Pesss bi anda o kadR nasıl artar ya . Canım sen fiyat artışından önce randevu aldığın için eski fiyattan olması gerekmez mi hemgünaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
kesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :dPesss bi anda o kadR nasıl artar ya . Canım sen fiyat artışından önce randevu aldığın için eski fiyattan olması gerekmez mi hem
günaydın çok geçmiş olsun bende haftaya alacağım 2. doz randevumu ama korkulu rüyam oldu zor geçecek diye. genellikle 2. doz etkiliyor herkesiGünaydın kızlar.Dun covid aşısı olmuştum.Gece 11bucuk gibi önce aşırı titreme sonra ateş başladı sabaha kadar uyumadım.Noldu anlamadım ya.Bu normal mi acaba.Ilkinde hiç böyle yan etkiler olmamisti.
Canım benim de beyaz akıntılarım başladı internette normal yaziyodu hatta idrar beyaza dönüşüyomuş koku kaşıntı vs olmadıkça sorun yok yazıyorduBazen beyaz bazen şeffaf akinti bende de oluyordu. Cuma günü acile gittiğimde alttan muayene etmişti doktor vajinitinde var dedi, onun için tek kullanımlık fitil verdi. Kullanmadım henüz. Vajinit in belirtisi ne diye sordum. Akıntın var dedi. Doktor soylemese aklima gelmeyecekçünkü hani kokulu yada koyu bi renk değil normal beyaz veya şeffaf.. Ama vajinal enfeksiyon belirtisiymis malesef..
ne olmuş onlarda mı dolar kurundan etkilenmiş ne saçma ya. tüm sektörler kafayı yedi Allah yardımcımız olsun.kesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :d
Sağol canım ben etiketlerken eşim gelince yarım kaldı
A Alkyonne @espixie @eyevoz @lidya3535 @SEEH22 @Lavi12dejavuh @goncikk @Littlegirl35 @Halfteacher
Kızlar izmirde olanlarla buluşup e-bebek e gidelim diyoruz gelmek ister misiniz? Hem tanışmış oluruz hem de bebişlerimize biseyler bakarız.
traji komik durumumuzAyyy kvlerin nazarlari değiyor vallahi. Ben de iyiyim dedim geçen hafta konuşurken, topuğum şişti durduk yere
İyi olduğunu soyleme konuşurken cidden değiyor nazarlari.
bosver huzurun yerinde olsunda ev işinden bisey olmaz hallolur kuzumBende dün akşami kötü geçirdim doktor ev işi yasak dedi tamamen ikinci doktor da deyince.. ufak tefek işler yine mecbur yapıyorum.oyle sinirimi bozan şeyler oldu ki eşim normalde yapıyordu zaten yine o yapicak ben yine yardım edicem.. evlenince anne kızkardeş kalmıyor üstü kapalı öyle diyim yapılıp başıma kakar gibi olunca herşey Allah'tan deyip yapacağım artık birşeyler yapamadığım gün pis kalsın yani
Benim 20 dakika falan sürdü bişey yapmıyorsun uzanıyorsun doktor kafadan başlayıp ayaklarına kadar tek tek inceliyor notlar aldırtıyor sana da anlatıyor bak şurda organ olması gereken yerde falan filan hepsini sayıyor sen zaten nasıl geçtiğini anlamıyorsun bazen bebek uygun pozisyon da olmuyor o dönsün diye bekliyor falan hiç merak etme geçip gidiyorGünaydın kızlar. Bugün 1 de ayrıntılı ultrasonum var. 1saat sürecekmiş. Nelere dikkat etmeliyim?
Kuzu 2.dozda benimde öyle oldu hasta gibi oldum 2 gün. Sonrasında geçti. Aşının yan etkisi biz bi de hamile oldugumuz icin daha çok vurdu bence. Eşimde annemde babamda hiç böyle bir sorun olmadı 2.dozda bitek bende oldu.Günaydın kızlar.Dun covid aşısı olmuştum.Gece 11bucuk gibi önce aşırı titreme sonra ateş başladı sabaha kadar uyumadım.Noldu anlamadım ya.Bu normal mi acaba.Ilkinde hiç böyle yan etkiler olmamisti.
Kuzu sen önceden almıştın randevu ne kadar mantıksız olmuş. Kismette orası yokmuş. Fehmi yazicioglu'nu duydum ben İstanbul'da çok iyiymiş. Fiyat almis miydin.günaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
onu duydum ama prof değil 600tl foto ve cd iste4rsem+50 tl miş ahahah , prof olan bi kadın var 550. operatör prof falan çok fak ediyo mu bu incelemelerde bilmiyorum ama iyice karman çorman oldum yaKuzu 2.dozda benimde öyle oldu hasta gibi oldum 2 gün. Sonrasında geçti. Aşının yan etkisi biz bi de hamile oldugumuz icin daha çok vurdu bence. Eşimde annemde babamda hiç böyle bir sorun olmadı 2.dozda bitek bende oldu.
Kuzu sen önceden almıştın randevu ne kadar mantıksız olmuş. Kismette orası yokmuş. Fehmi yazicioglu'nu duydum ben İstanbul'da çok iyiymiş. Fiyat almis miydin.
günaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
Zahrada 650 TL benim de İstanbulkesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :d
İnanılmaz saçma bi mevzu olmuş kuzu. Ya son dk öğrenseydin haftan geçecekti doktor arayacağım diye. Allah bu fırsatçıları ıslah etsingünaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
kız allahtan takıntılı bir ruh hastasıyım da sürekli gidenleri darlamaya devam ediyordumİnanılmaz saçma bi mevzu olmuş kuzu. Ya son dk öğrenseydin haftan geçecekti doktor arayacağım diye. Allah bu fırsatçıları ıslah etsin
Resmen dolandırıcılıkkesinlikle öyle söyledim randevu aldığım tarih şu o zaman 760 dediniz yeni randevuları yeni fiyattan almanız gerekmiyor mu dedim maalesef alınacak ücret bu dediler dışarıdan gelene 1350 tl imiş size 900 yine iyi diyor bi de aklnıız sizde kalsın randevumu iptal edin dedim :d
E mecbur napcan iyi bi yer bulmakta zorkız allahtan takıntılı bir ruh hastasıyım da sürekli gidenleri darlamaya devam ediyordum
Böyleleri hipokrat yerine fırsatçılık yemini etmiş herhaldeResmen dolandırıcılıkben de olsam aynısını yapardım başka yerde giderim 900e ama yine de oraya gitmem böyle doktorluk mu olur
Zahrada bezmialemde ben doktorum prof 450 odücem 2. Kasımda ayrıntılı ultrasona aklında bulunsunkız allahtan takıntılı bir ruh hastasıyım da sürekli gidenleri darlamaya devam ediyordum
ona da bakayım canım adı nedir doktoruunZahrada bezmialemde ben doktorum prof 450 odücem 2. Kasımda ayrıntılı ultrasona aklında bulunsun
gerçekten öyle düşündüm bende daha da adım atmam oraya pisliklerrrrResmen dolandırıcılıkben de olsam aynısını yapardım başka yerde giderim 900e ama yine de oraya gitmem böyle doktorluk mu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?