Canım benim doktor magnimore verdi. Onu kullanıyorum. Ben bacak agrımdan uyuyamıyordum, karın krampları vs çok yordu. Olumlu etkisi oldu. Ben doktor verdiğinde ilk 1 ay içmedim açıkcası, gerekli bişey mi anlamadım. Ama kramplar girince hamilelikte gerekli anladım. Multivitamin gibi her gün içmesem de genelde almaya calışıyorum.Kızlar ben bu sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım gün içinde bişey yoktu ama şimdi bacaklarım kasılmaya başladı yine. Magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz soda içtim ama randevuya kadar sabredemicem sanırım ya yarın alırım yada pzt aile hek yazdırırım diye düşünüyorum psikolojik olarak karnım da kasılıyor, hemen sorun olmaz dimi mg eksik diye
Ahh bu ateş konusu var ya öyle büyük dert ki biraz büyüdükçe ateşi inatçıysa hem kulak hem koltukaltı ölçüyordum. Koltukaltı ölçer eczaneden alıyorum ucuz yani pahalı almaya gerek yok. Braun 540 a aldım yanlış hatırlamıyorsam ebebekte indirim vardı. Hatta şimdi trendyola baktım daha uygun fiyatı. Linki ekledim.Kızlar ateş ölçerler konusulmus, alışverişlerinizi yaparken önerilerinizi bekliyorum. Cok kafama takılıyor benim de. Cogu arkadasım, braun kulaktan ölçen al dedi. Bir tane normal alından ölçen temassız bulunsun evde, bir tane de koltuk altı ölçen olsun dedi. Yani 3 tane ateş ölçere gerçekten gerek var mı? Braun kulaktan ölçeni de 800 liraya gördüm geçen günCok pahalı değil mi ya? Yoksa paraya kıymamız gereken, önemli bir konu mu?
Tecrübeli annelerden önerileri bekliyoruz
Kuzu bilmiyorum ama devam edip etmemesini kontrol edebilirsin bence. Progestan falan kullanıyor musun şuan. Gecen günkü olaydan sonra doktorunla konustuysan yeniden bir yaz istersen kendi doktorunaKızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba
Braun için kıyıcaz paraya demekkiArkadaşımın çocuk doktoru temassız ateş ölçer için evde yoğurt yaparken kullan onu demiştien iyisi civalı koltukaltından ölçen ama onu bebekte ve çocukta kullanmak mümkün değil. Braun kulaktan ateş ölçer doğru ölçüyor ve ömürlük oluyormuş.
Sen 23ündeki asol doktornla olan kontrolü erkene mi çeksen acaba hastaneden çıkarken tekrar bir leke görürsen ara veya gel vs dediler miiKızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba
Canım ben ilk gebeliğimde hiçbir tehlike yokken bir anda 14. Haftada kanama yaşamıştım hem de baya adet gibi doktorum 1 hafta içinde önce kahverengiye sonra siyaha dönerek bitecek demişti. Yaklaşık bi 4-5 günde de bitmişti. Her kanamada doktorunla konuş. Wc harici ayağa kalkma, beslenmene dikkat et, kabız olmamaya bak. Bol bol sıvı tüket. Su haricinde şekersiz komposto falan da bağırsaklarına iyi gelir. Bana doktorum bunları söylemişti.Kızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba
Ben de sabah sabah bu bilgilerin ekran görüntüsünü alıp, cok memnun oldumKulaktan ateşölçerlerde dikkat edilmesi gereken;
1. Ölçümü aynı kulaktan yapın
2. Eğer bebiş o kulağının üstüne yattıysa diğer kulaktan ölçüm yapın.
3. İki kulaktaki ölçümde ciddi bir fark varsa ateşi yüksek olan kulakta orta kulak iltihabı olabilir
Sabah sabah niye bu kadar bilgi vermek istedim bilmemama aklınızda olsun yine de
Özür dileyerek koyuyorum kanama olursa gel demişlerdiCanım ben ilk gebeliğimde hiçbir tehlike yokken bir anda 14. Haftada kanama yaşamıştım hem de baya adet gibi doktorum 1 hafta içinde önce kahverengiye sonra siyaha dönerek bitecek demişti. Yaklaşık bi 4-5 günde de bitmişti. Her kanamada doktorunla konuş. Wc harici ayağa kalkma, beslenmene dikkat et, kabız olmamaya bak. Bol bol sıvı tüket. Su haricinde şekersiz komposto falan da bağırsaklarına iyi gelir. Bana doktorum bunları söylemişti.
Kızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba
Canım içimi ferahlattinBenim de ilk kanamadan sonra 1 gün yoktu. Ertesi gün pembe oldu hafif. O da 1-2 gün sürdü sonra geçti. Kanama alanını görmüştük biz nedenini biliyorduk ama. Doktor oradaki kanın yavaş yavaş vajibadan çıkacağını ya da yerinde emileceğini anlatmıştı. Kahverengi ve pembe az kanamanın normal olduğunu (kanama alanı geçene kadar) ve bir iki hafta sürebileceğini söyledi. İlk kanamadan daha yoğun bir kanama yaşamadığım sürece gelmememi de söylemişti.
Progestan fitil ve iğne yapılmıştı, bol su ve dinlenme başka tedavisi zaten yoktu. Belki sizin de benimki gibi içerideki kanın kalıntılarıdır.
Telefonla yetersiz bilgi aldığım ilgilenilmediğini düşündüğüm için bugün 3. Doktora gidiyorum ki kanama falan bir şey yaşamadım böyle bir durumda doktorunla bire bir iletişim kuramıyosan kesinlikle değiştirmelisin kuzuCanım içimi ferahlattin
Annem geldi bu pembe kırmızı gibi olursa taksiyle hemen gidelim dedi
Bana Perşembe sabahı iğne yapıldı kanama olursa gel denildi
Doktor değiştirsem diyorum Anadolu yakası Ümraniye ye yakın kimi öneren olur acaba
Canısı Ümraniye Ataşehir Üsküdar hepsi arabayla mesefede ortadayim..Telefonla yetersiz bilgi aldığım ilgilenilmediğini düşündüğüm için bugün 3. Doktora gidiyorum ki kanama falan bir şey yaşamadım böyle bir durumda doktorunla bire bir iletişim kuramıyosan kesinlikle değiştirmelisin kuzu
Ataşehir medicana yakın mı sana orda sibele gidiyodum döner miyim bilmem ama burcu yılmaz diye bir doktor çok tatlıya brnziyor bir fiyat al istersen
Benim karnımda öyleKızlar bugün karnım çook yumuşak ve yayık hamiş göbeği gibi değil,karın acaba tam olarak ne zaman sertleşmeye başlıyordu sizinkilerde yumuşak mı ? elleyen bu bebek değilde göbek gibi diyo sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?