- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Ben sadakatsizin orda çekildiğini bilmiyordumBenim de sigortam var ama doğum paketim 4500 muayeneler dahil. Ocakta yenilenecek bakalım belki daha yüksek olur. Sadakatsiz de orda çekiliyomuş ondan da olabilir bindirimBakarsın doğuma Cansu Dere girer
Ay hiç ihtimal vermemiştim ondan hiç sormadım sonucunu. İyi ki yaptırmışsın. Sen bir şeyden şüphelendin de mi yaptırdın yoksa öylesine mi yaptırdın? Bir şikayetin var mıydı yanma falan?
Ben her muayeneden sonraki gün tahlil veriyorum unide. Normalde dünde verecektim de, cuma günü detaylı var o gün gideyim dedim malum uyanamiyorumBenim de sigortam var ama doğum paketim 4500 muayeneler dahil. Ocakta yenilenecek bakalım belki daha yüksek olur. Sadakatsiz de orda çekiliyomuş ondan da olabilir bindirimBakarsın doğuma Cansu Dere girer
Ay hiç ihtimal vermemiştim ondan hiç sormadım sonucunu. İyi ki yaptırmışsın. Sen bir şeyden şüphelendin de mi yaptırdın yoksa öylesine mi yaptırdın? Bir şikayetin var mıydı yanma falan?
Gelmişken, deterjanları da aldım yikadim, hazır ağırlasmadan yapayım dedim
Ayyy ne güzel. Ben dün gece Arkadaş tavsiyesi ile 2 tane muslin batteniye siparişi verdim. Bir dahaki ay da şunu alicam.Eki Görüntüle 2934780 0
Ben güvenli yatış yastığı kullanmıştım. Bütçesi bu kadar olmayanlar öyle bir şey de alabilir. Oğlum hiç dönmemişti ve benim içim rahat etmişti. İkincide de kullanırım muhtemelen. Daha pahalı bir şeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Bana göre aynı işlevi görüyorlar.Aynen baya kullanışlı bir şeye benziyor. Dönme ihtimali sıfır bununla. Aman sırt üstü mü oldu derdi kalmıyorbak bakalım ne kadarmış?
Eşim muz ağrıyı kesiyor ye diyor ondan mı ki.. maden suyunu da sürekli içme akışkanlık yapmasın sindirimini kendin yap kayısı ye diyorMaden suyunu burda arkadaslardan duydum ama muz ilk defa duyuyorummuz ne işe yariyor ?
Masallah ya , dogsun da kardesi cok daha guzel oluronlar icin zaman gecmez simdi
Daha faydalı birşey alsın bebeğine6 ay kullanılıyormuş. Mudaili varsa ona bakicam. Bence de çok fazla. Annem tutturdu torunuma ben alicam diye
Evet az maalesef iş yeri yapıyor benim elimde değil ne yazık kiBen sadakatsizin orda çekildiğini bilmiyordumİnşallah yükselir ya 4500 çok az
Rutin idrar tahlili mi veriyosun yani :) Benden hiç istenmedi idrar ya çok şaşırdım.Ben her muayeneden sonraki gün tahlil veriyorum unide. Normalde dünde verecektim de, cuma günü detaylı var o gün gideyim dedim malum uyanamiyorumtamam dedi
yaşı büyük migroslarda açık kuryemiş bölümünde satılıyır ben wnfeksiyon olunca alıp yerimOnu bugun bende okudum yaşını bulmak zor olabılır kurusunu kaynatıp ıcıncede faydası oluyormus onu da denıcem yaa antıbıyotık kullandıgm halde bıttı ve yıne oldum hem enfeksıyon var suan hemde mantar çıldırmak uzereyım
Hamileyken mi yeniyor adı ne bana da yazın aklımızda bulunsunyaşı büyük migroslarda açık kuryemiş bölümünde satılıyır ben wnfeksiyon olunca alıp yerim
Ohh maşallah keyfi yerinde yatıyorHerkese günaydın bir wc dönüşü daha birşey yok öyle korkarak gidiyorum ki anlatamam başınızı sisirdim biliyorum artık
Bu babymin en son hali cinsiyet bilinmiyor cumartesi görmek istiyorum artık bacak bacak üstüne atmış eli ensesinde miş öyle uyuyor
gece gittiğim doktor da birşey göremedim ekrana bebek görünmedi bak bu kalp atışı dedi o kadar..
dualarınızı istiyorumkandiliniz mübarek olsun Allah hepimizi yavrularımıza kavuştursun..
Buralardayım cnm çok şükür birgün iyi birgün yatar moddayım stabil öyle öyle geçecek inşallah ben giriyorum arada denk gelmiyoruz, çoğu bitti azı kaldı 17 hafta felan nerdeyse senin nasıl gidiyor
Görünmedi demedi harsketli dedi. Ben göremedim kalp atışı dedi kardesimde bir onu görmüş cihazdan mi desem bilmiyorum cumartesi iple çekiyorum o resim 12 haftaydiOhh maşallah keyfi yerinde yatıyorbebek görünmedi diye ne demek istemiş ki anlamadım.
Hepimizin kandili mübarek olsunbu mübarek günde Rabbim ne dileğimiz varsa kabul eylesin inşallah
Yoktu aşkım ama iş yerinde 20kiş tek tuvalet kullanıyoruz emin olayım dedm ondan istedimBenim de sigortam var ama doğum paketim 4500 muayeneler dahil. Ocakta yenilenecek bakalım belki daha yüksek olur. Sadakatsiz de orda çekiliyomuş ondan da olabilir bindirimBakarsın doğuma Cansu Dere girer
Gojıberry blueberry gojıberry kızılcık blueberry yaban mersını bunlar enfeksıyonu onluyomus aynı zamanda dogumdan sonra sut yapıyormusHamileyken mi yeniyor adı ne bana da yazın aklımızda bulunsun
Ucunun olmamasi zor oluyor tabi , ebe dustayken sabunlayip sık diyordu dogum yapana kadar. Ucu cikarmis oyle, işe yarar mi bilmiyorum ama yapmistim bir kac kez .Tutmuyordu canım çünkü memeyi . Ucu hiç yoktu kardeşimin .emmek istiyordu ama ağzına iturmuyordu meme. Biberon verirsek hiç tutmaz dediler . Zaten mamayı da çok az getirdiler 10 ml sadece onu da kndileri verdi siringayla.
Cok pahali ama , ilk bebek icin mantikli ama benim 4. Olacak nasipse ne kadar kullanabilirimAynen baya korkutucu bir olay o. Bunu almak en mantıklısı gibi şu an.
İdrar ve kan. Hamilelikte biz ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon oluyormuş sanırım. Perşembe sorgu yanma falan var mı diye yok hocam çok şükür dedim. Her gittiğimde bakıyor.Evet az maalesef iş yeri yapıyor benim elimde değil ne yazık kiAsya'yı hiç düşündün mü? Benim arkadaşım orda hemşire yıllardır daha önce bi tanıdığa indirim yapmıştı doğum için ama henüz kendim için soramadım
Rutin idrar tahlili mi veriyosun yani :) Benden hiç istenmedi idrar ya çok şaşırdım.
Aa o zaman gerek yok bosver. Muadili de yok urunun baktım daCok pahali ama , ilk bebek icin mantikli ama benim 4. Olacak nasipse ne kadar kullanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?