2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlarım bebişkolar baya bi hareketlendiler sanki. Gün içerisinde çok kez hissetmeye başladım sizin nasill
Benimki gece 4 5 gündüz, 2 3, akşam da 9 10 arası halaya duruyor. Dün gece sesi çıkmadı, karnımı sıktım uyan kız diye, direk tekme attı rahat bırak beni der gibi

Tüp bebek çok zahmetli değil mi ama ayıp değil yeni yeni egilemiyorum eşim yolda bagcigim cozulse baglar ayakkabı giymeme yardım ediyor mecbur kaldı ne yapsın ayıp değil şükür Allah razi olsun iyi eşlerden

Kızlar bugün ne zamandan beri canımın çektiği sucuk yedim esim zararlı diye biraz çok pişirdi hafifçe yanık gibi dedim napiyim diyor
Onun dışında kilom 56.9 olmuş bir günde olur mu ya

Ayy çok geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah Korkuyorum böyle şeylerden panik atak ve anksiyete olunca bende ektra takıntı yapıyorum maalesef
bişey olmaz korkma gebelikte düşük tansiyon bebek ve anne için sorun yapmıyor doktorlar yüksek tansiyon sorun ama yinede dikkat et sağ salim.kucaklarimiza alalim

bişey olmaz korkma gebelikte düşük tansiyon bebek ve anne için sorun yapmıyor doktorlar yüksek tansiyon sorun ama yinede dikkat et sağ salim.kucaklarimiza alalim
Evet düşük sorun değil ama 12 8 üstünü görünce doktora demişti ilk doktorun asistanı

Aynen canım Allah razı olsun onlardan.rabbim başımızdan rksik etmesin.evet tüp bebek malesef maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç

Kızlar bugün ne zamandan beri canımın çektiği sucuk yedim esim zararlı diye biraz çok pişirdi hafifçe yanık gibi dedim napiyim diyor
Onun dışında kilom 56.9 olmuş bir günde olur mu ya
Valla canımızın istediğini yemeliyiz bence...Abartmadan bende sucuklu yumurta yiyorum haftasonlari haftada 1defa yoksa aklimdan cikmiyorkiiiiii

Ben de çok nadir kaçamak yapıyorum onlardan bişey olmaz ya oğlumun bi yeri şişmesin
Ay benim canim devamli sucuklu tost cekiyor. Guya 4.hamilelik ama sucugun zararli oldugunu bilmiyordum digerlerinde bu kadar yememistim gerci . Insallah bir zarari olmamistr

Ay benim canim devamli sucuklu tost cekiyor. Guya 4.hamilelik ama sucugun zararli oldugunu bilmiyordum digerlerinde bu kadar yememistim gerci . Insallah bir zarari olmamistr
Afiyet olsun canım zararı işlenmiş et diye bir de çiğ ya bakteri üretme olasılığı var o sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…