2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bunu @panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Bende almıştım bundan kızlar burda da paylaşmıştım çok beğendim ben hem evde hem çantada güzel kullanılır

Kız bugün Perşembe burdakine gelmemiş 2 mağazaya sorduk ben alt değiştirme çantası oluyor ya ona bakmak için istiyorum açıkçası.

Dejavuh un dediği gibi indirim diye bindirim geçirecekler. Şimdiden her şeye zam gelmeye başladı.

Valla sizlerden duyduklarımla iyice gazı aldım bir konuşacağım mutlaka. Bir de şehir dışından geldikleri için daha da zor olacak bir sürü eşya bir sürü insan olmaz yani.
Ah ah ben de geçen haztaneye gelmezsiniz almazlar zaten evde beklersiniz dedim, 2si de tuttu kapıda bekleriz. Ya dedim soğukta ne yapacaksınız oturun evde, hayır sanki kendileri doğuruyor ben anlamıyorum ki... Eşime dedim akşam bırak gelsinler dedi, dedim Corona var birinden kaparlarsa hastane en nihayetinde sırf gelmesinler diye AA doğru söylüyorsun tamam gelsinler konuşuruz dedi. Bekleyin evde sıcak sıcak, sanki gelince ne olacaksa...

Sorma ya , kp zaten hic gelmiyordu. Ille ben onlara gidecekmisim. Deliler benim kizimda kaynanama gidince bakip bakip agliyordu hamileyken beni kim aglattiysa hicbirine gitmiyordu. Baba aşigiydi sadece
Gecti cok sukur ama cok kotu anisi kaliyor.
Vallahi seninkiler insanı delirtir. Lohusa halimle işim gücüm yok bebek görsün diye kapı kapı gezicem. Hihim oldu. Aman boşver gitme. Gelmesin madem çok istemiyor. Ay sinir oldum valla.

Kızlarr ben geldim kontrolden bebito 235 gram olmuş. Kıpır kıpırdı tetenoz yerine yapılan özel aşıyı sordum. Bunları kim çıkarıyor durup durup dedi ben hamileyken de saf tetenoz aşısı bulunmuyordu o zaman da o gündemdeydi dedi. Sağlık ocağında vurul kafanı hiç bulandırma, grip aşısını da mutlaka ol dedi

Eklentiler

• 6C4318FC-4091-4F8E-BC52-CDD41D15ECBE.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 72
Duramadım az önce gittim bile doktora hocam bir sürü eşya aldım hepsini değiştirmem gerekecek aşk olsun dedim güldü napim bazen olur öyle yumurtalıklar geç aşağı iner bizde göremeyiz cihazlardan kaynaklı dedi Demirimden dolayı sürekli kontrol altında olmam gerektiğini söyledi vs öyle işte bu fikrede alışmam bakalım uzun sürmez inşallah

Kızı da benden sonra 2 tane doğurdu kızına hiç böyle tavırlar takınmadı takınamazda zaten kızı direk bozuyor onu herkesin hedefi benim sanki gelen giden bana çalıştı bide benimki ilk torundu erkekti bu kadında erkek hastası üstüne acayip titriyor halada öyle, kızının iki tane kızı oldu onları oğlum kadar sevmiyor bide oğlum güzel bir çocuk kadın oyüzden oğlumu kendi oğlu ilan etti resmen tövbe yarabbim sen bana sabır bu kadınada akıl ver lütfen bunların %90'ı aynı el kızısın sana herşeyi yapar bunlar eşimi sevdiğimden sineye çektim eşimde ne b*k olduğunu biliyor bu konuda ama annesi işte bişey diyemiyor tamam boşver geçti gitti diyor oda

Uzun zamandır paylaşacak oluyorum unutuyorum 1 ay önce 55 mi 59 mı ne almıştım canım eve gidince hemen atıyorum fotoğrafını sana ben çok beğendim bi arkadaşıma da hediye aldım aynısından hatta

Tetanozdan sonra ne zaman grip aşısı olunmadı acaba onunla ilgili birşey dedimi doktor bende grip aşısı olmak istiyorum bu arada maşallah çok tatlı çıkmış

Ben en başından bu yana coraspirin kullanıyorum canım ilk gebeliğim kimyasal gebelik olunca riske atmak istemiyor doktorum bıraktırmıyor 35 haftaya kadar devam dedi. En azından şöyle düşün çok geç kalmadan fark edilmiş ve hepsi inşaallah yoluna girecek

ayyyy tam kuzucuk yaaa maşallahhh ne kadar sürdüü cd verdiler mii nasıl olduu hadi detay anlatıııın

Yaklaşık 40/45 dakika baktılar valla kaburgalarından, damarlarina kdar cd falan vermedi bana resim olarak verdi sonra kendi doktorumuza geçtik oda tekrar ultrasondan bakti çocuğum yazık rahat 1 saat izlendi

Mesela doktor bana plesantan yana doğru büyüyor senin karnın çok büyümez ama kasik agrilarin cok olur korkma hiç dedi valla ağrımda çok vardı rahatladım sizinde aklınızda bulunsun belki sizinde böyledir

Bide ben 50 kiloyla hamile kaldim suan 59.2 kilodayım doktorum çok güzel fazla falan değil rahat ol ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi de. Hep açım ben babasina cekecek bu cocuk hic doymuyoruz

Uzun oldu ama bu kdar valla demir ve folik asite devam 18 Kasımda da şeker yüklemesi yapacakmışız

Detaylı raporunu kendi doktorunuza da verince tekrar muayene kaydı açılmadı dimi ya benimkiler de aynı hastanr içinde sürekli ödeme yapmayız inşallah
Ay valla aydınlatmış baya sizi doktorunuzz teşekkürlerrrr aklımda soracak sorular oldu sorarııım

Ürün tükenmiş, link atamadım ama kundak battaniye diye geçiyor. 150 tl’e almışım
guzel ama kullanırsın fıyat azıcık pahalı olsada guzel
Bunu @panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
fiyat ne gayet guzel
bende doktor degıstırdım yenı bu hafta erdem hastanesıne gıdıyorum ıkıncı ucuncu derken memnun olmazsam yıne degıstırrırım o hastanede doktor cok ve bırkac subesı var hastanenın bırı umranıye metronun orda bırı cakmak
Dejavuh un dediği gibi indirim diye bindirim geçirecekler. Şimdiden her şeye zam gelmeye başladı.
o zaman beklemek yerıne almak daha mantıklı suana kadar bayaca aldım devam ederım bavuk duzenleyıcı cekmece duzenyıcı aldım en son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…