2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hiç o şekilde düşünme biz senin içini biliyoruz tabi ki dediğim gibi bu çok doğal çok normal bir şey. Ben forumlarda neler görüyorum insanların kayıpları oluyor çok üzülüyoruz ama veren Allah alan yine Allah. Elbet duamızı ediyoruz o yüzden hiç takılma bunlara Ne zaman ön yargılarımızı bir kenara bırakırsak o zaman karşımızdakini daha iyi anlayacağız

Kesinlikle

Çok üzüldüm çok.. Rabbim gönlüne ferahlık versin acını dindirsin bir an önce. Meleğine cennette kavuşacaksın inşallah

Açıldı okuyorum sağol canıım
mimijumi hiç duymamıştım ya hiçç
Bana eski müdürüm verecek anne memesine en yakın biberonmuş ama sadece ucu 200 lira mecbur yenisini almak lazım ucunun da

Eklentiler

• IMG-20211006-WA0004.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG-20211006-WA0005.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 74
Bende sezeryan olmuştu ama bende de çok işe yaradı.Bi büyük almıştım dikiş üstüne denk geldi rahat kullanmıştım.Simdi fiyatları aşırı artmış ama dependin.
Hadi yaaa oda mı fiyatı artmayan bişey kaldımı Allah aşkına ya

Kuzum ben randevusunu söyleyen olursa sorayım nasıl geçti unutmayayım diye yazıyorum öylesine randevu tablosu
Hahaha öyle mi hep 2022 yazıyor da benim de kafam karıştı ben de söyleyeyim o zaman 1 Kasım'da ayrintili ultrason için gideceğim

çok özür dilerim bebek yasiyor ama değil mi buna bir çözüm bulabilirler belki iyi araştırmak lazım. en küçük dogan bebek 240 gr mis belki doğum yaptırılarsa yasayadabilir. Rabbım yar ve yardımcınız olsun

Cidden fena ısıtıyo gerçi havalar serinledi üşümeyiz daha iyi Detaylıda yine aynı usg ile mi bakıyolar acaba yoksa kendi cihazları var mı perinatologların
Ben hic isi hissetmedim. Jel o kadar soguk oluo ki anca mi dengeleniyor acaba:/ benim doktorum 2 ayri baslikla bakiyor 2sinde de anlamadim bir sey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…