- 8 Temmuz 2021
- 781
- 1.062
- 63
- 30
Tansiyonun düşmüş olabilir canım kalkma yat dinlen bir süreKızlar çarpıntı ile birlikte baş dönmem oldu bi 10 saniye devam etti sonra geçti öyle olunca benim başım sersem gibi oluyor kafamı taşıyamaz gibi oluyorum bu neden olur ki zaten çarpıntı olurdu ama baş dönmesi ile birlikte ilk defa oldu korktum ya
Güzel günlerde oynasın inşallah bol bol gülücükler saçsın etrafına
tansiyonun düşmüş olabilir çok kez yasiyorumKızlar çarpıntı ile birlikte baş dönmem oldu bi 10 saniye devam etti sonra geçti öyle olunca benim başım sersem gibi oluyor kafamı taşıyamaz gibi oluyorum bu neden olur ki zaten çarpıntı olurdu ama baş dönmesi ile birlikte ilk defa oldu korktum ya
Tansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyorTansiyonun düşmüş olabilir canım kalkma yat dinlen bir süre
Aynı anlattığım gibi mi oluyor çok rahatsız edici birşey yatansiyonun düşmüş olabilir çok kez yasiyorum
Tansiyon aleti yoksa temin et kuzu bu durumlarda lazım oluyor ona göre bişey yer içersin düşüyorsaTansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyor
Hamilelikte tansiyon genelde düşük oluyor ve buna bağlı bayılmalar olabiliyor bilginiz olsun kendinizi çok yormamaya çalışınTansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyor
Aynen canım benim bı arkadaşın tüp bebek yaptırmıştı 9 ay yatmış banada hep tavsiyesi sakın kalkma var pis desinler biz bu bebekleri kolay kazanıyoruz diye.gercekten öyle zaten beni bilen normalde ne kadar titiz olduğumu bilir varsın bı kezde pis gorsin zaten o gerçek dostsa anlayışla karşılar.bende öyle hiç süpürge açmadım mecbur kalmadıkça egilmiyom bile Allah razı olsun çorabımi ayakkabımi falan hep eşim giydirir ben giymek istesem bile izin vermez.hic birşey bizden bebeklerimiz sen önemli değil.tup bebek transfer sonrası havaalanında o kadar kişinin içinde eğildi giydirdi ben utandım sonrada dedimki vay be ne şanslıyımBende de seffaf beyaz bazen açık sarı oluyordu yanma idrar yapamama yoktu ama gittim enfeksiyon başlangıcı dedi kutuda birde kere suyla karıştırılıp içilen birşey verdi.. akıntı gecti çok çok az
Tetenoz mecbur olucaz da sinovac tek dozu da olucam tetonoz olup ara verince
Bendim o uyaran hatirlaman ne güzel gerçekten samimi bir tavsiyeydi.
toz al çamaşır katla yemek onun dışında süpürge yer silme asla yapmam boyumun ölçüsünü aldım..
hiç ev işi yapma denildi bana ama uymaya çalışıyorum süpürge yer sil kesinlikle yapmıyorum..
ama yapanlar da dikkat edin sonra uzanın dinlenin süpürgeyi çok kas yaparak supurmeyin
O gün korkmuştum korku endişe de bebek hissediyor sakin dedi ikinci doktorum şükür iyi birisi
Malesef canım benim bi ara çok çarpıntım baş dönmem olmuştu o ara ne zaman ölçsem düşük çıkmıştı yükseltmek için bir şey yapma fazla ama yüksek olması daha zararlıymış sanırım temizlik yormuştur seni açsan yemek yeTansiyon mu yapıyor öyle sersem gibi oldum anlık valla böyle şeyler olunca çok korku geliyor bana bayılıcam sanıyorum çocuk var evde tek napar sonra aklım onda kalıyor
Valla ben senin adına panik oldum ne biliyim belim tutmuyor falan diyince sadece hatırlatmak istedim tabi herkesin kendi kararı.belki ben 9 senedir çok arayınca ondan bı kadar hassasım.kirdiysam kusura bakmaKardeşim sakin ol dinlendim azaldı ağrım niye bu kadar panik yaptın kibende gördüm o arkadaşımızı çokta üzüldüm çok şükür öyle lekelenme kanama gibi bir durum söz konusu olmadı bende hiç, evde leş gibiydi yapim çıksın aradan dedim az da iş yapsam çokta yapsam o ağrı giriyor zaten göbekten dolayı yapabileceğimiz birşey yok
Toktumda aslında ama bilemedim ki neyse bir daha olmaz inşallah canım dikkat ederim bundan sonraMalesef canım benim bi ara çok çarpıntım baş dönmem olmuştu o ara ne zaman ölçsem düşük çıkmıştı yükseltmek için bir şey yapma fazla ama yüksek olması daha zararlıymış sanırım temizlik yormuştur seni açsan yemek ye
bigun bayıldım hatta kızım babasını arayıp baba eve gel çok kötü şeyler oldu demiş adam noldu kızım diyormuş sen gel diyomus kızım ağlamaktan konuşmamış kuşum benim yaaaaAynı anlattığım gibi mi oluyor çok rahatsız edici birşey yaoturuyorum yani çarpıntı oldu sonra biranda başımda döndü oturduğum yerde panik oldum ya
Bugün sakin günü benim sıpanın bazen çok hareketli oluyor bazen çok durgunKızlarım bebişkolar baya bi hareketlendiler sanki. Gün içerisinde çok kez hissetmeye başladım sizin nasill
Yok estağfurullah canım kırılmadım senin öyle tepki vermen şaşırttı,beni düşündüğünden yazmışsın Allah razı olsun rabbim korusun hepimizin bebişlerini sende sağ salim alırsın inşallah 9 senenin mucizesi maşallahValla ben senin adına panik oldum ne biliyim belim tutmuyor falan diyince sadece hatırlatmak istedim tabi herkesin kendi kararı.belki ben 9 senedir çok arayınca ondan bı kadar hassasım.kirdiysam kusura bakma
Ayy çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah Korkuyorum böyle şeylerden panik atak ve anksiyete olunca bende ektra takıntı yapıyorum maalesefbigun bayıldım hatta kızım babasını arayıp baba eve gel çok kötü şeyler oldu demiş adam noldu kızım diyormuş sen gel diyomus kızım ağlamaktan konuşmamış kuşum benim yaaaa
Tam tersi bugün keyif yapıyor heralde belkide ben yorulduğum içindir tık yok benimkinde arada bi pıt yapıyor burdayım merak etme der gibi sonra sessizliğe bürünüyorKızlarım bebişkolar baya bi hareketlendiler sanki. Gün içerisinde çok kez hissetmeye başladım sizin nasill
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?