yaşadım yaşadım babynest seti indirime girdi unuttum enginarı limonucanımsın inşallah mutlu olacağın başka bisey yaşarsın bugün
Canım ya üzülme çok uzun sürmez pişmesi hele ayıklanmış enginar daha kolay ayıklamakla uğraşmıyorsun.ay şirkette yemek yapan ablalardan dereotsuz enginar istedim canım nasıl çekiyor dereotu da yiyemiyorum biliyolar
yapmışlar ve dereotuna bulamışlar oturdum hüngür hüngür ağladım dalga mı geçiyorsunuz diye unutmuşlar
eve gidip yapasım var elim ayağım titredi ya
bana en pratik tarifi verin kızlar akşam yapıp sabaha kadar yicem artık ilk defa aşerdim heralde aklımdan çıkaramıyorum
çabuk pişen bişey mi bu
Artık tüm temizliği ni anda yapacak aylarda değiliz canım azar azar dinlene dinlene yapmak lazım benim evi görsen her yer gerçekten her yerdeKaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlarbelden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım
Tetanoz hamilelikte zorunlu aşılardan, sadece seni korumuyor, bebeğin de antikor üretmesini sağlıyor. Doğum için değil sadece, doğduktan sonra bebeği 6 ay koruyor. Bence asilarinizi ihmal etmeyin...Beni geçen hafta sağlık ocağı 2 defa aradı dünde aradılar gelin diye 20.hafta geçiyo dediler açıkçası tetanoz vurulmak istemiyorum günümüz de çok gerekli değilmiş hijyen açısından ürünler tek kullanımlık diye okudum ama yine de kararsızım
Evet canım bu sabah çıktı çok şükür Normal...SEEH22 canım dün ön rapor çıktı mı umarım güzel haberlerin vardır bize
Bende de seffaf beyaz bazen açık sarı oluyordu yanma idrar yapamama yoktu ama gittim enfeksiyon başlangıcı dedi kutuda birde kere suyla karıştırılıp içilen birşey verdi.. akıntı gecti çok çok azBazen beyaz bazen şeffaf akinti bende de oluyordu. Cuma günü acile gittiğimde alttan muayene etmişti doktor vajinitinde var dedi, onun için tek kullanımlık fitil verdi. Kullanmadım henüz. Vajinit in belirtisi ne diye sordum. Akıntın var dedi. Doktor soylemese aklima gelmeyecekçünkü hani kokulu yada koyu bi renk değil normal beyaz veya şeffaf.. Ama vajinal enfeksiyon belirtisiymis malesef..
Tetenoz mecbur olucaz da sinovac tek dozu da olucam tetonoz olup ara verinceBende azicik is yapsam resmen karnimda taş taşıyorum öyle zor oluyor uzan dinlen muhakkak..
Birde bende aşıdan korkuyordum. Doktor olman gerek artik diyince sinovac oldum.
Sinovac icin yeterli arastirma yok ama tetenoz gibi hamilelikte yapılabilen asilarla ayni bileşenlere sahip olduğu icin hamilelikte yan etkisi olmadiginin düşünüldüğünü okumuştum.. Gelecek ayda tetenoz aşım var.
Bendim o uyaran hatirlaman ne güzel gerçekten samimi bir tavsiyeydi.Bırakın şu dip bucak temizlik işini geçen arkadaş uyaarmisti iş yaptıktan sonra kanaması olmuştu Allah korusun kanaman falan olsa bunun pişmanlığını yaşayacaksın neden yaptım diye.az az her gün yap.kipirdamiyom valla ben pandemi zaten gelende yok az bı toz alma işi ve yemek yapiyom o kadar.riske atamam zaten 5dk bile ayakta durunca sırtım çatlıyor
Ben doktorlara güveniyorum. Çevremde ne kadar doktor varsa mutlaka ol dedi. Bir de yurtdışında yayınlanan makaleleri okuyorum devamlı.İki covid aşısına güvenemiyorum napıcam bilmiyorum vallahi işin kötü tarafı covid aşısı olduktan sonra bebeğin kalbinin durduğunu anne karnında öldüğünü söyleyen de çok yakın çevresinden vallahi iki türlüde bebek tehlikeye giriyor resmen Allah'ım sen yardım et
Geçmiş olsun dinlen bugün artık kalkma bundan sonra gunlere bol herşeyi..kol karin kaslarını zorlayarak yapma süpürge mesele gezdir bastırma anlamışsındır işine karışmak gibi olmasında..Kaç gündür tembellik edip ertelediğim temizliğimizi bugün biranda yaptım ve artık belim yok kızlarbelden aşağısını hissetmiyorum şuan, yatakta uzandım dönemiyorum bile felçli gibi kaldım
Bak bu aklıma gelmemişti. Vajinit bende de olmuştu eskiden. Herseyi çocuga yoruyoruz. Sen bu akıntı için mi acile gitmiştin canım?
Allah korusun düşünme boyle şeyler buradaki çoğu kişi oldu aşı.. Senin icin nasil rahat edecekse oyle yap.. Olumsuz örneklere takılma Hepimiz rabbime emanetizİki covid aşısına güvenemiyorum napıcam bilmiyorum vallahi işin kötü tarafı covid aşısı olduktan sonra bebeğin kalbinin durduğunu anne karnında öldüğünü söyleyen de çok yakın çevresinden vallahi iki türlüde bebek tehlikeye giriyor resmen Allah'ım sen yardım et
Her hamilelikte yeniden mi yapiliyor tetnoz aşisi ? Ben ilk kizimda olmustum. Sadece ilk hamilelikte vurulman gerekiyor demisti bana ebeTetanoz enfeksiyonlardan anne ve bebeği korumak için canım senelerdir vurulan bir aşı o yüzden güvenerek yaptırdım ilk oğlumda da yaptırmıştım 2 doz bir sıkıntı olmadk çok şükür, bende dün ilk doz tetanozu oldum gündüz hiç ağrı yoktu akşam kolumu kaldıramaz hale geldim biraz vucüt ağrısı ve yorgunlukta yaptı uyudum geçti ama kol ağrısı daha devam ediyor :) covid aşısına maalesef benimde güvenim yok bir yanım ol diyor bir yanım güvenme içinde ne olduğu belli değil diyor Allah hepimizin bebişlerini korusun kendimizi korumamız lazım eşlerimizin de dikkat etmesi lazım ben zaten hep evdeyim dışarı çıkınca hijyene dikkat ediyorum çift maske ile geziyorum ama eşlerden bulaşma riski çok maalesef
Bir iki saatte ısımden vazgeçirdiler beniCanım benim okulda öğrencilerim vardı. Sadece çocuklar bir çizgi film varmış Elsa öyle sesleniyordu. Aman çocuklar her isme bişey buluyor zaten, o şekilde düşünerek bulamayız
Kızlar hala kızıma isim arıyorum son ay aramazsan şaşırmayın kararsızlık hat safada en büyük derdim bu olsun dimi
Bizde kararlaştıramadık kızımızın isminiHahaha aynı durumdayız, bizim kız da isimsiz
Anlamı çok güzel seslenişi de çok hoş ben elisa istiyorum eşim ada olsun diyor inşallah doğuma kadar karar verebilirizSizce elisa ismi nasıl anlamı:
Elisa isminin anlamı, cennet kapısında bekleyen melektir. Dini bir anlam taşıyan isim Kuran'da geçmemektedir. Ayrıca Elisa, Hz. Zekeriya'nın hanımının ismidir.
Haklısın canım bundan sonra gınım gınım yapıcamCanım ya üzülme çok uzun sürmez pişmesi hele ayıklanmış enginar daha kolay ayıklamakla uğraşmıyorsun.
Soğanı kavur garnitürleri ekle baharat vs at onlarla da biraz kavur sonra enginarları koy enginarların üstüne çıkmayacak kadar su ekle kapat ağzını suyunu çekene kadar pişsinBen böyle yapıyorum çok lezzetli oluyor
Artık tüm temizliği ni anda yapacak aylarda değiliz canım azar azar dinlene dinlene yapmak lazım benim evi görsen her yer gerçekten her yerde
Şifa olsun inşallah canımBen doktorlara güveniyorum. Çevremde ne kadar doktor varsa mutlaka ol dedi. Bir de yurtdışında yayınlanan makaleleri okuyorum devamlı.
Esim unide hoca, malum ogrenciler de geldi. Ben evden çıkmasam da, o ne kadar dikkat etse de, ne olur ne olmaz yaptırdım ilk dozu. Kasimin ortasında da 2.dozu olucam.
Elsa disney prensesi çok güzel kötü değil ki :) yeğenim bi düğünde aynı elsa gibi olmuşsun deyince çok hoşuma gitmiştiBir iki saatte ısımden vazgeçirdiler beniben çok etkilenıyorum yaa
Doğru canım zorlandım bayağı daha öyle yapmam zaten parça parça hergünGeçmiş olsun dinlen bugün artık kalkma bundan sonra gunlere bol herşeyi..kol karin kaslarını zorlayarak yapma süpürge mesele gezdir bastırma anlamışsındır işine karışmak gibi olmasında..
Öyle tabi canım olmayınca tehlikedeyim olunca bebekte yan etkisi olur kalbi durur diyolar hangisine inanıcağımj şaşırdımAllah korusun düşünme boyle şeyler buradaki çoğu kişi oldu aşı.. Senin icin nasil rahat edecekse oyle yap.. Olumsuz örneklere takılma Hepimiz rabbime emanetiz
Koruyuculuğu 3 yil aşının, dedigim gibi sadece senin için değil, bebeğin antikor uretmesi için de gerekli bir aşı. Allah korusun, beşikten bir çivi, vida ile yerine gelse sıkıntı bebek için.Her hamilelikte yeniden mi yapiliyor tetnoz aşisi ? Ben ilk kizimda olmustum. Sadece ilk hamilelikte vurulman gerekiyor demisti bana ebe
Doktora sordum ol dedi bana canım aradan 5 sene geçtiği için oyüzden oldum belki 5 doz yaptırmış olsaydım gerek duymazdı ama ben sadece 2 doz olmuştum :)Her hamilelikte yeniden mi yapiliyor tetnoz aşisi ? Ben ilk kizimda olmustum. Sadece ilk hamilelikte vurulman gerekiyor demisti bana ebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?