Sağol cnm Allah razı olsun bak ne guzel bi oglun olacak ve ikiniciyi kiz olsun isterim diyorsun yani bunu demen günah mi sucmu bunu diyecegine çocuğu olmayanlara dua et demem ne kadar doğru yani senin bunu istemen veya çocuğu olmayanlara dua etmen le ne alakasi var yani ben kiz olsun istedim diye kizmi oldu yine olmadi benim icimden gecen oydu ama Allah bana kizi nasip etmedi erkek verdi ama ben niyetimi dilegiki belirttim verip vermemek Allaha kalmis sonucta ben sirkmi koştumne yaptım sanki
Hiç o şekilde düşünme biz senin içini biliyoruz tabi ki dediğim gibi bu çok doğal çok normal bir şey. Ben forumlarda neler görüyorum insanların kayıpları oluyor çok üzülüyoruz ama veren Allah alan yine Allah. Elbet duamızı ediyoruz o yüzden hiç takılma bunlara Ne zaman ön yargılarımızı bir kenara bırakırsak o zaman karşımızdakini daha iyi anlayacağız
Hiç o şekilde düşünme biz senin içini biliyoruz tabi ki dediğim gibi bu çok doğal çok normal bir şey. Ben forumlarda neler görüyorum insanların kayıpları oluyor çok üzülüyoruz ama veren Allah alan yine Allah. Elbet duamızı ediyoruz o yüzden hiç takılma bunlara Ne zaman ön yargılarımızı bir kenara bırakırsak o zaman karşımızdakini daha iyi anlayacağız
Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Cevap yazan dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Normal bi hamilelik geçiriyorsanız çok çok şükr edin Allah a. Gerisi gelir zaten
Allah a emanet olun
Bende sezeryan olmuştu ama bende de çok işe yaradı.Bi büyük almıştım dikiş üstüne denk geldi rahat kullanmıştım.Simdi fiyatları aşırı artmış ama dependin.
Cevap yazan dua eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Normal bi hamilelik geçiriyorsanız çok çok şükr edin Allah a. Gerisi gelir zaten
Allah a emanet olun
Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
çok özür dilerim bebek yasiyor ama değil mi buna bir çözüm bulabilirler belki iyi araştırmak lazım. en küçük dogan bebek 240 gr mis belki doğum yaptırılarsa yasayadabilir. Rabbım yar ve yardımcınız olsun
Cidden fena ısıtıyo gerçi havalar serinledi üşümeyiz daha iyi Detaylıda yine aynı usg ile mi bakıyolar acaba yoksa kendi cihazları var mı perinatologların