Canım inan çok üzüldüm. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Çok sabırlar diliyorum, inşallah biran önce yeniden hamile kalırsınHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Bir başlayınca gerisi geliyor. Biz de güya ufaktan başlayalım dedik, bir bantim şimdi bin liradan fazla.para gitmişKız daha ben bir çöp almadımsizden not alıyorum. Dün eşime dedim, kadınlar kulübü arkadaslarım tamamladı herseyi, biz iki rahat yatalım burda, çocuk kendi kendine beslenir dedim
Bir de Hollandalı bir arkadasım var, onunla konuşunca kafam iyice rahatladı. Diyorum ki süt sağma makinesi almadın mı, biberon almadın mı? Çocuk mememden emiyor ya ne gerek var, emmeseydi alırdım diyorvay arkadas dedim biz de tüm olasıkları düşünüp, her ihtimale hazırlıklı davranıyoruz
Bence bu alışveriş işinde bir tane alınca devamı çorap söküğü gibi geliyor. Ben o 1.yi alamadım henüz
kredi kartı ekstresi döneli 2 gün oldu al benden o kadar haftada 2 parça diye kendimle pazarlık yapıyorum şimdiBir başlayınca gerisi geliyor. Biz de güya ufaktan başlayalım dedik, bir bantim şimdi bin liradan fazla.para gitmiş
En mantıklısi bu ayı hafif geçelim biz hatun. Yoksa patlaticazkredi kartı ekstresi döneli 2 gün oldu al benden o kadar haftada 2 parça diye kendimle pazarlık yapıyorum şimdi
benim artık son noktam öteki ay eşimle doğum günlerimiz 3 gün arayla birbirimize hediye alacağımıza şu listeden bişeyler alalım uraza dedim ajlsdhajkdhkaEn mantıklısi bu ayı hafif geçelim biz hatun. Yoksa patlaticaz
Bugün banka beni arayıp size özel 50bin liralık kredimiz hazır verelim mi diyor dedim allah korusun istemiyorum ne kredisi kadın diyo belki arabanızı değiştiririz belki tadilat yaparsınız belki çocuğunuzun odasını yenilemek istersinizkredi kartı ekstresi döneli 2 gün oldu al benden o kadar haftada 2 parça diye kendimle pazarlık yapıyorum şimdi
Tabiki biz burda duygularımızı paylaşıp birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabiki evkadim sonucta nasil sevmeyeyim ben ilk çocuğumda da ocknden kiz geçiyordu kiz olsun istiyordum erkek oldu simdi sevmiyormuyum sanki 10 kiza degismem ben simdi oğlumu bunada alisicam zamanla sadece umutlanmistim hayallerim vardi ve tam terso olunca suan onun sokundayim yani hoc etkilenmedim desem yalan söylemiş olurum etkilendim nedem yalan söyleyeyimCanım çok olağan duygular bunlar hepimiz insanız neticede taştan değiliz ya burası da duygularımızı paylaşmak, birbirimizi anlamak için var zaten. Elbette hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin bu oğlunu sevmeyeceksin demek değil. Yeni öğrenmiş olmanın şoku var sadece onu da atlatırsın birkaç güne merak etme. Oğulların da el üstünde tutar seni valla Çağla Şikel'in de 2 oğlu var bayılıyorum bağlarına
Çok teşekkür ederim beni anladığınız içinBurda hepimiz hamileyiz, en hassas dönemlerimiz birbirimizi kırmanın, sert çıkmanın kimseye bir faydası da getirisi de yok. S Shryldz arkadaşımız 2 duyguya tatmak istemiş bundan daha doğal bir şey yok. Burda bir çoğumuzun cinsiyet konusunda bir beklentisi, isteği oluyor Allah tabiki hayırlısını versin o ayrı bir konu ama ilk çocukta beklenti/istek ne kadar azsa 2. Çocukta o kadar fazla oluyor çünkü insan tatmak istiyor o duyguyu da. Herkes sizin gibi veya benim gibi düşünmek zorunda değil, herkesin sevabı da günahı da kendine. İnsanlar bu forumda fikirlerini, isteklerini, sıkıntılarını paylaşmak için bulunuyor bizim düşünce yapımıza uymayan bir konu olduğunda görmezden gelmek gerekiyor. Siz mesela cinsiyet öğrenmek istemiyor olabilirsiniz ama bende dahil benim gibi diğer hamileler bir çok teori denedik öğrenene kadar. Diyeceğim o ki herkesin doğrusu kendisine doğru. Her fikire her düşünceye saygım var, karşımda ki insanlardan da bunu beklerim. Bu forumda aynı düşünceye sahip olmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.
Kız bizim de evlilik yıldönümü ile.esimin doğumgünü arasında 3 gün varbenim artık son noktam öteki ay eşimle doğum günlerimiz 3 gün arayla birbirimize hediye alacağımıza şu listeden bişeyler alalım uraza dedim ajlsdhajkdhka
Herkes kendi gönlünden geçeni istiyor bundan daha doğal ne olabilir. Bence arkadaş senin ilk zamanlardan beri olan mevzuları bilmediği için böyle konuştu. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi ki sağlık en başta geliyor. Sağlıksız olduktan sonra ne anlamı var cinsiyetin. Ben de mesela ikinci bebeği düşünüyorum kız olsun istiyorum şahsen insan iki duyguyu da tatmak istiyor doğal olarakTabiki biz burda duygularımızı paylaşıp birbirimize destek olmaya çalışıyoruz tabiki evkadim sonucta nasil sevmeyeyim ben ilk çocuğumda da ocknden kiz geçiyordu kiz olsun istiyordum erkek oldu simdi sevmiyormuyum sanki 10 kiza degismem ben simdi oğlumu bunada alisicam zamanla sadece umutlanmistim hayallerim vardi ve tam terso olunca suan onun sokundayim yani hoc etkilenmedim desem yalan söylemiş olurum etkilendim nedem yalan söyleyeyim
Çok teşekkür ederim cnm benim sizde Allahta benim niyetimi biliyor çok şükürya burada birçok düşüncemizi üzüntümüzü sevincimizi duygularımızı paylaşıyoruz
kınanmak veya üzülmek için değil bunlar
herkesin beklentisi hayalleri çok farklı
bugün bir arkadaşımızın üzüntüsüne hepimiz yıkıldık çünkü aylardır her şeyimizi beraber yaşadık
aynı zamanda S Shryldz cinsiyetini de hep beraber bekledik çünkü umutları bizimde umudumuz oldu
ben bile üzüldüm erkek olduğunu duyunca gönlünden geçen olsun isterdim
allah hepimize gönlündekini yaşatsın gerçekten ama şok ile paylaşılan duygularda da birbirimizi üzmeyelim lütfen.
ki teacher için bir şeye üzülürken seher bunu paylaşmadı sabahtan öğrendi konu sonradan açıldı soruya cevap verdi kızcağız yanlış yansıtılmasın lütfen
kaldı son 10 kişi lütfennHerkes kendi gönlünden geçeni istiyor bundan daha doğal ne olabilir. Bence arkadaş senin ilk zamanlardan beri olan mevzuları bilmediği için böyle konuştu. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi ki sağlık en başta geliyor. Sağlıksız olduktan sonra ne anlamı var cinsiyetin. Ben de mesela ikinci bebeği düşünüyorum kız olsun istiyorum şahsen insan iki duyguyu da tatmak istiyor doğal olarakHayırlısı olsun bu arada bi sen kalmıştın hepimiz merak ediyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Ama ben en çok onunkini merak ediyordum bütün teorileri çöp etmiştik çünkükaldı son 10 kişi lütfenn
Çok ama çok üzüldüm.Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Canımsın cok teşekkür ederim bende seni ve burdaki her anneyi görmeden sevdim gerçekten burda ben icinden gecen neyse onu yazdim üzülmedim hayalkırıklığı yaşamadim dersem sizi kandırmış olurum belki ama Allahi kandiramam bunhda neden yapayım ki ve benim istedogom seyde gayet normal bişeydi bence herkesin istedigi gibiarkadaslarımın yazdıklarına katılıyorum her grupta bunu dıyen bir kişi oluyo şükret gibisnden ama S Shryldz ılk duygusunu oldugu gıbı yapmacık olmadan bızımle paylastı ben onun masum dılegını en basından berı takıp ettıgım konustugum ıcın cok dogal buldum herkesın hayatı sınavı kendıne bıraz bırbırımıze karşı anlayışlı olmalıyız diye düşünüyorum diğer arkadasıma bıse yazamadıgım gıbı seher arkadasımada uzuntusunu gecırecek bıse yazamadım cunku kıme ne dersem dıyeyım o an o duygusunu degıstıremeyecegımı dusunuyorum burdakı herkesı tanıdıkca cok sevdım bu uyumu devam ettırelım lutfen
Sağol cnm Allah razı olsun bak ne guzel bi oglun olacak ve ikiniciyi kiz olsun isterim diyorsun yani bunu demen günah mi sucmu bunu diyecegine çocuğu olmayanlara dua et demem ne kadar doğru yani senin bunu istemen veya çocuğu olmayanlara dua etmen le ne alakasi var yani ben kiz olsun istedim diye kizmi oldu yine olmadi benim icimden gecen oydu ama Allah bana kizi nasip etmedi erkek verdi ama ben niyetimi dilegiki belirttim verip vermemek Allaha kalmis sonucta ben sirkmi koştumne yaptım sankiHerkes kendi gönlünden geçeni istiyor bundan daha doğal ne olabilir. Bence arkadaş senin ilk zamanlardan beri olan mevzuları bilmediği için böyle konuştu. Allah herkesin gönlüne göre versin tabi ki sağlık en başta geliyor. Sağlıksız olduktan sonra ne anlamı var cinsiyetin. Ben de mesela ikinci bebeği düşünüyorum kız olsun istiyorum şahsen insan iki duyguyu da tatmak istiyor doğal olarakHayırlısı olsun bu arada bi sen kalmıştın hepimiz merak ediyorduk. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bu link açılır mi bilmiyorum tamda bugün biberon hakkinda konuşulurken karsima çıktı. Biberonlar arasi farklar listelenmiş. Faydasi olur belki karar vermekte..
Bende sezeryan olmuştu ama bende de çok işe yaradı.Bi büyük almıştım dikiş üstüne denk geldi rahat kullanmıştım.Simdi fiyatları aşırı artmış ama dependin.Bende ilk doğumdan sonra depend hasta bezi kullandım benim normal doğum olduğu için kanamam boldu açıkçası çok işime yaramıştı 10 tane bezi tamamen bitirdim ben sezeryan için bilemem ama normal doğum için onlar daha iyi
Inan duyduğumdan beri ağlıyorum.Cok zor geçti senin için bunu da biliyoruz.Ama hepsi geçecek inşallah.Duamiz hep seninle.Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?