2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hanfendinin kıyafetlerini yıkadık,utuleyip,valize koyucam. Hayır güya pembe almayacağım dedim, her şeyi pembe oldu
Eki Görüntüle 2934743
Alışveriş yapıyorum da yıkamaya başlamadım maşallah sana hizlisin..fisher price çantası ve triko battaniye almış esim bugün ben evden çıkamıyorum malum mutlu oldum

Alışveriş yapıyorum da yıkamaya başlamadım maşallah sana hizlisin..fisher price çantası ve triko battaniye almış esim bugün ben evden çıkamıyorum malum mutlu oldum
Gelmişken, deterjanları da aldım yikadim, hazır ağırlasmadan yapayım dedim
Ayyy ne güzel. Ben dün gece Arkadaş tavsiyesi ile 2 tane muslin batteniye siparişi verdim. Bir dahaki ay da şunu alicam.0

Anne yani park beşik var bende birde odaya büyüyen besik var bu yatağa koymak için.mi fiyat fazla değil mi canısı

Ben de öyle oluyorum çok tatlılar Rabbim hepsine sağlıkla doğmayı ve uzun ömürlü olmayı nasip etsin inşallah ben eşimden gizli koydum ama yakalandım daha koyamayabilirim

Maden suyunu burda arkadaslardan duydum ama muz ilk defa duyuyorum muz ne işe yariyor ?
Masallah ya , dogsun da kardesi cok daha guzel olur onlar icin zaman gecmez simdi

Merhaba kızlar, epey kanamalı ve düşük riskli bı gebelikten bugüne geldik çok şükür.. Beşik olarak; anne yani ve mobilya beşik (büyümeyen) almayı düşünüyorum ,, araba olarak da travel mi kabin mi normal bebek arabası mı alınmalı?? Tecrübeli anneler yazarsa sevinirim

Anne yani olarak park beşik iyi büyüyen beşik alirsan sonra da kullanırsın..travel çok kaba ve ağır oluyor çoğu yanı arabanın ağırlığına bak bu işin kolay olsun derim.deneyimli değilim fikirlerim

Cok guzelmis canim , ama fiyati cok fazla degil mi ? Max.3 ay kullanabilirsin sanki
6 ay kullanılıyormuş. Mudaili varsa ona bakicam. Bence de çok fazla. Annem tutturdu torunuma ben alicam diye

6 ay kullanılıyormuş. Mudaili varsa ona bakicam. Bence de çok fazla. Annem tutturdu torunuma ben alicam diye
6 aya kadar yatmaya bilir ama ,serbest kalmak isteyebilir. Benim kizlar uyku tulumunda bile uyumadilar da ondan boyle dusunmen cok huylulardi mudaili varsa paylasirsin , her bebekte farkli seyler ogreniyorum cok begendim gercekten , bakayim burda ne kadarmis

Aynen baya kullanışlı bir şeye benziyor. Dönme ihtimali sıfır bununla. Aman sırt üstü mü oldu derdi kalmıyor bak bakalım ne kadarmış?

Aynen baya kullanışlı bir şeye benziyor. Dönme ihtimali sıfır bununla. Aman sırt üstü mü oldu derdi kalmıyor bak bakalım ne kadarmış?
Bulamadim ya kusma olayi beni cok korkutuyor acikcasi . Ya duymazsam diye . Ben hastanede yatarken son aksam biri dogum yapti yanima geldi . Anne ve bebek misil misil uyuyorlardi. Bebek kusmaya basladi , anne yorgundu uyuyordu . Gidip bebegi almistim, anneyi uyandirmistim

Bu arada kızlar bugünkü doktor hanım dediki her gün bir avuç turna yemişi yersek idrar yolu enfeksiyonunu engellermişiz aklınızda olsun
Onu bugun bende okudum yaşını bulmak zor olabılır kurusunu kaynatıp ıcıncede faydası oluyormus onu da denıcem yaa antıbıyotık kullandıgm halde bıttı ve yıne oldum hem enfeksıyon var suan hemde mantar çıldırmak uzereyım

Tutmuyordu canım çünkü memeyi . Ucu hiç yoktu kardeşimin .emmek istiyordu ama ağzına iturmuyordu meme. Biberon verirsek hiç tutmaz dediler . Zaten mamayı da çok az getirdiler 10 ml sadece onu da kndileri verdi siringayla.

Aynen baya korkutucu bir olay o. Bunu almak en mantıklısı gibi şu an.

Benim de sigortam var ama doğum paketim 4500 muayeneler dahil. Ocakta yenilenecek bakalım belki daha yüksek olur. Sadakatsiz de orda çekiliyomuş ondan da olabilir bindirim Bakarsın doğuma Cansu Dere girer
zorla idrar tahlili istedim ya çıktı sonuç enfeksiyon yoğun iyi ki yapmışız diyo bak istemesem nolcak ptesi ilaç yazcakmış paşa
Ay hiç ihtimal vermemiştim ondan hiç sormadım sonucunu. İyi ki yaptırmışsın. Sen bir şeyden şüphelendin de mi yaptırdın yoksa öylesine mi yaptırdın? Bir şikayetin var mıydı yanma falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…