2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende aynıyım 1 kat merdiven inip çıkayım hemen nefes nefese kalıyorum

Sağol canım ben etiketlerken eşim gelince yarım kaldı

A Alkyonne E espixie E eyevoz L lidya3535 SEEH22 Lavi12 dejavuh G goncikk L Littlegirl35 S Spagetti bolonez
Kızlar izmirde olanlarla buluşup e-bebek e gidelim diyoruz gelmek ister misiniz? Hem tanışmış oluruz hem de bebişlerimize biseyler bakarız.

Iyi akşamlar güzel annelerBen de sessiz takipçilerdenim. Geriden geriden okuyarak geliyorum. Geçen hafta detaylıya girdik. Herşey yolunda çok şükür. Sizlerin de mutluluklarınızı okumak beni çok mutlu ediyor. Musmutlu bir hamilelik yaşayıp, yavrularımızı sağlıkla, hayırla kucağımıza alırız inşallah.
Z zahrada ismi de kararlaştırdık. Allah nasip ederse Yiğit koyacağız ismini. Sevgilerle

Son düzenleme:
Ne güzel bunları hissetmen

Ay canım çok teşekkür ederim yakından tanimasamda birbirimizi biliyorum orada kalbi çok güzel biri var
Canım sende hissedersin yakında benim 18 hafta 5 günlükken başladı doktorum bu hissetme acı eşiği gibidir demişti kimi erken kimi geç hisseder 24. Haftaya kadar normalmiş birde sürekli onu hissetmeye çalışma demişti sanki elimizde biran önce hissetmek istiyoruz

Göbek deliğinin sağ tarafında bir acıma mi desem ağrı değil oturup kalkarken acıyor sanki nasıl tarif edilir bilemedim

Göbek deliğinin sağ tarafında bir acıma mi desem ağrı değil oturup kalkarken acıyor sanki nasıl tarif edilir bilemedim
Bebek bu haftalarda göbek deliğinin o taraflarda olduğu için oralarda acıma normalmiş
Ben ne zaman açsam sayfalar da bir o kadar ilerlemiş oluyor
En güzeli sondan başlamak hepsini okumaya çalışınca bitmiyor

Aynı şey bende de var yüzeysel dokunduğumda hafif sivilce ağrısı gibi oluyo bi enteresan ben de anlam verememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…