N nursel2608 Bu arada 2,5 yıl önce 1600 dü normal doğum. Kuzenimin başka bir arkadaşı geçen sene 3500 e yapmış. Nasıl artmış fiyatlarAvrasya bana da yakın aklımdan orası geçiyor benim de. Odaları falan da temiz ben beğendim. Kuzenim 2019 Haziran'da orda doğum yaptı yanında kaldım temiz ve güzeldi zaten yeni hastane. Fiyat nasıl acaba bi öğrenmek lazım :)
Değiş değiş doktorunu. O nasıl doktor be? 2 kahveden fazlası zararlı. 91. Haftadasin bir de sen, 18 olsa bile 17 20cm arası oluyor bebek. Ultrason cihazı cidden berbatmis. Ne demek detayliya girme? Bacım git başka hastaneye sen...Ay kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
15 gün önce 17 cm olan boyuna bu sefer bu doktor 13 14 cm dedi biz şok çekti mi bu çocuk içeride yani 17 dese gelişimi mi durdu derim de çekmez yani nasıl kısaldı. Dedik 17 cmdi o yanlıştır diyo e dedik ondan önce de 12 cmdi 2 ayda 13 cm mi oldu o da yanlıştır diyo.
Bacak boyu 18. Haftayla uyumlu ilginç ama takmayın kafaya 52 cm olcağına 49 olur diyo ve detaylıya gerek yok ben baktım her şeyine diyo. Ben senin neyine güveneyim ya kiloya da 250 gram dedi sallıyo heralde kafasından
760 dedkleri prof perinatologa gitcem sanırım 3 hafta sonra içm rahat etsin artık doktora da allah kerim napcam bilmiyorum soğuk moğuk sibele döncem heralde ağlya zırlaya
Zaten bu hastaneye de dün odalara bakmaya gittim leş suit odaya baktık bana diyo ki bakın fark olarak burda kettle var ahahaah diğer odanın aynısı yani ay keşke yazık etmeseym muayene hakkıma kafamda soru işaretleriyle zırlıyorum şimdi
Her şeyi sağlıklı iyi kalp beyin gelişimi atışı falan diyo ama asla güvenilirlik vermedi
Benden haberler böyle
He kahveyi söyledim 3 4 tsne iç bişey olmaz diyo tövbe yarabbim ahahahha
Kızlar Perşembe bunuda yaptılar sonuç nasıl bilen bakabilir mı rica etsem
Sağolasın cumartesi gidicem ya zaten herşey takıntı haline geldi ondan dedim bir sorayım kafam rahatlasınGayet güzel gibi duruyor oranların. Ama tabi en detaylı sonucu doktorun bilir.
Yok yok takma kafana. Bana radyolojide ikiliden sonra detayliya bakan doktor, sen hastaneye gelsen de, gelmesen de bu çocuk öyle veya böyle doğacak demişti ki aşırı haklı... Hamileligin tadını çıkar. Sen stres olup uzuldukce bebek de üzülüp, stres oluyor. Sonra uyumuyorlarmis doğunca.Sağolasın cumartesi gidicem ya zaten herşey takıntı haline geldi ondan dedim bir sorayım kafam rahatlasın
Yok yok takma kafana. Bana radyolojide ikiliden sonra detayliya bakan doktor, sen hastaneye gelsen de, gelmesen de bu çocuk öyle veya böyle doğacak demişti ki aşırı haklı... Hamileligin tadını çıkar. Sen stres olup uzuldukce bebek de üzülüp, stres oluyor. Sonra uyumuyorlarmis doğunca.
Sadece ultrason degilki dr.da sorun var asıl belli yani.Sen sıkma canını.Ama şükür ki bebiş iyiymiş canım.Ay kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
15 gün önce 17 cm olan boyuna bu sefer bu doktor 13 14 cm dedi biz şok çekti mi bu çocuk içeride yani 17 dese gelişimi mi durdu derim de çekmez yani nasıl kısaldı. Dedik 17 cmdi o yanlıştır diyo e dedik ondan önce de 12 cmdi 2 ayda 13 cm mi oldu o da yanlıştır diyo.
Bacak boyu 18. Haftayla uyumlu ilginç ama takmayın kafaya 52 cm olcağına 49 olur diyo ve detaylıya gerek yok ben baktım her şeyine diyo. Ben senin neyine güveneyim ya kiloya da 250 gram dedi sallıyo heralde kafasından
760 dedkleri prof perinatologa gitcem sanırım 3 hafta sonra içm rahat etsin artık doktora da allah kerim napcam bilmiyorum soğuk moğuk sibele döncem heralde ağlya zırlaya
Zaten bu hastaneye de dün odalara bakmaya gittim leş suit odaya baktık bana diyo ki bakın fark olarak burda kettle var ahahaah diğer odanın aynısı yani ay keşke yazık etmeseym muayene hakkıma kafamda soru işaretleriyle zırlıyorum şimdi
Her şeyi sağlıklı iyi kalp beyin gelişimi atışı falan diyo ama asla güvenilirlik vermedi
Benden haberler böyle
He kahveyi söyledim 3 4 tsne iç bişey olmaz diyo tövbe yarabbim ahahahha
Avrasya bana da yakın aklımdan orası geçiyor benim de. Odaları falan da temiz ben beğendim. Kuzenim 2019 Haziran'da orda doğum yaptı yanında kaldım temiz ve güzeldi zaten yeni hastane. Fiyat nasıl acaba bi öğrenmek lazım :)
Zam gelmiş canım ya bende sordum sen söyleyince normal doğum ve zorunlu sezeryan 4000 muayene ücreti 200N nursel2608 Bu arada 2,5 yıl önce 1600 dü normal doğum. Kuzenimin başka bir arkadaşı geçen sene 3500 e yapmış. Nasıl artmış fiyatlar
onun iyi demesine de güvenmiyorum ki bacağı haftasıyla uyumlu değil diyo 13 cm diyo uyumlu değilse nasıl iyiSadece ultrason degilki dr.da sorun var asıl belli yani.Sen sıkma canını.Ama şükür ki bebiş iyiymiş canım.
Ya hamilelikte 3-tane kahve icilirmi.Kafayi yemiş bu dr.
ya zaten doktor arıyorum buna ilk defa gittim daha da gitmem gittiğim 3. doktor işte bıktım doktor değiştirip aramaktanda gelmişim kaçıncı haftama regenesis dışında bişey veren yok kendi kendime demir d vit magnezyum alacam yapacak bişey yok eksik kalmasından iyiDeğiş değiş doktorunu. O nasıl doktor be? 2 kahveden fazlası zararlı. 91. Haftadasin bir de sen, 18 olsa bile 17 20cm arası oluyor bebek. Ultrason cihazı cidden berbatmis. Ne demek detayliya girme? Bacım git başka hastaneye sen...
Bu arada cidden imkanın vsrsa, Banu çiftçiye git derim ben. İstanbul'da olsam kesin doktorum o olurdu.
Uuuuy suratını yediğim maşallahBizde de herşey yolunda çok şükür267 gr olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor. Kasılmaları söyledim bi tarafa toplaşma şeklinde oluyorsa, yürüyünce falan oluyorsa normal rahim büyüyor çünkü dedi. Kasıklarda ağrı yaparak kasılırsa önemliymiş. Magnezyumu sordum yürüyüşü az yapanlarda bacak krampları olur veya kabızlık yaşanır o zaman düşünülebilir gerek yok dedi ama yazdı yine bulunsun diye. Onun yerine günde 1 tane soda iç dedi. Demir takviyesi için 24. Haftada test yapıcaz ona göre eksiklik varsa başlarız şu an için gerek yok, pregnacare devam et dedi. Hamilelerin gereksiz yere takviye almasını doğru bulmuyorum, bu içtiğiniz şeyler sizin kendi vücut deponuzla ilgili bebeğe bir faydası yok zaten dedi. Bizden haberler böyle fotomuzu da ekledim bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Oyy maşallah ya.Tam sevmelik bebek olmuş.O toplaşma şeklinde olan kasilmalardan bende de olmuştu.Ve bacak ağrısı birde.Magnezyum başladık.Baya hafifledi artık.Bizde de herşey yolunda çok şükür267 gr olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor. Kasılmaları söyledim bi tarafa toplaşma şeklinde oluyorsa, yürüyünce falan oluyorsa normal rahim büyüyor çünkü dedi. Kasıklarda ağrı yaparak kasılırsa önemliymiş. Magnezyumu sordum yürüyüşü az yapanlarda bacak krampları olur veya kabızlık yaşanır o zaman düşünülebilir gerek yok dedi ama yazdı yine bulunsun diye. Onun yerine günde 1 tane soda iç dedi. Demir takviyesi için 24. Haftada test yapıcaz ona göre eksiklik varsa başlarız şu an için gerek yok, pregnacare devam et dedi. Hamilelerin gereksiz yere takviye almasını doğru bulmuyorum, bu içtiğiniz şeyler sizin kendi vücut deponuzla ilgili bebeğe bir faydası yok zaten dedi. Bizden haberler böyle fotomuzu da ekledim bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Ya cidden iyi doktor bulmak önemli. Diyorum ya benim doktor 30-40 dakika bakıyor, grafik çıkarıyor, bak uyumlu her şeyi diye. Valla Allah razı olsun Fazlı Hoca'dan. Biraz tuzlu falan ama, bizi düşünen doktorlar lazım bize.onun iyi demesine de güvenmiyorum ki bacağı haftasıyla uyumlu değil diyo 13 cm diyo uyumlu değilse nasıl iyi
ya zaten doktor arıyorum buna ilk defa gittim daha da gitmem gittiğim 3. doktor işte bıktım doktor değiştirip aramaktanda gelmişim kaçıncı haftama regenesis dışında bişey veren yok kendi kendime demir d vit magnezyum alacam yapacak bişey yok eksik kalmasından iyi
doğum sigortam her yerde geçmiyor kuzu ondan sıkıntı yaşıyorum zatenn yoksa iyi doktor çok ama...
Kendiyle çelişmiş zaten.Dr meselesi kadar uyuz eden bisey yok.insallah gönlüne göre bi dr.bulursun canım.Ama canını sıkma.Onun keyfi yerindedir annesi.onun iyi demesine de güvenmiyorum ki bacağı haftasıyla uyumlu değil diyo 13 cm diyo uyumlu değilse nasıl iyi
ya zaten doktor arıyorum buna ilk defa gittim daha da gitmem gittiğim 3. doktor işte bıktım doktor değiştirip aramaktanda gelmişim kaçıncı haftama regenesis dışında bişey veren yok kendi kendime demir d vit magnezyum alacam yapacak bişey yok eksik kalmasından iyi
doğum sigortam her yerde geçmiyor kuzu ondan sıkıntı yaşıyorum zatenn yoksa iyi doktor çok ama...
Ay maaşallah, Rabbim nazarlardan korusunBizde de herşey yolunda çok şükür267 gr olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor. Kasılmaları söyledim bi tarafa toplaşma şeklinde oluyorsa, yürüyünce falan oluyorsa normal rahim büyüyor çünkü dedi. Kasıklarda ağrı yaparak kasılırsa önemliymiş. Magnezyumu sordum yürüyüşü az yapanlarda bacak krampları olur veya kabızlık yaşanır o zaman düşünülebilir gerek yok dedi ama yazdı yine bulunsun diye. Onun yerine günde 1 tane soda iç dedi. Demir takviyesi için 24. Haftada test yapıcaz ona göre eksiklik varsa başlarız şu an için gerek yok, pregnacare devam et dedi. Hamilelerin gereksiz yere takviye almasını doğru bulmuyorum, bu içtiğiniz şeyler sizin kendi vücut deponuzla ilgili bebeğe bir faydası yok zaten dedi. Bizden haberler böyle fotomuzu da ekledim bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Canım bu AFP ikili test miydi bundan sonra ne yapılıyor hangi haftadaYok yok takma kafana. Bana radyolojide ikiliden sonra detayliya bakan doktor, sen hastaneye gelsen de, gelmesen de bu çocuk öyle veya böyle doğacak demişti ki aşırı haklı... Hamileligin tadını çıkar. Sen stres olup uzuldukce bebek de üzülüp, stres oluyor. Sonra uyumuyorlarmis doğunca.
Di mi artık bebek oldular iyiceOyy maşallah ya.Tam sevmelik bebek olmuş.O toplaşma şeklinde olan kasilmalardan bende de olmuştu.Ve bacak ağrısı birde.Magnezyum başladık.Baya hafifledi artık.
zorla idrar tahlili istedim ya çıktı sonuç enfeksiyon yoğun iyi ki yapmışız diyo bak istemesem nolcak ptesi ilaç yazcakmış paşaYa cidden iyi doktor bulmak önemli. Diyorum ya benim doktor 30-40 dakika bakıyor, grafik çıkarıyor, bak uyumlu her şeyi diye. Valla Allah razı olsun Fazlı Hoca'dan. Biraz tuzlu falan ama, bizi düşünen doktorlar lazım bize.
Öncelikle masallahBizde de herşey yolunda çok şükür267 gr olmuş haftasıyla uyumlu gidiyor. Kasılmaları söyledim bi tarafa toplaşma şeklinde oluyorsa, yürüyünce falan oluyorsa normal rahim büyüyor çünkü dedi. Kasıklarda ağrı yaparak kasılırsa önemliymiş. Magnezyumu sordum yürüyüşü az yapanlarda bacak krampları olur veya kabızlık yaşanır o zaman düşünülebilir gerek yok dedi ama yazdı yine bulunsun diye. Onun yerine günde 1 tane soda iç dedi. Demir takviyesi için 24. Haftada test yapıcaz ona göre eksiklik varsa başlarız şu an için gerek yok, pregnacare devam et dedi. Hamilelerin gereksiz yere takviye almasını doğru bulmuyorum, bu içtiğiniz şeyler sizin kendi vücut deponuzla ilgili bebeğe bir faydası yok zaten dedi. Bizden haberler böyle fotomuzu da ekledim bi maşallahınızı alırız teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?