Yoktu aşkım ama iş yerinde 20kiş tek tuvalet kullanıyoruz emin olayım dedm ondan istedim
Kan tahlili içinde çok ısrsr ettiö ama 3 4 ayfa öyle oynamaz sonuç dedi o zaman 3 4 ay önce ferittin ve d düşüktü dedim bişey olmaz dedi
Ya 3 haftada bile oynuyor değerler. Arkadaş ne cins bir doktora gelmişsin. Bırak anacim başkasına git. Valla imkanın varsa Banu hocaya git. Nasıl bir doktormus ya bu? Elinden gelse yüzüne bakıp bebek iyi hadi git diyecek...
Tövbe tövbe
Kandilimiz mubarek olsun kizlar bu arada. Rabbim submubarek günün yuzu hürmetine, sağlıkla sihhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.
Buralardayım cnm çok şükür birgün iyi birgün yatar moddayım stabil öyle öyle geçecek inşallah ben giriyorum arada denk gelmiyoruz, çoğu bitti azı kaldı 17 hafta felan nerdeyse senin nasıl gidiyor
İdrar ve kan. Hamilelikte biz ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon oluyormuş sanırım. Perşembe sorgu yanma falan var mı diye yok hocam çok şükür dedim. Her gittiğimde bakıyor.
Kızlar gün geçtikçe şişiyorum göbeğim 7 aylık gibi oldu çıkmayan göbek bi anda çıkmaya başladı.şişkinlik had safhada Çok ağırlaştım kızımda hiç böyle değildim. Bu da kız. Cinsiyet de farklı değil ama çok farklı. Yaşla alakalı olabilir mi? Arada 6 yıl var çünkü.
Eskiden imkan yokmuş bakilmiyormus, şimdi her imkan var ama bazı doktorlar maalesef sorumluluktan kaçıyor. Yaptır bir tahlil sanki kendi yapıyor tahlilleri. Cihaz var laborant var.
Dikkat etmek lazım, iyi doktor bulmak da çok çok önemli...
Kızlar gün geçtikçe şişiyorum göbeğim 7 aylık gibi oldu çıkmayan göbek bi anda çıkmaya başladı.şişkinlik had safhada Çok ağırlaştım kızımda hiç böyle değildim. Bu da kız. Cinsiyet de farklı değil ama çok farklı. Yaşla alakalı olabilir mi? Arada 6 yıl var çünkü.
Ben bu aralar sağlık ocağını arayıp tetenoz aşısı için gideceğim acaba tam kan sayımı yapar mı sağlık ocağı? İdrar tahlili vs. En son tam kan sayımım ilk aylarda olmuştu.
Dün ilk defa net hareket hissettim hatta bu zaman için normal mi bilmiyorum ama resmen tekme gibiydi gün içinde üç kere hatta dışardan bile görüldü ittiği yer şekil değiştirdi
Ben bu aralar sağlık ocağını arayıp tetenoz aşısı için gideceğim acaba tam kan sayımı yapar mı sağlık ocağı? İdrar tahlili vs. En son tam kan sayımım ilk aylarda olmuştu.
Tamam yarın erkenden gidip söyleyeyim onlar şimdi yana yakıla beni arıyolardır tetenoz aşısı için. En son gittiğimde her dr gittinde bize haber ver demişlerdi hiç aramadım
Herkesin kandili mübarek olsun, bu güzel günde bebişlerimiz için dua edelim
Birinci sorum, ben dahiliyeye gidiyorum takipli hasta olarak randevu bulamadım erken saate 11.20ye aldım sizce kan alırlar mı o saatte?
İkinci sorum doktorlar tetkik istiyor ya, onu hemen o gün yada belli bir gün içinde yapmamız gerekiyor mu? Ben bi 15 gün sonra gitmiş olucam hastaneye sizce o tetkik görünür mü ve yaparlar mı??
Ve son olarak ben haftada 1 kg almaya başladım galiba, ödem dedim wcye çıkmadım vs ddm ama biraz gitse de çoğu kaldı bende, 57yi aşmış durumdayım
Reflu yatakları var kusma için egilimli duruyor ve yandan destekleme yastıkları da var. Zaten kafasinin duzgun olmasi icin o yan yastiklar gerekiyor. Ayni islevi gorur.
Onu bugun bende okudum yaşını bulmak zor olabılır kurusunu kaynatıp ıcıncede faydası oluyormus onu da denıcem yaa antıbıyotık kullandıgm halde bıttı ve yıne oldum hem enfeksıyon var suan hemde mantar çıldırmak uzereyım
Bana direkt ye dedi her gün bir avuç. Kuru yaş bir şey demedi zaten genelde kurusu satılıyor her yerde önlem amaçlı deneyeceğim bakalım. İnşallah işe yarar
Ben güvenli yatış yastığı kullanmıştım. Bütçesi bu kadar olmayanlar öyle bir şey de alabilir. Oğlum hiç dönmemişti ve benim içim rahat etmişti. İkincide de kullanırım muhtemelen. Daha pahalı bir şeye ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Bana göre aynı işlevi görüyorlar.
Ürün çok tatlı ve kullanışlı bu arada. Bayıldım. Ama fiyatı bana pahalı geldi. Bütçesi el veren ya da kendisine hediye edilecek olan gönül rahatlığıyla kullanabilir bence
Canım cocugu sırt üstü yatırmamak mı lazım? Kusmada sırt üstü yatınca mı risk var? Yan mı yatırmalıyız? Bir de senin aldıgın muadili dediğin nasıl birsey.
Bana direkt ye dedi her gün bir avuç. Kuru yaş bir şey demedi zaten genelde kurusu satılıyor her yerde önlem amaçlı deneyeceğim bakalım. İnşallah işe yarar
Bence en mantıklısı benım doktor ılaccıda ne olduantıbıyotık bıter bıtmez yıne oldu bence daha guclu gelıyo bakterıler antıbıyotıkte bakalım dogal yolları denıcem bunları bıde lımon suyuda enfeksıyonu onluyomus sonrada tahlıl verıcem yıne