Detaylı raporunu kendi doktorunuza da verince tekrar muayene kaydı açılmadı dimi ya benimkiler de aynı hastanr içinde sürekli ödeme yapmayız inşallah
Ay valla aydınlatmış baya sizi doktorunuzz teşekkürlerrrr aklımda soracak sorular oldu sorarııım
ben işten ayrıldım bırıkım desen yok tek esım herseye yetısmek zor alıanacak cok sey var o yuzden ıkıncı el alıyorum cogu seyleri kıyafet sadece sıfır oda fıyat uygunsa vs herseyın en guzelını ıstıyor gonul ama sımdılık eksık olmasın yeter
Amiin
Çok zor ya bende ay basında ayrılacağım tek maaşla ev mi geçinilir… çağrı merkezine başvurabilirsin evden çalışacak şekilde ben öyle yapmayı planlıyorum neyse sağlıklı olsun bebisler gerisi bi sekilde olur
ben işten ayrıldım bırıkım desen yok tek esım herseye yetısmek zor alıanacak cok sey var o yuzden ıkıncı el alıyorum cogu seyleri kıyafet sadece sıfır oda fıyat uygunsa vs herseyın en guzelını ıstıyor gonul ama sımdılık eksık olmasın yeter
Ben en başından bu yana coraspirin kullanıyorum canım ilk gebeliğim kimyasal gebelik olunca riske atmak istemiyor doktorum bıraktırmıyor 35 haftaya kadar devam dedi. En azından şöyle düşün çok geç kalmadan fark edilmiş ve hepsi inşaallah yoluna girecek
Amiin
Çok zor ya bende ay basında ayrılacağım tek maaşla ev mi geçinilir… çağrı merkezine başvurabilirsin evden çalışacak şekilde ben öyle yapmayı planlıyorum neyse sağlıklı olsun bebisler gerisi bi sekilde olur
Olsuun hiçbir şey olmaz. Bebişler çabucak büyüyor sıfırını alıp sonra kenara koyup kullanmıyoruz mesela. Giysiler desen keza öyle. Bizim çift maaşlı olmamıza rağmen ben eşime diyorum sıfıra ne gerek var. Arkadaşlarımın bebiş kıyafetlerini alıyorum mesela, ana kucağı falan. Onlar da toplasan 1 yıl anca kullandı. Keşke herkes böyle alıp verse birbirine sıfır almaya hiç gerek kalmaz.
güzel hamislerim doktora gittim geldim .cooook şükür bebesim iyi 19 haftalik olmuş boyu 20 cm kilosu 266 gram karnımdada hareketli elhamdülillah ammmaaa bu çocuk kendini bana hissettiriyor çok kırılıyorum
Olsuun hiçbir şey olmaz. Bebişler çabucak büyüyor sıfırını alıp sonra kenara koyup kullanmıyoruz mesela. Giysiler desen keza öyle. Bizim çift maaşlı olmamıza rağmen ben eşi me diyorum sıfıra ne gerek var. Arkadaşlarımın bebiş kıyafetlerini alıyorum mesela, ana kucağı falan. Onlar da toplasan 1 yıl anca kullandı. Keşke herkes böyle alıp verse birbirine sıfır almaya hiç gerek .
aynen canım ıyı yaparsın al tabıkı..onun yerıne cocuga para koy kenara..keske verecek bırı olsa ınan kı o yok ama letgodan bak gıt al ugrasıyorum sımdı yatak ıstırahıtı verıldı ancak esım alırsa bırlıkte gıdıp teslım alıyorduk oyle ıste..ıkıncı el alıyorum kımseye muhtac degılım sukurler olsun rabbıme
Canım en güzelini yapıyorsun. Önemli olan bu imkanlarda yaratabilmek. Benim de sadece eşim çalışıyor annem yardımcı olmasa bir çok şeyi alamayacaktık çünkü bir yandan borçlarımız da var en kötü ihtimal yetemezsek altın bozdurmayı düşünüyorum napalım artık
aynen canım ıyı yaparsın al tabıkı..onun yerıne cocuga para koy kenara..keske verecek bırı olsa ınan kı o yok ama letgodan bak gıt al ugrasıyorum sımdı yatak ıstırahıtı verıldı ancak esım alırsa bırlıkte gıdıp teslım alıyorduk oyle ıste..ıkıncı el alıyorum kımseye muhtac degılım sukurler olsun rabbıme
Dolap, gardrops gibi uygulamalara da bakın oradan da alabilirsiniz hem kapınıza kadar geliyo. Bebek kıyafetleri çok pahalı artık en iyisi böyle günlük kıyafetlerini çevreden almak. Hem bebişler toplasan kaç kez giyiyor bi kıyafeti
Vallahi seninkiler insanı delirtir. Lohusa halimle işim gücüm yok bebek görsün diye kapı kapı gezicem. Hihim oldu. Aman boşver gitme. Gelmesin madem çok istemiyor. Ay sinir oldum valla.