Benimki gece 4 5 gündüz, 2 3, akşam da 9 10 arası halaya duruyor. Dün gece sesi çıkmadı, karnımı sıktım uyan kız diye, direk tekme attı rahat bırak beni der gibi
Aynen canım benim bı arkadaşın tüp bebek yaptırmıştı 9 ay yatmış banada hep tavsiyesi sakın kalkma var pis desinler biz bu bebekleri kolay kazanıyoruz diye.gercekten öyle zaten beni bilen normalde ne kadar titiz olduğumu bilir varsın bı kezde pis gorsin zaten o gerçek dostsa anlayışla karşılar.bende öyle hiç süpürge açmadım mecbur kalmadıkça egilmiyom bile Allah razı olsun çorabımi ayakkabımi falan hep eşim giydirir ben giymek istesem bile izin vermez.hic birşey bizden bebeklerimiz sen önemli değil.tup bebek transfer sonrası havaalanında o kadar kişinin içinde eğildi giydirdi ben utandım sonrada dedimki vay be ne şanslıyım
Tüp bebek çok zahmetli değil mi ama ayıp değil yeni yeni egilemiyorum eşim yolda bagcigim cozulse baglar ayakkabı giymeme yardım ediyor mecbur kaldı ne yapsın ayıp değil şükür Allah razi olsun iyi eşlerden
Kızlar bugün ne zamandan beri canımın çektiği sucuk yedim esim zararlı diye biraz çok pişirdi hafifçe yanık gibi dedim napiyim diyor
Onun dışında kilom 56.9 olmuş bir günde olur mu ya
bişey olmaz korkma gebelikte düşük tansiyon bebek ve anne için sorun yapmıyor doktorlar yüksek tansiyon sorun ama yinede dikkat et sağ salim.kucaklarimiza alalim
bişey olmaz korkma gebelikte düşük tansiyon bebek ve anne için sorun yapmıyor doktorlar yüksek tansiyon sorun ama yinede dikkat et sağ salim.kucaklarimiza alalim
Tüp bebek çok zahmetli değil mi ama ayıp değil yeni yeni egilemiyorum eşim yolda bagcigim cozulse baglar ayakkabı giymeme yardım ediyor mecbur kaldı ne yapsın ayıp değil şükür Allah razi olsun iyi eşlerden
Kızlar bugün ne zamandan beri canımın çektiği sucuk yedim esim zararlı diye biraz çok pişirdi hafifçe yanık gibi dedim napiyim diyor
Onun dışında kilom 56.9 olmuş bir günde olur mu ya
Ay benim canim devamli sucuklu tost cekiyor. Guya 4.hamilelik ama sucugun zararli oldugunu bilmiyordum digerlerinde bu kadar yememistim gerci . Insallah bir zarari olmamistr
Ay benim canim devamli sucuklu tost cekiyor. Guya 4.hamilelik ama sucugun zararli oldugunu bilmiyordum digerlerinde bu kadar yememistim gerci . Insallah bir zarari olmamistr