2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahha koptum kuzu ya 13 cm olur mu kocaman oldular artık. Malın birine denk gelmişsin neyse bunlar hep tecrübe en azından oglusunu görmüş oldun

Ay o günleri görelim inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah gcer en kısa zamanda

Bilmiyorum bende vermeyi bırak birşey olunca asistanı konuşuyor
Hangi hastane bu

Ay o günleri görelim inşallah

Hangi hastane bu
derindere diye bir lanet
Ahahha koptum kuzu ya 13 cm olur mu kocaman oldular artık. Malın birine denk gelmişsin neyse bunlar hep tecrübe en azından oglusunu görmüş oldun
kız göremedim bile o kadar kötüydü ki kanki hiçbir şey anlamadım pipisini gösterip duruyo o net gözüküyodu bi anladık oğlan diyorum ajsdsaj
bana yüzünü müzünü göster uyumuyodu da garibim

Hatta bana detaylı sonucunu whatsapp dan yollarsın gelmene gerek yok dedi
Baş popo mesafesini mi dedi acaba 13 cm diye. Kuzum bi yüzün gülmedi doktordan yana ya

Hatta bana detaylı sonucunu whatsapp dan yollarsın gelmene gerek yok dedi

Baş popo mesafesini mi dedi acaba 13 cm diye. Kuzum bi yüzün gülmedi doktordan yana ya
kız yok özellikle boyu dedim 13cm diyo bacak baş dahil mi diyorum komple diyo 18 19 la uyumlu bebek diyo o ne demektir yani kaça kaç desene valla çok moralim bozuldu demir magnezyum falan da vermedi

he ilaç istedim demir d magnezyum herkes kullanıyo benim kullandığım bişey yok gerek yok diyo regenesise devam et yeter dedi karnımda kasılma ağrı çok oluyor bu ara dedim magnezyum eksik olabilir ama kullanıyodun dimi diyo dedim şaka mısınız kullanmıyorum bişey dedim ya ve sonuç ne oldu yazmadı önermedi bişey gönderdi
ilaç kullanmıyorum diye çocuk çekti heralde
enfeksiyon var mı ona bari bakın idrar tahlili istiyorum dedim de zorla tahlil verdim

Z zahrada bu doktor gittiğin tüm doktorlardan kötüydü sanırım dedim acaba baş popo mu diyo ama tam boy demiş ilaç vermemiş magnezyum kullanıyodun zaten demiş kullammıyorum dediğin halde ilginç biri

Merhaba arkadaşlar, aranıza geç katıldım biraz öncelikle herkese sağlıklı gebelik süreci diliyorum. Geriye doğru okumaya çalıştım biraz, bebeğini kaybeden arkadaşlarıma sabır diliyorum Rabbim sizlerin yüzüne baksın inşallah bundan sonra. Ben Ankaradayım. Bu üçüncü gebeliğim. Ocakta 6 yaşına girecek bir kızım var. 2.gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı. Ondan itibaren 3,5 yıl boyunca kızıma kardeş için denedik ama olmadı. Mayıs ayında doktora giderek yumurta rezerv düşüklüğü olduğunu öğrenip aşılama oldum, tutmadı. Yazın dinleneyim eylülde bir de tüp bebek dener sayfayı kaparım diyordum ki hamile olduğumu öğrendim çok uzun bir süre inanmaya zorlandım. Çünkü hamile kaldığım ay alkol almış, adet geciktirici kullanmış ve Biontech aşı olmuştum. Yani nasıl olabilirdi ki dedim. Bir fiil 3,5 sene uğraş hesapla Rabbim ol diyince oluyor gerçekten benim hikayem böyle. Salı günü cinsiyetimizi öğreneceğiz inşallah. Tek dileğim sağlıklı olması, bir tahminim yok henüz

Hoşgeldiniz ve hayırlı olsun gerçekten de Allah ol dedikten sonra hiçbir şey engel değil Sağlıkla kucağınıza alırsınız İnşallah

haha hocam az yukarı bi ürperti geldi ısınalım jsdhajk
kafamda o konuda aşırı sorular var ya farklı alet sanırım daha teknolojik detay görmek için falan aynıysa yuh derim
özel hastanelerdede volusonun ileri düzey USG cihazı kullanılıyor bildiğim kadarıyla detaylıda aynı cihazla bakıyorlar benim bildigim

Hoşgeldiniiz yaş kaçtı acaba tablomuza ekledim sizi <3

özel hastanelerdede volusonun ileri düzey USG cihazı kullanılıyor bildiğim kadarıyla detaylıda aynı cihazla bakıyorlar benim bildigim
valla bugün gititğim özeldi hesap makinesiyle bakıyolardı ultrasona rüyaya yatıp çocuğu görmeye çalışsam daha iyi görürdüm

Kankim ben şok sayende lanet bir hastaneden dönmüş oldum gitmiyorum derindereye falan bu gidişle çocuğu ya evde doğurcam ya Avrasya da

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilelik tribine girilmediği zaman ne hikmetse oluveriyor İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Kankim ben şok sayende lanet bir hastaneden dönmüş oldum gitmiyorum derindereye falan bu gidişle çocuğu ya evde doğurcam ya Avrasya da
Avrasya bana da yakın aklımdan orası geçiyor benim de. Odaları falan da temiz ben beğendim. Kuzenim 2019 Haziran'da orda doğum yaptı yanında kaldım temiz ve güzeldi zaten yeni hastane. Fiyat nasıl acaba bi öğrenmek lazım :)

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilelik tribine girilmediği zaman ne hikmetse oluveriyor İnşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz
Resmen öyle oldu. Bir fiil her ay bekledim. Temmuzda artık tıbben hamile kalmam zor dedim, tatildeydik zaten. Güya eylülde tüp bebek denicem diye ilk defa kafamı yormadın ve oldu

Kızlar Perşembe bunuda yaptılar sonuç nasıl bilen bakabilir mı rica etsem

Eklentiler

• 16343902781208529233417351411105.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…