2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kanama çok değil çok şükür.Suan lekeye döndü.Insallah hemen geçer.Bu korku bana yetti bile.Benjm kardeşim hep böyleydi.Surekli bi olay.Evlendim hatta evdeki sakinlik bana öyle garip gelmişti ki.Esime sariyodum artık.Alismis gibi sürekli.o da evli 3yildir ama evlilik bile değiştirmedi onu.Ve hatalı dahi olsa etrafını suçlar.Bi kavga çıkarır annem üstünü kapatır.Onlar bisey yok gibi devam eder.Olan bizim bozulan dengelere olur.
Ben iyi olmak için çok uğraştım.Hala bisey olsa önce ben koşarım.Ama artık gücüm kalmadı galiba.Annem de kardeşimden korkuyor resmen.Onun korkusundan bana bile zor gelir.Bütün işlerimi gücüm yettiğince kendim yapıyorum hala.Esim olmasa bakardım bilmiyorum.

Kizlar kanama olunca alttan mi muayene oldunuz G gumus82 dira90
Sabah hafif kanamam vardi dunde kasıklarımda fazlasiyla agri vardi yuruyemedim gene. Sabaha karşı acile geldim. Doktor bebek iyi dedi ama bide alttan bakalim dedi. Bisi yok cok Şükür progestan verdi ama simdi icim içimi yiyor vajinal muayeneye izin vermesemiydim

Kanamada bende alttan muayene yaptılar. Ayrıca rahim ağzı ölçümünü de hep alttan yapıyorlar. Vajinal muayenenin bir zararı yok merak etmeyin. Çok geçmiş olsun.

ah çok geçmiş olsun canım nazar değdi grubumuza ya şu an durdu mu kanaman kalkmamaya çalış bol bol dinlen
bir sorun olcak olsa cesaret edip yapamazlardı alttan muayeneyi için rahat olsunn stres yapma kendine

canım bana sormamışsın ama cevap vereyim benim kanama olunca doktorum alttan bakmıştı. hatta ondan sonra iki kere falan daha rahim ağzını ölçmek için alttan baktı. o yüzden korkma hiçbirşey olmaz doktor hiç korkma ultrason aleti ile bebeğe ulaşmamız mümkün değil demişti.

Bence senin bebiş uygun bir pozisyon aldı pozisyonuda pek sevdi yerinden kımıldamıyor uykucu

Bende aynı durumdayım cnm benım dopplerım yok ama bır hareket edıyosa cok zayf hareket edıp bayagı bır etmıyor sabah bıraz hisseder gıbı oldum baska hareket yok ama en basından berı benımkı cok hareketli degıl

sen kaç haftalıksın?

sen kaç haftalıksın?
18 hafta 6 gunluk yaa oglum cok hareketlıydı bu sefer cınsıyet kız ulyrasonda bıle doktor durtuyor hareket etsn dıyo o yuzden mı bılmıyorm ama sabsh bır yerde toplanmıştı mesela acaba bebeklerının yerıylede mı alakalı bızm hıssedıp hıssedemememız cunku suan yer genıs degıstrıyolsrdr yerlerını

Önce karından sonra alttan baktı tekrar dr.um.Hafif ıslaklık vardı.Suyundan da korktu.Ama ıslaklık enfeksiyondanmış.
Bunla cok geçmiş olsun canım.

Allah razi olsun canlar.. Simdi tekrar görüştüm doktorumla idrar tahlili istemisti. Kanama idrardan geliyor olabilir dedi ufak bir taş yada kum döküyor olabilirsin urolojiye görün mutlaka dedi. Aynen vajinal muayenede rahim agzini felan ölçtu bir sıkıntı yok onlarda dedi. De iste korku herseyin uzerine çıkıyor sizde olduysaniz daha rahat simdi icim. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamizi nasip etsin bebislerimizi saglikla insallah

Canım bende 7haftalikken bobrek tasi vardı.Kanama leke olmuştu.Once bebekten zannettik.Ama onda bisey olmayınca baktılar ki böbrek taşı dusuruyormusum.
Bel yada böbrek agrin varmı?Çok dikkat et kendine.Cok geçmiş olsun.

Saolasin cnm. Böbrek agrim yok bel ağrısı da uzun sure masa basi calisinca oluyor ona bağlıyorum ama simdi bilemedim. Üroloji de çözülür insallah sorun

Kizlar bizim hatun çok iyi. Her şeyini gösterdi gene burun delikleri, çenesi, dudakları, elleri, ayakları maasallahimiz var. Hastanede olunca rapor çıkıyormuş sadece. 2 hafta sonra normal randevum var zaten. Bir de laf dinliyor evladım, doktor yüzünü gösterirse dudaklarına bakicam dedi, annecim hadi dön de yüzünü görelim dedim, hemen döndü
20+5 dedi gününe de.

ayy fotosunu motosunu vermedi mii yerim yaa akıllı uslu minnoş bir kızçee

Saolasin cnm. Böbrek agrim yok bel ağrısı da uzun sure masa basi calisinca oluyor ona bağlıyorum ama simdi bilemedim. Üroloji de çözülür insallah sorun
Enfeksiyon falan da olabilir canım.Bi üroloji ye git için rahatlar en azından.Cok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…