- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 32
Yine dengesiz hareketleri var ama ben o eski ben değilim.eskiden beni yönetmeye çalışırdı maymun gözünu açtı artik hoşuma gitmeyen şeylerde hayir diyorum eşim de saygı duyuyor KV de anca konustuguyla kalıyor.Evet canim oyle , mecbur bakiyorsun iste . Bu mecburiyet cok kotu birsey. Allah sabir versin . Simdi nasil biri peki ?
İstanbul canım senKesinlikle canım yıkayınca mis gibi oluyor herşey :)
Allah'ım gönlüne göre versin herkesin inşallah. Allahım bakıcıya muhtaç etmesin hem maddi hem manevi çok zor güvenmek zor para vermek zor bende bakıcıya çok pozitif bakan biri değilim açıkcası... Sen nerde oturyosun ne kadar fazlaymış yaa bakıcı parası şok oldum
Şimdi olsa bu olanlar bende çok farklı tepki verirdim.ama çok küçüktüm toydum 20 yaşındaydım dahaİkinciye Allah'tan karistirmadin ben burda sinir oldum yazdiklarina valla iyi benim gibisine denk gelmiyorlar iyi tarafım çok iyi ama sinirlenince ağlama krizine girerim bağırıp çağırırım dayanamam haksızlığa..size çok üzüldüm açıkçası
Ne demek canım memnun değilsen hiç durma hemen değiştir :) hiç bir şey bebişlerimizden bizden kıymetli değil :)ben kurtköy taraflarındayım gebze de yakın değerlendirebilirim çünkü bende doktorumu değiştirmek istiyorum. tercihen kadın bakıyorum teşekkür ederim
İstanbulsa normal fiyat bende gebzedeyim :)İstanbul canım sen
Detaylın güzel çıktıysa içini ferah tut bence. Allah'ın hikmeti, hiçbir şey çıkmaz dedikleri bebekte çıkıyor, çıkar dediklerinde çıkmıyor. İkili test de bana down sendromlu olabilir dediler, 3lu de alakası bile yok dendi. O testlerin yanılma payi çok yüksek. Kesin tanı istiyorsan amniyosentez ya da fetal DNA yaptırman lazım.20+3. haftamdayım. perinatologum down sendromu icin risk arttırıcı bir belirteç olduğunu söyledi fakat detaylı ultrasonda eşlik eden başka bir olumsuzluk yokmuş. (beyinde kistler, bağırsakta da parlaklık veya böbrekte genişleme vb.)
ama ikili test yaptirmadigim icin tam olarak eleyemiyorum o yüzden biraz içim içimi yiyor açıkçası.
Benimde ayni , bazen iyi bazen cok dengesiz. Sn son geldiginde asla onun yardimini istemiyorum drdim. Yaşayinca insan bir olayda degil farkli farli seyler yasiyor. Daha sinir oluyorum. Ortanca kizimin sacini kesti son geldiginde . Dengesiz buyumus ona gore. 3 yasina geldi kivircik oldugu icin zaten uzamiyor . Oyle kotu kesmis ki kisacik yapmis boyunu ona gore duzlemis ama kücük besleme gibi yapmis arkalarini . Baktikca sinirleniyorumYine dengesiz hareketleri var ama ben o eski ben değilim.eskiden beni yönetmeye çalışırdı maymun gözünu açtı artik hoşuma gitmeyen şeylerde hayir diyorum eşim de saygı duyuyor KV de anca konustuguyla kalıyor.
Ah cnm seni çok iyi anlıyorum benim ikinci kızımda taramalarda sorun çıkmıştı amniyosenteze kadar senin gibi kendimi yedim bitirdim ama hiç bir sorun çıkmadı şimdi 8 yaşında fırlamanın önce gideni bir kızım var ele avuca sığmayan aşırı detaycı hatta fazla zeki.20+3. haftamdayım. perinatologum down sendromu icin risk arttırıcı bir belirteç olduğunu söyledi fakat detaylı ultrasonda eşlik eden başka bir olumsuzluk yokmuş. (beyinde kistler, bağırsakta da parlaklık veya böbrekte genişleme vb.)
ama ikili test yaptirmadigim icin tam olarak eleyemiyorum o yüzden biraz içim içimi yiyor açıkçası.
ay inanamıyorum ya cidden vicdanları mı kurumuş? kardeşin evlat sen nesin?Günaydın kızlar.Dun siz olmasanız kafamı asla toparlayamazdım.Cok üzülmüştüm gerçekten.Iyiki varsınız..
Gece az kanama ve lekelenme oldu ve hastanede bulduk kendimizi.Neyseki bebeğim iyiymiş.Cok korktum ama.Ona bisey olacak diye.Hemen proluton iğne yaptı dr.um.Asiri sertti karnım.Kasilmaymis bu da zaten.
Şuan daha iyiyim çok şükür.
Dün annem kardeşimin etkisiyle aramadı bile.Hatta komşu kızına beraber konuşmaya gitmişler.Caylarini kahvelerini icip sohbet ederek.Hastaneye gdiiyoruz arıyoruz hala geri dönmedi bile annem.
Doğru olanın 9koyden kovulması buymuş demekki.Kardesim çok sık böyle olaylar çıkarır ama yalanlarla kapatır.Ve annemde hep onun yanında olur.
Hiiic takma o zaman onları, görüşme de bir süre. Senden ya da bebekten daha önemli hiçbir şey yok şu anGünaydın kızlar.Dun siz olmasanız kafamı asla toparlayamazdım.Cok üzülmüştüm gerçekten.Iyiki varsınız..
Gece az kanama ve lekelenme oldu ve hastanede bulduk kendimizi.Neyseki bebeğim iyiymiş.Cok korktum ama.Ona bisey olacak diye.Hemen proluton iğne yaptı dr.um.Asiri sertti karnım.Kasilmaymis bu da zaten.
Dün annem kardeşimin etkisiyle aramadı bile.Hatta komşu kızına beraber konuşmaya gitmişler.Caylarini kahvelerini icip sohbet ederek.Hastaneye gdiiyoruz arıyoruz hala geri dönmedi bile annem.
Doğru olanın 9koyden kovulması buymuş demekki.Kardesim çok sık böyle olaylar çıkarır ama yalanlarla kapatır.Ve annemde hep onun yanında olur.
Heyacanla bekliyoruz güzel haberleriniiiGünaydın kizlar, 1 saat sonra detaylim var ayyy inşallah güzel çıkar her şey. Gerçi geçen hafta kendi doktorum da baktı her şeyimiz güzel
Canım geçmiş olsun geçen hafta bendede kanama olmuştu çok azdı iğneyle geçti senin durumun ne ?ne yaşıyorsun bilmiyorum ama kiziardesim benimde sorun çıkarıyor olmuycak şeylerden ne zaman böyle oldu evlenmeye karar verince şimdi görümce adayı nişanlısı önemli sadece.. bazen büyük kavga ediyor evime bir daha gelme dedim en son ne acı benim için.artik hiç tel bile konuşmuyoruz.annem geliyor yardıma şimdilik sıkıntı yok ama kizkardes candır şeklinde olan ilskimiz bir yılda bozulduGünaydın kızlar.Dun siz olmasanız kafamı asla toparlayamazdım.Cok üzülmüştüm gerçekten.Iyiki varsınız..
Güzel haberler vericeksinizGünaydın kizlar, 1 saat sonra detaylim var ayyy inşallah güzel çıkar her şey. Gerçi geçen hafta kendi doktorum da baktı her şeyimiz güzel
Önce kendi sağlığını, mentaliteni koru ki bebiş de sağlıklı gelsin.Günaydın kızlar.Dun siz olmasanız kafamı asla toparlayamazdım.Cok üzülmüştüm gerçekten.Iyiki varsınız..
Canım dün nasıl geçti sonuçlar ne zaman gelecekSelamlar...Yarın 13.30 da amniyosetez için gidiyorum...
Dua edin hayırlısıyla temiz çıksın ve bu işlemden dolayı bir sorun çıkmasın....Soğukkanlı gibi görünsemde içim içimi yiyor...Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Inan dünden beri nasıl yaniyo yuregim.Bu son nokta oldu artık.Kimse üzülmesin kırılmasın diye geçmiş ömrüm resmen.Ya ben ailem onlar diye üzülürken onların umrunda değilmiş.ay inanamıyorum ya cidden vicdanları mı kurumuş? kardeşin evlat sen nesin?
hiçbir şey karnındaki bebeğinden ve evde seni bekleyen oğlundan önemli değil anne kardeş demek ki her şey boş
bak olan yine sana oldu ne desek teselli etmez ama bu gününde yanında olmayanın da iyi gününde yanında olmaya hiç mi hiç hakkı yok gelip torun yeğen sevmesinler
bir yanım iyi düşünmeye çalışıyor; verileri bir araya getirince, hem türkiye’de hem dünyada yapılmış çalışmaları okuyunca gerçekten de tek başına ekojenik kardiyak odağın kromozomal hastalıklarda bir anlamı olmadığını görüyorum. hatta öyle ki; izole ekojenik kardiyak odaklı bir bebeğin down sendromlu olma riski, amniyosentez sonrası düşük riskinden daha düşük olarak saptanmış yapılan çalışmalarda. ama işte söz konusu evlat olunca insan düşünmeden duramıyor; stresin onu ne kadar üzdüğünü bilse de. Rabbim hiçkimseyi evladıyla sınamasın, inşallah sağlıkla alırız çocuklarımızı kucaklarımıza.Ah cnm seni çok iyi anlıyorum benim ikinci kızımda taramalarda sorun çıkmıştı amniyosenteze kadar senin gibi kendimi yedim bitirdim ama hiç bir sorun çıkmadı şimdi 8 yaşında fırlamanın önce gideni bir kızım var ele avuca sığmayan aşırı detaycı hatta fazla zeki.
İyi düşün cnm hiçbir sorun çıkmıycak inşallah Allah’ın izniyle dua edelim cuma bugün. rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?