İnşallah canım üzülme baby üzülüyor yinede farklı hijyen şeyleri al rosmanda almıştım benEvet ama orada da enfeksiyon kapmıştım canımokulda 60 tane kadın öğretmen var gerisini sen düşün son 1 ay kaldı hayırlısı ile atlatabilseydim şu süreci
1 litre cok az 3 lt icmeniz gerekiyor. Ne yapın ne edin fazlalastirin su icmenizi. Enfeksiyon ancak öyle geçerKızlar sürekli enfeksiyon kapıyorum ne yapacağımı neye dikkat edeceğimi de şaşırdım. 2 defa toz antibiyotikle geçmeyince azosilin diye 15 gün sabah akşam ilaç kullandım. Öğlen 2 ye kadar okulda oluyorum dolayısıyla su içemiyorum ama ortalama 1litre her gün içiyorum. Burada urinovef tavsiye üzerine 1 aydır içiyorum ama yok geçmiyo tahlil verdim yine bakteri var? Ne yapsam tecrübeli anneler bu durumu yaşadı mı birde enfeksiyon çok mu zarar verir bebeğime
Duzenli his icin 24 u beklememiz gerekiyormus.Kızlar ben bugün hissetmedim hiç bebeği normal miSabah bide kabus gördüm bebekle ilgili değildi rüyamda sinir krizi geçiriyordum o şekilde ağlayarak uyandım sinir krizi devam etti uyanınca çok kötüydü bugünde hissedemeyince içim huzursuz oldu
Ben dun 2karton bardak cok acik limonlu cay ve 2 cam bardak cay ictim. Bazi gün hic icmiyorum. Arada icmeyi de takmayalim kafamiza bence :)Kızlar benim artık canım çok istediği için çaya başladım. Her gün içmiyorum ama 2 3 gün 3er bardak açık çay içiyorum. Sizce büyük etkisi olur mu içmemek mi lazım
Ben pandemi baslayinca saf alkol alip 70 birim alkol 30 birim su 5 damla cay agaci yagi 5 damla okaliptus yagi 5 damla lavanta yagi karıştırıp bu olcuden buyuk spreye sigacak kadar koymustum hala yapiyorum ortak tuvalete girince sıkıyorum bolca biraz bekleyip oyle giriyorum. En azindan mikrop bakteri vs kırıyorBende okuldan enfeksiyon kapmıştımwclerin hijyeni veya tuvaleti tutmakta enfeksiyona neden oluyormuş
Canım benim dualarımız seninle en kısa sürede herşey yoluna girer umarım.Arkadaşlar beni merak etmişsiniz hala hastanede yatıyorum. Bebek ve suyu iyi. Ama o boşalırcasına su nerden geldi muamma. O yüzden psikolojim berbat, dua ediyorum sadece. Nolur bize dua edin
Kuzum 2-3 hafta önce benimde öyleydi. Ara ara batma oluyordu ama şuan geçti. Dönemsel olabiliyor bence.Kızlar benim ağrı vajinam alttan arada batıyor gibi oluyor sonra kasıktan sizlerde nasıl oluyor merak ediyorum belkide normal bunlar
Bu hangi uygulama canımHerşey yazıyor kalbim çok hızlı atıyor denilen gibi duyuyorum resmen sesini
Öğretmen tuvaleti ayrı di mi?Evet ama orada da enfeksiyon kapmıştım canımokulda 60 tane kadın öğretmen var gerisini sen düşün son 1 ay kaldı hayırlısı ile atlatabilseydim şu süreci
Kızlar sağlık ocağı kan idrar tahlili istedi yarın aç mı gidilir siz yaptırdınız mi bir bilen yazsin 9 buçuk 10 arası gel dedi açlık da başımı döndürüyor bilemedim!!!
Canım o kadar saat susuz kalman hiç iyi değil. Ben yanımda çamaşır suyu götürüyorum girmeden önce döküyorum öyle giriyorum.
Cok geçmiş olsun hocam.Arkadaşlar beni merak etmişsiniz hala hastanede yatıyorum. Bebek ve suyu iyi. Ama o boşalırcasına su nerden geldi muamma. O yüzden psikolojim berbat, dua ediyorum sadece. Nolur bize dua edin
Birşey demediler ki ilk kez kan idrar alicaklar rutin ve e kontrolmusGlukoz bakacaklarsa aç gitmeniz lazım. Yok enfeksiyon için çağırdılarsa açlığa gerek yok.
çok çok geçmiş olsun. çok zor olsa da lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer. Allah yardımcın olsun.S. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
1 hafta orda yatcam artık hergün ordaki dr takibimi yapcak. Dua edin. Şu kanama alanıda geçsin. Ağlıyorum habire.
ah canım benim iyi tarafından bakalım evdeki gibi soru işaretleri olmayacak her an kontrol üzerinde olacak kanama alanı da bitecekk artık alıştı senin kanayıp kanayıp kuruyor bu da geçecekk ve sürekli baktıkları için iyi olduğunuzu duydukça için rahat edecek dualarımız seninle yaS. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
1 hafta orda yatcam artık hergün ordaki dr takibimi yapcak. Dua edin. Şu kanama alanıda geçsin. Ağlıyorum habire.
Cok geçmiş olsun bir hafta geçip iyi olucaksin buraya yazacaksın inşallahS. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
Ben de yaklaşık 10 gündür göbeğimin altında bazen sağda bazen solda kalp atımı gibi bi hareket hissediyorum bebektir diyorum hep ama yanılmıyorumdur inşallah sizin de öyle mi :))merhaba arkadaşlar, ben de bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım iki gündür. İlk hamileliğimde ne zaman hissetmiştim hatırlamıyorum ama sanırım 20. haftayı geçmemişti. İlk zamanlarda öyle sürekli hareketleri hissedilmiyor o nedenle bugün hiç hissetmedim ya da az hissettim diye kafanıza takmayın.
Nefes darlığı çeken arkadaşlar ben de özellikle ilk yattığımda çekiyorum. yastığı biraz dikleştirince rahatlıyorum. İlk hamileliğimde belli bir zamanda sonra çift yastıkla yatmıştım ve iyi gelmişti.
benim doktorum 24. haftadan itibaren her gün aynı saatte tansiyonumu ölçmemi istedi, taa ilk muayanede söyledi bunu. bilekten değil koldan ölçen bir tansiyon aleti edinmemi istedi. ben ilk hamileliğimde almıştım. düşük tansiyonun önemli olmadığını ama yüksek çıkınca hemen haber vermemi istedi. benim normal zamanda da tansiyonum 10-5 çıkar hep zaten.
bu sabah aşırı bir mide bulantısı yaşadım hala geçmiş değil. mide bulantısı çeken arkadaşları artık daha iyi anlıyorum :/
Progestan ni birak hocam eğer içemiyorsan.S. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?