2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar çarpıntı ile birlikte baş dönmem oldu bi 10 saniye devam etti sonra geçti öyle olunca benim başım sersem gibi oluyor kafamı taşıyamaz gibi oluyorum bu neden olur ki zaten çarpıntı olurdu ama baş dönmesi ile birlikte ilk defa oldu korktum ya

Tansiyonun düşmüş olabilir canım kalkma yat dinlen bir süre

tansiyonun düşmüş olabilir çok kez yasiyorum

Tansiyonun düşmüş olabilir canım kalkma yat dinlen bir süre
Tansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyor

Tansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyor
Hamilelikte tansiyon genelde düşük oluyor ve buna bağlı bayılmalar olabiliyor bilginiz olsun kendinizi çok yormamaya çalışın

Aynen canım benim bı arkadaşın tüp bebek yaptırmıştı 9 ay yatmış banada hep tavsiyesi sakın kalkma var pis desinler biz bu bebekleri kolay kazanıyoruz diye.gercekten öyle zaten beni bilen normalde ne kadar titiz olduğumu bilir varsın bı kezde pis gorsin zaten o gerçek dostsa anlayışla karşılar.bende öyle hiç süpürge açmadım mecbur kalmadıkça egilmiyom bile Allah razı olsun çorabımi ayakkabımi falan hep eşim giydirir ben giymek istesem bile izin vermez.hic birşey bizden bebeklerimiz sen önemli değil.tup bebek transfer sonrası havaalanında o kadar kişinin içinde eğildi giydirdi ben utandım sonrada dedimki vay be ne şanslıyım

Malesef canım benim bi ara çok çarpıntım baş dönmem olmuştu o ara ne zaman ölçsem düşük çıkmıştı yükseltmek için bir şey yapma fazla ama yüksek olması daha zararlıymış sanırım temizlik yormuştur seni açsan yemek ye

Valla ben senin adına panik oldum ne biliyim belim tutmuyor falan diyince sadece hatırlatmak istedim tabi herkesin kendi kararı.belki ben 9 senedir çok arayınca ondan bı kadar hassasım.kirdiysam kusura bakma

Toktumda aslında ama bilemedim ki neyse bir daha olmaz inşallah canım dikkat ederim bundan sonra

Aynı anlattığım gibi mi oluyor çok rahatsız edici birşey ya oturuyorum yani çarpıntı oldu sonra biranda başımda döndü oturduğum yerde panik oldum ya
bigun bayıldım hatta kızım babasını arayıp baba eve gel çok kötü şeyler oldu demiş adam noldu kızım diyormuş sen gel diyomus kızım ağlamaktan konuşmamış kuşum benim yaaaa

Valla ben senin adına panik oldum ne biliyim belim tutmuyor falan diyince sadece hatırlatmak istedim tabi herkesin kendi kararı.belki ben 9 senedir çok arayınca ondan bı kadar hassasım.kirdiysam kusura bakma
Yok estağfurullah canım kırılmadım senin öyle tepki vermen şaşırttı,beni düşündüğünden yazmışsın Allah razı olsun rabbim korusun hepimizin bebişlerini sende sağ salim alırsın inşallah 9 senenin mucizesi maşallah

bigun bayıldım hatta kızım babasını arayıp baba eve gel çok kötü şeyler oldu demiş adam noldu kızım diyormuş sen gel diyomus kızım ağlamaktan konuşmamış kuşum benim yaaaa
Ayy çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah Korkuyorum böyle şeylerden panik atak ve anksiyete olunca bende ektra takıntı yapıyorum maalesef

Kızlarım bebişkolar baya bi hareketlendiler sanki. Gün içerisinde çok kez hissetmeye başladım sizin nasill
Tam tersi bugün keyif yapıyor heralde belkide ben yorulduğum içindir tık yok benimkinde arada bi pıt yapıyor burdayım merak etme der gibi sonra sessizliğe bürünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…