- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Cok gecmis olsun. Dualarımız sizinle. Doktor kontrolunde insallah hemen duzeleceksinizS. A arkadaşlar alıntı ve yazılanlara bakamıyorum. Amniyon suyu olmadığı kesinmiş. Akşam hemşire progestanı ağızdan içirmeye çalıştığı için, 10 kere öğürdüm bu seferde kanama alanı oluşmuş. Az önce ultrasonla baktı. Doktorum hiç kalma wc ye bile diyor. Evde kalkarım diye, şehir hastanesinden arkadaşını aradı, orda bi hafta yat hergün ultrasonla baksınlar, damardan antibiyotik versinler dedi. Burasının günlüğü 700 tl olunca şimdi sana pahalıya patlar dedi.
1 hafta orda yatcam artık hergün ordaki dr takibimi yapcak. Dua edin. Şu kanama alanıda geçsin. Ağlıyorum habire.
Gene Bakırköy’de bildiğim yereOnce kadin doguma muayne kadin dogum yazi yazip yonlendiriyor eylul sonuna dogruydu gittigimde bi asagi bi yukari baya ordan oraya hastaneyi tavaf ettirdiler neyseki halloldu
ben vicdan azabından ölücem gerçekten aynı durumdayım sürekli yürüyüş yapın diyolar ama ne telefon bitiyor ne iş bitiyor kalkamıyorum tüm gün dinlenmek uyumak huzurla geçirmek istiyorum ama o da yok sürekli sırtım belim ağrıyor ayaklarım şişiyor iş yükünü azaltacaklarına iyice yüklüyorlar allah yardımcımız olsun gerçekten bu stresle olunca bebek kolik olacak diye ayrı korkuyorum yemekler desen leş gibi öğle öğünüm yok resmen beslenemiyor diye ayrı üzülüyorumben de çalışıyorum artık çok yorulmaya zorlanmaya başladım. belim ağrıyor sırtım tutuluyor bütün gün uzanamamaktan. yerimden ilk kalkınca hemen doğrulamıyorum öyle kalıyorum yavaş yavaş doğruluyorum 1 haftadır böyleyim. 32. haftaya kadar bile nasıl dayanıcam diye düşünüyorum çalışan anneler napcaz biz. Öğlen iki dakıka uzanmaya hasretim ya arkadaşın arabasında uyudum öğle molasında böyle böyle geçirmek ne kadar sağlıklı
yürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?ben vicdan azabından ölücem gerçekten aynı durumdayım sürekli yürüyüş yapın diyolar ama ne telefon bitiyor ne iş bitiyor kalkamıyorum tüm gün dinlenmek uyumak huzurla geçirmek istiyorum ama o da yok sürekli sırtım belim ağrıyor ayaklarım şişiyor iş yükünü azaltacaklarına iyice yüklüyorlar allah yardımcımız olsun gerçekten bu stresle olunca bebek kolik olacak diye ayrı korkuyorum
Hangi krem acaba o? Weleda var Alman ürünü o mu acaba?Guzel bez gercekten sleepy, bebege belli olmuyor gercekten. Benim en kucuk kizim asiri pisik olmustu. Devamli bez degistirdim herkesin dedigini yaptim . Bir turlu gecmedi . Sonra doktor bir krem yazdi , 2 sürmeye gecti . Ve krem bir daha hic lazim olmadi2 kere icin 25 € verdim . Yani pisik olunca ilk doktora goturmekte fayda var sanki . Bazen bezden bile olmayabiliyor
Ah canım yaben vicdan azabından ölücem gerçekten aynı durumdayım sürekli yürüyüş yapın diyolar ama ne telefon bitiyor ne iş bitiyor kalkamıyorum tüm gün dinlenmek uyumak huzurla geçirmek istiyorum ama o da yok sürekli sırtım belim ağrıyor ayaklarım şişiyor iş yükünü azaltacaklarına iyice yüklüyorlar allah yardımcımız olsun gerçekten bu stresle olunca bebek kolik olacak diye ayrı korkuyorum yemekler desen leş gibi öğle öğünüm yok resmen beslenemiyor diye ayrı üzülüyorum
ben de aynı durumdayım. hiç dinlenemiyorum. eve gidince bir yandan yemek bir yandan da oğlum oyun oynamak istiyor. zorlanıyorum. ben devlette olduğum için 24. haftada idari izne çıkacağım inşallah o zamana kadar kaldırmazlar tabiiben de çalışıyorum artık çok yorulmaya zorlanmaya başladım. belim ağrıyor sırtım tutuluyor bütün gün uzanamamaktan. yerimden ilk kalkınca hemen doğrulamıyorum öyle kalıyorum yavaş yavaş doğruluyorum 1 haftadır böyleyim. 32. haftaya kadar bile nasıl dayanıcam diye düşünüyorum çalışan anneler napcaz biz. Öğlen iki dakıka uzanmaya hasretim ya arkadaşın arabasında uyudum öğle molasında böyle böyle geçirmek ne kadar sağlıklı
Benim de aynı öyle. İş yüküm fazla değil şikayet edemem ama çalışma saatlerim ve yolum çok uzun çok yoruyor. 08:30-18:30 çalışma saatlerim 10 saat günde. Uzakta oturuyorum otobüsle 1 saat sürüyor yol sırf o kalabalığı çekmemek için sabah dayımla gidiyorum 1,5 saat önce işte oluyorumyürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?
Mide yanması bende de ara ara oluyor ekşi elma yiyince hemen rahatlatıyordu beni bi dene istersen. Ama bebeğin saçlı olmasıyla kesinlikle alakası yok mide yanmasının onu diyeyim :)arkadaşlar mide yanması yaşayan var mı aranızda? ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ki oğlum da baya baya saçlı doğmuştu. şimdi 3 gündür yanma var. acaba yediklerimle alakalı mı yoksa hamilelikten mi anlayamadım
ben vicdan azabından ölücem gerçekten aynı durumdayım sürekli yürüyüş yapın diyolar ama ne telefon bitiyor ne iş bitiyor kalkamıyorum tüm gün dinlenmek uyumak huzurla geçirmek istiyorum ama o da yok sürekli sırtım belim ağrıyor ayaklarım şişiyor iş yükünü azaltacaklarına iyice yüklüyorlar allah yardımcımız olsun gerçekten bu stresle olunca bebek kolik olacak diye ayrı korkuyorum yemekler desen leş gibi öğle öğünüm yok resmen beslenemiyor diye ayrı üzülüyorum
Aynı durumdayımyürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?
Hayir degil , degisik bir kremdi . Bulursam cekip atarim resminiHangi krem acaba o? Weleda var Alman ürünü o mu acaba?
Canımm çok teşekkür ederiimmGünaydın kızlar hepinizin günü çok güzel geçer inşallah
Dün çam ve sakurada detaylı ultrasonum vardınisanekim canım sen merak ediyordun güzel geçti her detayına baktılar yalnız doktor o kadar hızlıydı ki 20 dakikada bitirdi ben daha uzun beklemiştim Bana her şeyin yolunda olduğunu bi sıkıntı olmadığını söyledi ben ikili tarama-üçlü tarama yaptırmamıştım o yüzden biraz korkarak gittim ama çok şükür bi sıkıntı çıkmadı. Yalnız 19+1 de gittim doktor biz genelde 20'den sonra alıyoruz dedi orda hata yapmışım ama yine de göremedikleri bir şey olmadı çok şükür..
Yalnız bebeğin kalp atışını dinledikten sonra benimkine de baktı sende kalp ritm bozukluğu olabilir kalbin bir yavaş bir hızlı atıyor mutlaka kardiyolojiye git dedi ben daha önce ekg çekilmiştim hiç böyle bişey duymamıştım acaba hamilelikten dolayı olabilir mi size de hiç böyle bir şey söylendi mi?
Ve ben acaip derecede nefes darlığı çekiyorumResmen burnum kapalı gibi özellikle gece yattığımda ilk bikaç dk nefessizlikten boğulacak gibi oluyorum dün burda birkaç mesaj okumuştum sanırım gebelikte görülen bir durummuş öyle mi doktora sormayı da unuttum artık kendi doktoruma gittiğimde danışıcam
Bende aldım canım indirimden. 5 paket geldi 42 adet olarak.Kızlar selam, trendyolda bugün sleepy bionatural bebek bezinde 2.si 1 lira kampanyası var. Ben birkaç paket aldım, bence gayet uyguna geliyor. Yine indirim takip edeceğim ama bulmuşken aldım. İlginizi çekerse bir bakın derim.
Hamilelikte çalışmak çok zor. Sabah kalkıyorum apar topar kahvaltı yapıyorum. Peynir zeytin o da bazen yumurta bile başlamaya vaktim olmuyor. Öğlen desen çorba vs geçiyor zaten. 3 te eve geliyorum ama o yorgunlukla zar zor yemek yapıp yiyorum. Günün sonrası da çöp zaten. Kısaca çalışananne olmak çok zor çocuk doğduktan sonra da hep böyle olacakyürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?
1 numaranın öyle olduğunu bilmiyordum. Sadece 2 numara mı aldın?Bende aldım canım indirimden. 5 paket geldi 42 adet olarak.
1 numaralısı prematüre bebekler için miş ben 2 numara aldım yenidoğan için bu önerilmiş belki dikkat etmemişsindir diye yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?