2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ya üzülme çok uzun sürmez pişmesi hele ayıklanmış enginar daha kolay ayıklamakla uğraşmıyorsun.

Soğanı kavur garnitürleri ekle baharat vs at onlarla da biraz kavur sonra enginarları koy enginarların üstüne çıkmayacak kadar su ekle kapat ağzını suyunu çekene kadar pişsin Ben böyle yapıyorum çok lezzetli oluyor
Kaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlar belden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım
Artık tüm temizliği ni anda yapacak aylarda değiliz canım azar azar dinlene dinlene yapmak lazım benim evi görsen her yer gerçekten her yerde

Tetanoz hamilelikte zorunlu aşılardan, sadece seni korumuyor, bebeğin de antikor üretmesini sağlıyor. Doğum için değil sadece, doğduktan sonra bebeği 6 ay koruyor. Bence asilarinizi ihmal etmeyin...

Bende de seffaf beyaz bazen açık sarı oluyordu yanma idrar yapamama yoktu ama gittim enfeksiyon başlangıcı dedi kutuda birde kere suyla karıştırılıp içilen birşey verdi.. akıntı gecti çok çok az

Tetenoz mecbur olucaz da sinovac tek dozu da olucam tetonoz olup ara verince
Bendim o uyaran hatirlaman ne güzel gerçekten samimi bir tavsiyeydi.

toz al çamaşır katla yemek onun dışında süpürge yer silme asla yapmam boyumun ölçüsünü aldım..

hiç ev işi yapma denildi bana ama uymaya çalışıyorum süpürge yer sil kesinlikle yapmıyorum..

ama yapanlar da dikkat edin sonra uzanın dinlenin süpürgeyi çok kas yaparak supurmeyin

O gün korkmuştum korku endişe de bebek hissediyor sakin dedi ikinci doktorum şükür iyi birisi

Ben doktorlara güveniyorum. Çevremde ne kadar doktor varsa mutlaka ol dedi. Bir de yurtdışında yayınlanan makaleleri okuyorum devamlı.
Esim unide hoca, malum ogrenciler de geldi. Ben evden çıkmasam da, o ne kadar dikkat etse de, ne olur ne olmaz yaptırdım ilk dozu. Kasimin ortasında da 2.dozu olucam.

Kaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlar belden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım
Geçmiş olsun dinlen bugün artık kalkma bundan sonra gunlere bol herşeyi..kol karin kaslarını zorlayarak yapma süpürge mesele gezdir bastırma anlamışsındır işine karışmak gibi olmasında..

Bak bu aklıma gelmemişti. Vajinit bende de olmuştu eskiden. Herseyi çocuga yoruyoruz. Sen bu akıntı için mi acile gitmiştin canım?

Hafif bir kanamam oldu. Cok şükür bebisten kaynakli degilmis. Tahlilde Idrarda kan cikinca Urolojiye gonderdi doktor. Oda temiz cikti. Bazen idrar yolu enfeksiyonundan kaynakli idrarda kan olabiliyormuş. Korkulacak birsey yok dedi doktor. Çözüm bol bol su icmek...

Allah korusun düşünme boyle şeyler buradaki çoğu kişi oldu aşı.. Senin icin nasil rahat edecekse oyle yap.. Olumsuz örneklere takılma Hepimiz rabbime emanetiz

Her hamilelikte yeniden mi yapiliyor tetnoz aşisi ? Ben ilk kizimda olmustum. Sadece ilk hamilelikte vurulman gerekiyor demisti bana ebe

Kızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
Hahaha aynı durumdayız, bizim kız da isimsiz
Bizde kararlaştıramadık kızımızın ismini
Sizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
Anlamı çok güzel seslenişi de çok hoş ben elisa istiyorum eşim ada olsun diyor inşallah doğuma kadar karar verebiliriz

Haklısın canım bundan sonra gınım gınım yapıcam

Şifa olsun inşallah canım

Geçmiş olsun dinlen bugün artık kalkma bundan sonra gunlere bol herşeyi..kol karin kaslarını zorlayarak yapma süpürge mesele gezdir bastırma anlamışsındır işine karışmak gibi olmasında..
Doğru canım zorlandım bayağı daha öyle yapmam zaten parça parça hergün

Allah korusun düşünme boyle şeyler buradaki çoğu kişi oldu aşı.. Senin icin nasil rahat edecekse oyle yap.. Olumsuz örneklere takılma Hepimiz rabbime emanetiz
Öyle tabi canım olmayınca tehlikedeyim olunca bebekte yan etkisi olur kalbi durur diyolar hangisine inanıcağımj şaşırdım

Her hamilelikte yeniden mi yapiliyor tetnoz aşisi ? Ben ilk kizimda olmustum. Sadece ilk hamilelikte vurulman gerekiyor demisti bana ebe
Koruyuculuğu 3 yil aşının, dedigim gibi sadece senin için değil, bebeğin antikor uretmesi için de gerekli bir aşı. Allah korusun, beşikten bir çivi, vida ile yerine gelse sıkıntı bebek için.

Doktora sordum ol dedi bana canım aradan 5 sene geçtiği için oyüzden oldum belki 5 doz yaptırmış olsaydım gerek duymazdı ama ben sadece 2 doz olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…