2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Insan bi pimpirikleniyo normal olsun da
Ben en son geçen hafta bugün gitmiştim ultrasona taa detaylıya kadar bi daha görüşmeye gerek yok dedi doktor. Arada 6 hafta var görmeden nası durucam bilmiyorum her şey iyi mi yolunda mı diye düşünmekten kafaları yerim artık

Aynen bende 2 hafta once gitmiştim bir dahaki randevuya 2 hafta var belkide ayrintilidan sonra giderim die dusundum bi skinti olmazsa ins. Ben de öyleyim maalesef

Amin inşallah tekrar doğurabileceğimi hic sanmıyorum çünkü cok cok agir geçiyorum cnm ya napalim bizimde kismetimizde böyle varmış hayırlısı olsun saglikli olsun Allah hepimizin bebislerini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah hepimizin gönlümdekini nasip etsin

Canım kuzum mesajları yeni okuyabildim. İnan çok üzüldüm. Burda birbirimizi tanımadan sevdik, alıştık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, en kısa sürede başta sen sonrada eşin bu durumu atlatırsınız. Evinde seni bekleyen minnoş bir kızın var. Allah ona upuzun güzel bir ömür nasip etsin inşallah. Seviyorum seni canım benim

Hayirlisi olsun canim . O bizim istegimize gore degil , bir bakmissin yine hamilesin ve hicbir sıkıntin yok , super bir hamilelik geciriyorsun. Inan 4.hamileligim hepsi birbirinden farkli gecti. 3.den sonra asla daha doguramam dedim , simdi bebege birsey olacak diye ödüm kopuyor. Cinsiyet konusunda seni anliyrm , ilk kizimda erkek demislerdi sonra kiz fikrine alisamadim . Cok zor gelmisti . Tabiki cok fazla seviyrm ama o şok ile yanimda annem olmasaydi aglardim 2 kizim daha oldu ama hic oyle birsey yasamadim.
Benim 2.kizima 3 sene hamile kalamadim. Tedavi filan gordum. Bir kere hamile saniyordum kendimi kist cikmisti. O zaman kk ya yazdim. Herkes hakaret etmisti . Bir kizin varmis hic olmayanlar var diye . Ama o duygumu anlatamazdim. O anda seni kimse anlamayinca depresyona giriyorsun. Kimin ne zaman neye alinacagi hic belli olmuyor.
Birde cok uzun oldu ama gercekten hakkinda hayirlisini istediysen üzülme. Belki kizin olacakti ama cok sıkınti cekecektin Allah korudu. Rabbim hepimize hayirli ,iyi kalpli evlatlar nasip etsin. Azaria arkadasin ne demek istedigini anladim , herkesin dusunce yapisi farkli kimse uzulmesin . Oda hamile sende , hepimizin hormonlar farkli calisiyor . Azaria biraz sabirli biri sadece

Z zahrada eğer buluşacaksak havalar çok soğumadan yapalım da açık havada olsun malum benim aşım yok belki başka aşısız arkadaşlarda olur :)
yavru buluşuruz muhakkak ama mesela yer nereler uygn herkese hepimiz dört bir yandayız en merkezi mecidiyeköy mü kalır mesela tüm ulaşımların ortak noktası o konuda hiç karar veremedimmmm hiçç

Ya tabiki Allah verirse onu bilemem ama ben yani simdi cok zorlandigim icin istemiyorum diyorum zaman neyi gösterir hiç bilmiyorum ilk oglumda tedavi oldum çocuğum olsun diye bunda tedavi olmadan oldu cok şükür ama yani farkli cinsiyet istemem normal bana göre başkasına göre normal olmayabilir saygi duyarım dedigim gibi hepimizin doğrusu yanlışi farklidir ona bisey diyemem belkide kötü niyetle demedi ama bende bugün biraz duygularımı yoğun yaşıyorum hani anlayış beklerdim direk öyle birsey görünce uzuleceginiz bisey yok heralde diyince bende biran cok sinirlendim üzüldüm dediginiz gibi burda herkes hamile hassas dönemlerde birbirmizi kirmamamiz lazim anlayış göstermemiz lazim ben birine bisey yazarken kirmamaya çalışıyorum iyi dilekleriniz icin tskr ederim

Zararli mi diye cok bir arastirma yapmadim ama turkiyedeki doktorumda sık ultrasyon zararli demisti . Dedigim gibi ama kizmasin simdi kimse bana doktorlar oyle soylemisti
Yok sana demedim zaten ben :) ben baya araştırmıştım bir de ben baya kitap okuyorum onlarda da yazıyor ultrason zararlı olsa, bebeğinize onunla bakmayız diyor doktorlar.

Valla benim doktor istediğinde, ozlediginde gel bakalım diyor

Yok sana demedim zaten ben :) ben baya araştırmıştım bir de ben baya kitap okuyorum onlarda da yazıyor ultrason zararlı olsa, bebeğinize onunla bakmayız diyor doktorlar.
Aynen bende banu hocanın videosunda izlemistim. Ses dalgası yollanıyor herhangi bir radyasyon yok. Dolayısıyla bir zararı da yok diyodu.

Bende 6 hafta üzerine gidicem haftaya perşembe gün sayıyorum artık şafak 6

Rabbim gönlünüzdekini hakkinizda hayirli eylesin. 2 erkek kardes cok guzel olacak eminim. Rabbim hayirli saglikli bir kizda nasip eder insallah . Ben cok iyi anliyorum nasil hissettiginizi . Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah

Kızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz ne bende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum

evde alından ölçer var şu koltuk altından cıvalı olanları dediler evde 1 tane olsun muhakkak diye ondan kulaktan ölçer almıcamm şeker ama belli de olmaz alcak bişeyim kalmazsa aladabilirim

Burda hersey tedbirli zaten bana kalsa bende devamli gitmek istiyrm ama 5 haftada bir veriyor randevulari yani zararli oldugunu bende dusunmuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…