2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Görümcemin kızında var öyle bir derece bi kere aldık denemeye standart derecelerden farklı sonuç veriyor ya
Ay nasıl dayandın yarın gidesim var yine kendi doktoruma da gitmiyorum başka dr baktırıyorum
Valla çok zordu ama hareket etmeye başladı ya hissedince biraz insan rahatlıyor

Burda hersey tedbirli zaten bana kalsa bende devamli gitmek istiyrm ama 5 haftada bir veriyor randevulari yani zararli oldugunu bende dusunmuyrm
Muhtemelen yığılma olmasın diyedir o bence. Yoksa diyorum ya röntgen falan yasak, ultrasonda yasak olurdu.
Aynen bende banu hocanın videosunda izlemistim. Ses dalgası yollanıyor herhangi bir radyasyon yok. Dolayısıyla bir zararı da yok diyodu.
Aynen öyle. Bennde onun kitabında okumustum.

Ben de kol altından olcer cıvalı da var, temassız da var. Kardeşim gelirken Xiaomi nin temassizini da getirir ev derece kaynıyor yani

yavru buluşuruz muhakkak ama mesela yer nereler uygn herkese hepimiz dört bir yandayız en merkezi mecidiyeköy mü kalır mesela tüm ulaşımların ortak noktası o konuda hiç karar veremedimmmm hiçç
Zincirlikuyu nasıl? Hem metrobüs hem metro var. Mecidiyeköy de öyle gerçi. Hafta sonu rahatım ben ama hafta içi ancak 19:00 gibi olursa katılırım 18:30'da anca çıkıyorum işten. Mecidiyeköy'de kafe seçeneği de çok bu arada Zincirlikuyu da bi Zorlu var. Orda da meydanda mekanlar var ama tuzlu tabi.

Arkadaşım bana braun almış. Çok rahat ettiklerini söylemişti

Perinatologların cihazlarınin iyi olması gerekiyor.
Benim kendi doktorumun cihazı bu. Ama adam kendini baya geliştirmis, Tokat'ta amniyosentezi yapan tek kişi. Bebeğe anne karnında falan müdahale edebiliyor. Baya bilgili yani

Amin cnm hepimiz insallah saglikla kucagimiza alırız Allah razi olsun

Bana her yer uzak olacak muhtemelen benim taşınma işim haftaya, 23 ü hafta sonu olmasın lütfen

Z zahrada

Canım doktorlar en iyisinin koltuk altı ölçenler olduğunu söylüyor ama küçük bebeği sabit tutup ölçmek onlarla imkansız.
Beurer ft 90 kullanıyorum. Alından ölçüyo. Bu zamana kadr hiç şaşma olmadı 6 yıldır kullanıyorum. Bu konuda inanılmaz pimpirikliyim. Çok araştırmıştım. Braun koltukaltı da var. İkisi birbiriyle uyumlu çıkarıyo sonucu. Ben çok memnunum. Kaç defa düştü bir sorun da olmadı. Taş gibi sağlam bi cihaz

Canım ben oğlum doğdu doğalı braun kulaktan ölçer kullanıyorum çok memnunum. Evdeki bozulmuştu geçen haftalarda e bebekte indirim vardı braun 7 thermoscan aldım. Bebeklerin ateşini koltukaltından ölçmek imkansız. Çoğu alından ölçenler yanlış sonucu veriyor. Kulaktan ölçerken neden zorlanıyorlar anlamış değilim 2 saniye sürüyor anca

Kuzum ben randevusunu söyleyen olursa sorayım nasıl geçti unutmayayım diye yazıyorum öylesine randevu tablosu
Gercekten bravo tarihleri belirtmişsiniz....
Insallh 16.10 annesi olarak yarin olsa da bi gitsek diye iple çekiyorum...yarın 3 te benim randevum...E malum cinsiyet öğreniriz artık....

Ben alından ölçeni değişmem açıkçası...o kadar huysuz bir bebekti ki büyük kızım ve cok ateslenirdi inanın huysuz hasta ve ateşli bir bebeğin koltuk altından ateş ölçmek imkansız...
Kulakta izin vermedi...En iyisi dokunmadan tam uyuyor mesela hasta tabi surekli merak halinde olur anneler bilirsiniz...temassız ölçebilmek avantaj bence...Yani sadece atesölceri değil o anda işinizi ne kadar kolaylaştıracak onuda atlamayın derim..

Tabi ki herkesin deneyimi farklı Ben doktorumun önerisi ile almıştım o zamanlar ve ölçerken de bir sorun yaşamadık. Uykusu çok hafif olmasına rağmen uyurken bile rahatça ölçüm yapabildik kulağından. Temassızlarda birkaç marka var güvenilir olan ama piyasada uyguna satılanların çoğu yanlış ölçüm yapıyor ateş düşerken ter atıyor mesela bebek o zaman yanlış ölçüm veriyor ama dediğim gibi güvenilir markalar elbet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…