Ay nasıl dayandınBende 6 hafta üzerine gidicem haftaya perşembe gün sayıyorum artık şafak 6
Görümcemin kızında var öyle bir derece bi kere aldık denemeye standart derecelerden farklı sonuç veriyor yaKızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz nebende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum
Valla çok zordu ama hareket etmeye başladı ya hissedince biraz insan rahatlıyorAy nasıl dayandınyarın gidesim var yine kendi doktoruma da gitmiyorum başka dr baktırıyorum
Muhtemelen yığılma olmasın diyedir o bence. Yoksa diyorum ya röntgen falan yasak, ultrasonda yasak olurdu.Burda hersey tedbirli zatenbana kalsa bende devamli gitmek istiyrm ama 5 haftada bir veriyor randevulari yani zararli oldugunu bende dusunmuyrm
Aynen öyle. Bennde onun kitabında okumustum.Aynen bende banu hocanın videosunda izlemistim. Ses dalgası yollanıyor herhangi bir radyasyon yok. Dolayısıyla bir zararı da yok diyodu.
Kızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz nebende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum
Zincirlikuyu nasıl? Hem metrobüs hem metro var. Mecidiyeköy de öyle gerçi. Hafta sonu rahatım ben ama hafta içi ancak 19:00 gibi olursa katılırım 18:30'da anca çıkıyorum işten. Mecidiyeköy'de kafe seçeneği de çok bu arada Zincirlikuyu da bi Zorlu var. Orda da meydanda mekanlar var ama tuzlu tabi.yavru buluşuruz muhakkak ama mesela yer nereler uygn herkese hepimiz dört bir yandayız en merkezi mecidiyeköy mü kalır mesela tüm ulaşımların ortak noktası o konuda hiç karar veremedimmmm hiçç
Kızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz nebende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum
Benim kendi doktorumun cihazı bu. Ama adam kendini baya geliştirmis, Tokat'ta amniyosentezi yapan tek kişi. Bebeğe anne karnında falan müdahale edebiliyor. Baya bilgili yaniPerinatologların cihazlarınin iyi olması gerekiyor.
Amin cnm hepimiz insallah saglikla kucagimiza alırız Allah razi olsunRabbim gönlünüzdekini hakkinizda hayirli eylesin. 2 erkek kardes cok guzel olacak eminim. Rabbim hayirli saglikli bir kizda nasip eder insallah . Ben cok iyi anliyorum nasil hissettiginizi . Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Zincirlikuyu nasıl? Hem metrobüs hem metro var. Mecidiyeköy de öyle gerçi. Hafta sonu rahatım ben ama hafta içi ancak 19:00 gibi olursa katılırım 18:30'da anca çıkıyorum işten. Mecidiyeköy'de kafe seçeneği de çok bu arada Zincirlikuyu da bi Zorlu var. Orda da meydanda mekanlar var ama tuzlu tabi.
o zaman 30u
Yaa ne guzel arkadaslariniz var sizinArkadaşım bana braun almış. Çok rahat ettiklerini söylemişti
30uda 28-29-30 ekim ya
Ya evet dün de ben ilk kez deneyimledim onu ama dünden beridir daha tık yokValla çok zordu ama hareket etmeye başladı ya hissedince biraz insan rahatlıyor
Ay ben bazen hafif sallıyorum göbeği hareket etsin diyeYa evet dün de ben ilk kez deneyimledim onu ama dünden beridir daha tık yok
Canım doktorlar en iyisinin koltuk altı ölçenler olduğunu söylüyor ama küçük bebeği sabit tutup ölçmek onlarla imkansız.Kızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz nebende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum
Canım ben oğlum doğdu doğalı braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok memnunum. Evdeki bozulmuştu geçen haftalarda e bebekte indirim vardı braun 7 thermoscan aldım. Bebeklerin ateşini koltukaltından ölçmek imkansız. Çoğu alından ölçenler yanlış sonucu veriyor. Kulaktan ölçerken neden zorlanıyorlar anlamış değilim 2 saniye sürüyor ancaKızlar ates ölçer araştırdınız mı? Doktorlar kulaktan ölçülenleri öneriyomuş ama anneler bebişler çok hareketli olduğu için ölçmek çok zor oluyor yazmışlar. Onun dışında koltuk altından ölçülenler var bi de alından vs uzaktan. Koltuk altı da çok kolay gelmez gibi geldi ama temazsiz olanlara göre çok daha doğru sonuç veriyomuş. Aldınız mı fikriniz nebende bu ara ateş ölçere taktım kıyafet alıp duruyorum dedim başka bi ihtiyaç alıyım. Baktim biberonlar konuşulmuş bende buna bakıyorum
Gercekten bravo tarihleri belirtmişsiniz....Kuzum ben randevusunu söyleyen olursa sorayım nasıl geçti unutmayayım diye yazıyorum öylesine randevu tablosu
Ben alından ölçeni değişmem açıkçası...o kadar huysuz bir bebekti ki büyük kızım ve cok ateslenirdi inanın huysuz hasta ve ateşli bir bebeğin koltuk altından ateş ölçmek imkansız...Canım ben oğlum doğdu doğalı braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok memnunum. Evdeki bozulmuştu geçen haftalarda e bebekte indirim vardı braun 7 thermoscan aldım. Bebeklerin ateşini koltukaltından ölçmek imkansız. Çoğu alından ölçenler yanlış sonucu veriyor. Kulaktan ölçerken neden zorlanıyorlar anlamış değilim 2 saniye sürüyor anca
Tabi ki herkesin deneyimi farklıBen alından ölçeni değişmem açıkçası...o kadar huysuz bir bebekti ki büyük kızım ve cok ateslenirdi inanın huysuz hasta ve ateşli bir bebeğin koltuk altından ateş ölçmek imkansız...
Kulakta izin vermedi...En iyisi dokunmadan tam uyuyor mesela hasta tabi surekli merak halinde olur anneler bilirsiniz...temassız ölçebilmek avantaj bence...Yani sadece atesölceri değil o anda işinizi ne kadar kolaylaştıracak onuda atlamayın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?