2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    276
Evet canim oyle , mecbur bakiyorsun iste . Bu mecburiyet cok kotu birsey. Allah sabir versin . Simdi nasil biri peki ?
Yine dengesiz hareketleri var ama ben o eski ben değilim.eskiden beni yönetmeye çalışırdı maymun gözünu açtı artik hoşuma gitmeyen şeylerde hayir diyorum eşim de saygı duyuyor KV de anca konustuguyla kalıyor.
 
İstanbul canım sen
 
Şimdi olsa bu olanlar bende çok farklı tepki verirdim.ama çok küçüktüm toydum 20 yaşındaydım daha
 
Detaylın güzel çıktıysa içini ferah tut bence. Allah'ın hikmeti, hiçbir şey çıkmaz dedikleri bebekte çıkıyor, çıkar dediklerinde çıkmıyor. İkili test de bana down sendromlu olabilir dediler, 3lu de alakası bile yok dendi. O testlerin yanılma payi çok yüksek. Kesin tanı istiyorsan amniyosentez ya da fetal DNA yaptırman lazım.
 
Benimde ayni , bazen iyi bazen cok dengesiz. Sn son geldiginde asla onun yardimini istemiyorum drdim. Yaşayinca insan bir olayda degil farkli farli seyler yasiyor. Daha sinir oluyorum. Ortanca kizimin sacini kesti son geldiginde . Dengesiz buyumus ona gore. 3 yasina geldi kivircik oldugu icin zaten uzamiyor . Oyle kotu kesmis ki kisacik yapmis boyunu ona gore duzlemis ama kücük besleme gibi yapmis arkalarini . Baktikca sinirleniyorum
 
Günaydın kızlar.Dun siz olmasanız kafamı asla toparlayamazdım.Cok üzülmüştüm gerçekten.Iyiki varsınız..
Gece az kanama ve lekelenme oldu ve hastanede bulduk kendimizi.Neyseki bebeğim iyiymiş.Cok korktum ama.Ona bisey olacak diye.Hemen proluton iğne yaptı dr.um.Asiri sertti karnım.Kasilmaymis bu da zaten.
Şuan daha iyiyim çok şükür.
Dün annem kardeşimin etkisiyle aramadı bile.Hatta komşu kızına beraber konuşmaya gitmişler.Caylarini kahvelerini icip sohbet ederek.Hastaneye gdiiyoruz arıyoruz hala geri dönmedi bile annem.
Doğru olanın 9koyden kovulması buymuş demekki.Kardesim çok sık böyle olaylar çıkarır ama yalanlarla kapatır.Ve annemde hep onun yanında olur.
 
Ah cnm seni çok iyi anlıyorum benim ikinci kızımda taramalarda sorun çıkmıştı amniyosenteze kadar senin gibi kendimi yedim bitirdim ama hiç bir sorun çıkmadı şimdi 8 yaşında fırlamanın önce gideni bir kızım var ele avuca sığmayan aşırı detaycı hatta fazla zeki.
İyi düşün cnm hiçbir sorun çıkmıycak inşallah Allah’ın izniyle dua edelim cuma bugün. rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah
 
ay inanamıyorum ya cidden vicdanları mı kurumuş? kardeşin evlat sen nesin?
hiçbir şey karnındaki bebeğinden ve evde seni bekleyen oğlundan önemli değil anne kardeş demek ki her şey boş
bak olan yine sana oldu ne desek teselli etmez ama bu gününde yanında olmayanın da iyi gününde yanında olmaya hiç mi hiç hakkı yok gelip torun yeğen sevmesinler
 
Hiiic takma o zaman onları, görüşme de bir süre. Senden ya da bebekten daha önemli hiçbir şey yok şu an
 
Canım geçmiş olsun geçen hafta bendede kanama olmuştu çok azdı iğneyle geçti senin durumun ne ?ne yaşıyorsun bilmiyorum ama kiziardesim benimde sorun çıkarıyor olmuycak şeylerden ne zaman böyle oldu evlenmeye karar verince şimdi görümce adayı nişanlısı önemli sadece.. bazen büyük kavga ediyor evime bir daha gelme dedim en son ne acı benim için.artik hiç tel bile konuşmuyoruz.annem geliyor yardıma şimdilik sıkıntı yok ama kizkardes candır şeklinde olan ilskimiz bir yılda bozuldu
 
Önce kendi sağlığını, mentaliteni koru ki bebiş de sağlıklı gelsin. Hiçbir şey sizden önemli değil. Aile de bi kenara.
 
Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gelecek
 
Inan dünden beri nasıl yaniyo yuregim.Bu son nokta oldu artık.Kimse üzülmesin kırılmasın diye geçmiş ömrüm resmen.Ya ben ailem onlar diye üzülürken onların umrunda değilmiş.
Artık ne yapmam gerektiğini biliyorum.Ama önce bugün dinlenip aklımi basima alıp kendimi toparlamam gerek.
Sabah kalkıp karnımı kardeşim diye öpen oğlum için,ıçerde gup gup oynayan cimcimem için.Tabi kendim için de.
 
bir yanım iyi düşünmeye çalışıyor; verileri bir araya getirince, hem türkiye’de hem dünyada yapılmış çalışmaları okuyunca gerçekten de tek başına ekojenik kardiyak odağın kromozomal hastalıklarda bir anlamı olmadığını görüyorum. hatta öyle ki; izole ekojenik kardiyak odaklı bir bebeğin down sendromlu olma riski, amniyosentez sonrası düşük riskinden daha düşük olarak saptanmış yapılan çalışmalarda. ama işte söz konusu evlat olunca insan düşünmeden duramıyor; stresin onu ne kadar üzdüğünü bilse de. Rabbim hiçkimseyi evladıyla sınamasın, inşallah sağlıkla alırız çocuklarımızı kucaklarımıza.
 
Kızlar benim bebişte hala tekme yok. Geçen hafta 1 gün boyunca baya hissetmiştim gün içinde aralıklarla ama sonra bidaha hiç olmadı. Bikaç günde bi dopplerle kalp atışlarını dinliyorum pıtı pıtı atıyor çok şükür ona da bakamasam iki günde bir doktora giderdim heralde. ikinci hamileliğim 17+6, ilk bebişte bu haftalarda her sabah oynuyordu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…