S. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
1 hafta orda yatcam artık hergün ordaki dr takibimi yapcak. Dua edin. Şu kanama alanıda geçsin. Ağlıyorum habire.
Bende marketlerde satilan dezenfektan spreylerden aldım %80-90 alkollü.
Heryere onu götürüyorum Kapi kollarina dahi sıkıyorum wc de ozellikle cok işe yarıyor. Alaturka olsa dahi musluga sifona heryere sıkmak lazim tutulmaz oralar onlarca kişi dokunuyor.
Birde hazir damacana su da enfeksiyon yapabilir diye duymustum. Ara ara marka degistirmekte fayda var demislerdi hamilelikte..
Evet hazır damacana suları direkt doldurup gönderiyorlamış içini yıkamadan o yüzden eşim artık 1,5 lt lik pet şişe alıyor 24 lü onları kullanıyoruz hem günlük içtiğim suyu hesaplıyorum hem de daha hijyenik direkt geri dönüşüme gidiyor pet şişeler
Ay anlatsam sinirim bozulur erkek doktor yazıyor icerde genç bir bayan doktor İstanbul da daha zor..tahlil yapmadan dış gebelik dedi sonra sabah 10 o sıra akşama doğru 4e doğru tekrar gel sonuç çıkmasa bile vajinal muayene dedi ardından gittim fikrim değişti sonuç çıksın dedi o sıra yaz sıcağı ilk ayimda oluyor tansiyonum çıktı sıcaktan Allah'tan eczaneye girdim olctuler ilgilendiler bekleme ozele git dediler bana denk gelmedi ilgilenen özele gittim o gunden sonra doktorum iyi kadın memnunum
Ay kotu bir deneyim olmus , cok uzuldum. Bencede iyi doktor kotu doktor her yerde var . Sadece ozelde ne kadar iyi olurlarsa o kadar hastalari olur. Ben 7 sene once devlete gidiyordum , simdiki durum ne hic bilmiyrm. Kalabalikti ama doktorum melek gibi bir kadindi . O kadar iyiydi ki , hic oyle doktorum olmadi. Sonra zaten bashekim olmus daha muayene etmiyordu. Simdi iyi doktorlar daha kalmiyor devlette sanirim
Akşam üzeri kv ile konustum. Vallahi üstümden yük aldı. Şubat gibi gelirim, bebek arabasini ben alicam, eksiklerini tamamlarız. Hiç sıkma canını dedi. Yahu madem biyle bir şey yapacaksın ara söylesene beni strese sokuyorsun? Neyse çoğu şeye ona aldiririm
Masallah , ne guzel iste bizim icin hergun cok onemli ama onlarda bizdeki heyecan ve sabirsizlik yok ki . Ha subat ha dogdugun gun hic farketmez. Bizimkiler dogumdan sonra kucuk bir besik almislardi . Ben oyle birsey lazim olacak mi diye hic dusunmemisim bile o zaman kk ya bakmiyordum . Kimsede soylememisti. Ama medem alincak birseydi neden dogunca gidip aldilar hic bilmiyorum
Banada oldu ayni haftalarda ayni sekilde agri canim. Hem vajinaya vuruyordu ,hem kasiklarima . Yatarken bile zonkluyordu sanki. Sonra gecti. Magnezyum mu iyi geldi bilmiyorum. Arkadaslar dozu arttirabiliyoruz dediler bende biraz fazla ictim. Dün de kizimi birakip geldim , hizli yürüdüm , vajina kemiklerim agriyordu . Dogum yapacakmisim gibi karnim sertlesiyordu, gercekten korktum. Dün hep yattim , yuruyemedim zaten. Bugun gecmis cok sukur ama grip oldum Ama bir arkadasim benim hamileligim hep oyle gecti dedi. Doktoru sorun yok diyormus
evet tuhafiyede böyle ahşap çeşitli şekiller vardı aynen tığla yaptım. şiş örgüsü daha kullanışlı bebekler için ama onda bi beceriksizim onu da anneannesi yapsın
S. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
1 hafta orda yatcam artık hergün ordaki dr takibimi yapcak. Dua edin. Şu kanama alanıda geçsin. Ağlıyorum habire.
Ben de yaklaşık 10 gündür göbeğimin altında bazen sağda bazen solda kalp atımı gibi bi hareket hissediyorum bebektir diyorum hep ama yanılmıyorumdur inşallah sizin de öyle mi :))
ben bu hareketleri pek tarif edemiyorum ya ama benimki daha çok içeride yer değiştiriyor da onu hissediyorum gibi. sağdan sola soldan sağa mı dönüyor nedir artık :)
ben kudurdum yine ne alcam diye bebek bezi aldım çok övüyolardı sleepy bio natural 1 numara 128 adet 2 numara 136 adet sipariş ettim
125tl ye dek geldi
allahım inş pişik olmaz da çöpe gitmez heralde o biraz sürpriz yumurta dimi kızlar
ben kudurdum yine ne alcam diye bebek bezi aldım çok övüyolardı sleepy bio natural 1 numara 128 adet 2 numara 136 adet sipariş ettim
125tl ye dek geldi
allahım inş pişik olmaz da çöpe gitmez heralde o biraz sürpriz yumurta dimi kızlar
Guzel bez gercekten sleepy, bebege belli olmuyor gercekten. Benim en kucuk kizim asiri pisik olmustu. Devamli bez degistirdim herkesin dedigini yaptim . Bir turlu gecmedi . Sonra doktor bir krem yazdi , 2 sürmeye gecti . Ve krem bir daha hic lazim olmadi 2 kere icin 25 € verdim . Yani pisik olunca ilk doktora goturmekte fayda var sanki . Bazen bezden bile olmayabiliyor