2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben hic isi hissetmedim. Jel o kadar soguk oluo ki anca mi dengeleniyor acaba:/ benim doktorum 2 ayri baslikla bakiyor 2sinde de anlamadim bir sey
Aynen benimkinde de var 2 başlık, beyaz cihazı en son teknolojiymis. Allah bilir kaç paradır

Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm. çok zor bende çok aşamalardan sonra hamişe kaldım.ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum. inşallah rabbim şifasını da verir. haberdar et bizi lütfen. okuyamadığım sayfalar var atladoğım birşey var mı bilmiyorum ama dualarım seninle

Çok üzüldüm. Allah sabır versin. Size zararli bir durummuş Allah sizi kiziniza bağışlasın. Cok geçmiş olsun.

Vallahi benim doktor 30 40 dakika bakıyor, zerre sıcaklık hissetmiyorum ben.
Hangi hastaneye giriyorsunuz benim doktor 10 dk ancak bakiyordur
Benim doktorda yarım saat baktıktan sonra daha fazla ısıya maruz kalmasın diye bitirmişti kontrolu. Göbeğimde ısıyı hissediyorum ben her seferinde
Sizin hangi doktor hastane sizin hiç öyle uzun bakilmadi bana
Çok geçmiş olsun kızınıza ilgilenin bu size çok iyi gelicek sabırlar diliyorum Allah büyük

Benim doktor Emre Okyay dokuz eylül hastanesinde devlet diye 5dk bakıp gönderiyodu ben de özel muayenehanesine gitmeye başladım orda sakin kafayla uzun uzun ilgilenip bakıyor. Onu tercih etmemin sebebi aşılamayı kendisi yaptı, sonra da bi daha değişmedim doktoru iyi baya.

Ben İstanbul'dayım sigortalı olarak 140 muayene ücretim senin ne kadar acaba bununla ilgisi var mı ozel ama

Ben İstanbul'dayım sigortalı olarak 140 muayene ücretim senin ne kadar acaba bununla ilgisi var mı ozel ama
Ben de sgk ile devlette 156 tl veriyordum. Özele geçince 450 tl oldu tabi. Ama hastanenin derdini çekemiyordum ya hem sıra beklemek sıkıntı hem kalabalık hem düzgün ilgilenilmiyor o yüzden gerek duymadım gitmeye.

Bir sor banada söyle bende kendi doktoruma 23 unde gidicem sorucam ama bu gece doktoruydu ne kadar doğru bilmiyorum..
Dogru olabilir canim , burda gerekmedikce ultrasyon ile bile bakmiyorlar zararli diye . Hamilelik boyunca 3 kere bakiliyor bir sıkınti yoksa

Slm arkadaşlar. Bende 9 kasima ayrıntılı ultrason icin perinatologdan randevu aldim. Bende de hafif karin ağrısı oldu bugün sanki adet ağrısı gibi Inş normaldir. Ara ara da kasılmalarim olduğu için magnezyum içiyorum. Şimdilik böyle gidiyoz☺

Canim benim cok gecmis olsun , Rabbim saglik versin sana , ne diyecegimi bilemedim . Dua ediyorum senin icin

O ağrılar benimde regl günlerimde çok oluyor araştırdım normalmiş

Hayırlısı olsun ınsallah ama emın ol bazen bazı kızları goruyorum dıyorumkı gercekten allah hayırlısını versın bazı erkeklerde kız cocugundan daha fedakar yardımcı merhametlı oluyorlar sende ogullarını oyle bır yetıstırırsınkı ıcınde hıc ukte kalmaz bellı mı olur belkı ılerleyen zamandada bır kızın olur hersey gonlune gore olsun ınsallah

Ben özel muayehanesine gidiyorum profun. Hastanede bakmıyor hasta

Çok geçmiş olsun Allahım size evladıniza saglik versin. Şimdi gördüm mesajınızı

Dogru olabilir canim , burda gerekmedikce ultrasyon ile bile bakmiyorlar zararli diye . Hamilelik boyunca 3 kere bakiliyor bir sıkınti yoksa
Ultrason en zararsız sey. Radyasyon yaymıyor ki. Abartmış onlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…