2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selamcanim durumun hakkında bi bilgim yok bayadir uzağım foruma .10 gunonce kardeşim Çamlıca Erdem Hastanesi'nde sezeryan oldu . Vefa Yılmazer adı . Bayan doktor. Normalde doktoru bu değildi tam sezeryan zamanı kendi doktiru rahatsızlandı . Ama iyiki bunda olmuş diyoruz . Aşırı iyi bı kadın annemli falan konuşuyor . Doktor resmiyeti yokoturuyor muhabbet ediyor . Ve kardeşim hastanede kalktığı gbi bı daha oturmadı resmen . Eli de çok hafif sanırım . Ben Avrupa yakasında oturuyorum .ikinciyi de normal doğum beklediğimiz için yetişemem korkusuyla ona gitmiyorum .yoksa direk değiştirirdim doktiru . Muayene ücreti de çok uygun 120lira

Kizlar bı de biberon hakkında falan konuşulmuş . Size tavsiyem biberon yanında şırınga da koyun çantanıza ya da evinizde bulunsun . Hastanede sadece iki kere 10 ml mama takviyesi yaptılar kardeşimin bebeğine .kendileri hazırlayıp getirdi ve kesinlikle biberonla vermeyin dediler . Göğüs ucu olmadığı ve süt çok az geldiği için yapıldı bu takviye . İnatla emzirdik. Hastaneden çıkınca da biz evde sadece 5 ml verdik mama. Daha da vermedik . Tam bir hafta boyunca hem bebeği hemde kardeşimin meme ucunu ben tutup iki büklüm zorla emzirttik. Kardeşim daha 4_5 gündür kndisi tek başına emzirtebiliyir. Çok zorladım bebeği ama sarılık olmadan atlattık 12 günü .

Çok üzüldüm sizin adınıza da gerçekten yaşamayan bilemez bu üzüntüyü bize sadece Allah sabır versin demek düşüyor Rabbim ne güzel tekrar yaşatmış sise bugüzel duyguyu inşaallah ikiniz de sağlıklı olursunus sağlıkla kavuşursunuz birbirinize eğer sizi üzmicekse bi sebep söylemişlermiydi

Teşekkür ederim bakacağım
Perşembe sabah suruntu şeklinde kanamam oldu igne yaptılar kesildi bugün pembe çok az geldi öyle durumlar

hipoplastik sol kalp sendromu vardı. Kalbin sol tarafı hiç gelişmemiş kalp 4 odalı değil 2 odacıklıymış ve aort damarı yok denmişti çok şükür şimdiki bebekte bu hastalık yokmuş başka birşey de yoktur inşallah sabırla detaylı ultrasonu beklıyoruz guzel dıleklrınız için teşekkür ederimm

Ben de sabah sabah bu bilgilerin ekran görüntüsünü alıp, cok memnun oldum

Braun kulaktan ölçen alacagım o zaman
Ne mutlu bana o zaman
Özele gidip de doktorun numarasını vermiyorsa hiç gitme derim ilgilenmeleri lazım. Ben de Ümraniyedeyim ama Altunizade Acıbadem e gidiyorum. Açıkçası Ümraniyede hastane çok ama güzel bi yer de yok. Önceki hamileliğimde gitmişliğim var memnun kalmamıştım. Kozyatağında Central Hospital var orayı önerebilirim orda doğum yapmıştım. Kanaman azalmış ama takipte olmakta fayda var, her kanama bir risk sonuçta.
Mepidol Zeynep elmalı ya giden var mı yada başka oneriniz şuan gittiğim doktorun cep tel olsa sorucam verilmiyor asistan ne derse buda beni geriyor

Valla benim hep sert olduğu için bır şey diyemeyeceğim

Canım o kadar saat susuz kalman hiç iyi değil. Ben yanımda çamaşır suyu götürüyorum girmeden önce döküyorum öyle giriyorum.
Canım lavabo dışarıda köy okulu hizmetli verilmedi temizlik hiç yok o yüzden mecbur dayanıyorum ama sürekli enfeksiyon var

Her wc de takıntı bakıyorum..stres mi oldum nedir 3 gündür basım ağrıyor.allah kimseye böyle endişe vermesin diken üstünde yaşıyorum sanki.

Her wc de takıntı bakıyorum..stres mi oldum nedir 3 gündür basım ağrıyor.allah kimseye böyle endişe vermesin diken üstünde yaşıyorum sanki.

O maalesef oluyor. Benim kanamanın üzerinden neredeyse 2 ay geçti her tuvalette ğyice araştırıyorum :) paranoyaklık anneliğin kurallarından yapacak bir şey yok :) bebek gelmeden başlıyor paranoyası. İnşallah üniye gittiğinde ‘bu çocuk 1 saattir aramadı’ paranoyası da yaşayacağız alışmak lazım.

Bebek arabası seçmek ne zormuş yahu? Kırk bin çeşit var, neye göre bakıp alacağız
1 haftadır vallahi darlandik.

Canım ya bilmiyorum çok ama benim doktorum 12. haftadan sonra hem kendi numarasını hemde hastanede odasının dahili numarasını verdi bence öylede olması lazım
Ya bende ondan şikayetçiyim bebek değil göbek gibi duruyor

Bebek arabası seçmek ne zormuş yahu? Kırk bin çeşit var, neye göre bakıp alacağız
1 haftadır vallahi darlandik.
Kuzu biz daha secmedik ama biz cok pahali ve fonksiyonel bisey dusunmuyoruz uzun vadeli kullanmak istemedigimiz icin. Uygun fiyatli isimizi görmesi yeterli. Tabi herkesin düşüncesi farklı ama bence sizin icin en önemli ozellikleri ve kullanim sürenizi düşünüp karar verebilirsiniz. Mesela atıyorum tek elle kapanması sizin icin önemli bir özellik mi? Gibi

Amin Teşekkürler
Senin kayıp sebebin neydi
Gece kalkıp ağlıyorum, sonra dğzeliyorum, aklıma a gelince yine ağlıyorum.

En az 3 4 sene gitsin istiyorum açıkçası. Bir de kayınvalide alacak ya aldirmisken en iyisini aldirayim sonra bir daha masraf yapmayım

T Teacher37
Amin Teşekkürler
Senin kayıp sebebin neydi
Gece kalkıp ağlıyorum, sonra dğzeliyorum, aklıma a gelince yine ağlıyorum.
Canım benim çok üzüldüm. İnşaAllah ahirette sizinle olur. Rabbim bundan sonraki evlatlarına sağlık versin insaAllah. Ne desek boş tabi yaşan bilir ama rabbimin imtihanı buda. Rabbim güzellikler versin bundan sonra canım

Ahahaha o zaman özellikli bişey al minnoşum haklısın uzun vade kullanicaksan.
Çevremdeki herkese soruyorum bakalım. Onlar aldığında 4-5 olan araba şimdi 7-10 bin arasi

Ay kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
15 gün önce 17 cm olan boyuna bu sefer bu doktor 13 14 cm dedi biz şok çekti mi bu çocuk içeride yani 17 dese gelişimi mi durdu derim de çekmez yani nasıl kısaldı. Dedik 17 cmdi o yanlıştır diyo e dedik ondan önce de 12 cmdi 2 ayda 13 cm mi oldu o da yanlıştır diyo.
Bacak boyu 18. Haftayla uyumlu ilginç ama takmayın kafaya 52 cm olcağına 49 olur diyo ve detaylıya gerek yok ben baktım her şeyine diyo. Ben senin neyine güveneyim ya kiloya da 250 gram dedi sallıyo heralde kafasından

760 dedkleri prof perinatologa gitcem sanırım 3 hafta sonra içm rahat etsin artık doktora da allah kerim napcam bilmiyorum soğuk moğuk sibele döncem heralde ağlya zırlaya
Zaten bu hastaneye de dün odalara bakmaya gittim leş suit odaya baktık bana diyo ki bakın fark olarak burda kettle var ahahaah diğer odanın aynısı yani ay keşke yazık etmeseym muayene hakkıma kafamda soru işaretleriyle zırlıyorum şimdi
Her şeyi sağlıklı iyi kalp beyin gelişimi atışı falan diyo ama asla güvenilirlik vermedi
Benden haberler böyle
He kahveyi söyledim 3 4 tsne iç bişey olmaz diyo tövbe yarabbim ahahahha

Eklentiler

• 16343859612758087306458238029774.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 94
  • 16343859878276288773222409836307.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 87
  • 16343859971325059216159748742560.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…