2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım benim doktor magnimore verdi. Onu kullanıyorum. Ben bacak agrımdan uyuyamıyordum, karın krampları vs çok yordu. Olumlu etkisi oldu. Ben doktor verdiğinde ilk 1 ay içmedim açıkcası, gerekli bişey mi anlamadım. Ama kramplar girince hamilelikte gerekli anladım. Multivitamin gibi her gün içmesem de genelde almaya calışıyorum.

Ahh bu ateş konusu var ya öyle büyük dert ki biraz büyüdükçe ateşi inatçıysa hem kulak hem koltukaltı ölçüyordum. Koltukaltı ölçer eczaneden alıyorum ucuz yani pahalı almaya gerek yok. Braun 540 a aldım yanlış hatırlamıyorsam ebebekte indirim vardı. Hatta şimdi trendyola baktım daha uygun fiyatı. Linki ekledim.

Kulaktan ateşölçerlerde dikkat edilmesi gereken;
1. Ölçümü aynı kulaktan yapın
2. Eğer bebiş o kulağının üstüne yattıysa diğer kulaktan ölçüm yapın.
3. İki kulaktaki ölçümde ciddi bir fark varsa ateşi yüksek olan kulakta orta kulak iltihabı olabilir
Sabah sabah niye bu kadar bilgi vermek istedim bilmem ama aklınızda olsun yine de

Kızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba

Kızlar dün kan yoktu bugün açık pembe birkaç damla geldi bilenler bu normal mi acaba
Kuzu bilmiyorum ama devam edip etmemesini kontrol edebilirsin bence. Progestan falan kullanıyor musun şuan. Gecen günkü olaydan sonra doktorunla konustuysan yeniden bir yaz istersen kendi doktoruna

Braun için kıyıcaz paraya demekki

Canım ben ilk gebeliğimde hiçbir tehlike yokken bir anda 14. Haftada kanama yaşamıştım hem de baya adet gibi doktorum 1 hafta içinde önce kahverengiye sonra siyaha dönerek bitecek demişti. Yaklaşık bi 4-5 günde de bitmişti. Her kanamada doktorunla konuş. Wc harici ayağa kalkma, beslenmene dikkat et, kabız olmamaya bak. Bol bol sıvı tüket. Su haricinde şekersiz komposto falan da bağırsaklarına iyi gelir. Bana doktorum bunları söylemişti.

Ben de sabah sabah bu bilgilerin ekran görüntüsünü alıp, cok memnun oldum

Braun kulaktan ölçen alacagım o zaman

Özür dileyerek koyuyorum kanama olursa gel demişlerdi
benim özel ama doktorun cep falan yok her cumartesi çalışmıyor
Perşembe de başka doktora gittim o hastanede bugünde başkası var aradan alırız dediler eğer bunun için gitmezsen önümüzdeki cumartesi her zaman gittiğim doktor var

Başka hastane düşündüm ama kim neresi Ümraniye ye yakınım

Eklentiler

• IMG_20211016_085406.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 63
Mepidol Zeynep elmalı ya giden var mı yada başka oneriniz şuan gittiğim doktorun cep tel olsa sorucam verilmiyor asistan ne derse buda beni geriyor

Benim de ilk kanamadan sonra 1 gün yoktu. Ertesi gün pembe oldu hafif. O da 1-2 gün sürdü sonra geçti. Kanama alanını görmüştük biz nedenini biliyorduk ama. Doktor oradaki kanın yavaş yavaş vajibadan çıkacağını ya da yerinde emileceğini anlatmıştı. Kahverengi ve pembe az kanamanın normal olduğunu (kanama alanı geçene kadar) ve bir iki hafta sürebileceğini söyledi. İlk kanamadan daha yoğun bir kanama yaşamadığım sürece gelmememi de söylemişti.

Progestan fitil ve iğne yapılmıştı, bol su ve dinlenme başka tedavisi zaten yoktu. Belki sizin de benimki gibi içerideki kanın kalıntılarıdır.

Canım içimi ferahlattin
Annem geldi bu pembe kırmızı gibi olursa taksiyle hemen gidelim dedi
Bana Perşembe sabahı iğne yapıldı kanama olursa gel denildi
Doktor değiştirsem diyorum Anadolu yakası Ümraniye ye yakın kimi öneren olur acaba

Telefonla yetersiz bilgi aldığım ilgilenilmediğini düşündüğüm için bugün 3. Doktora gidiyorum ki kanama falan bir şey yaşamadım böyle bir durumda doktorunla bire bir iletişim kuramıyosan kesinlikle değiştirmelisin kuzu
Ataşehir medicana yakın mı sana orda sibele gidiyodum döner miyim bilmem ama burcu yılmaz diye bir doktor çok tatlıya brnziyor bir fiyat al istersen

Son düzenleme:
Canısı Ümraniye Ataşehir Üsküdar hepsi arabayla mesefede ortadayim..
Özellikle şu kişiye gidiyorum dediğin var mı ?
Diğer kızlara da sesleniyorum şu kişiye gidiyorum memnunum dediğiniz varsa bu civarda yazın lütfen

Kızlar bugün karnım çook yumuşak ve yayık hamiş göbeği gibi değil,karın acaba tam olarak ne zaman sertleşmeye başlıyordu sizinkilerde yumuşak mı ? elleyen bu bebek değilde göbek gibi diyo sinir oluyorum

Benim karnımda öyle gören herkes hiç belli diyolar hala sanırım yapısal bir durum artık kafaya takmıyorum söylenenleri

Alışveriş yapmaya korkan arkadaşlarım bence hiç korkmayın ben bebeğimi 20. haftada kaybettim birçok şeyini almıştık hevesle ama o evlat gittikten sonra insan zıbına eşyaya vs üzülmüyor. Evladın gitmiş daha büyük acı yok zaten acıların en büyüğü, alınmış ama kullanılmamış eşyalar bunu daha da katmerlendirmiyor. Rabbim kimseye vermesin. Kalan eşyalar beni bir tık daha fazla üzmedi. Hatta kaç gece uyku uyuyamadım ağlamaktan sezeryan dikişlerim patlayacaktı biberonunu verdiler ona sarıldım göğsümün içine koydum sarıldım öyle sakinleştim ona sarılıp uyumuştum. İnsan elle tutulur birşey arıyor rabbim kimseyi o boşluğa düşürmesin. Bunları yaşamış biri olarak şimdiki hamileliğimde alışveriş yapmaktan hiç korkmadım hamilelik günlerimiz sayılı herşey güzel olacaksa da korkuyla değil güzel anılarla dolu olsun. Yaşanan her mutluluk mutluluktur sonuçta hayat kısa bence kendinize ket vurmayın doya doya yaşayın. En güzel kavuşmalara çok az kaldı nasibimizde varsa kavuşcaz evlatlarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…