karnımda çok yoğun kasılma var 2 gündür yarın doktora ısrar kıyamet yazdırcam bişey sana da derim kuzu ne yazdıysaKızlar ben bu sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım gün içinde bişey yoktu ama şimdi bacaklarım kasılmaya başladı yine. Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz soda içtim ama randevuya kadar sabredemicem sanırım ya yarın alırım yada pzt aile hek yazdırırım diye düşünüyorum psikolojik olarak karnım da kasılıyor, hemen sorun olmaz dimi mg eksik diye
yaa valla çok heyecanlıyıım sizin içinde artık bir zahmet göstersin gösterene kadar kalkmayınnnGercekten bravo tarihleri belirtmişsiniz....
Insallh 16.10 annesi olarak yarin olsa da bi gitsek diye iple çekiyorum...yarın 3 te benim randevum...E malum cinsiyet öğreniriz artık....
Ay herşeyleri birlikte yaşıyoruz yaaa duygulandımkarnımda çok yoğun kasılma var 2 gündür yarın doktora ısrar kıyamet yazdırcam bişey sana da derim kuzu ne yazdıysa
yaa valla çok heyecanlıyıım sizin içinde artık bir zahmet göstersin gösterene kadar kalkmayınnn
Magosit 365 vermişti bana. Benim de belim çok ağrıyor, günde 3 taneye kadar icebilirsin dedi. Bugün vitaminleri yazdırdım doktoruma, onu da sorayım eczaneye ucuzsa alayım dedim 1 kutu elimde olduğu için vermiyor maalesef. 42lira dediKızlar ben bu sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım gün içinde bişey yoktu ama şimdi bacaklarım kasılmaya başladı yine. Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz soda içtim ama randevuya kadar sabredemicem sanırım ya yarın alırım yada pzt aile hek yazdırırım diye düşünüyorum psikolojik olarak karnım da kasılıyor, hemen sorun olmaz dimi mg eksik diye
Ay atesolcer yorumlarinizi not aldim tecrübeli annelerimbu arada karnım sanirim yarilcak yani o kadar çok şişti ki şuan oturup kalkamıyorum resmen evin icinde yürüyorum
Ahaja yok kız gaz gibi değil, bildigin göbeğim ortadan çatlıcak gibi bisiSoda iç Beypazarınin
Ne zaman içinden gelirse yaz lütfenÇok sağolun arkadaşlar, sizin hamilelik psikolojinizi etkilememek için daha fazla yazmayacağım. Bugün doğdu oğlum. Kendim de sürekli titriyordum enfeksiyondan. Biraz rahatladım sanki.
Allah sizlere bebeklerinizle güzel günler göstersin. Sağlıcakla kalın
Ben magnorm kullanıyorum günde 1 yetmedi sordum 2 tane almamın bi sakıncası var mı diye yok dedi şimdi sabah akşam alıyorum bi şey yok. Bir de yatarken bacak arasına yastık koymak inanılmaz fayda ediyor gece kramplarına.Kızlar ben bu sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım gün içinde bişey yoktu ama şimdi bacaklarım kasılmaya başladı yine. Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz soda içtim ama randevuya kadar sabredemicem sanırım ya yarın alırım yada pzt aile hek yazdırırım diye düşünüyorum psikolojik olarak karnım da kasılıyor, hemen sorun olmaz dimi mg eksik diye
ay banunun videosunda şey diyodu bu hafta için bebek göbek deliği taraflarına çıkmış ondan organlar falan da iyice sıkışıyor yer değiştiriyor ya normal heralde bu şişlik çatlama hissii gerginlik büyüyor tabi bir taraftan danalarAhaja yok kız gaz gibi değil, bildigin göbeğim ortadan çatlıcak gibi bisi
Aynen olabilir. Artik gobek deligime çok yakın hissediyorum hareketlerini zatenay banunun videosunda şey diyodu bu hafta için bebek göbek deliği taraflarına çıkmış ondan organlar falan da iyice sıkışıyor yer değiştiriyor ya normal heralde bu şişlik çatlama hissii gerginlik büyüyor tabi bir taraftan danalar
eveet teyzesii arada da olsa elimin altından tekme gibi bişey hissediyorum ittiriyo sanki sıpa ama öyle yer değiştirme falan noo vurduğunda hissediyorum canını yerim onun yarın poz verirse atarım buraya
Inşallah cok aminnnnkarnımda çok yoğun kasılma var 2 gündür yarın doktora ısrar kıyamet yazdırcam bişey sana da derim kuzu ne yazdıysa
yaa valla çok heyecanlıyıım sizin içinde artık bir zahmet göstersin gösterene kadar kalkmayınnn
AhahahhaAhaja yok kız gaz gibi değil, bildigin göbeğim ortadan çatlıcak gibi bisi
Ay 3 müüKızlar ateş ölçerler konusulmus, alışverişlerinizi yaparken önerilerinizi bekliyorum. Cok kafama takılıyor benim de. Cogu arkadasım, braun kulaktan ölçen al dedi. Bir tane normal alından ölçen temassız bulunsun evde, bir tane de koltuk altı ölçen olsun dedi. Yani 3 tane ateş ölçere gerçekten gerek var mı? Braun kulaktan ölçeni de 800 liraya gördüm geçen günCok pahalı değil mi ya? Yoksa paraya kıymamız gereken, önemli bir konu mu?
Tecrübeli annelerden önerileri bekliyoruz
Kızlar ateş ölçerler konusulmus, alışverişlerinizi yaparken önerilerinizi bekliyorum. Cok kafama takılıyor benim de. Cogu arkadasım, braun kulaktan ölçen al dedi. Bir tane normal alından ölçen temassız bulunsun evde, bir tane de koltuk altı ölçen olsun dedi. Yani 3 tane ateş ölçere gerçekten gerek var mı? Braun kulaktan ölçeni de 800 liraya gördüm geçen günCok pahalı değil mi ya? Yoksa paraya kıymamız gereken, önemli bir konu mu?
Tecrübeli annelerden önerileri bekliyoruz
AminAllah kolaylığını veriyor 9 ay önce yaşadım bende aynı şeyi 16 haftalıkken gitti meleğim benden hep dua ettim Rabbim bana yardım et nolur diye. Görmek istedim ama göstermediler bana. 5 ay geçti Rabbim bir daha verdi çok şükür 17. haftadayız ama hep bir endişe ya yine aynısı olursa korkusu devam ediyor. Bizi cennette bekleyen meleklerimiz var Rabbim sabrını versin inşallah dualarımdasınız.
Sağolasın. Ben geçen yıl 2 kere boş gebelik geçirdim, onlarda da üzülmüştüm.Hocam aklim sürekli sende. Rabbim sana sabir versin. Ne yasadigini tahmin edebiliyorum.
Yillar önce ablam da 20 haftalik bebegini gözümüm önünde dünya ya getirdi. Cok üzüldük agladik. Daha sonra dünyalar tatlisi bir oğlu oldu.
Dualarımız seninle hocam
Aminn sağolunÇok geçmiş olsun Allahım size evladıniza saglik versin. Şimdi gördüm mesajınızı
Sağol canım. Kızımda bizden ayrı kaldıkça ateşleniyor durduk yere. Kardeşim olacak diyordu. Başka bahara kaldı.Canım kuzum mesajları yeni okuyabildim. İnan çok üzüldüm. Burda birbirimizi tanımadan sevdik, alıştık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah, en kısa sürede başta sen sonrada eşin bu durumu atlatırsınız. Evinde seni bekleyen minnoş bir kızın var. Allah ona upuzun güzel bir ömür nasip etsin inşallah. Seviyorum seni canım benim
Gercekten yukari çıktı 2 gundur bugun lieraca gecis yapicam mustela yetmeyecek gibiay banunun videosunda şey diyodu bu hafta için bebek göbek deliği taraflarına çıkmış ondan organlar falan da iyice sıkışıyor yer değiştiriyor ya normal heralde bu şişlik çatlama hissii gerginlik büyüyor tabi bir taraftan danalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?