merak etmişsiniz hala hastanede yatıyorum. Bebek ve suyu iyi. Ama o boşalırcasına su nerden geldi muamma. O yüzden psikolojim berbat, dua ediyorum sadece. Nolur bize dua edin
Hangi haftalarda yapılıyor acaba bende 23unde gidicem inşallah o gün yaparGünaydın hanımlarbende detayli ultrosan tarihimi aldım ayın 23 nde gidiyorum 550 tl gibi bir fiyat verdiler en az 1 saat surdugunu soylediler bakalim isimsiz bebisimiz napiyor , bebek arabaları gelmiş cooook guzeller
Daha iyi dikkatlice otur hemen kalk mikrop daha az emin ol toplu ortamda alaturka iyiAlaturka tuvalet kullanmak zorundayım
Evet ama orada da enfeksiyon kapmıştım canımBen baştan beri yürüyorum bünyem öyle alışık doktor yasak dedi yine duramadim yürümeyince gaz bile çıkmıyor vucudumdan ama ilk kez hamile olduğum için yürüyüp sonra korkuyorum dün yürüdüm ondan mı ağrım oluyor rahîm mi büyüyor bilemedim yatıyorum bugun
Doktor izni yürümek için önemli evet
İndirim kovalamaca psikolojik olarak da iyi geliyor
Dua edilmez mi korkma ama olur mu zararlı dua et hepimizin kalbi seninle.
Hangi haftalarda yapılıyor acaba bende 23unde gidicem inşallah o gün yapar
Daha iyi dikkatlice otur hemen kalk mikrop daha az emin ol toplu ortamda alaturka iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?