2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dereotunu sen mi sevmiyorsun hamilelikte mi yenmemesi gerekiyor ya az önce yedim çünkü
Hazır konserve enginar var markette birde garnitür al konserve bi soğan doğrayıp hemen yaparsın

Bende hamile oldugumu bilmeden olmustum ve doktor ilk duydugunda hamilelere yapmiyoruz seni kaydediyoruz simdi deyince bayagi endiselendim. Son gittigimde bir sıkıntin var mi dedi . Bende aşi oldugum icin cok korkuyorum bebekte bir sıkinti olur mu diye endiselerim var dedim. Oda artik her hamileye yapiyoruz , gerekli gibi oldu . Iyiki olmussun dedi ama cok erken bir zamanda oldum ben dedim . Olsun hamilelere bir yan etkisi gorulmedi hic dusunme dedi .

Dereotunu sen mi sevmiyorsun hamilelikte mi yenmemesi gerekiyor ya az önce yedim çünkü
Hazır konserve enginar var markette birde garnitür al konserve bi soğan doğrayıp hemen yaparsın
ben yiyemiyorum ya kusuyorum direkt kokusunda bile öğle yemeği yiyemedim yani resmennn
alıcam alıcam canımcıım artık benden kurtulamazz

Koruyuculuğu 3 yil aşının, dedigim gibi sadece senin için değil, bebeğin antikor uretmesi için de gerekli bir aşı. Allah korusun, beşikten bir çivi, vida ile yerine gelse sıkıntı bebek için.
Oyle mi benim aşidan sonra 7 sene gecti. Dogrudur . Burda yapmiyorlar ama Almanyada yani

Doktora sordum ol dedi bana canım aradan 5 sene geçtiği için oyüzden oldum belki 5 doz yaptırmış olsaydım gerek duymazdı ama ben sadece 2 doz olmuştum :)
Bende hamileyken yaptirmistim. Bebek dogduktab sonra da gel . Hepsini tamamlarsan daha gerek olmaz demisti. Ama tamamlamamistim. 3 doz olmustum galiba unuttum cok oldu

Bir iki saatte ısımden vazgeçirdiler beniben çok etkilenıyorum yaa
Ben de tuna ismine çok baglıydım ama vazgectim şu anda, merak etme alternatif isimler buluyosun hemen hele kız çocugunda çok cesit var, erkek daha az, ben de neden sınıfımda herkes kuzey, poyraz ve efe diyordum. Baktıkça anladım ki erkekte isim çok kısıtlı. İçe sinen isimler benzer oluyor.

Yaa bende tam tersı erkek daha kolay gıbı gelıyo suan neyın ıcıne gırıyosan o zor heralde

Bizde kararlaştıramadık kızımızın ismini

Anlamı çok güzel seslenişi de çok hoş ben elisa istiyorum eşim ada olsun diyor inşallah doğuma kadar karar verebiliriz
Evet bızde bazı ısımlerde kararlıydık bır anda degısebılıyor kesın doguma kadar baska ısımlerde çıkartırız

Oyle mi benim aşidan sonra 7 sene gecti. Dogrudur . Burda yapmiyorlar ama Almanyada yani
Sağlıkta devrim yaptık derler ama insanı cileden çıkarıyorlar. Anlamıyorum ben bu doktorları? Dünyanın her yerinde yapılması zorunlu şeyleri önemsemiyor bazı ülkeler.

Kızlar ben artık çok soluk soluğa kalıyorum o yüzden de çabuk yoruluyorum. İnat gibi isim gereği de genel olarak ayakta hareket halinde çalışıyorum? Sizde de var mı bu durum? Yoksa benim çok mu erken başladı

Sağlıkta devrim yaptık derler ama insanı cileden çıkarıyorlar. Anlamıyorum ben bu doktorları? Dünyanın her yerinde yapılması zorunlu şeyleri önemsemiyor bazı ülkeler.
Evet aynen oyle , yapilmasi gerekliyse her yerde yapilmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…