2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben sadakatsizin orda çekildiğini bilmiyordum İnşallah yükselir ya 4500 çok az

Ben her muayeneden sonraki gün tahlil veriyorum unide. Normalde dünde verecektim de, cuma günü detaylı var o gün gideyim dedim malum uyanamiyorum tamam dedi

Aynen baya kullanışlı bir şeye benziyor. Dönme ihtimali sıfır bununla. Aman sırt üstü mü oldu derdi kalmıyor bak bakalım ne kadarmış?
Ben güvenli yatış yastığı kullanmıştım. Bütçesi bu kadar olmayanlar öyle bir şey de alabilir. Oğlum hiç dönmemişti ve benim içim rahat etmişti. İkincide de kullanırım muhtemelen. Daha pahalı bir şeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Bana göre aynı işlevi görüyorlar.
Ürün çok tatlı ve kullanışlı bu arada. Bayıldım. Ama fiyatı bana pahalı geldi. Bütçesi el veren ya da kendisine hediye edilecek olan gönül rahatlığıyla kullanabilir bence

Maden suyunu burda arkadaslardan duydum ama muz ilk defa duyuyorum muz ne işe yariyor ?
Masallah ya , dogsun da kardesi cok daha guzel olur onlar icin zaman gecmez simdi
Eşim muz ağrıyı kesiyor ye diyor ondan mı ki.. maden suyunu da sürekli içme akışkanlık yapmasın sindirimini kendin yap kayısı ye diyor
6 ay kullanılıyormuş. Mudaili varsa ona bakicam. Bence de çok fazla. Annem tutturdu torunuma ben alicam diye
Daha faydalı birşey alsın bebeğine

Herkese günaydın bir wc dönüşü daha birşey yok öyle korkarak gidiyorum ki anlatamam başınızı sisirdim biliyorum artık

Bu babymin en son hali cinsiyet bilinmiyor cumartesi görmek istiyorum artık bacak bacak üstüne atmış eli ensesinde miş öyle uyuyor
gece gittiğim doktor da birşey göremedim ekrana bebek görünmedi bak bu kalp atışı dedi o kadar..
dualarınızı istiyorum kandiliniz mübarek olsun Allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun..

Eklentiler

• IMG_20211008_172558.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 73
Ben sadakatsizin orda çekildiğini bilmiyordum İnşallah yükselir ya 4500 çok az
Evet az maalesef iş yeri yapıyor benim elimde değil ne yazık ki Asya'yı hiç düşündün mü? Benim arkadaşım orda hemşire yıllardır daha önce bi tanıdığa indirim yapmıştı doğum için ama henüz kendim için soramadım
Ben her muayeneden sonraki gün tahlil veriyorum unide. Normalde dünde verecektim de, cuma günü detaylı var o gün gideyim dedim malum uyanamiyorum tamam dedi
Rutin idrar tahlili mi veriyosun yani :) Benden hiç istenmedi idrar ya çok şaşırdım.

yaşı büyük migroslarda açık kuryemiş bölümünde satılıyır ben wnfeksiyon olunca alıp yerim

Ohh maşallah keyfi yerinde yatıyor bebek görünmedi diye ne demek istemiş ki anlamadım.

Hepimizin kandili mübarek olsun bu mübarek günde Rabbim ne dileğimiz varsa kabul eylesin inşallah

Ohh maşallah keyfi yerinde yatıyor bebek görünmedi diye ne demek istemiş ki anlamadım.

Hepimizin kandili mübarek olsun bu mübarek günde Rabbim ne dileğimiz varsa kabul eylesin inşallah
Görünmedi demedi harsketli dedi. Ben göremedim kalp atışı dedi kardesimde bir onu görmüş cihazdan mi desem bilmiyorum cumartesi iple çekiyorum o resim 12 haftaydi

Yoktu aşkım ama iş yerinde 20kiş tek tuvalet kullanıyoruz emin olayım dedm ondan istedim
Kan tahlili içinde çok ısrsr ettiö ama 3 4 ayfa öyle oynamaz sonuç dedi o zaman 3 4 ay önce ferittin ve d düşüktü dedim bişey olmaz dedi

Ucunun olmamasi zor oluyor tabi , ebe dustayken sabunlayip sık diyordu dogum yapana kadar. Ucu cikarmis oyle, işe yarar mi bilmiyorum ama yapmistim bir kac kez .

İdrar ve kan. Hamilelikte biz ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon oluyormuş sanırım. Perşembe sorgu yanma falan var mı diye yok hocam çok şükür dedim. Her gittiğimde bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…