2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Mehmet serdar kütük canım fatihdeki bezmialem ama alırken belirtirsin yada netten randevu olusturmak istersen

evet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemli

Yaa ne saçma. Ama sen randevunu oluşturduğun tarihte anlaştıgınız ücretten sorumlu tutulmaz mıydın? Yani hali hazırda alınmış randevunun, teyitleşilmiş ücretini bile değiştiriyorlar mı? Öyleyse cok sacma yahu

Yaa çok geçmiş olsun bende onu yazıcaktım sımdı yarın ıkıncı dozu olucam daha agır gecıyomus ıkıncı doz korkuyorum dıye gectımı pekı atesın ne kadar çıktı

Canım çok geçmiş olsun 2. doz muydu acaba genelde 2. dozda bu etkiler oluyormuş
Kızlar bende 2.dozdan sonra ateş olmadı. Aşı olduktan sonraki gün ellerde ayaklarda bi halsizlik hissiyatı gibi bir şey oldu sadece, öyle evde uzandım takıldım. Yataktan cıkmak cok istemedim, hasta hissiyatı gibi oldu. Ertesine güne hepsi geçti. Korkmayın, herkes de aynı şeyler olmuyor. Sanırım bünyeyle ilgili biraz

evet kuzum değiştirdiklerini söylediler 3 kişiyle konuştum sabah sabah keşke randevu alır almaz ödeme yapsaydım ahahahha
Z zahrada ben Ali Beyden memnundum, sadece cihazı daha iyi olduğu ve daha üst hoca olduğu için Recep Has'ı tercih ettim aklında olsun.
bin lira veremem kuzum ya sanki eşiğim 700 tl gibi

şu an 3 doktordan da randevu aldım 700-600-550 fiyatlar akşam kafamı toplayıp karar vereyim

evet canım Ali Gedikbaşı ama 600dü 700 mü olmuş :O ama ben Recep Has'a gideceğim valla o kadar para verecekseniz biraz daha verin en iyisi olsun bence çünkü detaylı ultrasonda doktor çok önemli
Yaa recep has’ı cok merak ediyorum. Cıkınca yazarsın bize de ayrıntılarıyla. Çevremdeki herkes recep has diyip duruyor bence iyi karar olmus

Ay gerizekalılar, ne o doktora ne o hastaneye gidilir. Böyle para gözlülük olmaz. Dolardan mı etkilendiniz hırsızlar diyeydin

Artık herşeyin tadı tuzu kaçtı hergün yaşam maddi olarak daha da zorlanıyor. ALLAH hepimize maddi manevi kolaylıklar versin

Hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar ben sezeryan sonrası normal doğum yaptıran doktor arıyorum ama hastanede çalışan hani muanesi olmayan

Yaa recep has’ı cok merak ediyorum. Cıkınca yazarsın bize de ayrıntılarıyla. Çevremdeki herkes recep has diyip duruyor bence iyi karar olmus
ben ikili test ölçümleri içinde recep hasa gitmiştim, ileri görüşlü yorumlamalarda bulunmuştu :) tabii o zaman çok başıydı sürecin, biraz nötr bir konuşma tarzı var öyle güleç konuşkan değil :) ama işinde çok başarılı çat çat çat söylüyor gördüklerini yumuşatmıyor :) cihazı en son modelmiş full hd görüntü vardı

Canım benim de beyaz akıntılarım başladı internette normal yaziyodu hatta idrar beyaza dönüşüyomuş koku kaşıntı vs olmadıkça sorun yok yazıyordu
Bilemiyorum ki cnm bende aynen kotu kökü vs olmadığı icin sormak bile gelmemisti bu zamanana kadar doktora. O kendi gördü söyledi belki baska bi bulgu buldu bilemiyorum.. Sorudugumda akıntın var dedi.

Kızlar kasım 11.11 indirimleri bekleyenlerdendim, indirimler gelmeden herşeye deli zam geldi. Cok canım sıkılıyor Allah herkese güç versin
ay evet beşik, oda, biberon için o günü bekliyorum heyecanla cortlamazsak iyice iyi kudurdu fiyatlar şimdiden trendyolda şunu fark ettim saniyelik indirim oluyor dün 360a aldım seti 15 dk sonra 450 olmuş
işi gücü bırakıp sürekli siteleri f5 mi yapcaz ben anlamadım

Kızlar selam bime anakucağı ve aktivite halısı geliyormuş cuma günü güzel görünüyor katologda ben yakalarsam bakacağım.

Aynısı bende de oluyor sanki nefesim yetmiyomuş gibi ya da aldığım nefese içimde yer yokmuş gibi Gün gün gebelik diye bi uygulama kullanıyorum bunu yaşadığımın ertesi günü nefes darlığı yaşayabilirsiniz kan dolaşımının artmasından dolayı gibi bi şey yazıyordu bulursam paylaşırım. Ne yaşasam en geç birkaç güne uygulamada okuyorum normal diye.
Ay çok fena ya Diğer hamileliklerde de böyle miydin peki?
Kız gel şu Rıza hocaya sen de kurtul ben de

Canim benim , insallah gecer artik . Neyseki ogullarin buyukmus gercekten. Halinden anlarlar buyuk cocuklarinda buyuk dertleri olurmus gerci. Herseye sil bastan baslayacagim diye uzulme , simdi daha tecrubelisin . Bir tane olacak ogullarin var yardim eder ilk cocuk gibi olmaz yani. Beni düsünsene zaten uzun zamandir uyumuyorum geceleri , hic duzelmeden devam edecegim . Ne zaman düzene girecekler bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…