Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm. çok zor bende çok aşamalardan sonra hamişe kaldım.ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. inşallah rabbim şifasını da verir. haberdar et bizi lütfen. okuyamadığım sayfalar var atladoğım birşey var mı bilmiyorum ama dualarım seninle
Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Benim doktor Emre Okyay dokuz eylül hastanesinde devlet diye 5dk bakıp gönderiyodu ben de özel muayenehanesine gitmeye başladım orda sakin kafayla uzun uzun ilgilenip bakıyor. Onu tercih etmemin sebebi aşılamayı kendisi yaptı, sonra da bi daha değişmedim doktoru iyi baya.
Benim doktor Emre Okyay dokuz eylül hastanesinde devlet diye 5dk bakıp gönderiyodu ben de özel muayenehanesine gitmeye başladım orda sakin kafayla uzun uzun ilgilenip bakıyor. Onu orda tercih etmememin sebebi aşılamayı kendisi yaptı, sonra da bi daha değişmedim doktoru iyi baya.
Ben de sgk ile devlette 156 tl veriyordum. Özele geçince 450 tl oldu tabi. Ama hastanenin derdini çekemiyordum ya hem sıra beklemek sıkıntı hem kalabalık hem düzgün ilgilenilmiyor o yüzden gerek duymadım gitmeye.
Slm arkadaşlar. Bende 9 kasima ayrıntılı ultrason icin perinatologdan randevu aldim. Bende de hafif karin ağrısı oldu bugün sanki adet ağrısı gibi Inş normaldir. Ara ara da kasılmalarim olduğu için magnezyum içiyorum. Şimdilik böyle gidiyoz☺
Slm arkadaşlar. Bende 9 kasima ayrıntılı ultrason icin perinatologdan randevu aldim. Bende de hafif karin ağrısı oldu bugün sanki adet ağrısı gibi Inş normaldir. Ara ara da kasılmalarim olduğu için magnezyum içiyorum. Şimdilik böyle gidiyoz☺
Canımsın cok teşekkür ederim bende seni ve burdaki her anneyi görmeden sevdim gerçekten burda ben icinden gecen neyse onu yazdim üzülmedim hayalkırıklığı yaşamadim dersem sizi kandırmış olurum belki ama Allahi kandiramam bunhda neden yapayım ki ve benim istedogom seyde gayet normal bişeydi bence herkesin istedigi gibi
Hayırlısı olsun ınsallah ama emın ol bazen bazı kızları goruyorum dıyorumkı gercekten allah hayırlısını versın bazı erkeklerde kız cocugundan daha fedakar yardımcı merhametlı oluyorlar sende ogullarını oyle bır yetıstırırsınkı ıcınde hıc ukte kalmaz bellı mı olur belkı ılerleyen zamandada bır kızın olur hersey gonlune gore olsun ınsallah