Ahahha koptum kuzu ya 13 cm olur mu kocaman oldular artık. Malın birine denk gelmişsinAy kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
15 gün önce 17 cm olan boyuna bu sefer bu doktor 13 14 cm dedi biz şok çekti mi bu çocuk içeride yani 17 dese gelişimi mi durdu derim de çekmez yani nasıl kısaldı. Dedik 17 cmdi o yanlıştır diyo e dedik ondan önce de 12 cmdi 2 ayda 13 cm mi oldu o da yanlıştır diyo.
Bacak boyu 18. Haftayla uyumlu ilginç ama takmayın kafaya 52 cm olcağına 49 olur diyo ve detaylıya gerek yok ben baktım her şeyine diyo. Ben senin neyine güveneyim ya kiloya da 250 gram dedi sallıyo heralde kafasından
760 dedkleri prof perinatologa gitcem sanırım 3 hafta sonra içm rahat etsin artık doktora da allah kerim napcam bilmiyorum soğuk moğuk sibele döncem heralde ağlya zırlaya
Zaten bu hastaneye de dün odalara bakmaya gittim leş suit odaya baktık bana diyo ki bakın fark olarak burda kettle var ahahaah diğer odanın aynısı yani ay keşke yazık etmeseym muayene hakkıma kafamda soru işaretleriyle zırlıyorum şimdi
Her şeyi sağlıklı iyi kalp beyin gelişimi atışı falan diyo ama asla güvenilirlik vermedi
Benden haberler böyle
He kahveyi söyledim 3 4 tsne iç bişey olmaz diyo tövbe yarabbim ahahahha
Ay o günleri görelim inşallahO maalesef oluyor. Benim kanamanın üzerinden neredeyse 2 ay geçti her tuvalette ğyice araştırıyorum :) paranoyaklık anneliğin kurallarından yapacak bir şey yok :) bebek gelmeden başlıyor paranoyası. İnşallah üniye gittiğinde ‘bu çocuk 1 saattir aramadı’ paranoyası da yaşayacağızalışmak lazım.
Geçmiş olsun canım inşallah gcer en kısa zamanda
Bilmiyorum bende vermeyi bırak birşey olunca asistanı konuşuyorCanım ya bilmiyorum çok ama benim doktorum 12. haftadan sonra hem kendi numarasını hemde hastanede odasının dahili numarasını verdi bence öylede olması lazım
Ya bende ondan şikayetçiyim bebek değil göbek gibi duruyor
Hangi hastane buAy kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
15 gün önce 17 cm olan boyuna bu sefer bu doktor 13 14 cm dedi biz şok çekti mi bu çocuk içeride yani 17 dese gelişimi mi durdu derim de çekmez yani nasıl kısaldı. Dedik 17 cmdi o yanlıştır diyo e dedik ondan önce de 12 cmdi 2 ayda 13 cm mi oldu o da yanlıştır diyo.
Bacak boyu 18. Haftayla uyumlu ilginç ama takmayın kafaya 52 cm olcağına 49 olur diyo ve detaylıya gerek yok ben baktım her şeyine diyo. Ben senin neyine güveneyim ya kiloya da 250 gram dedi sallıyo heralde kafasından
760 dedkleri prof perinatologa gitcem sanırım 3 hafta sonra içm rahat etsin artık doktora da allah kerim napcam bilmiyorum soğuk moğuk sibele döncem heralde ağlya zırlaya
Zaten bu hastaneye de dün odalara bakmaya gittim leş suit odaya baktık bana diyo ki bakın fark olarak burda kettle var ahahaah diğer odanın aynısı yani ay keşke yazık etmeseym muayene hakkıma kafamda soru işaretleriyle zırlıyorum şimdi
Her şeyi sağlıklı iyi kalp beyin gelişimi atışı falan diyo ama asla güvenilirlik vermedi
Benden haberler böyle
derindere diye bir lanetAy o günleri görelim inşallah
Bilmiyorum bende vermeyi bırak birşey olunca asistanı konuşuyor
Hangi hastane bu
kız göremedim bile o kadar kötüydü ki kanki hiçbir şey anlamadım pipisini gösterip duruyo o net gözüküyodu bi anladık oğlan diyorum ajsdsajAhahha koptum kuzu ya 13 cm olur mu kocaman oldular artık. Malın birine denk gelmişsinneyse bunlar hep tecrübe en azından oglusunu görmüş oldun
Hatta bana detaylı sonucunu whatsapp dan yollarsın gelmene gerek yok dediBilmiyorum bende vermeyi bırak birşey olunca asistanı konuşuyor
Baş popo mesafesini mi dedi acaba 13 cm diye. Kuzum bi yüzün gülmedi doktordan yana yaAy kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
Benden haberler böyle
kız yok özellikle boyu dedim 13cm diyo bacak baş dahil mi diyorum komple diyo 18 19 la uyumlu bebek diyo o ne demektir yani kaça kaç desene valla çok moralim bozuldu demir magnezyum falan da vermediHatta bana detaylı sonucunu whatsapp dan yollarsın gelmene gerek yok dedi
Baş popo mesafesini mi dedi acaba 13 cm diye. Kuzum bi yüzün gülmedi doktordan yana ya
he ilaç istedim demir d magnezyum herkes kullanıyo benim kullandığım bişey yok gerek yok diyo regenesise devam et yeter dedi karnımda kasılma ağrı çok oluyor bu ara dedim magnezyum eksik olabilir ama kullanıyodun dimi diyo dedim şaka mısınız kullanmıyorum bişey dedim ya ve sonuç ne oldu yazmadı önermedi bişey gönderdiAy kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
Benden haberler böyle
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar, aranıza geç katıldım birazöncelikle herkese sağlıklı gebelik süreci diliyorum. Geriye doğru okumaya çalıştım biraz, bebeğini kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum Rabbim sizlerin yüzüne baksın inşallah bundan sonra. Ben Ankaradayım. Bu üçüncü gebeliğim. Ocakta 6 yaşına girecek bir kızım var. 2.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Ondan itibaren 3,5 yıl boyunca kızıma kardeş için denedik ama olmadı. Mayıs ayında doktora giderek yumurta rezerv düşüklüğü olduğunu öğrenip aşılama oldum, tutmadı. Yazın dinleneyim eylülde bir de tüp bebek dener sayfayı kaparım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim çok uzun bir süre inanmaya zorlandım. Çünkü hamile kaldığım ay alkol almış, adet geciktirici kullanmış ve Biontech aşı olmuştum. Yani nasıl olabilirdi ki dedim. Bir fiil 3,5 sene uğraş hesapla Rabbim ol diyince oluyor gerçekten benim hikayem böyle. Salı günü cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah. Tek dileğim sağlıklı olması, bir tahminim yok henüz
özel hastanelerdede volusonun ileri düzey USG cihazı kullanılıyor bildiğim kadarıyla detaylıda aynı cihazla bakıyorlar benim bildigimhaha hocam az yukarı bi ürperti geldi ısınalım jsdhajk
kafamda o konuda aşırı sorular var ya farklı alet sanırım daha teknolojik detay görmek için falan aynıysa yuh derim
Hoşgeldiniiz yaş kaçtı acaba tablomuza ekledim sizi <3Merhaba arkadaşlar, aranıza geç katıldım birazöncelikle herkese sağlıklı gebelik süreci diliyorum. Geriye doğru okumaya çalıştım biraz, bebeğini kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum Rabbim sizlerin yüzüne baksın inşallah bundan sonra. Ben Ankaradayım. Bu üçüncü gebeliğim. Ocakta 6 yaşına girecek bir kızım var. 2.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Ondan itibaren 3,5 yıl boyunca kızıma kardeş için denedik ama olmadı. Mayıs ayında doktora giderek yumurta rezerv düşüklüğü olduğunu öğrenip aşılama oldum, tutmadı. Yazın dinleneyim eylülde bir de tüp bebek dener sayfayı kaparım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim çok uzun bir süre inanmaya zorlandım. Çünkü hamile kaldığım ay alkol almış, adet geciktirici kullanmış ve Biontech aşı olmuştum. Yani nasıl olabilirdi ki dedim. Bir fiil 3,5 sene uğraş hesapla Rabbim ol diyince oluyor gerçekten benim hikayem böyle. Salı günü cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah. Tek dileğim sağlıklı olması, bir tahminim yok henüz
valla bugün gititğim özeldi hesap makinesiyle bakıyolardı ultrasona rüyaya yatıp çocuğu görmeye çalışsam daha iyi görürdümözel hastanelerdede volusonun ileri düzey USG cihazı kullanılıyor bildiğim kadarıyla detaylıda aynı cihazla bakıyorlar benim bildigim
Hoşgeldiniz ve hayırlı olsungerçekten de Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah
Çok teşekkür ederim hepimize inşallahHoşgeldiniiz yaş kaçtı acaba tablomuza ekledim sizi <3
Kankim ben şok sayende lanet bir hastaneden dönmüş oldum gitmiyorum derindereye falan bu gidişle çocuğu ya evde doğurcam ya Avrasya daAy kızlar 1 leş randevudan daha selam baştan sonra hayal kırıklığı ultrason cihazı leşti zaten görüntülerden anlarsınız
Benden haberler böyle
beni evde baytar doğurtsa daha iyidir ordanKankim ben şok sayende lanet bir hastaneden dönmüş oldum gitmiyorum derindereye falan bu gidişle çocuğu ya evde doğurcam ya Avrasya da
Ay sen beni öldürcen kızvalla bugün gititğim özeldi hesap makinesiyle bakıyolardı ultrasona rüyaya yatıp çocuğu görmeye çalışsam daha iyi görürdüm
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar, aranıza geç katıldım birazöncelikle herkese sağlıklı gebelik süreci diliyorum. Geriye doğru okumaya çalıştım biraz, bebeğini kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum Rabbim sizlerin yüzüne baksın inşallah bundan sonra. Ben Ankaradayım. Bu üçüncü gebeliğim. Ocakta 6 yaşına girecek bir kızım var. 2.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Ondan itibaren 3,5 yıl boyunca kızıma kardeş için denedik ama olmadı. Mayıs ayında doktora giderek yumurta rezerv düşüklüğü olduğunu öğrenip aşılama oldum, tutmadı. Yazın dinleneyim eylülde bir de tüp bebek dener sayfayı kaparım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim çok uzun bir süre inanmaya zorlandım. Çünkü hamile kaldığım ay alkol almış, adet geciktirici kullanmış ve Biontech aşı olmuştum. Yani nasıl olabilirdi ki dedim. Bir fiil 3,5 sene uğraş hesapla Rabbim ol diyince oluyor gerçekten benim hikayem böyle. Salı günü cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah. Tek dileğim sağlıklı olması, bir tahminim yok henüz
Avrasya bana da yakın aklımdan orası geçiyor benim de. Odaları falan da temiz ben beğendim. Kuzenim 2019 Haziran'da orda doğum yaptı yanında kaldım temiz ve güzeldi zaten yeni hastane. Fiyat nasıl acaba bi öğrenmek lazım :)Kankim ben şok sayende lanet bir hastaneden dönmüş oldum gitmiyorum derindereye falan bu gidişle çocuğu ya evde doğurcam ya Avrasya da
Resmen öyle oldu. Bir fiil her ay bekledim. Temmuzda artık tıbben hamile kalmam zor dedim, tatildeydik zaten. Güya eylülde tüp bebek denicem diye ilk defa kafamı yormadın ve olduAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinhamilelik tribine girilmediği zaman ne hikmetse oluveriyor İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?