2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya 3 haftada bile oynuyor değerler. Arkadaş ne cins bir doktora gelmişsin. Bırak anacim başkasına git. Valla imkanın varsa Banu hocaya git. Nasıl bir doktormus ya bu? Elinden gelse yüzüne bakıp bebek iyi hadi git diyecek...
Tövbe tövbe

Kandilimiz mubarek olsun kizlar bu arada. Rabbim submubarek günün yuzu hürmetine, sağlıkla sihhatle bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.

Eşim muz ağrıyı kesiyor ye diyor ondan mı ki.. maden suyunu da sürekli içme akışkanlık yapmasın sindirimini kendin yap kayısı ye diyor
Yaa hic duymamistim. Yiyeyim bari bende cocuklar yesin diye hic yemiyordum maden suyunu sadece turk marketinden aliyrm , oda uzak

Buralardayım cnm çok şükür birgün iyi birgün yatar moddayım stabil öyle öyle geçecek inşallah ben giriyorum arada denk gelmiyoruz, çoğu bitti azı kaldı 17 hafta felan nerdeyse senin nasıl gidiyor
Aaa seninde sezaryen miydi ? Unutmusum. Bende yattim bir kac gun iyi geldi . Simdi magnezyumu da kullaniyorum gecti agrilarim. Hizli iş yaptigimda agri olabiliyor . Biran once dogsunlar istiyorum

İdrar ve kan. Hamilelikte biz ne kadar dikkat etsek de enfeksiyon oluyormuş sanırım. Perşembe sorgu yanma falan var mı diye yok hocam çok şükür dedim. Her gittiğimde bakıyor.
Kesinlikle.. Bende hiç şikayet yoktu bir de doktor dedi yapalım diye bi baktık az miktarda enfeksiyon çıktı. Allahtan yapmışız yoksa artacaktı

Kızlar gün geçtikçe şişiyorum göbeğim 7 aylık gibi oldu çıkmayan göbek bi anda çıkmaya başladı.şişkinlik had safhada Çok ağırlaştım kızımda hiç böyle değildim. Bu da kız. Cinsiyet de farklı değil ama çok farklı. Yaşla alakalı olabilir mi? Arada 6 yıl var çünkü.

Kesinlikle.. Bende hiç şikayet yoktu bir de doktor dedi yapalım diye bi baktık az miktarda enfeksiyon çıktı. Allahtan yapmışız yoksa artacaktı
Eskiden imkan yokmuş bakilmiyormus, şimdi her imkan var ama bazı doktorlar maalesef sorumluluktan kaçıyor. Yaptır bir tahlil sanki kendi yapıyor tahlilleri. Cihaz var laborant var.
Dikkat etmek lazım, iyi doktor bulmak da çok çok önemli...

Yediğimiz, içtiğimiz her şeyi etkiliyor artık. Ara ara yürüyüş yap, kilo artışı var mı?

Ben bu aralar sağlık ocağını arayıp tetenoz aşısı için gideceğim acaba tam kan sayımı yapar mı sağlık ocağı? İdrar tahlili vs. En son tam kan sayımım ilk aylarda olmuştu.

Ben bu aralar sağlık ocağını arayıp tetenoz aşısı için gideceğim acaba tam kan sayımı yapar mı sağlık ocağı? İdrar tahlili vs. En son tam kan sayımım ilk aylarda olmuştu.
Sabah 9-9.30 arası gidersen, doktorundan rica et yaparlar.

Sabah 9-9.30 arası gidersen, doktorundan rica et yaparlar.
Tamam yarın erkenden gidip söyleyeyim onlar şimdi yana yakıla beni arıyolardır tetenoz aşısı için. En son gittiğimde her dr gittinde bize haber ver demişlerdi hiç aramadım

Herkesin kandili mübarek olsun, bu güzel günde bebişlerimiz için dua edelim

Birinci sorum, ben dahiliyeye gidiyorum takipli hasta olarak randevu bulamadım erken saate 11.20ye aldım sizce kan alırlar mı o saatte?
İkinci sorum doktorlar tetkik istiyor ya, onu hemen o gün yada belli bir gün içinde yapmamız gerekiyor mu? Ben bi 15 gün sonra gitmiş olucam hastaneye sizce o tetkik görünür mü ve yaparlar mı??

Ve son olarak ben haftada 1 kg almaya başladım galiba, ödem dedim wcye çıkmadım vs ddm ama biraz gitse de çoğu kaldı bende, 57yi aşmış durumdayım

Cok pahali ama , ilk bebek icin mantikli ama benim 4. Olacak nasipse ne kadar kullanabilirim
Reflu yatakları var kusma için egilimli duruyor ve yandan destekleme yastıkları da var. Zaten kafasinin duzgun olmasi icin o yan yastiklar gerekiyor. Ayni islevi gorur.

Bana direkt ye dedi her gün bir avuç. Kuru yaş bir şey demedi zaten genelde kurusu satılıyor her yerde önlem amaçlı deneyeceğim bakalım. İnşallah işe yarar

Canım cocugu sırt üstü yatırmamak mı lazım? Kusmada sırt üstü yatınca mı risk var? Yan mı yatırmalıyız? Bir de senin aldıgın muadili dediğin nasıl birsey.

3 kilo almışım ben ama göğüs büyüdü karın kalça çevresi ama yayılarak bir buyumem var direk sadece cikkin bir karın değil

Eskiden kadınlar bu şekilde yapıyormuş öyle dedi doktor biraz geleneksel sanırım
Bence en mantıklısı benım doktor ılaccıda ne olduantıbıyotık bıter bıtmez yıne oldu bence daha guclu gelıyo bakterıler antıbıyotıkte bakalım dogal yolları denıcem bunları bıde lımon suyuda enfeksıyonu onluyomus sonrada tahlıl verıcem yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…