2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
N nursel2608 Bu arada 2,5 yıl önce 1600 dü normal doğum. Kuzenimin başka bir arkadaşı geçen sene 3500 e yapmış. Nasıl artmış fiyatlar

Değiş değiş doktorunu. O nasıl doktor be? 2 kahveden fazlası zararlı. 91. Haftadasin bir de sen, 18 olsa bile 17 20cm arası oluyor bebek. Ultrason cihazı cidden berbatmis. Ne demek detayliya girme? Bacım git başka hastaneye sen...

Bu arada cidden imkanın vsrsa, Banu çiftçiye git derim ben. İstanbul'da olsam kesin doktorum o olurdu.

Son düzenleme:
Sağolasın cumartesi gidicem ya zaten herşey takıntı haline geldi ondan dedim bir sorayım kafam rahatlasın
Yok yok takma kafana. Bana radyolojide ikiliden sonra detayliya bakan doktor, sen hastaneye gelsen de, gelmesen de bu çocuk öyle veya böyle doğacak demişti ki aşırı haklı... Hamileligin tadını çıkar. Sen stres olup uzuldukce bebek de üzülüp, stres oluyor. Sonra uyumuyorlarmis doğunca.

Canim kanama oldu suruntu şeklinde Perşembe sabahı bugünde pembe çok çok az onu kafaya taktım ben yatış dedi. Wc dışında öyle işte

Sadece ultrason degilki dr.da sorun var asıl belli yani.Sen sıkma canını.Ama şükür ki bebiş iyiymiş canım.
Ya hamilelikte 3-tane kahve icilirmi.Kafayi yemiş bu dr.

N nursel2608 Bu arada 2,5 yıl önce 1600 dü normal doğum. Kuzenimin başka bir arkadaşı geçen sene 3500 e yapmış. Nasıl artmış fiyatlar
Zam gelmiş canım ya bende sordum sen söyleyince normal doğum ve zorunlu sezeryan 4000 muayene ücreti 200
Ben 2 ay önce sormuştum 3500 doğum 175 muayene ücreti demişlerdi hastane epey yenilendi ondan dolayı bindirim yapmışlar Benim sigortam olduğu için karşılıyor çok şükür. Odaları falan da büyük ben cuma günü 11.30 a randevu aldım Çiğdem hanıma instası çok hoşuma gitti bir deneyecem memnun kalmazsam Nurcana bakıcam

Bizde de herşey yolunda çok şükür 267 gr olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor. Kasılmaları söyledim bi tarafa toplaşma şeklinde oluyorsa, yürüyünce falan oluyorsa normal rahim büyüyor çünkü dedi. Kasıklarda ağrı yaparak kasılırsa önemliymiş. Magnezyumu sordum yürüyüşü az yapanlarda bacak krampları olur veya kabızlık yaşanır o zaman düşünülebilir gerek yok dedi ama yazdı yine bulunsun diye. Onun yerine günde 1 tane soda iç dedi. Demir takviyesi için 24. Haftada test yapıcaz ona göre eksiklik varsa başlarız şu an için gerek yok, pregnacare devam et dedi. Hamilelerin gereksiz yere takviye almasını doğru bulmuyorum, bu içtiğiniz şeyler sizin kendi vücut deponuzla ilgili bebeğe bir faydası yok zaten dedi. Bizden haberler böyle fotomuzu da ekledim bi maşallahınızı alırız teyzeleri

Eklentiler

• 731EE64E-D918-44B2-955A-137C23804867.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 81
Sadece ultrason degilki dr.da sorun var asıl belli yani.Sen sıkma canını.Ama şükür ki bebiş iyiymiş canım.
Ya hamilelikte 3-tane kahve icilirmi.Kafayi yemiş bu dr.
onun iyi demesine de güvenmiyorum ki bacağı haftasıyla uyumlu değil diyo 13 cm diyo uyumlu değilse nasıl iyi
ya zaten doktor arıyorum buna ilk defa gittim daha da gitmem gittiğim 3. doktor işte bıktım doktor değiştirip aramaktanda gelmişim kaçıncı haftama regenesis dışında bişey veren yok kendi kendime demir d vit magnezyum alacam yapacak bişey yok eksik kalmasından iyi
doğum sigortam her yerde geçmiyor kuzu ondan sıkıntı yaşıyorum zatenn yoksa iyi doktor çok ama...

Uuuuy suratını yediğim maşallah

Kızlar çay kahve konusuna çok takılıyorsunuz yurt dışında doktorlar günde 3-4 fincana izin veriyor. Benim doktorum günde 1 fincan kahve içebilirsin daha fazla da içsen hemen bişey olacak değil ama herşeye sınırlama getiriyoruz bunda da 1 fincan ideal demişti

Oyy maşallah ya.Tam sevmelik bebek olmuş.O toplaşma şeklinde olan kasilmalardan bende de olmuştu.Ve bacak ağrısı birde.Magnezyum başladık.Baya hafifledi artık.

Ya cidden iyi doktor bulmak önemli. Diyorum ya benim doktor 30-40 dakika bakıyor, grafik çıkarıyor, bak uyumlu her şeyi diye. Valla Allah razı olsun Fazlı Hoca'dan. Biraz tuzlu falan ama, bizi düşünen doktorlar lazım bize.

Kendiyle çelişmiş zaten.Dr meselesi kadar uyuz eden bisey yok.insallah gönlüne göre bi dr.bulursun canım.Ama canını sıkma.Onun keyfi yerindedir annesi.

Ay maaşallah, Rabbim nazarlardan korusun

Canım bu AFP ikili test miydi bundan sonra ne yapılıyor hangi haftada

Oyy maşallah ya.Tam sevmelik bebek olmuş.O toplaşma şeklinde olan kasilmalardan bende de olmuştu.Ve bacak ağrısı birde.Magnezyum başladık.Baya hafifledi artık.
Di mi artık bebek oldular iyice Magnezyumu bir gün iç bir gün içme dene bakalım dedi öyle yapıcam.

zorla idrar tahlili istedim ya çıktı sonuç enfeksiyon yoğun iyi ki yapmışız diyo bak istemesem nolcak ptesi ilaç yazcakmış paşa

Öncelikle masallah
Kasılma vs neler yaşıyorsun ben yatarken rahatsızlık hissetmiyorum biraz açarsan bizede bilgi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…