- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Selamcanim durumun hakkında bi bilgim yok bayadir uzağım foruma .10 gunonce kardeşim Çamlıca Erdem Hastanesi'nde sezeryan oldu . Vefa Yılmazer adı . Bayan doktor. Normalde doktoru bu değildi tam sezeryan zamanı kendi doktiru rahatsızlandı . Ama iyiki bunda olmuş diyoruz . Aşırı iyi bı kadın annemli falan konuşuyor . Doktor resmiyeti yokoturuyor muhabbet ediyor . Ve kardeşim hastanede kalktığı gbi bı daha oturmadı resmen . Eli de çok hafif sanırım . Ben Avrupa yakasında oturuyorum .ikinciyi de normal doğum beklediğimiz için yetişemem korkusuyla ona gitmiyorum .yoksa direk değiştirirdim doktiru . Muayene ücreti de çok uygun 120liraCanısı Ümraniye Ataşehir Üsküdar hepsi arabayla mesefede ortadayim..
Özellikle şu kişiye gidiyorum dediğin var mı ?
Diğer kızlara da sesleniyorum şu kişiye gidiyorum memnunum dediğiniz varsa bu civarda yazın lütfen
Çok üzüldüm sizin adınıza da gerçekten yaşamayan bilemez bu üzüntüyü bize sadece Allah sabır versin demek düşüyorAlışveriş yapmaya korkan arkadaşlarım bence hiç korkmayın ben bebeğimi 20. haftada kaybettim birçok şeyini almıştık hevesle ama o evlat gittikten sonra insan zıbına eşyaya vs üzülmüyor. Evladın gitmiş daha büyük acı yok zaten acıların en büyüğü, alınmış ama kullanılmamış eşyalar bunu daha da katmerlendirmiyor. Rabbim kimseye vermesin. Kalan eşyalar beni bir tık daha fazla üzmedi. Hatta kaç gece uyku uyuyamadım ağlamaktan sezeryan dikişlerim patlayacaktı biberonunu verdiler ona sarıldım göğsümün içine koydum sarıldım öyle sakinleştim ona sarılıp uyumuştum. İnsan elle tutulur birşey arıyor rabbim kimseyi o boşluğa düşürmesin. Bunları yaşamış biri olarak şimdiki hamileliğimde alışveriş yapmaktan hiç korkmadım hamilelik günlerimiz sayılı herşey güzel olacaksa da korkuyla değil güzel anılarla dolu olsun. Yaşanan her mutluluk mutluluktur sonuçta hayat kısa bence kendinize ket vurmayın doya doya yaşayın. En güzel kavuşmalara çok az kaldı nasibimizde varsa kavuşcaz evlatlarımıza
Teşekkür ederim bakacağımSelamcanim durumun hakkında bi bilgim yok bayadir uzağım foruma .10 gunonce kardeşim Çamlıca Erdem Hastanesi'nde sezeryan oldu . Vefa Yılmazer adı . Bayan doktor. Normalde doktoru bu değildi tam sezeryan zamanı kendi doktiru rahatsızlandı . Ama iyiki bunda olmuş diyoruz . Aşırı iyi bı kadın annemli falan konuşuyor . Doktor resmiyeti yokoturuyor muhabbet ediyor . Ve kardeşim hastanede kalktığı gbi bı daha oturmadı resmen . Eli de çok hafif sanırım . Ben Avrupa yakasında oturuyorum .ikinciyi de normal doğum beklediğimiz için yetişemem korkusuyla ona gitmiyorum .yoksa direk değiştirirdim doktiru . Muayene ücreti de çok uygun 120lira
hipoplastik sol kalp sendromu vardı. Kalbin sol tarafı hiç gelişmemiş kalp 4 odalı değil 2 odacıklıymış ve aort damarı yok denmişti çok şükür şimdiki bebekte bu hastalık yokmuş başka birşey de yoktur inşallah sabırla detaylı ultrasonu beklıyoruz guzel dıleklrınız için teşekkür ederimmÇok üzüldüm sizin adınıza da gerçekten yaşamayan bilemez bu üzüntüyü bize sadece Allah sabır versin demek düşüyorRabbim ne güzel tekrar yaşatmış sise bugüzel duyguyu inşaallah ikiniz de sağlıklı olursunus sağlıkla kavuşursunuz birbirinize eğer sizi üzmicekse bi sebep söylemişlermiydi
Ne mutlu bana o zamanBen de sabah sabah bu bilgilerin ekran görüntüsünü alıp, cok memnun oldum
Braun kulaktan ölçen alacagım o zaman
Özele gidip de doktorun numarasını vermiyorsa hiç gitme derim ilgilenmeleri lazım. Ben de Ümraniyedeyim ama Altunizade Acıbadem e gidiyorum. Açıkçası Ümraniyede hastane çok ama güzel bi yer de yok. Önceki hamileliğimde gitmişliğim var memnun kalmamıştım. Kozyatağında Central Hospital var orayı önerebilirim orda doğum yapmıştım. Kanaman azalmış ama takipte olmakta fayda var, her kanama bir risk sonuçta.Özür dileyerek koyuyorum kanama olursa gel demişlerdi
benim özel ama doktorun cep falan yok her cumartesi çalışmıyor
Perşembe de başka doktora gittim o hastanede bugünde başkası var aradan alırız dediler eğer bunun için gitmezsen önümüzdeki cumartesi her zaman gittiğim doktor var
Başka hastane düşündüm ama kim neresi Ümraniye ye yakınım
Mepidol Zeynep elmalı ya giden var mı yada başka oneriniz şuan gittiğim doktorun cep tel olsa sorucam verilmiyor asistan ne derse buda beni geriyor
Valla benim hep sert olduğu için bır şey diyemeyeceğimKızlar bugün karnım çook yumuşak ve yayık hamiş göbeği gibi değil,karın acaba tam olarak ne zaman sertleşmeye başlıyordu sizinkilerde yumuşak mı ? elleyen bu bebek değilde göbek gibi diyo sinir oluyorum
Canım lavabo dışarıda köy okulu hizmetli verilmedi temizlik hiç yok o yüzden mecbur dayanıyorum ama sürekli enfeksiyon varCanım o kadar saat susuz kalman hiç iyi değil. Ben yanımda çamaşır suyu götürüyorum girmeden önce döküyorum öyle giriyorum.
Her wc de takıntı bakıyorum..stres mi oldum nedir 3 gündür basım ağrıyor.allah kimseye böyle endişe vermesin diken üstünde yaşıyorum sanki.Ne mutlu bana o zaman
Özele gidip de doktorun numarasını vermiyorsa hiç gitme derim ilgilenmeleri lazım. Ben de Ümraniyedeyim ama Altunizade Acıbadem e gidiyorum. Açıkçası Ümraniyede hastane çok ama güzel bi yer de yok. Önceki hamileliğimde gitmişliğim var memnun kalmamıştım. Kozyatağında Central Hospital var orayı önerebilirim orda doğum yapmıştım. Kanaman azalmış ama takipte olmakta fayda var, her kanama bir risk sonuçta.
Her wc de takıntı bakıyorum..stres mi oldum nedir 3 gündür basım ağrıyor.allah kimseye böyle endişe vermesin diken üstünde yaşıyorum sanki.
Geçmiş olsun canım inşallah gcer en kısa zamandaTeşekkür ederim bakacağım
Perşembe sabah suruntu şeklinde kanamam oldu igne yaptılar kesildi bugün pembe çok az geldi öyle durumlar
Canım ya bilmiyorum çok ama benim doktorum 12. haftadan sonra hem kendi numarasını hemde hastanede odasının dahili numarasını verdi bence öylede olması lazımCanım içimi ferahlattin
Annem geldi bu pembe kırmızı gibi olursa taksiyle hemen gidelim dedi
Bana Perşembe sabahı iğne yapıldı kanama olursa gel denildi
Doktor değiştirsem diyorum Anadolu yakası Ümraniye ye yakın kimi öneren olur acaba
Ya bende ondan şikayetçiyim bebek değil göbek gibi duruyorKızlar bugün karnım çook yumuşak ve yayık hamiş göbeği gibi değil,karın acaba tam olarak ne zaman sertleşmeye başlıyordu sizinkilerde yumuşak mı ? elleyen bu bebek değilde göbek gibi diyo sinir oluyorum
Kuzu biz daha secmedik ama biz cok pahali ve fonksiyonel bisey dusunmuyoruz uzun vadeli kullanmak istemedigimiz icin. Uygun fiyatli isimizi görmesi yeterli. Tabi herkesin düşüncesi farklı ama bence sizin icin en önemli ozellikleri ve kullanim sürenizi düşünüp karar verebilirsiniz. Mesela atıyorum tek elle kapanması sizin icin önemli bir özellik mi? GibiBebek arabası seçmek ne zormuş yahu? Kırk bin çeşit var, neye göre bakıp alacağız
1 haftadır vallahi darlandik.
Amin Teşekkürler
En az 3 4 sene gitsin istiyorum açıkçası. Bir de kayınvalide alacak ya aldirmisken en iyisini aldirayim sonra bir daha masraf yapmayımKuzu biz daha secmedik ama biz cok pahali ve fonksiyonel bisey dusunmuyoruz uzun vadeli kullanmak istemedigimiz icin. Uygun fiyatli isimizi görmesi yeterli. Tabi herkesin düşüncesi farklı ama bence sizin icin en önemli ozellikleri ve kullanim sürenizi düşünüp karar verebilirsiniz. Mesela atıyorum tek elle kapanması sizin icin önemli bir özellik mi? Gibi
AhahahaEn az 3 4 sene gitsin istiyorum açıkçası. Bir de kayınvalide alacak ya aldirmisken en iyisini aldirayim sonra bir daha masraf yapmayım
Canım benim çok üzüldüm. İnşaAllah ahirette sizinle olur. Rabbim bundan sonraki evlatlarına sağlık versin insaAllah. Ne desek boş tabi yaşan bilir ama rabbimin imtihanı buda. Rabbim güzellikler versin bundan sonra canımAmin Teşekkürler
Senin kayıp sebebin neydi
Gece kalkıp ağlıyorum, sonra dğzeliyorum, aklıma a gelince yine ağlıyorum.
Çevremdeki herkese soruyorum bakalım. Onlar aldığında 4-5 olan araba şimdi 7-10 bin arasiAhahahao zaman özellikli bişey al minnoşum haklısın uzun vade kullanicaksan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?