2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Rabbim tez vakit sifa versin canım. InsaAllah biran önce hiç birsey kalmaz sağlıkla taburcu olursun

Benim bulantım bitmiyo gecmio tükürüğümden tiksinmem yutamamamda oyle prilam aksam icmeden yattin unuttjm berbat uyandim. Gececekdir diye ümit ediyorum. Benim gibi araliksiz bulanti yasayip 18. Haftadan sonra gecen var mı?

Benim bulantım bitmiyo gecmio tükürüğümden tiksinmem yutamamamda oyle prilam aksam icmeden yattin unuttjm berbat uyandim. Gececekdir diye ümit ediyorum. Benim gibi araliksiz bulanti yasayip 18. Haftadan sonra gecen var mı?
Ben suan 20. Haftadayim yeni yeni azalmaya basladi , kusmalarim yarıya indi umarim tamamen biter

Evet hazır damacana suları direkt doldurup gönderiyorlamış içini yıkamadan o yüzden eşim artık 1,5 lt lik pet şişe alıyor 24 lü onları kullanıyoruz hem günlük içtiğim suyu hesaplıyorum hem de daha hijyenik direkt geri dönüşüme gidiyor pet şişeler

Ay kotu bir deneyim olmus , cok uzuldum. Bencede iyi doktor kotu doktor her yerde var . Sadece ozelde ne kadar iyi olurlarsa o kadar hastalari olur. Ben 7 sene once devlete gidiyordum , simdiki durum ne hic bilmiyrm. Kalabalikti ama doktorum melek gibi bir kadindi . O kadar iyiydi ki , hic oyle doktorum olmadi. Sonra zaten bashekim olmus daha muayene etmiyordu. Simdi iyi doktorlar daha kalmiyor devlette sanirim

Masallah , ne guzel iste bizim icin hergun cok onemli ama onlarda bizdeki heyecan ve sabirsizlik yok ki . Ha subat ha dogdugun gun hic farketmez. Bizimkiler dogumdan sonra kucuk bir besik almislardi . Ben oyle birsey lazim olacak mi diye hic dusunmemisim bile o zaman kk ya bakmiyordum . Kimsede soylememisti. Ama medem alincak birseydi neden dogunca gidip aldilar hic bilmiyorum

Kızlar benim ağrı vajinam alttan arada batıyor gibi oluyor sonra kasıktan sizlerde nasıl oluyor merak ediyorum belkide normal bunlar
Banada oldu ayni haftalarda ayni sekilde agri canim. Hem vajinaya vuruyordu ,hem kasiklarima . Yatarken bile zonkluyordu sanki. Sonra gecti. Magnezyum mu iyi geldi bilmiyorum. Arkadaslar dozu arttirabiliyoruz dediler bende biraz fazla ictim. Dün de kizimi birakip geldim , hizli yürüdüm , vajina kemiklerim agriyordu . Dogum yapacakmisim gibi karnim sertlesiyordu, gercekten korktum. Dün hep yattim , yuruyemedim zaten. Bugun gecmis cok sukur ama grip oldum Ama bir arkadasim benim hamileligim hep oyle gecti dedi. Doktoru sorun yok diyormus

Tığla ordun sanırım bilsemde yapsam bu arada düğmeleri harika olmuş tuhafiyeler mi satıyor
evet tuhafiyede böyle ahşap çeşitli şekiller vardı aynen tığla yaptım. şiş örgüsü daha kullanışlı bebekler için ama onda bi beceriksizim onu da anneannesi yapsın

Allah tez zamanda şifa versin inşallah. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın hastanede doktor kontrolünde olmanız da iyi bir şey

Bugün kasık ağrısı var ve baş ağrısı ile uyandım hergün 6da eşim işe gidiyor diye uyanıyorum bugün kalkamadım maalesef
Bende çok hafif kaldı karın/kasık ağrısı, dün başım çok kötüydü. İnşallah büyüme zamanı falandır ondan oluyordur bunlar

Ben de yaklaşık 10 gündür göbeğimin altında bazen sağda bazen solda kalp atımı gibi bi hareket hissediyorum bebektir diyorum hep ama yanılmıyorumdur inşallah sizin de öyle mi :))
ben bu hareketleri pek tarif edemiyorum ya ama benimki daha çok içeride yer değiştiriyor da onu hissediyorum gibi. sağdan sola soldan sağa mı dönüyor nedir artık :)

Guzel bez gercekten sleepy, bebege belli olmuyor gercekten. Benim en kucuk kizim asiri pisik olmustu. Devamli bez degistirdim herkesin dedigini yaptim . Bir turlu gecmedi . Sonra doktor bir krem yazdi , 2 sürmeye gecti . Ve krem bir daha hic lazim olmadi 2 kere icin 25 € verdim . Yani pisik olunca ilk doktora goturmekte fayda var sanki . Bazen bezden bile olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…