Mehmet serdar kütük canım fatihdeki bezmialem ama alırken belirtirsin yada netten randevu olusturmak istersenminiminikbirkus ali gedikbaşı ile mi sürecini yönetmiştin cicim 700tl fiyat aldım ondan detaylı için tatlış bi adam mı
ona da bakayım canım adı nedir doktoruun
gerçekten öyle düşündüm bende daha da adım atmam oraya pisliklerrrr
Insallah ya.Bu çok zorladı beni.Bi kaç gun baş ağrısı olabılırmıs parol alabılırsın dayanamazsan ınsallah hemen gecer etkılerı genelde ıkıncısıde daha fazla cıkıyomuş bende ılkınde usume tıtreme olmuştu
evet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemliminiminikbirkus ali gedikbaşı ile mi sürecini yönetmiştin cicim 700tl fiyat aldım ondan detaylı için tatlış bi adam mı
ona da bakayım canım adı nedir doktoruun
gerçekten öyle düşündüm bende daha da adım atmam oraya pisliklerrrr
Yaa ne saçma. Ama sen randevunu oluşturduğun tarihte anlaştıgınız ücretten sorumlu tutulmaz mıydın? Yani hali hazırda alınmış randevunun, teyitleşilmiş ücretini bile değiştiriyorlar mı? Öyleyse cok sacma yahugünaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
Yaa çok geçmiş olsun bende onu yazıcaktım sımdı yarın ıkıncı dozu olucam daha agır gecıyomus ıkıncı doz korkuyorum dıye gectımı pekı atesın ne kadar çıktı
Kızlar bende 2.dozdan sonra ateş olmadı. Aşı olduktan sonraki gün ellerde ayaklarda bi halsizlik hissiyatı gibi bir şey oldu sadece, öyle evde uzandım takıldım. Yataktan cıkmak cok istemedim, hasta hissiyatı gibi oldu. Ertesine güne hepsi geçti. Korkmayın, herkes de aynı şeyler olmuyor. Sanırım bünyeyle ilgili birazCanım çok geçmiş olsun 2. doz muydu acaba genelde 2. dozda bu etkiler oluyormuş
evet kuzum değiştirdiklerini söylediler 3 kişiyle konuştum sabah sabah keşke randevu alır almaz ödeme yapsaydım ahahahhaYaa ne saçma. Ama sen randevunu oluşturduğun tarihte anlaştıgınız ücretten sorumlu tutulmaz mıydın? Yani hali hazırda alınmış randevunun, teyitleşilmiş ücretini bile değiştiriyorlar mı? Öyleyse cok sacma yahu
bin lira veremem kuzum ya sanki eşiğim 700 tl gibi
Yaa recep has’ı cok merak ediyorum. Cıkınca yazarsın bize de ayrıntılarıyla. Çevremdeki herkes recep has diyip duruyorevet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemli
Ay gerizekalılar, ne o doktora ne o hastaneye gidilir. Böyle para gözlülük olmaz. Dolardan mı etkilendiniz hırsızlar diyeydinevet kuzum değiştirdiklerini söylediler 3 kişiyle konuştum sabah sabah keşke randevu alır almaz ödeme yapsaydım ahahahha
şu an 3 doktordan da randevu aldım 700-600-550 fiyatlarakşam kafamı toplayıp karar vereyim
Ne zaman icinSağol canım ben etiketlerken eşim gelince yarım kaldı
@Alkyonne @espixie @eyevoz @lidya3535 @SEEH22 @Lavi12 @dejavuh @goncikk L Littlegirl35 @Halfteacher
Kızlar izmirde olanlarla buluşup e-bebek e gidelim diyoruz gelmek ister misiniz? Hem tanışmış oluruz hem de bebişlerimize biseyler bakarız.
Artık herşeyin tadı tuzu kaçtı hergün yaşam maddi olarak daha da zorlanıyor. ALLAH hepimize maddi manevi kolaylıklar versinevet kuzum değiştirdiklerini söylediler 3 kişiyle konuştum sabah sabah keşke randevu alır almaz ödeme yapsaydım ahahahha
şu an 3 doktordan da randevu aldım 700-600-550 fiyatlarakşam kafamı toplayıp karar vereyim
Hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktor arıyorum ama hastanede çalışan hani muanesi olmayanSağol canım ben etiketlerken eşim gelince yarım kaldı
@Alkyonne @espixie @eyevoz @lidya3535 @SEEH22 @Lavi12 @dejavuh @goncikk L Littlegirl35 @Halfteacher
Kızlar izmirde olanlarla buluşup e-bebek e gidelim diyoruz gelmek ister misiniz? Hem tanışmış oluruz hem de bebişlerimize biseyler bakarız.
ben ikili test ölçümleri içinde recep hasa gitmiştim, ileri görüşlü yorumlamalarda bulunmuştu :) tabii o zaman çok başıydı sürecin, biraz nötr bir konuşma tarzı var öyle güleç konuşkan değil :) ama işinde çok başarılı çat çat çat söylüyor gördüklerini yumuşatmıyor :) cihazı en son modelmişYaa recep has’ı cok merak ediyorum. Cıkınca yazarsın bize de ayrıntılarıyla. Çevremdeki herkes recep has diyip duruyorbence iyi karar olmus
Bilemiyorum ki cnm bende aynen kotu kökü vs olmadığı icin sormak bile gelmemisti bu zamanana kadar doktora. O kendi gördü söyledi belki baska bi bulgu buldu bilemiyorum.. Sorudugumda akıntın var dedi.Canım benim de beyaz akıntılarım başladı internette normal yaziyodu hatta idrar beyaza dönüşüyomuş koku kaşıntı vs olmadıkça sorun yok yazıyordu
ay evet beşik, oda, biberon için o günü bekliyorum heyecanla cortlamazsak iyice iyi kudurdu fiyatlar şimdiden trendyolda şunu fark ettim saniyelik indirim oluyor dün 360a aldım seti 15 dk sonra 450 olmuşKızlar kasım 11.11 indirimleri bekleyenlerdendim, indirimler gelmeden herşeye deli zam geldi. Cok canım sıkılıyorAllah herkese güç versin
şişliye yakınsan aytül 550tl nakit 100 tl 100 tldirZahrada 650 TL benim de İstanbul
Aynısı bende de oluyor sanki nefesim yetmiyomuş gibi ya da aldığım nefese içimde yer yokmuş gibiKızlar ben artık çok soluk soluğa kalıyorum o yüzden de çabuk yoruluyorum. İnat gibi isim gereği de genel olarak ayakta hareket halinde çalışıyorum? Sizde de var mı bu durum? Yoksa benim çok mu erken başladı
Ay çok fena yaMaşaAllah kızlar enerjiniz mutluluğunuz Rabbim artırsın. Ben hala bulantılarla uğraşıyorum. Mesela dun ilaci icmeden yatmisim sabah kotu uyandım çıkardım. Bitmiyo gecmiyo dolayısıyla hala asosyal hayata devam reflüde eklendi keyifsizim. Bazen ağrimda oluyo özelikle karnımın en altında. Bu sorunlar esliginde mutlu olamazken birde endise eklendi. Oglullarim 14 ve 10.5 olcak dogumda sil baştan başlıycaz vs vs.Ara ara girip okuyorum. Ama dedigim gibi bitmeyen bulanti piskolojimide etkiledi keyfim yok. Umarım gecer düzenli gelirim bende. Hepiniz Allah a emanet olun.
Kız gel şu Rıza hocaya sen de kurtul ben degünaydın 760tl olan detaylı ultrason ücreti 900 olmuş tesadüfen gidenlerden öğrenmesem şok olcam 6 kasımda gidip. iptal ettim bana yollar göründü detaylı usg için yeni doktor arayacağım bıktım yıldım artık
Canim benim , insallah gecer artik . Neyseki ogullarin buyukmus gercekten. Halinden anlarlarMaşaAllah kızlar enerjiniz mutluluğunuz Rabbim artırsın. Ben hala bulantılarla uğraşıyorum. Mesela dun ilaci icmeden yatmisim sabah kotu uyandım çıkardım. Bitmiyo gecmiyo dolayısıyla hala asosyal hayata devam reflüde eklendi keyifsizim. Bazen ağrimda oluyo özelikle karnımın en altında. Bu sorunlar esliginde mutlu olamazken birde endise eklendi. Oglullarim 14 ve 10.5 olcak dogumda sil baştan başlıycaz vs vs.Ara ara girip okuyorum. Ama dedigim gibi bitmeyen bulanti piskolojimide etkiledi keyfim yok. Umarım gecer düzenli gelirim bende. Hepiniz Allah a emanet olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?