Yaaa masallah nasilda buyuyorlarBebiş çok sağlıklı çok şükür 382 gram 24 cm olmuş paşam
Yüzünü de gördük resmini bırakıyorum asagiya
Bunun linkini ben de işterim çok hoş görünüyor gerçekten.Bunu@panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Bende almıştım bundan kızlar burda da paylaşmıştım çok beğendim ben hem evde hem çantada güzel kullanılırBunu@panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
Kız bugün PerşembeCanım ben mama sandalyesini ikinci el aldım şişme minderi kılıfı hepsi ikea tertemizdi ama esim yıkadı tekrar tabiki fiyat 50 verdim
A101 için üzülme çanta vs Perşembe gelicek aslında bazı 101 lere erken geliyor eşimde görünce almış kalitesi güzel ben birde renkli şeyleri sevmiyorum dışarda dikkat ceken gri bana iyi oldu oyuzden
Dejavuh un dediği gibi indirim diye bindirim geçirecekler. Şimdiden her şeye zam gelmeye başladı.Ay birde o var dimi yeni gelince zam..ama e bebek falan Şubat indirimi diyorlar beklemesek mi
Canim mart kapıdan baktirir ben hastane çıkışı takımı koyucam ama üzerine battaniye ince hafifçe olanlardan 2 tane koyarım diyorum başka fikri olan varsa yazsın cidden mart soğuk olur nisan serin gecicek sonra Mayıs rahat edicez
Ah ah ben de geçen haztaneye gelmezsiniz almazlar zaten evde beklersiniz dedim, 2si de tuttu kapıda bekleriz. Ya dedim soğukta ne yapacaksınız oturun evde, hayır sanki kendileri doğuruyor ben anlamıyorum ki... Eşime dedim akşam bırak gelsinler dedi, dedim Corona var birinden kaparlarsa hastane en nihayetinde sırf gelmesinler diyeValla sizlerden duyduklarımla iyice gazı aldım bir konuşacağım mutlaka. Bir de şehir dışından geldikleri için daha da zor olacak bir sürü eşya bir sürü insan olmaz yani.
Vallahi seninkiler insanı delirtir. Lohusa halimle işim gücüm yok bebek görsün diye kapı kapı gezicem. Hihim oldu. Aman boşver gitme. Gelmesin madem çok istemiyor. Ay sinir oldum valla.Sorma ya , kp zaten hic gelmiyordu. Ille ben onlara gidecekmisim. Delilerbenim kizimda kaynanama gidince bakip bakip agliyordu hamileyken beni kim aglattiysa hicbirine gitmiyordu. Baba aşigiydi sadece
Gecti cok sukur ama cok kotu anisi kaliyor.
Euro 11 lira dolar 9,5 oldu vatana millete hayırlı olsunDejavuh un dediği gibi indirim diye bindirim geçirecekler. Şimdiden her şeye zam gelmeye başladı.
Duramadım az önce gittim bile doktoraTekrar ne zaman gideceksin doktora ? Benim buyuk kizim hep erkek istiyor.ben 2 den sonra da uzun bir sure stemiyrm belki ileride demistim. 3 den sonra kesinlikle istemiyrm dedim. buyuk konustum. Baglatma sezaryende kolay diyorlar ama benimki normal dogum. Ameliyattan da korkuyrm , nasil oluyor arastirmak lazim
Kızı da benden sonra 2 tane doğurdu kızına hiç böyle tavırlar takınmadı takınamazda zaten kızı direk bozuyor onu herkesin hedefi benim sanki gelen giden bana çalıştıAyy canim benim ya , seninki tam pislikmis. Seni kiskaniyormus cok net. Terbiyesiz ya . Bu kadinin kizi yok mu ? Yani sende kadinsin , sende cocuk dogurdun anlaman lazim . Diyecek söz bulamiyorum. Senin kadar olmasada bana da benzerlerini yaptilar . Dogum yaptim ne zaman baannesine gelecek diyorlardi. Benik.dikislerim düsmemis oturamiyorum. Zorla onlara goturduler . Ben ayakta duramiyorum, aglaya aglaya emziriyordum. Ben onlara gidiyorum bebegi kucagimdan aliyorlar hemen bana hosgeldin demek yok. Iste ben surat yapmistim kizima bileklik takmisti , ne tesekkur ettim ne de baktim bileklige. Beni aradi ne oldu begenmedin mi diye. Bende bakmadim ki begenmemeyeyim , ben size cocuk dogurmaya gelmedim , bir hosgeldin demeden cocugu kucagimdan aliyorsunuz ben yokum gibi davraniyorsunuz dedim. Sonra hastalandi . Esim hastaneye goturmus. Esimlede aram bozulmustu ama cok pisman oldu annesini tanidikca . Simdi acsam o konuyu lutfen unut artik der. Kimseyede bakmaya gelin demem . Gelmek isterlerse gelsinler . Gelmezlerse de yaparim her turlu islerimi . Kimse pislikten ölmez. Esimde sagolsun yemek yapip cocuklari yedirebiliyor. Yardimci olur. Hatta kaynanam olmazsa daha iyi ilgileniyor benimle . Burda sezaryende olsaniz hastanede tek kaliyorsunuz . Turkiyede disaridan yemek de soyleyebiliyorsunuz. Cok yemek yapamiyorsa esiniz , gidip bir kâse corba alabilir diye dusunuyorum. Belki yanlis gelir dusuncelerim ama dogum yapan her anne cok gucludur. O zorlu süreci atlatabiliyorsan herseyi basarirsin
Uzun zamandır paylaşacak oluyorum unutuyorum 1 ay önce 55 mi 59 mı ne almıştım canım eve gidince hemen atıyorum fotoğrafını sana ben çok beğendim bi arkadaşıma da hediye aldım aynısından hattaAy ne kadar guzelmisben gormemisim . Tuh kargomda yola cikti . Bilseydim alirdim bundan da . Kaca almistiniz ? Eve gidince resim atarsaniz cok mutlu olurum . Bence bunlar cok kullanisli oluyor. Bir tanede canta paylasmisti arkadaslar kimdi unuttum.. bence oda evde cok guzel oluyor. Ben kucuk bir sepete koymayi dusunuyorum ama o canta ve bundan annem gelirse almak isterim
Tetanozdan sonra ne zaman grip aşısı olunmadı acaba onunla ilgili birşey dedimi doktor bende grip aşısı olmak istiyorumKızlarr ben geldim kontroldenbebito 235 gram olmuş. Kıpır kıpırdı tetenoz yerine yapılan özel aşıyı sordum. Bunları kim çıkarıyor durup durup dedi ben hamileyken de saf tetenoz aşısı bulunmuyordu o zaman da o gündemdeydi dedi. Sağlık ocağında vurul kafanı hiç bulandırma, grip aşısını da mutlaka ol dedi
Ben en başından bu yana coraspirin kullanıyorum canım ilk gebeliğim kimyasal gebelik olunca riske atmak istemiyor doktorum bıraktırmıyor 35 haftaya kadar devam dedi. En azından şöyle düşün çok geç kalmadan fark edilmiş ve hepsi inşaallah yoluna girecekMerhaba kızlar normalde nisan annelerindeyim burda da yazıp sormak istedim. Dün doktorum kontrolde bebeği besleyen damarlardan birinde direnç olduğunu söyleyip coraspine başlattı24. Haftaya kadar devam edelim dedi. bununla ilgili bilgisi olan var mı
Ayy maşallah Allah nazarlardan saklasın ne kadar güzel bir bebekBebiş çok sağlıklı çok şükür 382 gram 24 cm olmuş paşam
Yüzünü de gördük resmini bırakıyorum asagiya
ayyyy tam kuzucuk yaaa maşallahhh ne kadar sürdüü cd verdiler mii nasıl olduu hadi detay anlatıııın
Masallah kuzuyagüzel hamislerim doktora gittim geldim .cooook şükür bebesim iyi 19 haftalik olmuş boyu 20 cm kilosu 266 gram karnımdada hareketli elhamdülillah ammmaaa bu çocuk kendini bana hissettiriyor çok kırılıyorum
Detaylı raporunu kendi doktorunuza da verince tekrar muayene kaydı açılmadı dimi ya benimkiler de aynı hastanr içinde sürekli ödeme yapmayız inşallahYaklaşık 40/45 dakika baktılar valla kaburgalarından, damarlarina kdarcd falan vermedi bana resim olarak verdi sonra kendi doktorumuza geçtik oda tekrar ultrasondan bakti çocuğum yazık rahat 1 saat izlendi
Mesela doktor bana plesantan yana doğru büyüyor senin karnın çok büyümez ama kasik agrilarin cok olur korkma hiç dedi valla ağrımda çok vardı rahatladım sizinde aklınızda bulunsun belki sizinde böyledir
Bide ben 50 kiloyla hamile kaldim suan 59.2 kilodayım doktorum çok güzel fazla falan değil rahat ol ne yapıyorsan yapmaya devam et dedi de. Hep açım ben babasina cekecek bu cocuk hic doymuyoruz
Uzun oldu ama bu kdar valla demir ve folik asite devam 18 Kasımda da şeker yüklemesi yapacakmışız
guzel ama kullanırsın fıyat azıcık pahalı olsada guzelÜrün tükenmiş, link atamadım ama kundak battaniye diye geçiyor. 150 tl’e almışım
fiyat ne gayet guzelBunu@panikli anne sayesinde görüp almıştım çanta da kullanışlı olucak ben sevdim eve gidince isterseniz gelen halini çekip atarım
Eki Görüntüle 2937467
bende doktor degıstırdım yenı bu hafta erdem hastanesıne gıdıyorum ıkıncı ucuncu derken memnun olmazsam yıne degıstırrırım o hastanede doktor cok ve bırkac subesı var hastanenın bırı umranıye metronun orda bırı cakmakBeni de beni de alın aranıza2022 mart annesiyim ben de, ikinci oğluşum olucak kısmetse, ilk doğumumda kocaelideydim çok tatlı bir doktordu doktorum, ama şimdi istanbuldayım ve doktor bulmakta o kadar zorlanıyorum ki , doktor dediğin biraz güleryüzlü ilgili olucak, bu gidişle inat eder doğurmam diye korkuyorum Var mı anadolu yakasında olupta tatlış bir doktoru olan acaba?
o zaman beklemek yerıne almak daha mantıklı suana kadar bayaca aldım devam ederım bavuk duzenleyıcı cekmece duzenyıcı aldım en sonDejavuh un dediği gibi indirim diye bindirim geçirecekler. Şimdiden her şeye zam gelmeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?