2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım inan çok üzüldüm. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok sabırlar diliyorum, inşallah biran önce yeniden hamile kalırsın

Bir başlayınca gerisi geliyor. Biz de güya ufaktan başlayalım dedik, bir bantim şimdi bin liradan fazla.para gitmiş

kredi kartı ekstresi döneli 2 gün oldu al benden o kadar haftada 2 parça diye kendimle pazarlık yapıyorum şimdi
En mantıklısi bu ayı hafif geçelim biz hatun. Yoksa patlaticaz

kredi kartı ekstresi döneli 2 gün oldu al benden o kadar haftada 2 parça diye kendimle pazarlık yapıyorum şimdi
Bugün banka beni arayıp size özel 50bin liralık kredimiz hazır verelim mi diyor dedim allah korusun istemiyorum ne kredisi kadın diyo belki arabanızı değiştiririz belki tadilat yaparsınız belki çocuğunuzun odasını yenilemek istersiniz dedim siz insanın ocağına incir ağacı dikersiniz. Kredi kartlarını kapatmak için kendimi yırtıyorum

Tabiki biz burda duygularımızı paylaşıp birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabiki evkadim sonucta nasil sevmeyeyim ben ilk çocuğumda da ocknden kiz geçiyordu kiz olsun istiyordum erkek oldu simdi sevmiyormuyum sanki 10 kiza degismem ben simdi oğlumu bunada alisicam zamanla sadece umutlanmistim hayallerim vardi ve tam terso olunca suan onun sokundayim yani hoc etkilenmedim desem yalan söylemiş olurum etkilendim nedem yalan söyleyeyim

Çok teşekkür ederim beni anladığınız için

benim artık son noktam öteki ay eşimle doğum günlerimiz 3 gün arayla birbirimize hediye alacağımıza şu listeden bişeyler alalım uraza dedim ajlsdhajkdhka
Kız bizim de evlilik yıldönümü ile.esimin doğumgünü arasında 3 gün var
Eyluldeydi de atlattık biz çok şükür. Şimdi kızla benim doğumgünüm Mart'ta olacak. Eşim bir 20 gün falan sonra olsaydı da aynı olsyadi dogumgunleriniz
Bu arada ilk doz biontech oldum az evvel.

Herkes kendi gönlünden geçeni istiyor bundan daha doğal ne olabilir. Bence arkadaş senin ilk zamanlardan beri olan mevzuları bilmediği için böyle konuştu. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi ki sağlık en başta geliyor. Sağlıksız olduktan sonra ne anlamı var cinsiyetin. Ben de mesela ikinci bebeği düşünüyorum kız olsun istiyorum şahsen insan iki duyguyu da tatmak istiyor doğal olarak Hayırlısı olsun bu arada bi sen kalmıştın hepimiz merak ediyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

Çok teşekkür ederim cnm benim sizde Allahta benim niyetimi biliyor çok şükür inan ben o kadar bugün dalgınım ki teacher arkadaşımızın msjini daha az önce fark edip msj yazdim ben sayfaya gurip msjlarin hepsini okumadım etiketlendigim msjlara bakabildim sadece direk cvp yazdim onceki veya sonraki msjlara dikkat etmeden

kaldı son 10 kişi lütfenn

Çok ama çok üzüldüm.
Rabbim yardımcın olsun canım .Ne denir ki Allahtan gelen bisey bu.Bak kizin var bi de.Onu düşün bi de.Allah korusun ya sana bisey olsaydı.Duamiz seninle.Hepsi geçecek inşallah.

Canımsın cok teşekkür ederim bende seni ve burdaki her anneyi görmeden sevdim gerçekten burda ben icinden gecen neyse onu yazdim üzülmedim hayalkırıklığı yaşamadim dersem sizi kandırmış olurum belki ama Allahi kandiramam bunhda neden yapayım ki ve benim istedogom seyde gayet normal bişeydi bence herkesin istedigi gibi

Bu link açılır mi bilmiyorum tamda bugün biberon hakkinda konuşulurken karsima çıktı. Biberonlar arasi farklar listelenmiş. Faydasi olur belki karar vermekte..

Sağol cnm Allah razı olsun bak ne guzel bi oglun olacak ve ikiniciyi kiz olsun isterim diyorsun yani bunu demen günah mi sucmu bunu diyecegine çocuğu olmayanlara dua et demem ne kadar doğru yani senin bunu istemen veya çocuğu olmayanlara dua etmen le ne alakasi var yani ben kiz olsun istedim diye kizmi oldu yine olmadi benim icimden gecen oydu ama Allah bana kizi nasip etmedi erkek verdi ama ben niyetimi dilegiki belirttim verip vermemek Allaha kalmis sonucta ben sirkmi koştumne yaptım sanki

Açıldı okuyorum sağol canıım
mimijumi hiç duymamıştım ya hiçç

Bende sezeryan olmuştu ama bende de çok işe yaradı.Bi büyük almıştım dikiş üstüne denk geldi rahat kullanmıştım.Simdi fiyatları aşırı artmış ama dependin.

Inan duyduğumdan beri ağlıyorum.Cok zor geçti senin için bunu da biliyoruz.Ama hepsi geçecek inşallah.Duamiz hep seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…