2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok gecmis olsun. Dualarımız sizinle. Doktor kontrolunde insallah hemen duzeleceksiniz

Once kadin doguma muayne kadin dogum yazi yazip yonlendiriyor eylul sonuna dogruydu gittigimde bi asagi bi yukari baya ordan oraya hastaneyi tavaf ettirdiler neyseki halloldu
Gene Bakırköy’de bildiğim yere
Gideyim zaten çalışıyorum bütün gün koşturmak zor gelir .

ben de çalışıyorum artık çok yorulmaya zorlanmaya başladım. belim ağrıyor sırtım tutuluyor bütün gün uzanamamaktan. yerimden ilk kalkınca hemen doğrulamıyorum öyle kalıyorum yavaş yavaş doğruluyorum 1 haftadır böyleyim. 32. haftaya kadar bile nasıl dayanıcam diye düşünüyorum çalışan anneler napcaz biz. Öğlen iki dakıka uzanmaya hasretim ya arkadaşın arabasında uyudum öğle molasında böyle böyle geçirmek ne kadar sağlıklı

ben vicdan azabından ölücem gerçekten aynı durumdayım sürekli yürüyüş yapın diyolar ama ne telefon bitiyor ne iş bitiyor kalkamıyorum tüm gün dinlenmek uyumak huzurla geçirmek istiyorum ama o da yok sürekli sırtım belim ağrıyor ayaklarım şişiyor iş yükünü azaltacaklarına iyice yüklüyorlar allah yardımcımız olsun gerçekten bu stresle olunca bebek kolik olacak diye ayrı korkuyorum yemekler desen leş gibi öğle öğünüm yok resmen beslenemiyor diye ayrı üzülüyorum

yürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?

Hangi krem acaba o? Weleda var Alman ürünü o mu acaba?

Ah canım ya Ben çok yoğun değilim ama ofisi bırakıp çıkamıyorum öğle arası 1 saat dışında çıkamıyorum yani çok saçma arada kapının önüne çıkıp yürüyorum otur otur tembelleştim iyice. Yapacak bir şey yok ama sıkmayalım hiç canları

arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı aranızda? ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ki oğlum da baya baya saçlı doğmuştu. şimdi 3 gündür yanma var. acaba yediklerimle alakalı mı yoksa hamilelikten mi anlayamadım

ben de aynı durumdayım. hiç dinlenemiyorum. eve gidince bir yandan yemek bir yandan da oğlum oyun oynamak istiyor. zorlanıyorum. ben devlette olduğum için 24. haftada idari izne çıkacağım inşallah o zamana kadar kaldırmazlar tabii

Benim de aynı öyle. İş yüküm fazla değil şikayet edemem ama çalışma saatlerim ve yolum çok uzun çok yoruyor. 08:30-18:30 çalışma saatlerim 10 saat günde. Uzakta oturuyorum otobüsle 1 saat sürüyor yol sırf o kalabalığı çekmemek için sabah dayımla gidiyorum 1,5 saat önce işte oluyorum Akşam da tam 8'de inmiş oluyorum otobüsten 1 saat tıklım tıkış otobüste ayakta gidiyorum Artık karnım çıksın da yer versinler
Ama artık anneme yakın oturduğum için yemek sıkıntım yok neyse ki orda yiyoruz. O da çalışıyor ama 5 gibi evde oluyor allahtan.

Mide yanması bende de ara ara oluyor ekşi elma yiyince hemen rahatlatıyordu beni bi dene istersen. Ama bebeğin saçlı olmasıyla kesinlikle alakası yok mide yanmasının onu diyeyim :)

Aynı durumdayım covid’ten dolayı ben hala evden calısıyorum, bu cok büyük lüks gibi gözüküyor aslında ama işin içeriği farklı asla yürüyüş yapamıyorum. tüm gün bilgisayar başında calısmaktan belim, popom, ayaklarım agrıyor. Aksam 19.00 öncesi mümkün değil kapayamıyorum. Nasolsa evden calısıyorum kimse görmüyor gibi de olmuyor, yerimden kalkıp içeri geçip uzanamıyorum yani öyle bir vakit yok. Özel sektör çok acımasız malesef. Yürüyüş yapamadığım için cok vicdan azabı çekiyorum

Kızlar selam, trendyolda bugün sleepy bionatural bebek bezinde 2.si 1 lira kampanyası var. Ben birkaç paket aldım, bence gayet uyguna geliyor. Yine indirim takip edeceğim ama bulmuşken aldım. İlginizi çekerse bir bakın derim.

Canımm çok teşekkür ederiimm çok şükür bir sıkıntın çıkmamış.
Hangi doktora gittin acaba ben de ona gideyim. ayrıntılı ultrason için ücret talep etmiyorlar demi ben özel bir test olduğundan cüzi miktar alırlar diye düşünmüştüm . Aradım ücretsiz sigorta karşılıyor dediler o kadar uzağım ki hastane işlerine

Bende aldım canım indirimden. 5 paket geldi 42 adet olarak.
1 numaralısı prematüre bebekler için miş ben 2 numara aldım yenidoğan için bu önerilmiş belki dikkat etmemişsindir diye yazıyorum

Eklentiler

• image.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 53
Hamilelikte çalışmak çok zor. Sabah kalkıyorum apar topar kahvaltı yapıyorum. Peynir zeytin o da bazen yumurta bile başlamaya vaktim olmuyor. Öğlen desen çorba vs geçiyor zaten. 3 te eve geliyorum ama o yorgunlukla zar zor yemek yapıp yiyorum. Günün sonrası da çöp zaten. Kısaca çalışananne olmak çok zor çocuk doğduktan sonra da hep böyle olacak

Bende aldım canım indirimden. 5 paket geldi 42 adet olarak.
1 numaralısı prematüre bebekler için miş ben 2 numara aldım yenidoğan için bu önerilmiş belki dikkat etmemişsindir diye yazıyorum
1 numaranın öyle olduğunu bilmiyordum. Sadece 2 numara mı aldın?

Bende evde calisanlardanim. Bu halimle otobüsleri metrolara binmeyi düşünemiyorum Allah kolaylik versin kizlar size.. Helal olsun valla.. Yastan mi bilemiyorum ama benim cesaretim yok sirkete gitmeye. Bu ay artik daha iyiyim giderim diyordum ama covid olmus çalışanların yarısı neredeyse... Bu ayda evden devam.. Pijamalarimlayim o konuda rahatim cok ama isler bitmiyor daha da artıyor bide yaptığın işi görmüyorlar o kismi kötü. Ben taviz vermiyorum yorulunca battaniyemi alip uzanıyorum kusura bakmasinlar. Aylardir evimdeki mutfaga giremiyorum ama son bir iki haftadir annemde yemek yapmaya başladım. Onceki halsiz hastalikli halimden bin kat iyiyim cok şükür. Böyle devam eder inş.

Bez konusunda da kuzenimin ikizleri vardı 3 ay prima kullandim baktim dayanmıyor Bim in bezlerine gectim ne pişik ne sızıntı cok rahat kullandim dedi aklimizin bir köşesinde bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…