2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hu hu selam hatunlar
Nasılsınız bebeleriniz nasıllar uzun zamandır yoktum
Şükür biz iyiyiz,bulantılarım 2 gündür tekrardan coştu
Cinsiyet için ayrıntılıyı bekliyoruz kesinleşmedi daha

Öncelikle masallah
Kasılma vs neler yaşıyorsun ben yatarken rahatsızlık hissetmiyorum biraz açarsan bizede bilgi olur
Sağol canım karnımın bi tarafında toplaşma hissediyorum sanki küçük bir top gibi sert oluyor orası ona kasılma deniyor ama normalmiş bu haftalarda. Kimisinde de gece bacaklarında kramp oluyormuş

Neden kesinlikle biberon vermeyin dediler ki ? Ben iki kizimada dogunca verdim. Hatta birinde hemsire kendi getirmisti . Ikincide ben kendim verdim. Ilk once emzirdim yorulana kadar , 3 saatten faazla memede kaliyordu. Sonra biberon verdim amacim sariligi artmasin diyeydi . Mama icip uyuyordu. Ve sutüm geldikten sonra , sütüm az bile gelse ne biberon emdi ne emzik emdi. Ilk hamileligimde kimse bana bunu tavsiye etmemisti , dikisler ile emzirmek cok zor oluyordu ve gece hic uyumamisti buyuk kizim . Hemsire kendi getirmeseydi belki bende cesaret edemedim korkardim ama cok iyi olmustu benim icin icinde bebek icinde . Zaten az birsey emiyor

Sağol canım karnımın bi tarafında toplaşma hissediyorum sanki küçük bir top gibi sert oluyor orası ona kasılma deniyor ama normalmiş bu haftalarda. Kimisinde de gece bacaklarında kramp oluyormuş
Bu haftalardaki o toplanmalar bebekten oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Muz ve soda çok iyi geliyor kramplara aklınızda olsun. Benim bacak kramplarim çok olurdu asprin içince biraz rahatlardım

Canim kanama oldu suruntu şeklinde Perşembe sabahı bugünde pembe çok çok az onu kafaya taktım ben yatış dedi. Wc dışında öyle işte
Biliyorum tatlım okudum yazdıklarını. Yat dinlen, kitap oku bol bol sesli. Sakin ol, rabbim hayırlısını versin diye de bol bol dua et :)

Canım nasılsın epeydir yoktum en son cinsiyetiniz belli olucaktı

Canım bu AFP ikili test miydi bundan sonra ne yapılıyor hangi haftada
3lu taramada bakılıyor afpye. 16-20. Hafta arası yapılıyor. İkili yapıldıysa 4lu değil de, 3luye bakıyor doktorlar genelde.

oğlu olcakkkk muhabbete limon sıkayım atlayayım 1. sayfaya bakkk baya kişinin belli olduu 10 kişi kaldıııı
Atla atla biseycik olmaz
Sağ salim hayirlisiyla kucağına alır inşallah
Ben oy kullanma listesine bakicaktim kendim kullanmadığım için görünmez diye sordum

ay en azından pozitif tutarlıdır bir daha ne zaman gitceksin detaylıdan sonra mııı semra mıydı zehra mıydı ona mı gittin
Detaylıdan sonra çağırıyorum normalde dedi de ben haftaya gelirim dedim yine gel dedi ne zaöan istersen kayıplarım var tereddütlüyüm en azından detaylıya kadar her hafta gelmek isterim dedim, gel tabii anlıyorum dedi hissettiklerini…kontrol hakkımı harcamam haftaya cumartesi gidicem tekrar zerrin ismi. İlk kez kadın doktora gittim

kraft timex şekerr denk geldiniz mii bugün ben hastanede birinde gördüm bebiş çok rahat görünüyodu
Kraft anlaşmasını bitirmiş ebebek, orada kraft modelleri yoktu, ben kabin tipi pusetli ve travel sistem olanları karşılaştırmak istemiştim o yüzden gittim aslında. Çalışan chicco goody plus önerdi amaa 5bine yakın dedi incelemelere başlayacağım ufaktan

tesekkur ederim canim , oglum olacak nasipse . Biraz sancilarim var , her iş sonrasi yatmaya calisiyorum. 20 hafta hoplaya ziplaya gecti simdi kendime nazar degdirdim galiba . Sen nasilsin nerelerdeydin ?
Allah sağ salim vaktinde saatinde kucağına aldırdım canım çok sevindim senin adına
Senin kızlarla normal ama sancılar gün içerisinde fazla ayakta kaliyorsundur. Magnezyum kullanmaya başlamış mıydın. Şükür bizde iyiyiz canım kızıma cuma günü anlayacağı dilden kardeşi olacağını söyledim benim netim yoktu bayadır,bir ara hat değişikliği yapicaktik ondan karar veremedik bir zamanda netim yetmedi

Sen onu diyorum geçen biri 1kg midye yedim zararlı mı diyodu bizim takıldığımız şeylere bak millet neler yiyip içiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…