2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
MaşaAllah kızlar enerjiniz mutluluğunuz Rabbim artırsın. Ben hala bulantılarla uğraşıyorum. Mesela dun ilaci icmeden yatmisim sabah kotu uyandım çıkardım. Bitmiyo gecmiyo dolayısıyla hala asosyal hayata devam reflüde eklendi keyifsizim. Bazen ağrimda oluyo özelikle karnımın en altında. Bu sorunlar esliginde mutlu olamazken birde endise eklendi. Oglullarim 14 ve 10.5 olcak dogumda sil baştan başlıycaz vs vs.Ara ara girip okuyorum. Ama dedigim gibi bitmeyen bulanti piskolojimide etkiledi keyfim yok. Umarım gecer düzenli gelirim bende. Hepiniz Allah a emanet olun.

2 haftadır iyiydim dün akşam kayinvalidem nasılsın artık dedi iyiyim anne artık kurmuyorum dedim de.ez olaydım bütün gün bel ağrısı kusma peşimi bırakmadı üstüne bide mutfağa yoğurt kovası devrildi ayyy saatlerce temizlik yaptım çok nazarlık bir gün geçirdim a dostlar

Ayyy kvlerin nazarlari değiyor vallahi. Ben de iyiyim dedim geçen hafta konuşurken, topuğum şişti durduk yere
İyi olduğunu soyleme konuşurken cidden değiyor nazarlari.

Bende dün akşami kötü geçirdim doktor ev işi yasak dedi tamamen ikinci doktor da deyince.. ufak tefek işler yine mecbur yapıyorum.oyle sinirimi bozan şeyler oldu ki eşim normalde yapıyordu zaten yine o yapicak ben yine yardım edicem.. evlenince anne kızkardeş kalmıyor üstü kapalı öyle diyim yapılıp başıma kakar gibi olunca herşey Allah'tan deyip yapacağım artık birşeyler yapamadığım gün pis kalsın yani

Ayy kuzum sana kıyamam yaa. İlacı bırakmadan devam etcen artık napcan yoksa yaşam kaliten düşüyor. Bazılarının doğuma kadar devam ediyomuş. İnşallah en kısa sürede daha iyi olur hamileliğin keyfini çikartırsın

Günaydın kızlar.Dun covid aşısı olmuştum.Gece 11bucuk gibi önce aşırı titreme sonra ateş başladı sabaha kadar uyumadım.Noldu anlamadım ya.Bu normal mi acaba.Ilkinde hiç böyle yan etkiler olmamisti.

Yaa çok geçmiş olsun bende onu yazıcaktım sımdı yarın ıkıncı dozu olucam daha agır gecıyomus ıkıncı doz korkuyorum dıye gectımı pekı atesın ne kadar çıktı

Canım çok geçmiş olsun 2. doz muydu acaba genelde 2. dozda bu etkiler oluyormuş

Günaydın kızlar.Dun covid aşısı olmuştum.Gece 11bucuk gibi önce aşırı titreme sonra ateş başladı sabaha kadar uyumadım.Noldu anlamadım ya.Bu normal mi acaba.Ilkinde hiç böyle yan etkiler olmamisti
Bi kaç gun baş ağrısı olabılırmıs parol alabılırsın dayanamazsan ınsallah hemen gecer etkılerı genelde ıkıncısıde daha fazla cıkıyomuş bende ılkınde usume tıtreme olmuştu

Canım ben de hala prilama devam ediyorum bir de reflü için rennie şurup içiyorum. Yerken iyiyim ama yedikten sonra sürekli ağzıma çıkıyo su ona rağmen yiyorum kilo bile aldım dediğin gibi insanın canını sıkıyo ama bunaldım ben de.
Bence bu minik kız eve güneş gibi doğucak . Oğlanlar artık seni anlayacak yaşa gelmiş. Kardeşlerini el üstünde tutarlar. Şanslı olucak inşallah prenses

Canım bende de 2. Dozda oldu. Aynı dediğin gibi gece üşüme titreme hafif ateş oldu. Vücudum döküldü. Ertesi gün geçti ama . 1 hafta tamamen koku da gitti sonra ben de. İlk dozda hiç bişey olmamıştı. Hastalık belirtileri göstermek normalmiş. Hatta doktor sağlam antikor oluşturmuşsundur dedi.

Çok aşırı pahalı ya yazık günah bizim burada 400 lira o bile çok geldi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…