2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ilk ondan randevu almıştım beni aradı gebelik takibi yapmıyorum lale hanım veya eda hanımdan randevu al dedi
laleden aldım şu an kolanda olsa ondaydım ama tee bağcılara gitti hastane değiştirdi

Rabbimin bir zamanı var hepimiz için

Kızlar 70 kilo olmusum 64.3 tüm hamile kaldigimda umarım bugun bulgur yedim diye böyle cikmisimdir şuan
Bende 62,5 la başladım bugün 67 çıktım doktorda şu an bunun 2 kg su bebeğin geri kalanı senin dedi dikkat etmek lazım kötü değil ama kontrollü git dedi.

Kızlar iyi akşamlar ben 3 gün önce sağlık ocağında tetenos aşısı oldum gün gectikçe kolum çok daha fazla ağrıyor kolumu kaldıramıyorum gece uyuyamadım parol yuttum biraz önce yine yuttum sizler yaptırdınız mı ağrı oldu mu

Kızlar 70 kilo olmusum 64.3 tüm hamile kaldigimda umarım bugun bulgur yedim diye böyle cikmisimdir şuan
Amaan boşver veririz her türlü hazımsızlık var mı kuzu ? Ben 67 ile başladım bugün 67,35 oldum nasıl olduysa kilo vermişim geçen kabızlıkta 72 gördüm kabızlık gidince 68-69 arası gidip geliyordum ayrıca bulgur, pilav şişiriyor acayip

detaylı ultrasondan yaptıracağım canım 6 kasımdan sonra ben 22+ bişeyler olcak haftam heralde

SEEH22 K kocyigit_4334 kızlar sizin nasıl geçti kontroller öğrendiniz mi sonunda cinsiyetleri
Merhaba canım
Evet benim bebeğim Erkek...
Ya bi iki puruz var gebelikte oluyormuş bebeklerde 26. Haftada kayboluyormuş
Beyinde kist ve kalpte kalsiyum gördü onun.disinda down sendromu ile ilgili bir bilgi yok ama yaşta 36 olduğu icin içimiz rahat etmezdi
Perşembe günü amniyosentez randevumuz var..
Rabbim hayırlısını versin
Açıkçası kötü hissetmiyorum...
Bakalım...
SEEH22 K kocyigit_4334 kızlar sizin nasıl geçti kontroller öğrendiniz mi sonunda cinsiyetleri

Ben detaylıdan sonra olucam canım Doktoruna danış istersen

Güzel sonuçlar alırsınız inşallah… çoğu kişide oluyormuş bende duydum bunu ilerleyen haftalarda kayboluyormuş.

Canım benim öncelikle oğluşun hayırlı olsun eminim sağlıkla gelcektiir
dediğin şeyleri çok okudum aynen ileriki haftalarda kaybolan şeyler umarım sende de öyle olacaktır
perşembe gününden sonra da tertemiz sonuçları alıp hamileliğin diğer yarısını derin nefes kafa rahatlığıyla geçirirsin güzel sonuçlarını bekliyoruzz

Coook Teşekkür ederim...
Bebegimin adı
BARTU KAAN Teyzesi

P
Ben de olacaktım, doktor detaylidan sonra ol dedi. Cuma detaylı var. Dün biontech ilk doz oldum, 28inde tetanoz 1, 11inde biontech 2, 25inde tetanoz 2 olucam. Kolum hala ağrıyor biontechden dolayı.

Oyy sen ne kadar net çıkmışsın öyle maşallah sana her bebek ulturason fotoğrafı gördüğüm de kendi bebeğimi görmüş gibi heyacanlanıyorumeşim bana söz verdirdi paylaşamıyorum çok istesemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…